bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar dün doktora gtmiştim ve bu gün aldım sonuçları..doktor hormonlara bakmak ve tam kan sayımı için kan vermemi istemişti..sonuçları hastanenin internet sayfasından aldım...ve sormayın..neler yok ki...ben hayatta hamile kalamam...kızım kardeşsiz mi kalıcak..moralim çok bozuk....kan değerlerim çok düşük...prolaktin için mart nisan da tedavi görmüştüm ama yine yüksek....offf...kızım kardeşsiz mi kalıcak..10 aydır bebek düşünüyorum..kafayı yedim..ben bu değerlerle daha çoook beklerim....yinede bu sayfayı takip edicem...hamile kalmak isteyenler için dua edicem..moralim çok bozuk ya...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ki yaş farkı olmasın beraber oynasınlar diye..ama başaramadım..zor olucaktı benim için 2 çocuğu büyütmek ama ben kızım sırf kardeşiyle oynasın diye buna bile razıydım.malesef tüm çabalarım boşa gitti...

ah ezel ah benim 2 çocukta küçük kızda 22 aralıkta doğduuu 1 ocak yazdırdıkk bizz
bu bebeişimde aralıkta yada kasım sonuu doğuyoo bunuu nasıll yazdırcaz acabaaa
polonyadaykenn bizz ordakii insanlarr girilenn yaşıı söylemezlerr
biz hemenn girdiğimizz yaşıı söylüyouzz öyle değilmişş yaşıı bitirirmişsinn sonra o yaşı dermişsiinn
meselaaa 32 yaşınıı bitirdimm değilmii 32 yaşındayımm diyorsunn
33 yaşındayımm demiyorsunnn

kızlar ben yaşla ilgilii birşey yazdımm amaa elaranın konusuylaa alakasıı yokkk heee
2 çocuğumda aralık doğumludaa ondan yazdımm

aslında dolduruncaa o yaşı diyeceğiz yanii sen 28 oluyorsunnnn 29 değill
bu yüzden büyük kızım polonyada 2 nci kez anaokuluna gitmrkk zorunda kaldıı
benim kız 7 yaşında idiii yeni girmiştii yokk kesinlikle öyle olmazz
bizde bitirince alıyoruzz alıyoruzz 1 e dedilerr ve anasıfa aldılarr
türkiyede böyle değil dedikkk
meselaa 7 yii bitirdii çocuk 7 yaşında oluyoo ordaa
8 değil yaniii
seni hemen 29 yapmışlarr

oy hamişmisinn canımm gözün aydınn
benim bunda hiç başlamadıı

Son düzenleme:

evet canımm benimde merak ettiğim konuyduu
kitaplara göreee reglden sonra 5 gün içinde olursa erkekk
bu nun doğruluk payınıı sende görecezzzz inşallah

ay bende etrafımdakıı erkekk çocuklarınınn yaramazlıklarınıı gördükçee korkuyorumm
bu kadar yaramaz olamazlarr yaaa
benimkidee aynımıı olacakk diyorumm
kızlarım çok akıllı

çok güzel yazmışsınn
erkekler belden aşşağısıyla

yaaaaaaaaaaa 2 çizgiden sonramı yaptıı
demekk ogün olmıyacak dediğin gibii 1 gün sonraaa olmasıı gerekiyoo değilmii

canım doktorlarrın çoğuu bu soruyuu cevaplamıyooo
hurafe diyorlarr
o yüzden sormamak lazımm

mmofffffffff tebirk edrim
senin 2 kızn vardı değilmii

cnm uzulme ıns tez zamanda tedavın hayırlısıyla bıter saglıgına kavusursun bebısını yaparsın cnm stres yapma olumlu dusun ıns en yakın zamanda atlatırsın guclubacismile

canım niye öyle hemen karamsarlığa büründün.. kan tahlillerin dengesiz çıkmış olabilir ama düzeltilmeyecek şeyler değil ki bunlar.. Allaha şükür senin bi tane beben var, hamile kalmama gibi bi durumun yok. bir kaç ay ilaç kullanırsın hepsi yerine gelir Allahın izniylee...
benim bütün sonuçların normal hamdolsun. ama yinede kalamıyorum.. yani sonuçların iyi olması hemen hamile kalmayı kolaylaştırmıyor..
ne kadar zor şartlarda yaşayan insanlar var, karınlarını zor doyuruyorlar, ama birsürü çocukları oluyor peşpeşe.. sanki kan değerleri normal olduğundan mı.. Yeter ki Mevla vermek istesin..
bence bu şekilde daha da stres yapıp hormonlarını etkileme arkadaşım.. inşaallah olacak yavaş yavaş...
bide ben kendi hayatımda şunu gördüm,
kızım şu yaşa gelsin o zaman 2. ye hamile kalayım planları çok yapmıştım.. şimdi ne kadar büyük konuştuğumun farkına varıyorum.. hemen elimde zannediyordum hamile kalmayı...nasılsa bi tane oldu, diğeride olur diyordum..
gel gör ki istemeye başladıktan sonra benim planımın değil, kainatta ki tüm planları düzenleyici Yüce Allahımın şu anda benim için böyle bir plan yapmadığını gördüm...
istediğim kadar uğraşayım, o ne zaman isterse o zaman dünyaya gelecek..
şu ana kadar istememişki olmamış... .... :a015:

kızlar valla kucukkızımda baktım demın rus takvımıne tutuyo sımcıkde erkek cıkarıyooo onumuzdekı ocakda erkek rus takvımınde amannnnn yazısı bıle heyecanlandırdı yhuuuuuuuuuuuu:)))))))kaydirigubbakcemile3:lepi:

kız elara kendi soruma kendimm cevap vereyimm
ben polonyalılarınn yalancısıyımmm hee
onlarıı yazdmm burayaa
senin yaşınaa göree birşeyyy yazmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…