- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.221
erkek olacak yani canım bu yönteme göre
iyi geceler cnmm
kızlarrrrr bişy sorcam en güvendiğiniz cinsiyet takvimi hangisi doğruluğuna en çok inanılan yada en çok tutan?
Şu yaş meselesi gerçekten biraz karışmış ben şöyle bir tablo yapmak istiyorum
Elara 79 doğumlu Aralık ayında doğmuş yani
1980 yılının aralık ayında 1 yaşını doldurmuş
81 yılının aralık 2 yaşını doldurmuş
82 aralık 3
83 aralık 4
84 aralık 5
85 aralık 6
86 aralık 7
87 aralık 8
88 aralık 9
89 aralık 10
90 aralık 11
91 aralık 12
92 aralık 13
93 aralık 14
94 aralık 15
95 aralık 16
96 aralık 17
97 aralık 18
98 aralık 19
99 aralık 20
00 aralık 21
01 aralık 22
02 aralık 23
03 aralık 24
04 aralık 25
05 aralık 26
06 aralık 27
07 aralık 28
08 aralık 29
09 aralık 30
2010 aralık ayında da 31 yaşını dolduracak ama biz ona 31 yaşında diyoruz yani 32 yaşını doldurmadan 32 yaşında demiyorız
20 aralık 2007 dogumgünümdü
11 ocak 2008 son adet tarihimdi.yani 1 ay bile olmamış 28 yaşımı dolduralı.hatunlar tuttular 29 yaş yaptılar
benim kızım 2 yaşını doldurdu bu ay
ben şimdi soranlara kızım 3 yaşındamı dicemmşakkıdı
canım az önce büroda yaptım hemde tekrar testi kopkoyu iki çizgiyide gördüm:))))))))darısı dileyen isteyen herkesin başına aynı sevinç cinsiyetlerini öğrendiğimiz zamana inşallah.....
kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyordu normalde ben . haftaya girdim hamilelikte ama...
canım bioritim tam erkek günü demiştin sen bana ,yorumcuya göre erkek, reglden sonra hemen 3. günü yumurtayı yakaladım kahve ilişki pozisyonu dua namaz hepsi ama hepsi var bende yani bende merak ediyorum açıkcası. birde araştırmalar eylül ayında hamile kalanlarının erkek doğurma ihtimalini % olarak daha yüksek olduğunu söylüyormuş yani takdir Rabbimin artık o en güzelini biliyor bütün herşeyi denk getirdi Rabbim ki bunların arasında benim en çok inandığım dini kaynaklarda yazan hani reglden sonra 5 gün içinde erkek 5-8 gün içinde kız deniliyorya oydu. o bile denk geldi açıkcası. ne kadar çaba harcasam ben reglden hemen sonra yumurtlamayı beceremezdim yani bunu rabbim nasip etti belkide erkek bebeği nasip ettide önden bahanelerini gönderdi diyorum yada kızım olursada üzülmem rabbim sen elinden gelen herşeyi yaptın ama ben ne dilediysem o oluyor işte tekrar tekrar ispatı diyor der rabbime şükrederim yine. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
kızlar bu erkekler bebekkken sevimli büyüyünce bi tuhaf oluyorlar.o yüzden pek erkek bebek üzerine düşmemek lazım .
sürekli erkeklerle birlikte olunca böyle oldum herhalde.onların kafaları farklı çalışıyor.hatta bazılarının ki hiç çalışmıyor.onlar için tek şey önemli o da ... buraya biraz bayan eleman alınsa da ben de rahatlasam.
erkeklere sorsan onlara görde biz cok tuhaf anlaşılması güc insanlarızz
ama bende ezel gibi düşünüyorum
erkekten iyi arkadaş dost oluyor ama kadın kadına dost olmak gercekten zorr
erkeklerin yaradılışından dolayıı ince düşünmezler.olaylara yüzeysel yaklaşırlar
kadınlarda tam tersi kılı kırık yararlar,detaycıdırlarr,olmadık şeyleri kafamızda kurarızz
dedikoduu,cekememezlik,hemcinsini kıskanclık hepbiz kadınlarda varr
erkekler bu saydıgım şeylerle ilgilenmezlerr
biz kadınlar belden yukarısyıla ilgiliyiz
erkekler belden aşagısıyla:))) buda doganın kanunu.onsuzda olmuyorr
erkek bebekler cok yaramaz oluyor ama bu bi gercek .
Kız erkek olsun farketmez hayırlıdının olması önemli olannn
merhaba cnmm.evet cok girmiyorsun artıkk
ben iyiyimm bi kac gündür.gecen hafta cok hastaydımm neyseki atlattımm
trufinki %80 kız demiş doktoru
o yöntem denemedi.ovulasyon kiti kullandı.iki koyu cizgiyi yakaldıktan bi kac saat sonra ilişki oldu diye hatırlıyorum
yani çizginin silikleşmesini beklemedi galiba.
namaz dua yapmıştı bide
bioritimde kızz,kesede ortada duruyorduu seninki gibii
senin doktor cinsiyeti konusunda yüzdelik verdimi?
bidaki kontrolun nezmaan
İyi akşamlar kızlar
ben bu gün doktora gittim ultrasyonda bebegim 11 haftalık mış kalp atışı hızını sordum :)) senin neyine yarar edasında dokdtor hanım öyle bakındı bende ısrar edınce açıklamısın yaptı
Kalp atısı bebegin devre devre olurmuş ilk aylar 170 kadar çokar sonralarda düşermıs
bebgin kesisi sağdamı solda mı dedımrahımde dedii sinir oldum azcık ama sağ yumurtalıktanmı yumurtamısım soldanmı edım bununda güzel bi acıklamısın yaptı :))) bebek rahime yerleşır sağmı soldamı olustu bu belirlenmez solda yumurtlasanda solda kalmaz falan filan dedim cinsiyet belirlemek ıcın arkadaşlar soruyor dedim :)) yanlış biliyolar dedı bebişimin görüntülerını cektı
nedendir bilmiyorum 7 haftalık falan ken gittigim doktardakı görüntüde su kesesi yuvarlattı şimdi uzunnlamasına su kesesi 1 hafta sonra 2 li test icin çağırdı ama acıkcası aynı doktora gedermıyım bilmiyorum çok etkilemedı benı
Gunaydin kizlar, yani bana gunaydin... Bu sabah hic kallkmak istemedi canim, test yapip yine negatif gorecegimi bildigimden sanirim... Neyse uyusuk uyusuk kalktim ve testi yaptim. Ilk once hicbirsey cikmadi ama ben elimi yikayip tekrar bakinca silik bir ikinci cizgi vardi... Cok sasirdim sevindim heyecanlandim, aslinda emin de olamadim ama yine de cok heyecanlandim... Eger yarin koyulasirsa sanirim hamileyim kaydirigubbakcemile5 :lepi: inanamiyorum hala.. insallah yarin iyi bir pozitif cikar... dua edin.
cnm uzulme ıns tez zamanda tedavın hayırlısıyla bıter saglıgına kavusursun bebısını yaparsın cnm stres yapma olumlu dusun ıns en yakın zamanda atlatırsın guclubacismilearkadaşlar dün doktora gtmiştim ve bu gün aldım sonuçları..doktor hormonlara bakmak ve tam kan sayımı için kan vermemi istemişti..sonuçları hastanenin internet sayfasından aldım...ve sormayın..neler yok ki...ben hayatta hamile kalamam...kızım kardeşsiz mi kalıcak..moralim çok bozuk....kan değerlerim çok düşük...prolaktin için mart nisan da tedavi görmüştüm ama yine yüksek....offf...kızım kardeşsiz mi kalıcak..10 aydır bebek düşünüyorum..kafayı yedim..ben bu değerlerle daha çoook beklerim....yinede bu sayfayı takip edicem...hamile kalmak isteyenler için dua edicem..moralim çok bozuk ya...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ki yaş farkı olmasın beraber oynasınlar diye..ama başaramadım..zor olucaktı benim için 2 çocuğu büyütmek ama ben kızım sırf kardeşiyle oynasın diye buna bile razıydım.malesef tüm çabalarım boşa gitti...
arkadaşlar dün doktora gtmiştim ve bu gün aldım sonuçları..doktor hormonlara bakmak ve tam kan sayımı için kan vermemi istemişti..sonuçları hastanenin internet sayfasından aldım...ve sormayın..neler yok ki...ben hayatta hamile kalamam...kızım kardeşsiz mi kalıcak..moralim çok bozuk....kan değerlerim çok düşük...prolaktin için mart nisan da tedavi görmüştüm ama yine yüksek....offf...kızım kardeşsiz mi kalıcak..10 aydır bebek düşünüyorum..kafayı yedim..ben bu değerlerle daha çoook beklerim....yinede bu sayfayı takip edicem...hamile kalmak isteyenler için dua edicem..moralim çok bozuk ya...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ki yaş farkı olmasın beraber oynasınlar diye..ama başaramadım..zor olucaktı benim için 2 çocuğu büyütmek ama ben kızım sırf kardeşiyle oynasın diye buna bile razıydım.malesef tüm çabalarım boşa gitti...
aslında dolduruncaa o yaşı diyeceğiz yanii sen 28 oluyorsunnnn 29 değill
bu yüzden büyük kızım polonyada 2 nci kez anaokuluna gitmrkk zorunda kaldıı
benim kız 7 yaşında idiii yeni girmiştii yokk kesinlikle öyle olmazz
bizde bitirince alıyoruzz alıyoruzz 1 e dedilerr ve anasıfa aldılarr
türkiyede böyle değil dedikkk
meselaa 7 yii bitirdii çocuk 7 yaşında oluyoo ordaa
8 değil yaniii
seni hemen 29 yapmışlarr
gunaydın kızlarrrrrrrrrr karabıberım massallahın var cnm supersınnnnnnnn dokturmussuna.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?