- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.241
kızlar valla kucukkızımda baktım demın rus takvımıne tutuyo sımcıkde erkek cıkarıyooo onumuzdekı ocakda erkek rus takvımınde amannnnn yazısı bıle heyecanlandırdı yhuuuuuuuuuuuu:)))))))kaydirigubbakcemile3:lepi:
niye gı-tatlicadiarzu-
Gunaydin kizlar, yani bana gunaydin... Bu sabah hic kallkmak istemedi canim, test yapip yine negatif gorecegimi bildigimden sanirim... Neyse uyusuk uyusuk kalktim ve testi yaptim. Ilk once hicbirsey cikmadi ama ben elimi yikayip tekrar bakinca silik bir ikinci cizgi vardi... Cok sasirdim sevindim heyecanlandim, aslinda emin de olamadim ama yine de cok heyecanlandim... Eger yarin koyulasirsa sanirim hamileyim kaydirigubbakcemile5 :lepi: inanamiyorum hala.. insallah yarin iyi bir pozitif cikar... dua edin.
Yine seviyeni belli etmiisin CAHIL lafi bile sana cok..
Evet Vajinusmustum Allahima sukurler olsunki kurtuldum..Coksukurki bu %100 tedavisi olan kurtulunabilicek bir hastalikti..Sen nasil kurtulucaksin ERKEK bebek takintindan..Cozumun bile %50 iken ...Allahim senin gibilere akil fikir ihsan etsin..
Benden cevap alamicaksin degil,,vericek cevabin YOK..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Koyabildinmi 1 tane yas hesaplayici TAKVIM..cok basit ya nete yasini gir sana soylicek..
Burdaki amac senin yasini hesaplatmak degil ama CAHIL..Yanlis bildigin seyi israrci ve kirici sekilde merwewrem arkadasa soylemen..ne oldu o arkadas simdi senin yuzunden cikti burdan Basin goge erdimi ..
CEVAP VEREBILDIN mi bengu_ck arkadasa sordugum soruyuuu hiiii...Veremezsin CUNKU YANLIS yapmissin Ve Yanlisi kabul edip duzeltmek senin yanindan bile gecmeyecek AKILLI ASIL insanlara aiittir..Bak ben senin gibi SEVIYESIZ kelimeler kullanmiyorum..DELI diyormuyum sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ONCE INSAN olamyi Insan gibi KONUSABILMEYI OGREN.
bengu_ck Arkadas sana yazdigi bio-ritim cevabida YANLISSSS..
ah ezel ah benim 2 çocukta küçük kızda 22 aralıkta doğduuu 1 ocak yazdırdıkk bizz
bu bebeişimde aralıkta yada kasım sonuu doğuyoo bunuu nasıll yazdırcaz acabaaa
polonyadaykenn bizz ordakii insanlarr girilenn yaşıı söylemezlerr
biz hemenn girdiğimizz yaşıı söylüyouzz öyle değilmişş yaşıı bitirirmişsinn sonra o yaşı dermişsiinn
meselaaa 32 yaşınıı bitirdimm değilmii 32 yaşındayımm diyorsunn
33 yaşındayımm demiyorsunnn
Günaydın kızlarr
günaydın umutçuuumm hoşgeldiiim
nasılsın bugün_?
sağol canım sen???
ne yaptın
valla bugün üstümde sihirli değnek var gibiyim pozitifim :)))
evet canımm benimde merak ettiğim konuyduu
kitaplara göreee reglden sonra 5 gün içinde olursa erkekk
bu nun doğruluk payınıı sende görecezzzz inşallah
maşaAllah canım Rabbim daim etsin bende bugün daha iyi hissediyorum kendimi
biraz önce yazdım test yaptım ama negatif bakalım bi kaç gün daha beklicem adetim gelecekmi
canım doğum kontrol hapını yeni bırakmış olduğun için ilk aylar düzene girmesi zaman alabilir o yüzden biraz bekleyelim seni bakalım
bendedoğum kontrol hapını bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım
sen ne kadar süre kullandın doğum kontrol hapı canım ben 4 ay kullandım
hepinize günaydın kızlar:)))
günaydın bengu hoşgeldin
sende deneme vs.. var mı_?
ayyy hem nasıl sevimli oğlum maşallah. küçüğü henüz bilmiyorum da :)seninkiler sevimli şimdi tam sevmelikler.büyüyünce de eşleri ve iş arkadaşları düşünsün.-tatlicadiarzu-
bak ben de kız bebek istiyordum ama olmadı. hayırlısı diyorum. şu an tek dileğim sağlıklı olması öncelikle. Allah bizi bizden iyi düşünür böyle düşün canım.serenetta bütün düşüncelerine katılıyorum.bende şansımı arttırmak için herşeyi ama herşeyi denedim araştırdım tez yazabilirim bu konuda inanın.ama bu kadar dua ve uğraştan sonra olmuyorsa ne yapabilirim vardır bunda bir hikmet diyorum hep kendi kendime.önceleri çok üzüldüm kendimi haksızlığa uğramış gibi hissettim.kırıldım.neden duam kabul olmadı diye çok düşündüm.ama insan alışıyor tabi doğduktan sonra onu çok sevicem insanın canı ciğeri çocuğu ya.işte etrafındaki insanlar canını sıkmasa şimdi doğumdan sonra.şimdide inşallah beni yormaz uyur akıllı başarılı sağlıklı hayırlı bir evlat olur diye dua edicem.
Doğru bence. benim oğluşlar öyle oldu şünkü. Adetimden sonra 9. gün ilişki ile hamile kaldım. Ama bu yöntem ovülasyon yöntemiyle tamamen ters.ben de marifet namenin bazı bölümlerini okudum.orada adetten sonra 5 gün içinde olan ilişkide allahın izni ile erkek olur diyor.hatta hadis de varmış bunu duyan bilen var mı?
küçükken yaramaz oluyorlar evet. Ama benim oğlum şimdi 7 yaşında ve o kadar olgunlaştı ki. ve çok korumacı. erkeklerin kişiliğinin temelinde bu var küçük olsun büyük olsun. şimdi görseniz şaşarsınız. dün oğlumla eve giderken arabanın biri bize hafiften çarptı. anne sen dur dedi bana. hemen indi arabadan. baktı falan şöyle arabaya kaydirigubbakcemile3 hasarı tespit etti güyaa kaydirigubbakcemile3 ben onu izliyorum. allahtan fazla birşey olmamış. plakamız yamulmuş sadece. ama oğlumun o halleri acayip hoşuma gitti. Allah herkesin evladına ömür versin. oğlumun yanındayken kendimi öyle güvende hissediyorum ki. küçücük haliyle bana o güveni veriyor. erkek çocuğunun en büyük özelliği bu bence.ay bende etrafımdakıı erkekk çocuklarınınn yaramazlıklarınıı gördükçee korkuyorumm
bu kadar yaramaz olamazlarr yaaa
benimkidee aynımıı olacakk diyorumm
kızlarım çok akıllı
kızlar valla kucukkızımda baktım demın rus takvımıne tutuyo sımcıkde erkek cıkarıyooo onumuzdekı ocakda erkek rus takvımınde amannnnn yazısı bıle heyecanlandırdı yhuuuuuuuuuuuu:)))))))kaydirigubbakcemile3:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?