bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar günaydın nasılsınız_?
Bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı ama şu gittigidiyordam oldığım coretest ile yaptım hiç güvenmiyorum onlara evde bide gelanik markalı erken gebelik testi var pazar gününe kadar hastalanmazsam onu yapıcam bakalım

hayırlısı canım inşaAllah Rabbim gönlündekini versin

canım bence ileri gitmişsin sen neden bu kadar ısrarcısın anlamadım açıkçası ayrıca merwewrem kendini gayet iyi sovunabilir sen neden onu savunma gereği duydun ki_?
eğer o Elaraya kırıldıysa bunu düzgün bir şekilde söyleyebilecek kalitede bir insandır diye düşünüyorum

canım ben sana katılıyorum zaten yaptığım tabloda bunu belirtnmek istedim kaydirigubbakcemile5

evet canımm benimde merak ettiğim konuyduu
kitaplara göreee reglden sonra 5 gün içinde olursa erkekk
bu nun doğruluk payınıı sende görecezzzz inşallah

evet ya
SERENATTTA adetinin kaçıncı günü ilişki oldu canım
bu benim kafamı çok karıştırıyodu zaten
bende 2 aydır adet sonrası yumurtluyorum çünkü

maşaAllah canım Rabbim daim etsin bende bugün daha iyi hissediyorum kendimi
biraz önce yazdım test yaptım ama negatif bakalım bi kaç gün daha beklicem adetim gelecekmi

canım doğum kontrol hapını yeni bırakmış olduğun için ilk aylar düzene girmesi zaman alabilir o yüzden biraz bekleyelim seni bakalım
bendedoğum kontrol hapını bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım

sen ne kadar süre kullandın doğum kontrol hapı canım ben 4 ay kullandım

kızlar geçmiş sayfaları okudum ama yaş tartışmalrı çok yazılmış ben matematikci olarak son noktayı koyuum.biz miras hesabı yaparken yaşa önem veririz ay ve gün önemlidir.aya ve güne tam bakarız.bunun için de şu anki takvimden doğum tarihi alt alta çıkarılır bu evrenseldir. mesela bu güne göre 22 10 2010 (bu günün tarihi)
23 04 1975 (benim doğum tarihim)günü günden ayı aydan yılı yıldan çıkartın küçükse aydan ve yıldan elde alın -------------------------------- sonuç 29 05 35 yani 35 yaş 5 ay 29 günlük olmuşum.gün ve ay söylenmez biten yaş 35 dir. yaş da otuzbeştir.bu yöntemle hesap yapabilirsiniz.

seninkiler sevimli şimdi tam sevmelikler.büyüyünce de eşleri ve iş arkadaşları düşünsün.-tatlicadiarzu-
ayyy hem nasıl sevimli oğlum maşallah. küçüğü henüz bilmiyorum da :)
bak ben de kız bebek istiyordum ama olmadı. hayırlısı diyorum. şu an tek dileğim sağlıklı olması öncelikle. Allah bizi bizden iyi düşünür böyle düşün canım.
ben de marifet namenin bazı bölümlerini okudum.orada adetten sonra 5 gün içinde olan ilişkide allahın izni ile erkek olur diyor.hatta hadis de varmış bunu duyan bilen var mı?
Doğru bence. benim oğluşlar öyle oldu şünkü. Adetimden sonra 9. gün ilişki ile hamile kaldım. Ama bu yöntem ovülasyon yöntemiyle tamamen ters.
ay bende etrafımdakıı erkekk çocuklarınınn yaramazlıklarınıı gördükçee korkuyorumm
bu kadar yaramaz olamazlarr yaaa
benimkidee aynımıı olacakk diyorumm
kızlarım çok akıllı
küçükken yaramaz oluyorlar evet. Ama benim oğlum şimdi 7 yaşında ve o kadar olgunlaştı ki. ve çok korumacı. erkeklerin kişiliğinin temelinde bu var küçük olsun büyük olsun. şimdi görseniz şaşarsınız. dün oğlumla eve giderken arabanın biri bize hafiften çarptı. anne sen dur dedi bana. hemen indi arabadan. baktı falan şöyle arabaya kaydirigubbakcemile3 hasarı tespit etti güyaa kaydirigubbakcemile3 ben onu izliyorum. allahtan fazla birşey olmamış. plakamız yamulmuş sadece. ama oğlumun o halleri acayip hoşuma gitti. Allah herkesin evladına ömür versin. oğlumun yanındayken kendimi öyle güvende hissediyorum ki. küçücük haliyle bana o güveni veriyor. erkek çocuğunun en büyük özelliği bu bence.

inşallah istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…