bebek cinsiyet belirleme..

anam yine ortalik karismis yaa herkesin bildigi kendine kimse kimseye cahil deyip rencide edemezzzz ayip etmisinizzzz

merhabalar bu sabah normal gebelik testi yaptım eşimin ısrarı ile sonuç negatif pazartesi hastalnamam gerk erken ama dün gece eşime momofu anlattım 3 gün önce çıkmış dedim sende yap diye tutturdu ama ellerimiz boş hayırlsı öbür aya inşallah

kızlar slm
bugün kınamız var giremicem..
geçmişi okuyamadımm
hepinizi öpüyorumm..
ELARA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!!
SENİ KİMSE ÜZEMEZZZ!!!!!!!!

Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

arkadaşlarr ben bu linkii bir arkadaştan almıştımmmm

bunuu türkçeye çevirinn çevir yazan yerdennnnn

sonra adet tarihinizii girinn size yumurtlamaa zamanı içinn en verimlii günüü veriyoo
ben 1 martta adet oldum
14 martta tek deneme olduuu ham,ile kaldımm
ama banaa buuu 15 mart en verimlii gün diyoo
yanii ezelceninde dediğii gibi yumurtlamadan 1 günn önce hamile kalmışımm buda aynısınnı verdiii
bakın sizdee

türçeye çevir sayfanın neresinde canım

kızlar selam.medismart aldım.kargoyla 30lira...pahalımı sizce..bu ay inşallah tutar.çift çigiden 1,5 gün sonra yapıcaz dimi.iyce söleyin yanlış olmasın.

kızlar selam.medismart aldım.kargoyla 30lira...pahalımı sizce..bu ay inşallah tutar.çift çigiden 1,5 gün sonra yapıcaz dimi.iyce söleyin yanlış olmasın.

canım medismart içinde kaç tane var

bir buçuk gün sonra yapma çift çizgi çıktıktan sonra tekrar test yap 4 - 6 saat ara ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…