bebek cinsiyet belirleme..

slmm kızlarrr
doktordan geldim.usg cekildi korktugum gibi degilmiş:) usg sonucum normal cıktı
hormon test sonuclarımı salı günü göstercem doktora.izindeymiş cünkü

sonuclarımı yazayım
tsh 1.73
fsh 4.86
lh 6.82
prolaktin 31.51
testesteron 0.40

kocişte izin aldı yemege gidiyoruz.bide oto koltugu alcaz kızıma.
gelince görüşürüzzz

hadi canım gözün aydın inşaAllah horman test sonuçlarında iyi çıkar

benden önce bebişin olacak kız :)))
hadi hayırlısı

Evet benim bildiğim hesaplamada aynen böyle.Elara 2008 ocak 11 gibi hamile kaldıysa o zaman 28 yıl 21 günlük oluyor hesaba göre.

sinam benimki de seninki ile aynı günlerde hatta aynı yaştayız ama benmki kız niye ki

Benimde dikkatimi çekmişti bu durum.Galiba sinam ile sen yıl ve ay olarak doğum tarihleriniz aynıydı ve aynı ay hamile kalmıştınız.O zaman çin takvimine göre cinsiyetlerin aynı olması gerekir.Sizi takip edicem cinsiyetler aynı olmazsa çin benim için bitmiştir.sempatiksalakcinni

dün gece çok karamsardım ama bugün iyiyim..bakalım inşallah bir evlat daha nasip eder Allah ım....

elara benim bioritim nasıldı balık hafızalı oldum.kusura bakma tekrar bakarmısın.

tarihini ver tekrar bakayım.
ama hatırladıgım 3 tarih vermiştin 2 tanesi kız digeri erkege yatkındı galiba

anam yine ortalik karismis yaa herkesin bildigi kendine kimse kimseye cahil deyip rencide edemezzzz ayip etmisinizzzz

gurbetcim hiç tanımadıgım, bilmedigim bi insanın yorumuna tınnnn der gecerim:smiley-cool:
o cahil dedi diye cahil olacak degilimm:))) öle komplekslerim yoktur.kendimi savunmaya bile gecmem:)) beni bilen biliyor.
onun gibi 10 tanesini cebimden cıkartırımm ben evelallahhhihoyyyt

hayırlısı olsunnn.yılmak yok,yola devammmmm

kızlar slm
bugün kınamız var giremicem..
geçmişi okuyamadımm
hepinizi öpüyorumm..
ELARA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!!
SENİ KİMSE ÜZEMEZZZ!!!!!!!!

ayy cnm benim yaa sagolllolumunekankayizsmile
ben öle gereksiz kişilere ve şeylere üzülcek biri degilim ,benim canım kıymetlidirr :))
arada böleleri cıkıyorr alıştık artık:)
ama artık laf anlatmak bile içimden gelmiyorr tınn deyip geciyorumm.admine söz verdim tarışmıcam diyeee boshayallersmile
şimdi tartışcam agzının payını verip oturtacamm yine 1 hafta ceza alcam.degmezzzzz

arkadaşlar ovulasyon testleriy hamile kalan oldumu.

truf kalmıştı

kızlar selam.medismart aldım.kargoyla 30lira...pahalımı sizce..bu ay inşallah tutar.çift çigiden 1,5 gün sonra yapıcaz dimi.iyce söleyin yanlış olmasın.

iki koyu cigiyi gördükten sonra 4 saatte bir testi yap
ikinci çizgi silikleşince vakit kaybetmeden ilişkiye gir.

sağolasın canım hayırlısı inşallah

hadi canım gözün aydın inşaAllah horman test sonuçlarında iyi çıkar

sagol cnm.hormon test sonuclarımda normal görünüyorr.bakalım doktor ne dicekkk

benden önce bebişin olacak kız :)))
hadi hayırlısı

ben cocukk yapmayı erteledim gibi yaa
şubat mart bioritimde uygun.ozaman hamile kalırsam kışa geliyor dogumumm
bende baharda dogum yapmak istiyorumnmm
eşimlede konuştukk erteleyelim 1 yıl daha dedi.2 yıldır tatil yapamıyoruz.bu yıl tatile gider ondan sonra hamiş kalırsın dedi.kıızımızda biraz büyür iyi olur diye düşündükk
agurtos-eylül gibi yapcam galibaa
ama yinede belli olmaz benim işim.takviyeleride aldım.doktorada gittimm.adetim düzene girerse yapabilirimde
kararsızlık var yanii

Evet benim bildiğim hesaplamada aynen böyle.Elara 2008 ocak 11 gibi hamile kaldıysa o zaman 28 yıl 21 günlük oluyor hesaba göre.

işte bunu anlatmaya calışıyorum ama anlıyacak adam yokk
neysee sonuc olarak 28 yaşımda hamile kaldımm, itirazı olan mahkemeye gidip itiraz etsinn,burda lagaluga yapmasın banaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…