- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.281
ezel yazacaktım :kedi:
slmm kızlarrr
doktordan geldim.usg cekildi korktugum gibi degilmiş:) usg sonucum normal cıktı
hormon test sonuclarımı salı günü göstercem doktora.izindeymiş cünkü
sonuclarımı yazayım
tsh 1.73
fsh 4.86
lh 6.82
prolaktin 31.51
testesteron 0.40
kocişte izin aldı yemege gidiyoruz.bide oto koltugu alcaz kızıma.
gelince görüşürüzzz
merhaba kızlar
nasılsınız ?
slmm kızlarrr
doktordan geldim.usg cekildi korktugum gibi degilmiş:) usg sonucum normal cıktı
hormon test sonuclarımı salı günü göstercem doktora.izindeymiş cünkü
sonuclarımı yazayım
tsh 1.73
fsh 4.86
lh 6.82
prolaktin 31.51
testesteron 0.40
kocişte izin aldı yemege gidiyoruz.bide oto koltugu alcaz kızıma.
gelince görüşürüzzz
yok hastalalnmadım canım ama sabah test negatifti beklemedeyim bakalım eyvahedigeldismile
30 gün mu sürüyo adet olman
umutçum merhaba iyidir sen nasılsın
bugün pek hareket yok sayfada akşamları yoğun oluyor ben de o saatlerde yokum malesef
ya siz erkek mi istiyorsunuz hep kız isteyen var mı
kızlar geçmiş sayfaları okudum ama yaş tartışmalrı çok yazılmış ben matematikci olarak son noktayı koyuum.biz miras hesabı yaparken yaşa önem veririz ay ve gün önemlidir.aya ve güne tam bakarız.bunun için de şu anki takvimden doğum tarihi alt alta çıkarılır bu evrenseldir. mesela bu güne göre 22 10 2010 (bu günün tarihi)
23 04 1975 (benim doğum tarihim)günü günden ayı aydan yılı yıldan çıkartın küçükse aydan ve yıldan elde alın -------------------------------- sonuç 29 05 35 yani 35 yaş 5 ay 29 günlük olmuşum.gün ve ay söylenmez biten yaş 35 dir. yaş da otuzbeştir.bu yöntemle hesap yapabilirsiniz.
sinam benimki de seninki ile aynı günlerde hatta aynı yaştayız ama benmki kız niye ki
cnm uzulme ıns tez zamanda tedavın hayırlısıyla bıter saglıgına kavusursun bebısını yaparsın cnm stres yapma olumlu dusun ıns en yakın zamanda atlatırsın guclubacismile
canım niye öyle hemen karamsarlığa büründün.. kan tahlillerin dengesiz çıkmış olabilir ama düzeltilmeyecek şeyler değil ki bunlar.. Allaha şükür senin bi tane beben var, hamile kalmama gibi bi durumun yok. bir kaç ay ilaç kullanırsın hepsi yerine gelir Allahın izniylee...
benim bütün sonuçların normal hamdolsun. ama yinede kalamıyorum.. yani sonuçların iyi olması hemen hamile kalmayı kolaylaştırmıyor..
ne kadar zor şartlarda yaşayan insanlar var, karınlarını zor doyuruyorlar, ama birsürü çocukları oluyor peşpeşe.. sanki kan değerleri normal olduğundan mı.. Yeter ki Mevla vermek istesin..
bence bu şekilde daha da stres yapıp hormonlarını etkileme arkadaşım.. inşaallah olacak yavaş yavaş...
bide ben kendi hayatımda şunu gördüm,
kızım şu yaşa gelsin o zaman 2. ye hamile kalayım planları çok yapmıştım.. şimdi ne kadar büyük konuştuğumun farkına varıyorum.. hemen elimde zannediyordum hamile kalmayı...nasılsa bi tane oldu, diğeride olur diyordum..
gel gör ki istemeye başladıktan sonra benim planımın değil, kainatta ki tüm planları düzenleyici Yüce Allahımın şu anda benim için böyle bir plan yapmadığını gördüm...
istediğim kadar uğraşayım, o ne zaman isterse o zaman dünyaya gelecek..
şu ana kadar istememişki olmamış... .... :a015:
türçeye çevir sayfanın neresinde canım
elara benim bioritim nasıldı balık hafızalı oldum.kusura bakma tekrar bakarmısın.
anam yine ortalik karismis yaa herkesin bildigi kendine kimse kimseye cahil deyip rencide edemezzzz ayip etmisinizzzz
merhabalar bu sabah normal gebelik testi yaptım eşimin ısrarı ile sonuç negatif pazartesi hastalnamam gerk erken ama dün gece eşime momofu anlattım 3 gün önce çıkmış dedim sende yap diye tutturdu ama ellerimiz boş hayırlsı öbür aya inşallah
kızlar slm
bugün kınamız var giremicem..
geçmişi okuyamadımm
hepinizi öpüyorumm..
ELARA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!!
SENİ KİMSE ÜZEMEZZZ!!!!!!!!
arkadaşlar ovulasyon testleriy hamile kalan oldumu.
kızlar selam.medismart aldım.kargoyla 30lira...pahalımı sizce..bu ay inşallah tutar.çift çigiden 1,5 gün sonra yapıcaz dimi.iyce söleyin yanlış olmasın.
sağolasın canım hayırlısı inşallahtarihini ver tekrar bakayım.
ama hatırladıgım 3 tarih vermiştin 2 tanesi kız digeri erkege yatkındı galiba
gurbetcim hiç tanımadıgım, bilmedigim bi insanın yorumuna tınnnn der gecerim:smiley-cool:
o cahil dedi diye cahil olacak degilimm:))) öle komplekslerim yoktur.kendimi savunmaya bile gecmem:)) beni bilen biliyor.
onun gibi 10 tanesini cebimden cıkartırımm ben evelallahhhihoyyyt
hayırlısı olsunnn.yılmak yok,yola devammmmm
hadi canım gözün aydın inşaAllah horman test sonuçlarında iyi çıkar
benden önce bebişin olacak kız :)))
hadi hayırlısı
Evet benim bildiğim hesaplamada aynen böyle.Elara 2008 ocak 11 gibi hamile kaldıysa o zaman 28 yıl 21 günlük oluyor hesaba göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?