- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.301
oglakk sana yöntemleri yollayım uygulayın bi kac ay ondan sonra hamile kal istersenn.
eşin cok takıntılı cünkü erkek cocuk konusundaa
yerinde olsam işimi şansa bırakmazdımm
İyidir yaprak senden naber :))
Kızlar bu gün sabah ve aksam olmak üzere azar azar siyah lekem oldudoktora hafta içi gidecegim için gitmedım bu gece de olursa hafta sonu giderım
daha önce bu tarz bir şeyın normal oldugunu okumustum sizlerde başına gelen varmı
lütfen ilk def başıma geliyo tedirginim
Kızlar bu gün sabah ve aksam olmak üzere azar azar siyah lekem oldudoktora hafta içi gidecegim için gitmedım bu gece de olursa hafta sonu giderım
daha önce bu tarz bir şeyın normal oldugunu okumustum sizlerde başına gelen varmı
hayatım sen hamile misin
Çok tşkler elara dünden sonra olmadı tekrar ama diken üstündeyım hareketlerimi kısıtladım genelde uzanıyorum kanepede inşallah birşey o-lmaz pzartesıye kadarsiyah derken koyu kahverengi mi?
bendende gelmişti 5-6 haftalıkken.devlet hastanesindeki doktorlar normal oldugunu sölemiştii
benim içim rahat etmedi başka bi hastaneye gittimm düşük tehliken olabilir yatıralım seni hastaneye dedilerr
4 gün hastanede yattım progestan ve serum aldımm
sonrasında progestana 3 ay devam ettim ve devamlı yattımmm
progestanı kullandıktan bi kac hafta sonra lekem tamamen kesildiii
bence sende doktora git ihmal etme,kendinide fazla yormaa
ben dinlendigim zamann leke gelmiyordu,az yürüyüm hareket ediyim hemen geliyordu
gecmiş olsun
canını sıkmak istemem ama benimde kızımda aynen dediğin gibi olmuştu
ve düşük tehlikem başladı demişleri progeston kullanmaya başladım ve 1 hafta kalkmadan yattım , bence sende bi görün hiç atlama
selamm kızlar nasıl gidiyor takip edemiyorum sizleri fazla eeee 3 çocuk bi adam kendime bile vakit ayıramaz olduuuum yeteeeeeeeeeeeeer diye bağıracam bi gün hepsine ama du bakem ne zaman hepinizi öptüm
Merhaba kızlaaar...2 gün girmedim ortalık karışmış. Anaaaam elara mı cahilmiş.bende keşke böyle evde oturupda bukadar çok araştırıp soruşturup öğrenen,tanımadığı bisürü milletede yardım etmeye çalışan bi cahil olaydım keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?