bebek cinsiyet belirleme..

cnm acıkca sorabilriisn nasılsa kimse kimseyi tanımıyor:)
eşinle ilişkiden sonramı leke geldi onumu dicen?

gecmiş olsun tekrar bengu
sen resmen dogum yapmışsın cok üzücü gercektenn
bencede sebebi araştırlımalıydı
8-9 haftalıkken düşseydii sperm kalitesizligi derdik en azından
ama 4-5 aylık bi bebegin düşük sebebi kesinlikle araştırılmalı
sen o hastaneye git araştır bencee
tekrar bebek düşünüyorumm ve aynı şeyelri yaşamak istemiyorum dersin.sebebini bilmek istedigini sölersin.sonucta böle bi hakkın varr

senacımm tşkelr böle düşündügün için.
yazdıgına hem güldüm hem utandımm:)):asigim:

kızlar buarada dün adet gördüm.şimdi beklemedeyim.çok heyecanlıyım.2 haftasonra deniyecem bakalım.şimdiden ter bastı beni.

hakkında hayırlısı olsunn cnm
yumurtlamanı nasıl takip edeceksin???
bide ben sana öneriler diye bi msj atmışmıydım bi baksana mesajlarına.o msj hamile kalacagın ay yapılıyor cünkü

bugün yine sabah gebelik testi yaptık yok yine pazartesi kırmızılarla buluşmam var demektir
hayırlısı olsunn.inşallah bidaki ayaa

elara ovulasyon testi alcam yarın artık karar verip siparis verecem.bana öneriler diye msj.gelmedi canım.yollarsan sevinirim.artık son hazırlıklar çünkü.ben adet biter bitmez test yapmaya başlıcam baksana adetin hemen sonrası da yumurtlayanlar oluyomuş.bioritme de denk gelmiyo ama bu ay niyetlendim tek ilişki deniycem.olmazsa bioritm i beklerim bidahakine.

Selam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdi D Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
12. haftada gidecegim doktora kizlarimda da oyle gittim.. Alttan ultrason hic istemiyorum o sebepten gitmemin cok bir manasi yok.. Cok sukur igrenc sirkeli sulardan sodyum karbonatli sulardan tuzlu yemeklerden kurtuldum... Simdi cikip nerdeyse 3 ay boyunca agzima surmedigim dondurma, milkshake, ve bilimum sut urunlerinden bir ziyafet hazirlayacagim :) en cok da snicker in dondurmasini ozledim.... agzinin suyu akan ikon yok mu :)
Elaracigim, bioritm kizlarimda tutmadiydi bunda bakmadim birazdan bakarim... Cin takvimi erkek diyor cin takvimi kizlarimda tutmustu..Allah im insallah bebis saglikla gelir bebis :) :Saruboceq:

gözünaydın tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

momofcum tekrar tebrik ederim.sorunsuz 9 ay gecirirsin inşallahh.
3 ayın acısını cıkartt istedigini ye bebişede yarasınnnn:)
sakıncası yoksa dogum tarihini ve kızlarının dogum tarihini yazabilirmisin özelden.bende bakmak istiyorum
2 kızındada tutmaması ilginc geldi.

dağilmiiii
bence elarayıı tanısalarr öyle düşümezlerdii
bencee herkezinn sorusuna cevap veren yardımcı olamaya çalışan biriii

ewet cnm cok hakılısın herkesın en ufak bır sorusuna bıle cevap yazıyo allah razı olsun ondan rabbım evladınla esınle bır omur boyu mutlu yasamayı nasıp etsın ınsss he tabıkı bır oglusuyla ınssssssssssssssssssss...

Son düzenleme:
kızlar dun gıremedım annemın evını temızlemeye gıttık ellerımle zor yazıyom ınankı cok yorulmusum... ıns anacım bayram sonunda gelecek artık....

Son düzenleme:

çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inşş/COLOR]

momof tebrikler..Allah gönlüne göre versin...

adetin 5. günü doktora gittim arkadaşlar..geçen ayki yumurtam çatlamamış kist olmuş..önümüzdeki ay yine gel dedi..ama ben gitmiyeceğim 3 ay kafamı dinlicem yani oluruna bıraktım...

cnm ınan cok sevındım ınss gonlundekını rabbım kucagına almayı nasıp etsın cnm amınnnnnnn

ay super ya ellerıne saglık cnm habıre duzeltıyosun bazı arkadaslarda gorsunler nasıl tek tek ugrastıgını belkı bakmamıslardır yhuuuuu sonra karar versınler bence yazacaklarınıı......kabıberın dedıgı gıbı tanısınlar bence ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…