- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.321
Çok tşkler elara dünden sonra olmadı tekrar ama diken üstündeyım hareketlerimi kısıtladım genelde uzanıyorum kanepede inşallah birşey o-lmaz pzartesıye kadar
aklıma gelen kötü düşünceleri hemen silmeye calışıyorum
aslında detaylı soramıyorum :) özel msjlarımda kapalı daha kafamçokkarıştı
günaydın hepinize...dün başka bir doktoru arayayım dedim.düşük yapalı 1.5 ay geçtiğini söyledim.araştırdılarmı dedi doktor ilk düşüklerde gerek görmüyorlarmış dedim.doktor da ne saçma bişey bi daha mı düşük yapasın diye araştırılmadı dedi.benden bir randevu al gel bakalım dedi.şimdi üstünden biraz zaman geçti ya kızlar yine de araştırlılabilir mi düşük sebebim?benden de kahverengi lekeler gelmişti sonra progestoron kullandım ama çalışmaya devam ettim hiç dinlendirmedim kendimi.lekelenme problemim bazen oluyodu ama 4.5 aylıkken düşük sebebi olurmu bilmiyorum.bazen bende keşke daha hamileliğim ilerlememişken bu sorunu yaşasaydım diyorum çünkü geç düşük hem bedenen hem manen daha yaralıyo insanı.resmen doğum yapıyorsun bebeğini kaybettiğini bile bile..Allahım kimselere yaşatmasın.Şimdi bende kendi hatalarımı daha iyi biliyorum dinlenmek başta geliyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Merhaba kızlaaar...2 gün girmedim ortalık karışmış. Anaaaam elara mı cahilmiş.bende keşke böyle evde oturupda bukadar çok araştırıp soruşturup öğrenen,tanımadığı bisürü milletede yardım etmeye çalışan bi cahil olaydım keşke.
kızlar buarada dün adet gördüm.şimdi beklemedeyim.çok heyecanlıyım.2 haftasonra deniyecem bakalım.şimdiden ter bastı beni.
hayırlısı olsunn.inşallah bidaki ayaabugün yine sabah gebelik testi yaptık yok yine pazartesi kırmızılarla buluşmam var demektir
gözünaydın tebrikler allah tamamına erdirsin inşallahSelam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdiD Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
12. haftada gidecegim doktora kizlarimda da oyle gittim.. Alttan ultrason hic istemiyorum o sebepten gitmemin cok bir manasi yok.. Cok sukur igrenc sirkeli sulardan sodyum karbonatli sulardan tuzlu yemeklerden kurtuldum... Simdi cikip nerdeyse 3 ay boyunca agzima surmedigim dondurma, milkshake, ve bilimum sut urunlerinden bir ziyafet hazirlayacagim :) en cok da snicker in dondurmasini ozledim.... agzinin suyu akan ikon yok mu :)
Elaracigim, bioritm kizlarimda tutmadiydi bunda bakmadim birazdan bakarim... Cin takvimi erkek diyor cin takvimi kizlarimda tutmustu..Allah im insallah bebis saglikla gelir bebis :):Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSelam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdiD Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
12. haftada gidecegim doktora kizlarimda da oyle gittim.. Alttan ultrason hic istemiyorum o sebepten gitmemin cok bir manasi yok.. Cok sukur igrenc sirkeli sulardan sodyum karbonatli sulardan tuzlu yemeklerden kurtuldum... Simdi cikip nerdeyse 3 ay boyunca agzima surmedigim dondurma, milkshake, ve bilimum sut urunlerinden bir ziyafet hazirlayacagim :) en cok da snicker in dondurmasini ozledim.... agzinin suyu akan ikon yok mu :)
Elaracigim, bioritm kizlarimda tutmadiydi bunda bakmadim birazdan bakarim... Cin takvimi erkek diyor cin takvimi kizlarimda tutmustu..Allah im insallah bebis saglikla gelir bebis :):Saruboceq:
Selam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdiD Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
dağilmiiii
bence elarayıı tanısalarr öyle düşümezlerdii
bencee herkezinn sorusuna cevap veren yardımcı olamaya çalışan biriii
Selam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdiD Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
cnm ınan cok sevındım ınss gonlundekını rabbım kucagına almayı nasıp etsın cnm amınnnnnnnSelam kizlar hepinize iyi haftasonlari, carsambadan beri uyduruk testlerde ikinci cizki hep silik cikinca bugun paraya kirip su digital zimbirtilardan aldim ve bana resmen pregnant yazdiD Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ustelik sabah idrariyla da yapmadim...
ay super ya ellerıne saglık cnm habıre duzeltıyosun bazı arkadaslarda gorsunler nasıl tek tek ugrastıgını belkı bakmamıslardır yhuuuuu sonra karar versınler bence yazacaklarınıı......kabıberın dedıgı gıbı tanısınlar bence ....Selamm
lütfen herkes bildigini paylaşsın, paylaşım konsununda cimrilik bencillik yapmayalım.
İyi paylaşımlar
LÜTFEN OLUMSUZ YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN.HERKESİN DOGRUSU KENDİNE.CİNSİYET KONUSUNDAKİ TERCİHLERİMİZ YADA UYGULAMALARIMIZIN SONUCUNDA SAGLIKSIZ HAYIRSIZ EVLAT İSTEMEMİZ NE MÜMKÜN?
BÖLE YÖNTEMLERİ YAZINCA KLASİK CEVAP VARDIR "SAGLIKLISINI HAYIRLSIINI İSTEYİN" DİYE.
EMİN OLUN HERKES DÜNYAYA GETİRECEGİ COCUGUN ÖNCE SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLER ALLAHTAN.
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN
SALÂTI TEFRİCİYE DUASI
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip,aralik da verilse olur sayiyi unutmadan 4444 defa okunmalıdır.
3-abdestli okumak gerekmektedir
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Bebish22|8 Nisan|1 Oglu|Kız|regli sonrası sık ilişki|
Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Fhna|9 Mayıs|1 Kızı|Kız|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|
Can0677|22 Mayıs|1 Kızı|Kız|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16 Haziran|1 Oglu|Kız|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|9 Temmuz |1 Oglu|Erkek|Yumurtlama dan önce tek ilişki|Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11 Temmuz|2 Kızı|
Eceiremnur|13 Temmuz|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19 Temmuz|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı| |Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Yaprakk|11 Eylül|2 Kızı| |3 kere gün aşırı ilişki | |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14 Eylül|1 Kızı| |Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Merwewrem|21 Eylül|1 Kızı| |Yumurtlama günü tek ilişki| |Kız günü|
Momof|28 Eylül|2 Kızı| |Yumurtlama günü tek ilişki|
[/table]
HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
HAZİRAN
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|1 Kızı||
2|qwert|18 Mayıs| |28 Gün|14 Haziran|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|ilk ay |1 Kızı|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|1 Kızı|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29|19 Haziran|Pozitif|6.ay|1 Kızı|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Negatif|5.ay|1 Kızı|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|Negatif|ilk ay |1 Kızı|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran|Negatif|4.ay|1 Kızı|
[/table]
TEMMUZ
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Eceiremnur|7 Haziran|22-23 Haziran|30 Gün|7 Temmuz|Negatif|1 yıl|1 Kızı|21 Haziranda çatlatma ignesi|
Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26 Gün|6 Temmuz|Negatif |6.ay|1 Kızı|
qwert|18 Haziran| |28 Gün|16 Temmuz|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
Sellvi|20 Haziran|30 Temmuz|26 Gün|15 Temmuz|Negatif |4.ay|1 Kızı|
Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz|Pozitif|İlk ay|1 Oglu|
Aylinimmm|19 Haziran|5-7 Temmuz |28 Gün|17 Temmuz|Negatif| |3 Kızı|Yumurta takibi,Çatlatma İgnesi|
Mimoza|23 Haziran|7 Temmuz|28 Gün|22 Temmuz|Negatif|6. ay|1 Kızı|İgneden sonra 42.saat deneme|
firegirl986|23 Haziran| |28-29 Gün|21-22 Temmuz|Negatif |İlk ay |1 Kızı|
Deyyan|30 Haziran|13 Temmuz|27-28 Gün|27 Temmuz|Negatif |ilk ay|2 Kızı|Yumurta takibi|
[/table]
AGUSTOS
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sinam|9 Temmuz|18 Temmuz|27 Gün|3 Agustos|Pozitif|ilk ay|1 Oglu|
Himalia|11 Temmuz|17-18-19 Temmuz|30 Gün|11 Agustos|Pozitif|İlk ay|2 Kızı|
qwert|14 Temmuz| |28 Gün|12 Agustos|Pozitif|2.5 yıl|1 Kızı|Düşük
Eceiremnur| |29 Temmuz|30 Gün|13 Agustos|Pozitif|2.Ay|1 Kızı|
Mse121822|27 Temmuz|7-9-10-15 |28 Gün|24 Agustos|Negatif |8.ay|1 Kızı|
Umut_11|14 Temmuz|25 Temmuz|26-27|8-9 Agustos|Negatif|İlk ay|1 Kızı|
Truf|19 Temmuz|1 Agustos|27-28 Gün|14 Agustos |Pozitif|3.ay|1 Kızı|
Deyyan|27 Temmuz|8 Agustos |26-27 Gün|22-23 Agustos|Negatif |2.ay|2 Kızı|
Boncuk_|19 Temmuz|2-3 Agustos|33 Gün |22 Agustos|Negatif |2.Ay|1 Kızı|
Mimoza| | | | |Negatif|7.ay|1 Kızı|
[/table]
EYLÜL
Selvi|17 Agustos| |29 Gün|16 Eylül|Pozitif |5. ay|1 Kızı|Düşük
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül|Negatif |9.ay|1 Kızı|
GurbetGüzeli|1 Eylül| |26 Gün|26 Eylül |Negatif |İlk ay|2 Oglu,1 Kızı|
Umut_11|2 Eylül| |26 Gün|27 Eylül|Negatif |2.ay|1 Kızı|
Haskena|2 Eylül| |28 Gün|30 Eylül|Negatif |ilk ay|1 Kızı|
Matematik|29 Agustos| |29-30 Gün|30 Eylül|Pozitif|2.ay|1 Kızı|
[/table]
EKİM
Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim|Pozitif| |1 Kızı|
Mimoza|16 Eylül|29 Eylül|28 Gün|14 Ekim|Negatif |8.Ay|1 Kızı|
Merwewrem|21 Eylül|29 Eylül|28 Gün|19 Ekim|Pozitif|ilk Ay |1 Kızı|
Mse121822|23 Eylül|9-14-17-19.Gün|27 Gün|20 Ekim|Negatif|10.Ay|1 Kızı|
_Ezel_|22 Eylül|12 Ekim|30 Gün|22 Ekim| |ilk Ay|Yok|
Can_Parcam|23 Eylül|10 Ekim|30-31|23-24 Ekim| |ilk Ay |2 Kızı|
Momof|28 Eylül|10 Ekim|26 Gün|24 Ekim|Pozitif|ilk Ay|2 Kızı|
oglak75|27 Eylül|10-12 Ekim|28-29 Gün|25-26 Ekim|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Kardelen074|25 Eylül|11 Ekim| Düzensiz|1 Kasım| |ilk Ay|2 Kızı|
Asilmavi|30 Eylül|14 Ekim|27 Gün|26 Ekim| |ilk Ay|Yok|
[/table]
HAMİLELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Deneme|Çocuk|
Umut_11|Ekim|1 Kızı|
Haskena|Ekim|1 Kızı|
Berra10|Ekim|1 Kızı|
Fiona|Ekim|1 Kızı|
Senacihan|Kasım|2 Kızı|
EIara|Kasım|1 Kızı|
Selvi|Kasım|1 Kızı|
Hazek|Kasım-Aralık|3 Kızı|
Gamzecim|Aralık|3 Kızı|
Dimusevmer|Ocak-Şubat|2 Kızı|
GurbetGüzeli| |2 Oglu-1 Kızı|
Semraogretmen| |1 Kızı|
&Ebru&| |1 Kızı|
Helenx||2 Kızı
qwert| |1 Kızı|
Ezelce| |3 Kızı|
Hilalyas| |2 Kızı|
Mudo| |3 Kızı|
[/table]
İsmini yazmadıklarım sölesin ekleyim listeyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?