bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar öncelıkle hepinize mrb ben sizi biraz geç buldum 1 haftaya yakındır son sayfanıza yetişeyım dıye harıl harıl ilk sayfalardan okumaya başladım ama mümkünmü.baktım herkes erkek bebek istiyor.kız isteyen varmı acaba bır bılgi bulgu bulurmuyum ıııhh.hepinizin 1 kızı var madem öyle dedim tecrubeli bayanlardan bizzat msj la öğreneyım.sizden ricam ne olur bana kız için ne yapmam lazım yardım edın en ince bılgılerınıze kadar lütfenn bende size oğlumu nasıl yaptığımı anlatayım:)

cnm oncelıkle h.g ..valla bol bol sut ve urunlerı tuket regl bıtımınde sık ılıskıyle... kızları bız koolay bulduk sende bunları dene ıns olur perensesın senınde cnm....

Son düzenleme:

Elara benim de bioritmime bakarmisin rica etsem benim 29.05.1980 esimin 21.11.1977
5 aylik hamileyim ama doktorum bir türlü karar veremedi hangi cinsiyet olduguna bilmiyorumkismile yardim edersen cok sevinirim:1rolleyes:

tebrik ederim canım buay cok hamile haberi alcaz galibaa Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza

kızlar hepinize merhaba hala adet olmadım 3 gün gecikti ama sabah gebelik testi yaptım ve sonuç yine negatif sanırım adetim gecikecek aşırı bel ağrısı çekiyorum neden böyle bilmiyorum :çok üzgünüm:
eşime acile gidip kan testi yaptıralım mı dedim şimdi senin öncedende böyle gecikiyordu bazen dedi haklı doğum kontrol ilacından sonra kendimiz korunduğu zamanlarda bazen böyle gecikmeler oluyordu ve ben endişeleniyordum hamilemiyim diye :çok üzgünüm: neyse hayırlısı artık ama eğer adet geecikmesi ise adetimin düzene girmesi gerekiyor

hayırlısı canım ben de seni merak etmiştim ne oldu diye

kızlar merhaba. aylardan sonra evimize döndük. br bakayım dedim kızlar ne yapıyor diye ama sayfa 2000 i geçmiş.

momof çok sevindim gözün aydın arkadaşım. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin gönlünden geçeni kucağına versin.

bu arada 23. haftamdayım ve hamileliğim çok zor geçiyor. sürekli mide bulantım var. Doğum korkusu şimdiden içimi kapladı. korkuyoruuuuuuuuuuuuum.

Biliyorsunuz erkek bebek için hiç bir planı uygulamadan hamile kaldım ama büyük ihtimal yumurtlama günü hamile kaldım. 26 günde bir regl oluyordum

zaten kilo alabilmek için de sürekli yediğim yiyecekleri yazayım. Belki fikir olur size.

et-balık-bol yeşil salata-kısır- bulgur ve prinç pilavı-tereyağı-bal-yeşil biber- marul- (fazla iştahlı biri olmadığım için en azından sevdiğim domates marul ve biberi bol miktarda yedim. her sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatarken ılık ve bol balllı süt içtim.
hiç çay içmem. zorla da olsa çok ekmek yedim. bir de buradaki çeşmeden akan su pis olduğu için Hayat ın damacana suyunu kullanıyoruz.

memlekette gittiğim doktorum beslenme ve yumurtlama gününün bebek cinsiyetinde etkili olabileceğini söylemişti.

Allahım inşallah hepinizin kucağına gönlünüzden geçenin hayırlı sağlıklı sıhhatlisini versin.

2. hamileliğimde yani bunda ne çin ne de rus takvimi tutmuyor.

Son düzenleme:

Tebrik ederim Allah gölüne göre verir inş. benimde 2 kızım var 6 haftaya girdim inş benimde verirrrr.

cnm oncelıkle h.g ..valla bol bol sut ve urunlerı tuket regl bıtımınde sık ılıskıyle... kızları bız koolay bulduk sende bunları dene ıns olur perensesın senınde cnm....

teşk ederım cnm fakat regli btiminden kaç gün sonra bazı duyumlarıma göre ilk 5 gün erkek olabılıyomuş burdan duydum sanırım yanlışsam düzeltın.buda kız oluverırse yaşadım hayırlısı tabi öncelıkde.opuyorumnanaktan
buarada bende erkek bebeğimi ovülasyon günlerımde 2şer gün arayla derin ilişkıyle ve sağ tarafa yatarak buldum.biz zaten ılkını erkek düşünüyoduk oda tuttu çok şükür.Rabbım sizlere nasıp etsin bırde.yalnız hiç diyet yapmadım ben bılmıyordum.

cnm ozaman sen yumurtlama gunune gene dıkkat et o gunlerde calısma dıger gunler devam:))))))))ben yanı adet bıtımınden sonra ılıskılerde oldu yanı yuurtlama gununu felan hıc aklıma bıle gelmedi...

cnm massallah ne cabuk gecmıs zamanya daha dun gıbı 5 bucuk aylık olmussun nerdeyse ıns saglıcaklada kucagına almayı nasıp etsın mevlam duandada bızı unutma cnmm

Ayy canım ya sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallahhhhhhh
Dua et inan hepsi bir bahane sonuçta allah vermeyince vermiyor
İnşallahhh Annesine benziyenn iri gözleri olan kıvırcık saçlı br kızın olurr :dance:

Çokk yakışıklııı sağlıklı sıhhatli zekii hayırlı bir oğlun olur inşallah canım

günaydın kızlarr
momof hayırlı uğurlu olsun canım inşallah gönlündeki gibi olur herşey
hamileler dökülmeye başladı
evet başka başka ?? :))

günaydın kızlar sizde kız ve erkek bebeklerin cinsiyetinin erken dönemde ne kadar benzediğini gösteren link var mı?elara ve turfda vardı sinam sende varsa atarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…