- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.361
buyur canim bende var. Allah gonlune gore versin insallah.
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
günaydın.ben sabah adet oldum.
GÜNAYDIN KIZLARRR
liza profil resimdeki senmisin?
canım olsun herşeyde bir hayır vardır ikilemde kalmaktan iyidir
ne olduğu belli olunca rahatlıyor insan benimde belli olsa rahatlicem
ewet cnm cok hakılısın herkesın en ufak bır sorusuna bıle cevap yazıyo allah razı olsun ondan rabbım evladınla esınle bır omur boyu mutlu yasamayı nasıp etsın ınsss he tabıkı bır oglusuyla ınssssssssssssssssssss...
ay super ya ellerıne saglık cnm habıre duzeltıyosun bazı arkadaslarda gorsunler nasıl tek tek ugrastıgını belkı bakmamıslardır yhuuuuu sonra karar versınler bence yazacaklarınıı......kabıberın dedıgı gıbı tanısınlar bence ....
kızlar dun gıremedım annemın evını temızlemeye gıttık ellerımle zor yazıyom ınankı cok yorulmusum... ıns anacım bayram sonunda gelecek artık....
arkadaşlar eşim rüyasında bir kızım olduğunu görmüş..ben hamile değilim biliyosunuz..rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim...
adetin 5. günü doktora gittim arkadaşlar..geçen ayki yumurtam çatlamamış kist olmuş..önümüzdeki ay yine gel dedi..ama ben gitmiyeceğim 3 ay kafamı dinlicem yani oluruna bıraktım...
arkadaşlar öncelıkle hepinize mrb ben sizi biraz geç buldum 1 haftaya yakındır son sayfanıza yetişeyım dıye harıl harıl ilk sayfalardan okumaya başladım ama mümkünmü.baktım herkes erkek bebek istiyor.kız isteyen varmı acaba bır bılgi bulgu bulurmuyum ıııhh.hepinizin 1 kızı var madem öyle dedim tecrubeli bayanlardan bizzat msj la öğreneyım.sizden ricam ne olur bana kız için ne yapmam lazım yardım edın en ince bılgılerınıze kadar lütfenn bende size oğlumu nasıl yaptığımı anlatayım:)
elaraaaaa msneye bısey yazdım cnm sana bı zahmet acıp yollarmısın bana
günaydın Elara
biraz önce lavaboya gittim ufacık pembe kan geldi kasıklarımda ağrı var ya hastalanıyorum ya yerleşme kanaması hadi hayırlısı
ben de rüyamda adet olduğumu gördüm.
aaa seninki ay başında değilmiydi ? erkenmi oldun
yok erken değil.tam günü.yani yumurtlamada p.tesi olmuştu.
hoşgeldinn Allah bagışlasın oglunu
ne zaman düşünüyorsun bebek??
biraz aktif katıl sayfaya ,sana kız cocuk için yöntemelri yollarım
tmm cnmm yollıcammm.ayrıca coks evindim senin adına.nasıl ikna ettin gızz:))
haftasonu malumm fiki fiki günleridirrr her evde.sende bu avantajımı kullandın naptınnn hahahha
Elara benim de bioritmime bakarmisin rica etsem benim 29.05.1980 esimin 21.11.1977
5 aylik hamileyim ama doktorum bir türlü karar veremedi hangi cinsiyet olduguna bilmiyorumkismile yardim edersen cok sevinirim:1rolleyes:
kızlar hepinize merhaba hala adet olmadım 3 gün gecikti ama sabah gebelik testi yaptım ve sonuç yine negatif sanırım adetim gecikecek aşırı bel ağrısı çekiyorum neden böyle bilmiyorum :çok üzgünüm:
eşime acile gidip kan testi yaptıralım mı dedim şimdi senin öncedende böyle gecikiyordu bazen dedi haklı doğum kontrol ilacından sonra kendimiz korunduğu zamanlarda bazen böyle gecikmeler oluyordu ve ben endişeleniyordum hamilemiyim diye :çok üzgünüm: neyse hayırlısı artık ama eğer adet geecikmesi ise adetimin düzene girmesi gerekiyor
rüyamda eski doktoruma gidiyorum.ultrasonla bakıyor ve kız olacak diyor.resmini çekip veriyor ama pipi resmi ben deşaşırıyorum.bu hafta böyle gözükür.diyor.siz nasıl yorumlarsınız.elara bu gittiğim doktor kilo tansiyon falan hiç ölçmedi.sonra doğum nasıl olacak onu da konuşmadı.fatma hanım güvenilir mi?
günaydın kızlar :)))) Haftanız güzel başlasın hepinizden güzel haberler duyalım.
elera hazır sen burdayken tekrar sorayım benim bi ritim de ne çıkmıştı unuttum gitti yav.kafa o kadar dolu ki.ya bi de ben süper kilo aldım bu dışarda yemek işi çok sevimsiz oldu.bu erkekler yiyor da yiyor.ben de onlara uydum.
Elara beni de listeye ekler misin aralık ocak diye.psikoljik olarak artık bebeğimin gidişini kabullendim.şimdi yüzümü güldüren şey yediden hamile kalmak duygusu Allahın izniyle tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?