bebek cinsiyet belirleme..

rüyamda eski doktoruma gidiyorum.ultrasonla bakıyor ve kız olacak diyor.resmini çekip veriyor ama pipi resmi ben deşaşırıyorum.bu hafta böyle gözükür.diyor.siz nasıl yorumlarsınız.elara bu gittiğim doktor kilo tansiyon falan hiç ölçmedi.sonra doğum nasıl olacak onu da konuşmadı.fatma hanım güvenilir mi?

tşkler gamzecimmm aminnnnn inş:asigimlumunekankayizsmile

kızlar dun gıremedım annemın evını temızlemeye gıttık ellerımle zor yazıyom ınankı cok yorulmusum... ıns anacım bayram sonunda gelecek artık....

ohh eline saglık cnm.kız evlatt gibisimi var yaa.Allah her anneye bi kız evlat nasip etsin inşallahh

arkadaşlar eşim rüyasında bir kızım olduğunu görmüş..ben hamile değilim biliyosunuz..rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim...

hayr olsunn, ben pek anlamıyorumyorumlamaktan, himalia yorumlar belki

adetin 5. günü doktora gittim arkadaşlar..geçen ayki yumurtam çatlamamış kist olmuş..önümüzdeki ay yine gel dedi..ama ben gitmiyeceğim 3 ay kafamı dinlicem yani oluruna bıraktım...

gecmiş olsun.kist için herhangi bi ilac filan kullancanmı?
sen hamilelik fikrini aklından cıkar, rutin şekilde eşinle ilişkiye girmeye devam et
ummadıgın anda bebegin gelecektir inşallahh

elera hazır sen burdayken tekrar sorayım benim bi ritim de ne çıkmıştı unuttum gitti yav.kafa o kadar dolu ki.ya bi de ben süper kilo aldım bu dışarda yemek işi çok sevimsiz oldu.bu erkekler yiyor da yiyor.ben de onlara uydum.

hoşgeldinn Allah bagışlasın oglunu
ne zaman düşünüyorsun bebek??
biraz aktif katıl sayfaya ,sana kız cocuk için yöntemelri yollarım

elaraaaaa msneye bısey yazdım cnm sana bı zahmet acıp yollarmısın bana

tmm cnmm yollıcammm.ayrıca coks evindim senin adına.nasıl ikna ettin gızz:))
haftasonu malumm fiki fiki günleridirrr her evde.sende bu avantajımı kullandın naptınnn hahahha

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa denememi yaptılar :1shok:

Elara benim de bioritmime bakarmisin rica etsem benim 29.05.1980 esimin 21.11.1977
5 aylik hamileyim ama doktorum bir türlü karar veremedi hangi cinsiyet olduguna bilmiyorumkismile yardim edersen cok sevinirim:1rolleyes:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

bu linke yazacam seninn cevabını

hayırlısı olsun.hapın etkisi devam ediyor olabilir.gerci daha reglide olmamışsın kesin bişi yok

günaydın.ben sabah adet oldum.

hayırlısı olsun.bidaki aya inş

rüyana cok şaşırdım cünkü aynı rüyayı bende görmüştüm hamileyken
doktor kızın olacak dedi.
usg ye girdim pipi resmi vardı.resmini cekti verdi bana.
bi kac hafta sonrada kızın olacak dendii.dogum yaptım kızım oldugunu gördüm rüyamda
ertesi gün cinsiyetine kız demişti elif hanım

senin rüyanda hayr olsun

Elara beni de listeye ekler misin aralık ocak diye.psikoljik olarak artık bebeğimin gidişini kabullendim.şimdi yüzümü güldüren şey yediden hamile kalmak duygusu Allahın izniyle tabi.

günaydın kızlar :)))) Haftanız güzel başlasın hepinizden güzel haberler duyalım.

günaydınn sagol cnmm

bioritimle ilgili sana cvp yazmıştım okumadın galiba

himalia fatma hanım içinde olumlu şeyelr duydum benn.
tansiyon ve kiloyu ölcmesi lazımdıı,ama dogum şeklini konuşmak için cok erken
30 haftadan sonra catı muayenesi yapılır ondan sonra dogum şekli konuşulurr
senin digerleri normal dogummuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…