bebek cinsiyet belirleme..

aslında kız isiyordum hep ama düşürdüğüm bebek erkekti şimdi içimde erkeğe karşı bir istek özlem var Elaracım.

anladım cnm.hayırlısı olsunnn senin içinn
sen bi kac ay korunn yinede.aralık ocak gibi bioritime bakarız ona göre denersinn
sayfaya aktif katılırsan yöntemelride yollarımm ilerleyenn zamanlarda

günaydınn sagol cnmm

bioritimle ilgili sana cvp yazmıştım okumadın galiba
sayfayı bulamadım .okuyamadım.
evet normaldi ama ben sonra idrar kesesinden amaliyat oldum.bu normal olmaz.

rüyana cok şaşırdım cünkü aynı rüyayı bende görmüştüm hamileyken
doktor kızın olacak dedi.
usg ye girdim pipi resmi vardı.resmini cekti verdi bana.
bi kac hafta sonrada kızın olacak dendii.dogum yaptım kızım oldugunu gördüm rüyamda
ertesi gün cinsiyetine kız demişti elif hanım

senin rüyanda hayr olsun[/QUOTE]
aslında tam pipi değil de şu erkek ve kız linkinin ilk görüntüsü idi.demek ki benimki de kızz.

günaydın kızlar benim daha kırmızı atkılı halam gelmedi:hulya:beklemedeyim olmazsam 3 gün sonra test yapacam

anladım cnm.hayırlısı olsunnn senin içinn
sen bi kac ay korunn yinede.aralık ocak gibi bioritime bakarız ona göre denersinn
sayfaya aktif katılırsan yöntemelride yollarımm ilerleyenn zamanlarda

tamam teşekkürler şimdiden canım.Avcılarda Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum.o doktora gidenler var mı aranızda.ben biraz da doktor kurbanıyım şimdi iyi bir doktor deneyimli birisi olsun istiyorum.

tmm cnmm yollıcammm.ayrıca coks evindim senin adına.nasıl ikna ettin gızz:))
haftasonu malumm fiki fiki günleridirrr her evde.sende bu avantajımı kullandın naptınnn hahahha[/QUOTE]hehehehe:)))))))) cıkkkkkkkkkk sölememmmmmmmm:)))))))cnm aksama kadar yolla sana zahmet oburlerınıde ayarladıysan onlarıda beklerım:))))))))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa denememi yaptılar :1shok:
yok cnm deneme deyıl adamı ıkna etme cabasındayım daha bazı takvıyeler hakkında deneme geldıgınde kım bılır napcam :)))))))))))
artık hiç hevesim kalmadı.belki vazgeçerim.
hyr cnm vazgecme yaaaa rabbım buyuk ıns olacak daha ruhu yaratılmamıs dmek...
[

herkese merhaba
yarın sabah amniyosentez yaptıracağım. Aslında risk çıkmadı ama yaş faktörü var.
bakalım neler yaşayacağım. iyi geçer inşallah

herkese merhaba
yarın sabah amniyosentez yaptıracağım. Aslında risk çıkmadı ama yaş faktörü var.
bakalım neler yaşayacağım. iyi geçer inşallah

canım ya gerçekten gerekli mi?risk çıkmadıysa yaptırm ben yaptırmıyorum.hiçbirini 2 li 3lü 4 lü testi bile yaptırmıyorum.%40 yanılma payı varmış.

kızlar bu arada bende hastalandım bebişi yakalayamadık :gitme:

Elara büyük ihtimal kasımı pas geçicez Aralık ayında denicez beni Aralık ayına ekleyebilirsin ooofff offfff :çok üzgünüm:
neyse ben diyete başlicam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…