- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.401
o testlerde yanılma payı yüksek diye zaten amniyosentez yaptırmaya karar verdim Himalaya. doktorum çok çok iyi. işinin uzmanı. eskisi gibi pek risk olmuyormuş zaten bu işlemde. inşallah iyi geçer .dua et benim için.canım ya gerçekten gerekli mi?risk çıkmadıysa yaptırm ben yaptırmıyorum.hiçbirini 2 li 3lü 4 lü testi bile yaptırmıyorum.%40 yanılma payı varmış.
sinam geçen benimki erkek ben eminim başka şeylerden dolayı demişsin.o başka şeylerle neyi kasttettin.
sinam ordasın ama niye yazmıyorsun.merak ettim yaw
o testlerde yanılma payı yüksek diye zaten amniyosentez yaptırmaya karar verdim Himalaya. doktorum çok çok iyi. işinin uzmanı. eskisi gibi pek risk olmuyormuş zaten bu işlemde. inşallah iyi geçer .dua et benim için.
bir rüya gördüm de :) çok inandım. o yüzden. şaçma gelebilir ama. zaten yarın da tescil ettireceğiz erkek bebişimizi. hayırlısı ile inşallah.
ay şimdi ben de mi yaptırsam.benim ki biraz savuşturdu beni.tansiyon kilo falan ölçmedi hiçbirine gerek yok dedi.ben de pekii dedim.hayırdır inşallah ben de çook rüya görüyorum.kafam karışıyor.sakıncası yoksa özelden atabilirsin.merak ettim.
kızlar dayanamadım az önce test yaptım hamileyımopuyorumnanaktan
çubukçu bu fotoda çökmüş.
tebrik ederim canım ne güzel şıp diye bekletmeden hamile kaldın maşallah
o zaman değiştireyim ben bu resmi:))
aslında ben canlı canlı da gördüm.tv deki gibi de değil.yakından çok güzel kadınsengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 ayy hiç benzeteemdim nimet cubukcuya:)))hayır canım keşke olsam:)
hayranıyım ben onun.Milli eğitim bakanımız Nimet çubukçuopuyorumnanaktan
2 yada4 lüye gerek yokcanım ya gerçekten gerekli mi?risk çıkmadıysa yaptırm ben yaptırmıyorum.hiçbirini 2 li 3lü 4 lü testi bile yaptırmıyorum.%40 yanılma payı varmış.
kızlar bu arada bende hastalandım bebişi yakalayamadık :gitme:
Elara büyük ihtimal kasımı pas geçicez Aralık ayında denicez beni Aralık ayına ekleyebilirsin ooofff offfff :çok üzgünüm:
neyse ben diyete başlicam tekrar
o testlerde yanılma payı yüksek diye zaten amniyosentez yaptırmaya karar verdim Himalaya. doktorum çok çok iyi. işinin uzmanı. eskisi gibi pek risk olmuyormuş zaten bu işlemde. inşallah iyi geçer .dua et benim için.
bir rüya gördüm de :) çok inandım. o yüzden. şaçma gelebilir ama. zaten yarın da tescil ettireceğiz erkek bebişimizi. hayırlısı ile inşallah.
harika ne mutlu sana gözünaydın kaçıncı gün öğrenmiş oldun adetin kaç gün geçti
canımmm çok sevindiiiiimmm :lepi:
hayırlı olsun sağlıkla sıhatle bir oğluş al kucağına inşaAllah opuyorumnanaktan :Saruboceq: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?