bebek cinsiyet belirleme..

canım ya gerçekten gerekli mi?risk çıkmadıysa yaptırm ben yaptırmıyorum.hiçbirini 2 li 3lü 4 lü testi bile yaptırmıyorum.%40 yanılma payı varmış.
o testlerde yanılma payı yüksek diye zaten amniyosentez yaptırmaya karar verdim Himalaya. doktorum çok çok iyi. işinin uzmanı. eskisi gibi pek risk olmuyormuş zaten bu işlemde. inşallah iyi geçer .dua et benim için.

sinam geçen benimki erkek ben eminim başka şeylerden dolayı demişsin.o başka şeylerle neyi kasttettin.

bir rüya gördüm de :) çok inandım. o yüzden. şaçma gelebilir ama. zaten yarın da tescil ettireceğiz erkek bebişimizi. hayırlısı ile inşallah.

ay şimdi ben de mi yaptırsam.benim ki biraz savuşturdu beni.tansiyon kilo falan ölçmedi hiçbirine gerek yok dedi.ben de pekii dedim.hayırdır inşallah ben de çook rüya görüyorum.kafam karışıyor.sakıncası yoksa özelden atabilirsin.merak ettim.

ben biraz pipirikliyim sanırım. eşim de söylenip duruyor. yok yere riske atıyorsun diye. ama benim içim rahatlayacak.bir de araştırdığım kadarıyla risk artık 1/500 müş. çok düşük yani. sen bilirsin canım ama zor bir karar. rüyamı da anlatayım sana uzun uzun daha sonra. şimdi Sina 'cığımı almaya gidicem okula. görüşürüz öptümmmmm

inanın şuanda heyacandan titrıyom hepınıze cok teşekkür ederim kızlar ALLAH isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun

hayır canım keşke olsam:)
hayranıyım ben onun.Milli eğitim bakanımız Nimet çubukçuopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ayy hiç benzeteemdim nimet cubukcuya:)))
bende bayılırım o hatunaaaa
senide görmek isterim.hadi koy resminiii bakalım enine boyuna:))
bende sana gösteririm kendimi hehe

canım ya gerçekten gerekli mi?risk çıkmadıysa yaptırm ben yaptırmıyorum.hiçbirini 2 li 3lü 4 lü testi bile yaptırmıyorum.%40 yanılma payı varmış.
2 yada4 lüye gerek yok
ama bence 3 lüyü yaptır

cnm hayırlısı olsun inşallah istedigin anda gelir.zaten bu ay hazırlıklıydın olmamasına.hap faktörü vardı cünkü
aralık ayında daha bilincli olarak deneme yapcaksın

inş iyi cıkar sonucların.
amniyosentezse bebegin cinsiyeti %100 dogru sonuc verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…