bebek cinsiyet belirleme..

loo hoşgeldinn bu arada
tanışalım bebeğin varmı canımm sendemii erkekk istiyorsunn:roflol:

hahahahah ay evet bende pipili istiyom
googlede arıyordum böle bi sayfaaa Allah gönlüme göre verdi sizi buldumm
cok güzel şeyler yazmışınızzz,faydalanmak için sabırsızlanıyorummmdelikafadulden

bılmıyorumkı cnm valla öle dedı özelde gıtmedım daha yapmaya kara verınce bıde özele gıdecm

gamze bak birkaç kişii yumurtlamaa zmanı hamile kaldıı satenn kalacak olanlarda varr
sen takip et kimin neyii oluyoo
kaçç saatte ilişki oluyoo neler yapıyoooo
eğer erkekk oluyosa sende ona göre denee
hemen acele etmee satennn

hahahahah ay evet bende pipili istiyom
googlede arıyordum böle bi sayfaaa Allah gönlüme göre verdi sizi buldumm
cok güzel şeyler yazmışınızzz,faydalanmak için sabırsızlanıyorummmdelikafadulden

ya bu formu açan arkadaş vardı bide oda gelseydiii,ondann çokk güzel yararlanıyorduk,
herşeyy onun sayesindeee iyikii açmışsın eleraaaaaaaaaa bu siteyiiikaydirigubbakcemile

YÖNTEMISTEDIGI CINSI.CINSIYETKAC HAFT. HAMISJONESSE GÖRESONUCYUM.DURUSSEKLI
..............KAZA KURSUNUKIZERKEKdogduKIZSAG
..............ASILAMA,CAT IGNESIKIZKIZdogduERKEKKIZIMIZ DOGDUSUKURSAG
..............YUM. TAK.,CAT IGNESI,KAHVE SOGUK DUSERKEK ERKEKdogduERKEKOGLUMUZDOGDU SUKURSAG
..............YUMURTA TAKIBICAT IGNESIVAJINAL DUSERKEKERKEKdogduERKEKOGLUMUZ DOGDU SUKURSAG
..............JONES,DIYET,DIYRIN YÖNTEMINE UYUYOREGL BITIMI YUM.30 SAAT ÖNCEILISKIOLMUSERKEKERKEKdogduERKEKOGLUMUZDOGDUSUKURSAG
...............Klomen+Çat iğnesi ile 36 saat sonra Soğuk duş+ Sert Kahve+Fitil antibiyotik +Tuzlu veProtein ağırlıklıbeslenme+Takvimler
Namaz+ Dua( Gurbetin yöntemi ERKEKTESCILLISINDENERKEKERKEKOGLUMUZ OLDU COK SUKURSAG
..............Klomen+Çat iğnesi ile 34 saat sonraSoğuk duş+ Sert Kahve Namaz+ Dua(Gurbetin yöntem)ERKEKERKEK INSSS36ERKEKSAG
.............NAMAZ DUASERT KAHVE ICTI ESIYUM GÜNÜNDEN IKI ÖNCE VE GÜNÜNDE ILISKIERKEKKIZ32AY KIZ BURCUNDASAG
...............NAMAZ DUA YUM.CAT ILISKI.ERKEKKIZ24AY ERKEKBURCUNDASAG
...............NAMAZ DUAYUM.GUNU.TEK ILISKISERT KAHVEICTI ESIERKEKKIZ21AY KIZBURCUNDASOL
..............14.gun tek iliskierkekINS.ERKEKERKEK

burada kimler ne yapmis neleri olmus yazdim bakin bir göz atin

Son düzenleme:
kizalr hic bir yöntemle bosuna kafanizi yormayin..tek güvenilir yöntem yine yum.günü onun bile %50 sansi var....tabi birde namaz ve dua ..gerisi sacmaliktan baska birsey deyil kafanizi bosuna yormayin takvimlerlen burclarlan
ama yum.günündede kizi olanlar cok oldu...yani birazda kismet...allah ne isterse onu veriyor..cinsiyet secimi elimizde olan birsey deyil...

gurbetimm bacım ben üçüncüyü edcem ama benim adam istemiyo biliyosun yine kız olur diyee.eger isterse ne ala.bu denemeleri paylaşırım kocamla ama ne kadar inanır bilemiyorum.çünkü baby chico yönteminide zor ikna etmiştim sonuç işte kız olunca ben sana demiştim yapmayalım diye söylenip durdu.şimdi diyomki aceba habersiz hamile kalsam ondan habersiz.yani ben yine duamı namazını ignemi vurunsamm.ama eşim bişey yapmayacak yani namaz falan.böylede olsa lurmukii.erkek şartımııı..tabi kahve içiririm zaten içerr.hadi bide duş aldırsam..hımmm ne dersin..

aynen canim katiliyorum sanavereliniortak

Bencede kısmet.Yani nasipte varsa oluyo.Benim 2 sene önce bu yöntemlerle bir oğlum olacaktı.olmadı.Bebek karnımda öldü.O yüzden hiçbişey nasipten öte değil.

şimdi anladımm senin konunuu
Ay inşallah ya benimde böyle olduu
2 defada benzettiler erkeğe

kızlarrrrr yumurta çatlayınca hemenmi ilişki yoksa 36 saat sonramı yaaa
kafam karıştı valla iyice
ama iğnesiz olan, kendiliğinden çatlayan yumurta için kafamçokkarıştı

Bencede kısmet.Yani nasipte varsa oluyo.Benim 2 sene önce bu yöntemlerle bir oğlum olacaktı.olmadı.Bebek karnımda öldü.O yüzden hiçbişey nasipten öte değil.

ah canımm yaaa.başın sagolsun..evet haklısınnn..bende iknci erkek olsun diye elimden geleni yaptım ama ikinci kızımı kcagıma aldımm.kaderde ne varsa ooluyoo..

hehe gel tanışalım.

tanışalım cicimmm...ben helen 2 kızım varrrr..ah bide oglum olsaaaa....sempatiksalakcinni

kızlarrrrr yumurta çatlayınca hemenmi ilişki yoksa 36 saat sonramı yaaa
kafam karıştı valla iyice
ama iğnesiz olan, kendiliğinden çatlayan yumurta için kafamçokkarıştı
canim normal catlarsa o gun catladigi gun olacak fakat cat ignesi olrsa 36 saatten 42 saate kadar zamani varrrrrra.s.

gurbetgüzeliii bacım benimsoruyu görmedin herhall..

helenx senın kucuk kac yasında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…