- 9 Eylül 2009
- 275
- 53
- 318
- 40
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.421
ay şimdi ben de mi yaptırsam.benim ki biraz savuşturdu beni.tansiyon kilo falan ölçmedi hiçbirine gerek yok dedi.ben de pekii dedim.hayırdır inşallah ben de çook rüya görüyorum.kafam karışıyor.sakıncası yoksa özelden atabilirsin.merak ettim.
3 gün geçmiş oldu günüm canım
kızlar dayanamadım az önce test yaptım hamileyımopuyorumnanaktan
hayırlısı inşallah canım allah sağlıklı versin gerisi boş
daha önce hiç test yapmadın mı yapmadıysan eğer maşallah çok sabırlısın arkadaşım ben 4 gündür her sabah yapıyorum negatif hemde daha bugün adet günüm
KIZLARRRR benım bu hafta 2 li testtim var aslında hasteneye gitmek benım için sıkıntı oluyor 2 li testtimi yaptırsammıki???
elara gerek yok demissin kafam karıştı az
birde bugun karnımda bi hareketlılık varkı sormayınn arkadaşlann özellıkle soldan arada sağdan habıre bişi oynuyo
kız bebeklerı çok hareketlı olur derler acaba bebekmı oynayan yada gaz sancısımı anlamıyorumda((( varmı fikri olan
yok yapmadım halımden anlamıştım zaten
cnm cokk sevindimmmmmmmmhayırlıı olsunnnnn sorunsuz 9 ay gecirip ogluşunu kucagına alırsın inşallahh:))
cevrendekielre sölemeyi düşünüyormusun??
eşin ne tepki verdiii
bioritimde seninde erkek gününde olmuştu dimi????
tekrar varsene tarihlerini bi bakayımmmmm
nasıl anladın canım ne gibi belirtiler oldu ben 2.gebeliğimde hiç anlamamıştım hemde tecrübeliydik güya 2.ydi ama yinede anlamadım
KIZLARRRR benım bu hafta 2 li testtim var aslında hasteneye gitmek benım için sıkıntı oluyor 2 li testtimi yaptırsammıki???
elara gerek yok demissin kafam karıştı az
birde bugun karnımda bi hareketlılık varkı sormayınn arkadaşlann özellıkle soldan arada sağdan habıre bişi oynuyo
kız bebeklerı çok hareketlı olur derler acaba bebekmı oynayan yada gaz sancısımı anlamıyorumda((( varmı fikri olan
kimseye soylemeyı düşünmüyorum canım eşim eve gelmedi daha gelince bakacam tepkısıne 25 temmuz 1984 10 ekım 2010 deneme çok teşekkür ederim elara sana üşenmiyon harkesle ayrı ayrı ilgilenıyon
cnm ınan cok sevındım rabbım gonlundekını kucagına versın ınsssss cnminanın şuanda heyacandan titrıyom hepınıze cok teşekkür ederim kızlar ALLAH isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun
inanmıyorum yaa tam erkek gününde hamile kalmışsınn:))
ayarlasan denk getiremezdinnnnn
yumurtlamanı nasıl anlamıştın?
yumurtladıktan kac saat sonra ilişki oldu tahminen?
hayatım çok yakın zamanda yaptırdığım için başımdan geötiği için tecrübelerimi paylaşayım yine senin fikrin kararını ver
doktorumun bana dediği doktorum ege üniversitesinde profesör canım boş insan değildir 2li test 3lü teste göre daha güvenilirmiş
2li test 3lü testten yıllar sonra icat edilmiş yeni ve daha belirleyici özellikle ense kalınlığı ile kombine ölçülen hcg değeri oranı ,riski yüzde 90 belirler dedi genelde dikkat edin dedi 2li test sonucu kötü 3lü test olumlu ise sorun oluyor sonra dedi ,yada tam tersi 3lü test olumsuz 2li test normalse amniosentezde sorun çıkmaz dedi ki de bende öyle oldu ense kalınlığı çok yüksek çıktı bebeğimde ve bebeğimin anomalili olduğu ortay çıktı 21 haftalıkken
karar senin
halsizlik ve yorgunluk vardı
acıkcası bende yaptırma taraftarı degilim
amniyosentezde sonuc kötü cıksa cocugu aldırcanmı,geebeligini sonlandırcanmı???
Allahın verdigi canı ondan başkası alamazz.herşey bizim imtihanımız.Allah tan gelene itiraz etme şansımız yok.heleki bi cana kıymakk büyük günah
yok ben sakatlık yada down sendromu varsa cocugumu aldırırım diyorsan yaptır
yok aldırmam diyorsan hamileliginin kalan kısmını kendine zehir etcen.cocugum sakat dogacak diye
üstte yazdıgım en kötü sonuclarııı.
yani senin başına böle bişi gelcek diye yazmadım yalnış anlaşılmasınnn
cok pimpirikli olmaya gerek yok.3 lü testinde riskin cok fazla cıkmazsa amniyosenteze gerek yok bence.yinede doktorunla konuşş mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?