bebek cinsiyet belirleme..

gurbetgüzeliii bacım benimsoruyu görmedin herhall..

valla hamis kaldim dr a gittim hamislik raporunu aldim geldim
hamiyleyim dedim ben calismak istemedigimden bebek istedim
sonra iki cocugum varken dedim iki taneyle olmaz 3 leyelim biz dedim
ayni sekilde 3.bebegim dedenamaz dua kildim esimden habersizyaptim üstelik benim hic bulantim kusmam olmadi
bide orucumu 30 gun tuttum az bisey basim dönerdi
sonra dr. a gittim ultrason resmini getirdim
al hamileyim oglun olucak dedim hem sevindi hem sasirdi valla
ben habersiz hamis kaldigim icin kizacak biliyorum hamile olduguma,
o yuzden erkekleri cok seviyor Rabbim erkek verirse oda kizmaz dusuncesiyle yaptim ben, dualarim kabul oldu insallah Allahima sukurler olsun
ben diyor simdi cocuk yaparim bilsemki erkek olacagini diyor bende diyorum hakikaten istiyorsan yapayim sana erkek diyorum dalga geciyorum onunlaaaaa

sanki iki oglandada benim herfin cok haberi vardi ben hap aliyordum biraktim bir hafta kadar falan kendimi korudum yinede kildim namazimi ne olur olmaz diyede ondan sonra ogluslarim oldu isin sirri burada herif bilmeyince de yakaldik oglani sukur elhamdulillah:lepi:gamyoncuiremsu

ah ah ablam keske bızımde olsa keskeeeeeeeeeeeeeeee

ablam yum gununu takıp ettınmı pekı

herif neden suphelensin döndüm sagima yattim kalkmadim bazen gunduz oldu bazen gece valla ben yimirtlamayi falan bilmiyordum o gunler dek geldiyse bilemem kizimla oglumun arasi 2yil9 ay,ikinci oglum la ucuncu oglumun arasi tam 4 yil 3 yil bekledim yani ucuncude ikincide kaynam buradaydi ben diyordum anani postala yengesine is görek diye oda postaliyordu bizde aganigi magani iste öyle oldu anliycan yanlizda degildik kaynana olunca bisi yapamiyorduk trden gelmisti ben calisirydum kiza bakmamak icin gldi sen yap insallah herseyi duzene sok olur insallah yurekten yalvar aklima geldikce namazlarda dua edyorum size vallavereliniortak:Saruboceq:

ablam yum gununu takıp ettınmı pekı
etmedim ne bilem yimirtlama neki simdi ögrendim 3 veletten sonraaa
ikiside kocisten habersiz oldu valla bu gidisle 4. de habersiz olcek istemiii 3 yeter deyiii de
ben ve kizim kuduruyoruz bide 3 .dogumda ben ölümden döndüm yine istimmm anam cocuklari cok sevimmmm:ecrin_bebek::teselli:

helen canim insallah olur herkesin dilegi duasi canimmmm heiniz bakmisiz oglanlar kucakta habire yazmaya calisiyorsunuz birakmiyii bide insallah o zaman topik acariz bu yola beraber ciktik diye tam olur hadi gonlunuzdekinin olmasi dulegiyle cok isim var cokk ben aralikta basliycam calismaya trye gelem ovulasyon kiti klomen falan alicam insallahhhh kizimn dogum gunune dek getirmek istimm bide benim ufalim anasinifina gitcek o zaman bebelerle rahat ilgilenirim diye dusunuyorum

kız üç ay nasıl sakladın heriften hamileligni.al oglun olcak:))yaşa beee.ne cesaret varmış sendee..
bak şu senin herife hala erkekmi istiii.kız biz biri bulsak şükredecegizz.yeter bacım sana iki erkek.sen bide kız dogur ohh ne güzell...

hah bende habersiz yapacam bu gidişlee ..ne edem adama yine kız olacak korkusuyla yanaşmıyooo..

oh oh negüzel..allah razı olsun bizede dua ettigin için.inşallah sende bi kız dünyya getirirsin..

kız ettin bacımm.ölümden döndüm diyol gene istiyyn ölemiii.bacım korkmuyonmuu.
nasıl ölünden dördünnn..

kız ettin bacımm.ölümden döndüm diyol gene istiyyn ölemiii.bacım korkmuyonmuu.
nasıl ölünden dördünnn..

slm kizlar ben yasamis ve cok cekmis birisi olarak basimdan gecenleri sizlerle paylasmak isterim.

benim 3 tane nur topu gibi evlatlarim var.
Rabbim hayirli uzun ömürlü etsin ins.
Birinci dogumum normal oldu ondan 3 yil sonra oglum dünyaya geldi dönmüs fakat kanala girmemis dr.sezeryan dedi bizde kabul ettik bebegin bu sekilde dogmasinin mümkünü yokmus anneyi de bebegide kaybederiz dedi dr.
neyse sezeryan oldum iki ayda zor geldim kendime bebegimi kucagima alip emziremiyordum cok agrim oluyordu. neyse bu devreleri atlattim.
3.ye hamile kaldim 4 sene sonra dr. normal hersey normal dogum yapabilirsin dedi öyle deyince bizim burada dogum evleri var(isvicre aarau)orayi tavsiye etti. bizde baktik güzel ev gibi dr. basimda olucak ebeler de var daha ne olsun.güzel bir sanci cektim 6 saatte dünyaya geldi bebegim herseyi normal dogdu fakat benim problemler basladi cocugun esi(plezantasi )gelmedi yarim saat oldu tik yok beklediler es gelmedi habire dr.asiliyor gelmiyor bebegi veriyor emziriyim gelsin yok gelmiyor.daha sonra dr. bunu bir asildi koptu geldi .ben bu arada kan kaybediyorum.kadin karnima bastiriyor iceride biriken kani disari bastirarak cikariyor altimada bez seriyor onu alip götürüp tatiyor kac gram kan gitmis diye bunu bir kac sefer yapti ben dogum sancisi cekiyorum resmen. ikinci bir dogum sancisi cekiyorum 2 veya 3 saat üzerine dr.tekrar geldi beni diri diri kürtaj etti bagittira bagittira bu arada dr.kadin ve hic dogurmamis birisi aciyi bilmiyo
neyse oparasyonu gerceklestirdi gitti. ben dogum yatagindan kalkamadim kan kaybindan basim döndü ve küt bayildim neyse daha sonra kan takviyesi yaptilar 10 gün üzerine beni eve cikardilar bir hafta gecti benden bir kan bosaldi dr.tel actim oda acil gelmemi söyledi baktiki ultrasalda esin pacasi duruyo ertesi gün amaliyat icin gün aldik amaliyat 10 dak sürecek ben güle oynaya amaliyata giriyorum 10 dak.ya 3 saatte ancak ciktim. cok kan kaybetmisim neyse zor durdurmuslar yogun bakimdayken uyuandim oglusum yusufum acikmis onu getirdiler emzirmek icin emdi cukur cukur beni titreme aldi dediler sitma cocuk emdi diye dedim ilk defy emzirmiyorum.bir ölctüler ates 40 eyvah bakteri baglamis esten(10 gün iceride kaldi ya esi bebegin)ondan dolayi.
ben ölüyorum.bebek falan umurumda degil kendimi düsünüyorum acaba yolun sonunami geldim diye.
esime biz elimizden geleni yapik artik yapacak birsey yok hazirlikli olun demisler igneler kan vermeler antiiyotik ler bebegimi emziremedim yasakladilar agir ilaclardan dolayi allah tan deli süt tabir edilir onlari pompalayip buzluga koymustum bebisim onlari icti.
O bir günü atlattim gelin bana sorun hic birsey gözümde degildi bir bebisimi düsünüyodum ölürsem anne ne bilmeyecekti diger iki evladim az da olsa annelerini taniyolardi.
neyse 8 gün üzerine eve ciktim icim rahat degil ben dedim baska bir dogum uzmanina gidip ultrasonda görmek istiyorum varmi bisey diye bir gittim kadin demezmi parca var allah basladim aglamaya hastane yüzü görmek istemiyorum artik kadin teselli etti gittim tekrar yattim amaliyat derken parcayi aldilar 5 üzerine eve ciktim .

meyerse esin gelmeme sebebi sezeryan oldugu icin ikinci dogumda es kesilmis olan rahmin icinde büyüme yapmis kendine yer etmis oraya bitismis o yüzden gelmemis asilincada kopmus gelmis.benim tavsiyem 3-4 dogum yapacaksaniz normal dogum yapin yok illa sezeryan diyosaniz bütün dogumlar sezeryan olsun canlarim benim yasadiklarimi siz yasamayin sezeryandan sonra normal dogum sakincali yirtilma riski bile varmis. su an hayattayim cok pisikoljik sorunlar yasadim geceleri odalarda birseyler görmeler azrailin basimagelip gelip dikilmesi ha öldüm ha ölecegim gibi düsünceler bazen yine bu seyler gelir fakat eskisinden daha iyiyim.beni bu hale getiren dr. pazar günü özel dairesinde amaliyat yaparken bir bayani masasinda öldürmüs ve kadinin elinden doktorlugunu aldilar kadin kacak bütün mal varligina el konuldu kadin bulunamiyor malesef bizde davci olalim dedik bisey cikaramassiniz ugrasmayin dedi bizi kandirdi.öbür dünyaya kaldi hesaplasmak ne yapalimmmm
hepinizi öpüyorummmmmmm

iste böyleeeee canimmmm

ayyy tüyler ürperticii.allah tekrar yaşatmasınnn.seninki doktor hatası olmuşşş..zaten belasını bulmuş ama o ölen kadınadaçok üzüldüm şimdii.offff yavrucak annesiz kaldıı..
bende katılıyorum sezerlanla başlayan muhakkak sezeryahla bitirmelii....canım 4.yü yapacaksın ama aman dikkatli ol iyi bi doktor bul ..zaten kötü geçmiş bu hamileligin bari iyi geçsin.rabbim yardım etmiş çok şükürr...

hım cnm kucukmus daha benım kucukde 17 aylık daha bende kıs sonu gıbı duusunuyom ıns olur ınssssssssssssss

ne yazacağımı şaşırdım valla büyük geçmiş olsun
ama çok cesaretli birisisin belli
ben 1 kız yaptım 8 yaşında ödüm kopuyo :))

ay ablam cok gecmıs olsun bız bayanlara neler cekıyoz oyuzden ana hakkı odenmıyo ıste nelerle dunyaya gelıyolar cok gecmıs olsum ablacım aman ıyı dusun karar ver valla korktum:):):)

ne yazacağımı şaşırdım valla büyük geçmiş olsun
ama çok cesaretli birisisin belli
ben 1 kız yaptım 8 yaşında ödüm kopuyo :))

ay ablam cok gecmıs olsun bız bayanlara neler cekıyoz oyuzden ana hakkı odenmıyo ıste nelerle dunyaya gelıyolar cok gecmıs olsum ablacım aman ıyı dusun karar ver valla korktum:):):)
sagolun kizlarrr Allah birdaha yasatmasin insallahhhhhhh

gurbetgüzeli çok geçmiş olsun bacım. Allahım 3 yavruna sana eşine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
ıçime korku düşürdün madem 3 tane evladın var 4. yü yapma be bana laf düşmez ama ne bileyim yaşadıklarını okuyunca ürktüm. Allah esirgesin sana birşey olursa 3 evladın ne yapar annesiz,

yapacaksan da önce bir kaç dr a git güzelce kontrollerini yaptır, normal doğum mu sezeryan mi daha iyi senin için buna karar verin ondan sonra hamile kal bacım.

canııımmmmm çok çokk geçmiş olsun çok üzüldüm,okurken tüylerim diken diken oldu.allah seni çocuklarına, ailene bağışlamış inşallah bundan sonra sağıklı mutlu bir ömür sürersin canım::)))

karabiber ben ilaçla hamile kalmadım.3 ay ilaçla iğneyle denedim olmadı bu ay ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım doktora gittiğimde doktor yumurtan çatlamış dedi.gün aşırı ilşki önerdi ilişki sayısı vermedi.hatta şimdi ilşki olsun dedi.biz o gün doktordan çıktıktan sonra birde 36 saat sonra yani 2 kez ilişki oldu diğerleri korunmalı ilişkiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…