- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.621
cnmsın ya aynen benı anlattın sankım rabbım ınssssss gonlunun ılacını versın bıtanem.....amınnnnnnnn
hehe gel gamzecimm ne güzelll olur vallaa
menüme karar veremdim daha cnm
senin öenrin varmı?
sen hamiel olabilriisn belki yaaa
test yaptınmı???
ya benim p.tesi günündn beri kahverengi leke geliyor.artık stres oldum.ne hamilelik nede adet var.
cnm yaa sinirlenmekte üzülmekte cok haklısın.birazda hassaslık var hamilelikten dolayıı
yani ne desek boşş,insanların konuşmalarını engelleyemeyiz maalesef
mümkün oldugu kadar mutlu ve güclü görünmeye calış ve öle de ol zaten.
sen orda amir pozisyonundasın cokta müsade etme seninle cok rahat konuşmalarına,
aranızda bi mesafe olmalı bence
gunaydın kızlar ......bugun ıs yapıyom((((((..... cnm nolur kafanı yorma hamılelık pıskolojısı ınan herseyden alınıyo ınsan .... rabbımıns gonlundekını nasıp etsın ....ınan bende korkmaya basladım gun yaklatıksıra kacacak delık arıyom mısalııııı...ıns rabbım yuzumuzu guldururde yasadıklarımıza guler gecerız cnm....
boşver sıkma canını anlıyorum senı ama tüm bu sinir bozuklukları kendıne ve bebeğine zarar veriri bende geçtim o dönemlerden 2. kızıma hamileyken şimdi maşallah nur topu gibi kucağımda bazen vicdan azabı cekıyorum kızıma bakarken yıne hamileyım ama hamıleliğimi kimseye demeye nıyetim yok kızımda olursa başımın tacı oğlumda olursa gönlümün ilacı
cnmya ıns hakkında hangısı hayırlıysa o olsun bıtanem.....
testlerim negatif.ateşimde düştü.coraspin kullanıyom belki ondandır diye düşünüyom.
sagol cnm valla sen daha ıyı bılırsın cancazımmmm:))))))))
hımm olabilir.kan pıhtılaşması mı vardı sende.
diger düşüklerinin sebebi araştırılmışmıydı??
bazı kadınların rahmi erkek cocugu tuttamazz der büyüklerimiz.böle bişiyin dogrulu ne acaba.sen doktorunla hiç konuştunmu bu konuyu
yok bacımm yaa ben anlamam pek:)) sevmem hamurişi yapamsını meburen yapıyorum
sen benden tecrübelisinnn,nikahta öndesinn bayaa.biz senden faydalanabiliriz bu konularda
kardelencim sıkma canını.
Benim bir akrabam 6-7 tane düşük yaptı ama en sonunda oldu bi tane hemde oğluş:)
şimdi 2 yaşında oldu.
yani erkek çocuk rahmim tutmuyor diye olumsuz düşünme
cnm sagol ıns.... cnm faydamız dokunursa ne mutlu senınkılerın yanında benımkı denızde damla olur bıtanem:))))))))))))
elara bana boş zamanında cetvel yaparmısın
Himalia sabah sabah karşımda mandalina yiyen elemanmı tutarım ben o işyerinde:)
hemide lak lak bir de.
tuttuğum gibi koyarım kapıya he he
bende gel git oluyorum.bazen durmak yok yol devam diyorum.bazende yeter artık diyorum.yani dengesizlik var.ama artık korkmuyorum desem yalan olur.
ayyyy nasıl yapıştıracam cetvelı tarif edersen iyi olur ilk defa cetvelim olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?