bebek cinsiyet belirleme..

iyi ki varsınız.evet ben bunlara normal davrandım galiba yalakalık yapmasınlar doğal olsunlar dedim.beceremedim.şu ara kapıyı kapatacağım olay bitecek.bunlar odaya giremeyecek soru soramayacak bunlar onu istiyor.ben de sahiden alındım toplayım kendimi.

testlerim negatif.ateşimde düştü.coraspin kullanıyom belki ondandır diye düşünüyom.

hımm olabilir.kan pıhtılaşması mı vardı sende.
diger düşüklerinin sebebi araştırılmışmıydı??
bazı kadınların rahmi erkek cocugu tuttamazz der büyüklerimiz.böle bişiyin dogrulu ne acaba. sen doktorunla hiç konuştunmu bu konuyu

sagol cnm valla sen daha ıyı bılırsın cancazımmmm:))))))))

yok bacımm yaa ben anlamam pek:)) sevmem hamurişi yapamsını meburen yapıyorum
sen benden tecrübelisinnn,nikahta öndesinn bayaa.biz senden faydalanabiliriz bu konularda

Son düzenleyen: Moderatör:
kardelencim sıkma canını.
Benim bir akrabam 6-7 tane düşük yaptı ama en sonunda oldu bi tane hemde oğluş:)
şimdi 2 yaşında oldu.
yani erkek çocuk rahmim tutmuyor diye olumsuz düşünme

Himalia sabah sabah karşımda mandalina yiyen elemanmı tutarım ben o işyerinde:)
hemide lak lak bir de.
tuttuğum gibi koyarım kapıya he he

cnm sagol ıns.... cnm faydamız dokunursa ne mutlu senınkılerın yanında benımkı denızde damla olur bıtanem:))))))))))))

benimkiler stresten olduğunu düşünüyorum.hamileliklerimden sonra çok olumsuz durumlar yaşadım.doktor coraspin verdi.ama tahlillerimde normal çıkmıştı.bende kullanıyorum.

kardelencim sıkma canını.
Benim bir akrabam 6-7 tane düşük yaptı ama en sonunda oldu bi tane hemde oğluş:)
şimdi 2 yaşında oldu.
yani erkek çocuk rahmim tutmuyor diye olumsuz düşünme

bende gel git oluyorum.bazen durmak yok yol devam diyorum.bazende yeter artık diyorum.yani dengesizlik var.ama artık korkmuyorum desem yalan olur.

cnm sagol ıns.... cnm faydamız dokunursa ne mutlu senınkılerın yanında benımkı denızde damla olur bıtanem:))))))))))))

yok cnm estf:)benim bilmediklerimide sen biliyorsundur muhakkakk.

elara bana boş zamanında cetvel yaparmısın

hemenn yaparımmm.ne yazayım cetvelee

Himalia sabah sabah karşımda mandalina yiyen elemanmı tutarım ben o işyerinde:)
hemide lak lak bir de.
tuttuğum gibi koyarım kapıya he he

bende cok müsadee etmem ölee lackalıga.
bu arad kendi nickine tıkla
istatistikler de aşagıda ebegndim beegnmedim mesajlarıınn gösteriliyorrr
yapmışlar dedigimiz gibi yanii,güzel olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…