- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.641
merhaba kızlar 2 gündür yatılı misafirlerim vardı ölüyom yorgunluktan.nevar ne yok daha geçmişi bile okuyamadım.herkes iyidir inşallah
elaraaaa canım önerileri yollıycaktın.çok az zamanım kaldı.yapılacak ne kaldı başka.çok heyecanlıyım sanki ilk çocuk gibi.misafirler hiç gitmeyecek gibi geldi valla nasıl yapacaz şu oğlanı diye düşünmeye başlamıştım.uzun zamandır bu kadar kalabalık yatılı misafirim gelmemişti.unutmuşum valla.
yesilyol sana özel msj attımm
gamze sanada atcam birazdann süremin bitmesini bekliyorum
Bende isterim özel mesajlardan banane banane bak aglarim zaten hastayim:gitme:
ya bunu okuyup okuyup ağlamak geliyor içimden.:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
:) cnm bioritim için mesaj attım yesilyola
gamzeyede bi soru sormuştu ona cvp yazdım
sana yolladımmı ben önerileri?
en son onu yolaldım cünkü.başka bişi yok cnm
bende gel git oluyorum.bazen durmak yok yol devam diyorum.bazende yeter artık diyorum.yani dengesizlik var.ama artık korkmuyorum desem yalan olur.
benim kendi annem babam değil ama eşimin anneleri beklemedeler ısrar edip duruyorllar ben ona bu ay çalışmalara başlicaz demiştim şimdi bbu ay olmadığını anladığında çok üzülecek eminim
:) cnm bioritim için mesaj attım yesilyola
gamzeyede bi soru sormuştu ona cvp yazdım
sana yolladımmı ben önerileri?
en son onu yolaldım cünkü.başka bişi yok cnm
canparçam çizelgen çok güzel olmuş güle güle kullan inşaAllah
Canim söyleme kimseye nazar bile olunca tutmuyo valla erteledik de kocanada söyle agzini tutsun ben iki düsügümdede test yapar yapmaz hemen yayardim etrafa ikisindede 7 haftada düsük oldu pis nefis nazar kötü canim benim sanki cevrende herkes senin iyiligini mi istiyor belki ici kötü biri gibi gelebilirim ama tercübe ile sabittir canim bunlar inan bana birseyi ne olursa olsun sadece cocuk degil ne kadar saklarsan o is daha basarili oluyor ama yayinca mutlaka bir aksilik cikiyor ben ne zaman cocuk düsünüyorum desem o ay basima bir is geldi ve bir türlü olmadi artik gizliyorum taki 4. ayina kadar kimseye söylemiycem hatta söyle birsey geldi basima halamin gelini hamile idi 3. ayda söyledi bize cinsiyeti belli oldu ve erkek dedi doktor halam dediki kimseye duyurmayin dogunca ögrensinler nazara gelir düser dedi bunlar kulagina küpe olsun bacim ....
.
Ezel sen degistirmiycen mi cizelgeni her gördügümde acaba hamile mi diyorum kafam karisiyor ya kaydirigubbakcemile5
bilmem ki değiştirsem mi kasımı boş geçmeyi düşünüyoeum ben bi daha aralıkta denicem ne yapsam kaldırsam mı çizelgemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?