bebek cinsiyet belirleme..

o zaman Elara bana yardımcı olsun değiştireyim

Elara benim çizelgemdeki yazıyı değiştirirmisin müsayit olduğundaaa vereliniortak

merhabalar...
ben sanirim buraya hic yazmadım..ama ne zaman bi sey kafama takılsa hep arastırırken bu sayfalar cıkıyor karsıma ve cok faydalandım bircok konuda...
4 gun once doktora gittik esimle..su anda 5 hafta 3 günlük hamileyim:))
biraz korkuyorum nasi olcak diye..nasi dogacak..nasi bakcam...(
esimle kendimize bile zor bakıyoruz..maddi anlamda degil..is konusunda, yemek camasir vs konusunda...simdi ne olacak bilemiyorum...neyse..geliriz ustesinden bi sekilde..

size birsey sormak istiyorum...danismak..3 gundur cok uzuluyorum..kendimi uzmemeye ne kadar calissam da olmuyor...
ben 4 yillik evliyim,..esim herkes tarafindan sevilir, sayilir..ikimiz de calisiyoruz..
artik bebegin sirasi gelmisti..babam da her gittigimizde soruyordu kizim dusunmuyor musunuz artık diye...
simdi hamileyim..ve annem bunu duydu ve beni daha aramadi..kutlamak icin bile( nasil oldugumu bile merak etmiyor(
sizce bu normal mi?

kızlar merhaba

haskena uzun bi süre gelmedin özlettin kendini .. açma o kadar arayı

bu arada dün regl günümdü olmadım .. umarım olmam da testide erken yapmayı düşünmüyorum
geçsin şöyle 4-5 gün ondan sonra

hoşgeldin lacry
bebeginde hayırlı oslun.ilk mi olacak??
annen hamile oldugunu senden duydu dimi??
yanii arayıp ilgilenmeleri gerekir tabiki.başka sorun varmıydıı daha önceden

hoşgeldin cnm nereelrdesin kac gündür yoktunnn.bende merak ettim regli oldumuki diyee
daha önce gecikme yaşamışmıydın hiç

Canimcim takma kafani bunlari hamileliginin tadini cikar annende belki senden duymak istiyordur birebir bazen anneler kizlarina ne kadar yakin olsalarda bu tür konularda yüz göz olmak istemezler inaniyorumki sen ona kendin bu güzel haberi verince seninle bu mutlulugu paylasacaktir hamile oluncainsan birazda alingan oluyor sana birsey itiraf edeyimmi bende hamileliklerimde ( 1 kizim var 2 tanede düsügüm)cekinirdim anneme hamile oldugumu söylemeye üstelikte her derdimi paylasmama ragmen anneler özeldir anne olunca daha iyi anliyacaksin ve bebegini saglicakla kucagina almani diliyorum

o zaman Elara bana yardımcı olsun değiştireyim

Elara benim çizelgemdeki yazıyı değiştirirmisin müsayit olduğundaaa vereliniortak

tamamm degiştiririm daha sonra

haskena cok dogru sölemiş bide bi kac ay cocugun deneyip hamiel kalamadıgıdna adını kısıra cıkarırlar:) en iyisimi kimseye sölemicennn.karı koca bilseniz yeter

cnm yaa sagol utandırdın beni:asigim:

ohhhh be yaptım sonunda elara teşekkür ederim canım çokta şirin olmuşopuyorumnanaktan

rica ederimm begendiysenn sorun yok
cnm bana gelmedı ya ne msnede nede burda var....

msn den sana yazdım bişiler yinemi gelmedi yaaa(

hoşgeldin cnm nereelrdesin kac gündür yoktunnn.bende merak ettim regli oldumuki diyee
daha önce gecikme yaşamışmıydın hiç

hoşbuldum opuyorumnanaktan gecikme belki senede 1 defa
son 3 ayın günleri 8 ağustos - 4 eylül - 30 eylül .. inş. vardır :Saruboceq:
bu arada ben girip sizin yazdıklarınızı okuyorum ama 1 haftadır benim iş yerinde durumlar karışıktı .. hiç keyfim yoktu ama geçti sayılır artık ...

ayy evett bende cok utanmıştım aileme hamiel oldugumu sölerkennnn
anneme sölemicektim 3 ay dolana kadar ama mecburen söledim düşük tehlikem oldugundan
babamada hastanaye yatınca sölemek zorunda kaldım .Allahtan telde söledimmm.yüzüne baka baka sölemem imkansızdıııı
düşünsenizee.baba ben kocamla fiki fiki yaptım o benim içime boşaldıı demekki gibi bişi bukaydirigubbakcemile3

Canim bende sizleri özlemistim canim burada tatildi ve bende Türkiyeye annemlere gelmistim annemlerde net yoktu ve dayim hastaydi misafirimiz coktu o nedenle internet kafeyede gidemedim Pazartesi geldim tekrar Almanyaya ve su andada grip ve bronsit oldum hastalikla ugrasiyorum bende seni merak etmistim ASILIMnerelerde diye hadi hayirlisi deneme yapmtin mi ki bu ay yumurtlama günündemi yaptin dualarim seninle

ya onu geçtim bi de karnı şişik dışarıda dolaşması var
mesela ben ne zaman bi hamiş görsem :CüvCüv: ...kadın kafamda kötü kötü sahnelere giriyo :roflol: :roflol:

tşk ederim .. çok geçmiş olsun aman haskena şu aşamada kendine iyi bak ..geçen bizim elara biraz savsakladı çok ilerletmişti ....
ovulasyon kitiyle yum.günü saptadım öle deneme yaptık şimdi beklemedeyim
inş. bi kaç güne güzel haberler veririm :Saruboceq:

ya onu geçtim bi de karnı şişik dışarıda dolaşması var
mesela ben ne zaman bi hamiş görsem :CüvCüv: ...kadın kafamda kötü kötü sahnelere giriyo :roflol: :roflol:

Allah iyiligini versin senin kiz biz nasil dünyaya geldik yoksam beni gercekten leylekler mi getirdi yoksa anamda babamla mi abovvvvvvvvvvvv

senin adet döngün 26 gün ozamann
maşallah cokta düzenliymişş
1 gün geciktin yani dimi
test al cıkar benceeee
inşallahh hamişsindir cnm:CüvCüv:

Amin canim insaAllah senin gibi Asil bir oglun olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…