bebek cinsiyet belirleme..

aslında benimki eğer ilk ilişkide olmuşsa yumurtam çatladıktan sonra olmuştur.ama bilemiyorum işte ilk ilişkidemi 2.ilişkidemi hamile kaldım.doktora tek ilişki şansımı arttırırmı dedim.yok dedi.ilşki olsun gün aşırı dedi.

sagolun hepinizden allah razi olsun zaten dogum yaparsam %100 sezeryan olacak o riski bir daha goze alamam ben dr. burada turk bu gibi riskler her zaman vardedi bir daha ayni seyleri yasarmism yada ya olmazmis iste bide benim tupun birisi kapali ne kadar sansin var bilemiyorum

kız nasıl çalacan adamın spermını oda var delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

berra10 ben normalde bugün yarın adet oluyorum.dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım öğrendim.merak ettiğim iki ilişkiden hangisinde hamileliğin olduğu

helnx bacim bende senin durumundayim diyebiliirm ben esimle evelenmeden tek cocuk istiyoduk oda diyoduk kesin erkek olur simdi 3 bucuk yasinda kizim var 2 cisini istiyorum kesinlikle karsi bende gizli yapacam herseyi tek basima yapacam zaten kisa dogru baslarim korundum simdiye kadar 6 ay dinlensin yapapcam esim kesinlikle karsi sprahilim cikarildindan bile haberi yok yani klomeni gizlice icecem hve tam 5 aylik filan hamile kalirsam birde erkek olursa ohhhhhhhh allhin izniyle olursa insallah birde sen takvim disinda baska birseyler yaptinmi igne filan diyet?

kızlar birde ben sağ yumurtayı bulmaya çalışıyorum ama kolay olacakmı bilmiyorum . geçen ay dr sol dedi bu ayda belki sağ olur diye bekliyorum
ay ne zormuş pipili yapmakya kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsınn canımm başakada yapmadığınaa hadi bekliyoruz haberleri

bende gaziantepliyim liseyi falan hep orda okudum babaannemler yengelerim hep orda ve bu adamın adını çok duydum.
bazı doktor telefonu bırak yüz yüze konussan bile azarlar. iyi yine telde bişeyler söylemiş.

Allah razı olsun sorup paylaştığınız için teşekkürler

kız nasıl çalacan adamın spermını oda var delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yahu hap kullandım diyecegim oda rahat olacak korunmayacak öyle diyorum...

ben ikinci bebek için bazı şeyler yaptım.tekrar yazayımm.
yumurta takibi yaptırdım doktar kontrolünde.
baby chico takvim yöntemi aldım.ona göre hamile kaldım..
yorumcu sitesinden gün aldım.ona göre hamile kaldım.
çin takvimi
rus takvimi
hep erkek gösteriyordu
sag yumurtalıklardan hamile kaldım.
sagıma yattım.
4 günlük cinsel pehriz yaptık
diet yaptım ben
süt ve süt ürünleri kullanmadım
taze fasulye ,kayısı ,muz.tuz.soda kullandım.
başka daha yapmışımdır.şuan aklımdakiler..
ama ikinci kızım oldu..hayırlısı..
o ay hamile kamasıydam çatlatma ignesi oacaktım.ama nasip olmadı..

duygummm nasılsın yaaa.çok özledim ben seniii..
ya bu doktor muayene etmedende veriyormuymuş takvimm...

allh hepimizden razi olsun nedemek paylasalimki allh kalbimize gore versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

helenx bacim kusura bakmasan anladigim seyi soracam catlama ignesi oldunmu olmadinmi birde doktor bana diyet su bu yaland edi bos seyler onlar dedi yumurtanin catladigi an onemli peki sen onlari yapmiisan yine yani degisik ne yapmayi dusunuyosun erkek bebek icin merak ettim paylasirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…