- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.081
gurbetgüzeli çok geçmiş olsun bacım. Allahım 3 yavruna sana eşine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
İçime korku düşürdün madem 3 tane evladın var 4. yü yapma be bana laf düşmez ama ne bileyim yaşadıklarını okuyunca ürktüm. Allah esirgesin sana birşey olursa 3 evladın ne yapar annesiz,
yapacaksan da önce bir kaç dr a git güzelce kontrollerini yaptır, normal doğum mu sezeryan mi daha iyi senin için buna karar verin ondan sonra hamile kal bacım.
sagolun hepinizden allah razi olsun zaten dogum yaparsam %100 sezeryan olacak o riski bir daha goze alamam ben dr. burada turk bu gibi riskler her zaman vardedi bir daha ayni seyleri yasarmism yada ya olmazmis iste bide benim tupun birisi kapali ne kadar sansin var bilemiyorumcanııımmmmm çok çokk geçmiş olsun çok üzüldüm,okurken tüylerim diken diken oldu.allah seni çocuklarına, ailene bağışlamış inşallah bundan sonra sağıklı mutlu bir ömür sürersin canım::)))
gurbetimm bacım ben üçüncüyü edcem ama benim adam istemiyo biliyosun yine kız olur diyee.eger isterse ne ala.bu denemeleri paylaşırım kocamla ama ne kadar inanır bilemiyorum.çünkü baby chico yönteminide zor ikna etmiştim sonuç işte kız olunca ben sana demiştim yapmayalım diye söylenip durdu.şimdi diyomki aceba habersiz hamile kalsam ondan habersiz.yani ben yine duamı namazını ignemi vurunsamm.ama eşim bişey yapmayacak yani namaz falan.böylede olsa lurmukii.erkek şartımııı..tabi kahve içiririm zaten içerr.hadi bide duş aldırsam..hımmm ne dersin..
gurbetimm bacım ben üçüncüyü edcem ama benim adam istemiyo biliyosun yine kız olur diyee.eger isterse ne ala.bu denemeleri paylaşırım kocamla ama ne kadar inanır bilemiyorum.çünkü baby chico yönteminide zor ikna etmiştim sonuç işte kız olunca ben sana demiştim yapmayalım diye söylenip durdu.şimdi diyomki aceba habersiz hamile kalsam ondan habersiz.yani ben yine duamı namazını ignemi vurunsamm.ama eşim bişey yapmayacak yani namaz falan.böylede olsa lurmukii.erkek şartımııı..tabi kahve içiririm zaten içerr.hadi bide duş aldırsam..hımmm ne dersin..
kızlar sizce yumurta çatladıktan sonra erkek olma ihtimali daha yüksekmi
evt bacim kesinlikle[
birde yakalasak çaladığı zamanı
karabiber ben ilaçla hamile kalmadım.3 ay ilaçla iğneyle denedim olmadı bu ay ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım doktora gittiğimde doktor yumurtan çatlamış dedi.gün aşırı ilşki önerdi ilişki sayısı vermedi.hatta şimdi ilşki olsun dedi.biz o gün doktordan çıktıktan sonra birde 36 saat sonra yani 2 kez ilişki oldu diğerleri korunmalı ilişkiydi.
tekrar slmlar kizlar ben doktor kemal bayindir ile konustum bugun utu filan derken anca girebildim doktor bana dediki adetin 5 . gunu sabah aksam iki tane klomen alinacak dedi iste benim adetim 35 gun surdugu icin adetin 21 ci gunu iliski onerdi yada catlatma ignesiyle yapin dedi catlatma ignesi de tam emin olmasi icinmis yumurtanin ve 7 gun once de iliski yasak dedi bir ph durumunu sordum ve gercekten dogru buldum dedi yumurta catladinda her kadinin ph si zaten yukselir cunki tamamen alkalin oluyr dedi ve katiliyorum ben gecen yumurtlama gunumde alkalim 7 ustu cikiyoodu simdi cok dusuk cikiyo oltumde sizde deneyin anlicaksiniz yumurta ali filan koydunuzda soda telikeli olabilir dedi oyle seyler yapmayin dedi tabiki yine siz bilirsiniz ovulasyon gunu olcun goreceksiniz yuksek ciktini zaten erkek bebek istioysaniz ozaman gerek kalmiyacak neyse bilgiler bukadar yarimci olurrsam sevinirim
kız nasıl çalacan adamın spermını oda var delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
helnx bacim bende senin durumundayim diyebiliirm ben esimle evelenmeden tek cocuk istiyoduk oda diyoduk kesin erkek olur simdi 3 bucuk yasinda kizim var 2 cisini istiyorum kesinlikle karsi bende gizli yapacam herseyi tek basima yapacam zaten kisa dogru baslarim korundum simdiye kadar 6 ay dinlensin yapapcam esim kesinlikle karsi sprahilim cikarildindan bile haberi yok yani klomeni gizlice icecem hve tam 5 aylik filan hamile kalirsam birde erkek olursa ohhhhhhhh allhin izniyle olursa insallah birde sen takvim disinda baska birseyler yaptinmi igne filan diyet?
bende gaziantepliyim liseyi falan hep orda okudum babaannemler yengelerim hep orda ve bu adamın adını çok duydum.
bazı doktor telefonu bırak yüz yüze konussan bile azarlar. iyi yine telde bişeyler söylemiş.
Allah razı olsun sorup paylaştığınız için teşekkürler
bende gaziantepliyim liseyi falan hep orda okudum babaannemler yengelerim hep orda ve bu adamın adını çok duydum.
bazı doktor telefonu bırak yüz yüze konussan bile azarlar. iyi yine telde bişeyler söylemiş.
Allah razı olsun sorup paylaştığınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?