- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.101
helenx bacim kusura bakmasan anladigim seyi soracam catlama ignesi oldunmu olmadinmi birde doktor bana diyet su bu yaland edi bos seyler onlar dedi yumurtanin catladigi an onemli peki sen onlari yapmiisan yine yani degisik ne yapmayi dusunuyosun erkek bebek icin merak ettim paylasirmisin
çatlama ignesi olmadım.yumurta takibi yaptırdım.doktor çatlamak üzere dedi.öglen başlayabilinsiniz dedi.bizde akşam başladık.yani catlamış oluyor..
bende araştırıyorum işte.çatlatma ignesi olmamıştım.onu deneyebilirim.bide şu ph degeri mantıklı geliyo 7 nin üzeri olacakmışya.onu hiç ölçtürmedim.o olabilir.şu potasyum hapı.eşime çinko hapı.bunlar mantıklı geldi.bide mantar falan olmamlıymış.onları takip ettirebilirm..bilmiyorum.kızım daha 5 aylık.araştırıyorum.neyi denemedim diye..seneye düşünüyorum bende kızım 1,5 yaşına gelsin bakalım.bundakileri takip ediyorum..bakalım hayırlısı son sanşım zaten...
çatlama ignesi olmadım.yumurta takibi yaptırdım.doktor çatlamak üzere dedi.öglen başlayabilinsiniz dedi.bizde akşam başladık.yani catlamış oluyor..
bende araştırıyorum işte.çatlatma ignesi olmamıştım.onu deneyebilirim.bide şu ph degeri mantıklı geliyo 7 nin üzeri olacakmışya.onu hiç ölçtürmedim.o olabilir.şu potasyum hapı.eşime çinko hapı.bunlar mantıklı geldi.bide mantar falan olmamlıymış.onları takip ettirebilirm..bilmiyorum.kızım daha 5 aylık.araştırıyorum.neyi denemedim diye..seneye düşünüyorum bende kızım 1,5 yaşına gelsin bakalım.bundakileri takip ediyorum..bakalım hayırlısı son sanşım zaten...
canım bide senin kaç ilişkii var onuda yazarmısınn
sadece doktorun dediği günden başka oldumuu
karabıberım senın kuuk kızın kac yasında cnm????
slm kızlar
7 yaşında 1 e gidiyooo
karabıberım nasıl gıdıyo kız bulantın felan varmı farklımı kızlardan cnm sagındamı solundamı hıssedıyon:ecrin_bebek:
helenx bir sürü şey yapmışsın sonuç kız diyorsun öyle mi acayip kafam karıştı temmuzda deneyeceğim acayip heyecanlıyım ben de bakalım şansımıza 12 yaşında kızım var gönlümden geçen erkek ama....
vallahi insaalh olur ama yumurtlama yununde olc bir ph ni cok yuksek cikiyo sana onu soyliyeyim eger yumurta gununde hamile kalmisan ph yuksekmis zaten canim onun icin iyice arastir yap allah insaalh verir erkek evlat sen bence en onemli seyleri yapmisin iyice arastir bence acele etme benim kizim ben yapana kadar 4 yasinda olcak erkenmi diyede dusunuyorum her an karar degistiyorum yani ara vermete iyidir diyolar allh insalllh istiyen herkese verir
canım bide senin kaç ilişkii var onuda yazarmısınn
sadece doktorun dediği günden başka oldumuu
slm kızlar
gamzecim diğer 2 kızımda midem çok bulandı,
yemek kokularından tiksindim,
buzdolabınıı ağlayarak açardımm kokusundann,
komşu yemeklerinin kokusuu geldiğii zaman söyleniirdmm neden yemekk pişiriyorlar diyeee
bunda ne tiksindim ne midem bulandı,ne başım döndüü
sanki hamile değilimm gibi halende öyleee
sadece çok yorgunlukk ve uykuu halii olduuuuu
ha bide aklıma geldikçe yazıyoırum.bende dua ettim.ama gurbetink igibi degil..yani aslında benziyo.ben her namazın arkasından bildigim bütün dua sure ne varsa okurdum.sonra rabbime el açardım.hayırlı bi erkek evladınasip et diye.ama hayırlı olmayacasada sen nasip etme rabbim derdim.ne bilem elimden geldigince duamı ettim.ilişki zamanı eşime besmele çek derdim.bende hep erkek bebek hayal ettim ama nasip işte.
bakalım son kez deneyecegim....inşallah rabbim hepimizin gönlündekini verir..
ıns cnm bende cok dua ederdım ama benım 3. kazaya kurban gıttıgı ıcın ılıskı zamanı dua edemedım bı o ıste rabbım ıns bunda nasıp eder cnm ıns hapımıze tatırır bu pıpılıyıde sevdamız dıner:):):)):)
arkadaşlar klomen kullanmasakta yumurtlama günmüzü takip etsek olmazmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?