- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.121
etmedim ne bilem yimirtlama neki simdi ögrendim 3 veletten sonraaa
ikiside kocisten habersiz oldu valla bu gidisle 4. de habersiz olcek istemiii 3 yeter deyiii de
ben ve kizim kuduruyoruz bide 3 .dogumda ben ölümden döndüm yine istimmm anam cocuklari cok sevimmmm:ecrin_bebek::teselli:
valla hamis kaldim dr a gittim hamislik raporunu aldim geldim
hamiyleyim dedim ben calismak istemedigimden bebek istedim
sonra iki cocugum varken dedim iki taneyle olmaz 3 leyelim biz dedim
ayni sekilde 3.bebegim dedenamaz dua kildim esimden habersizyaptim üstelik benim hic bulantim kusmam olmadi
bide orucumu 30 gun tuttum az bisey basim dönerdi
sonra dr. a gittim ultrason resmini getirdim
al hamileyim oglun olucak dedim hem sevindi hem sasirdi valla
ben habersiz hamis kaldigim icin kizacak biliyorum hamile olduguma,
o yuzden erkekleri cok seviyor Rabbim erkek verirse oda kizmaz dusuncesiyle yaptim ben, dualarim kabul oldu insallah Allahima sukurler olsun
ben diyor simdi cocuk yaparim bilsemki erkek olacagini diyor bende diyorum hakikaten istiyorsan yapayim sana erkek diyorum dalga geciyorum onunlaaaaa
çatlama ignesi olmadım.yumurta takibi yaptırdım.doktor çatlamak üzere dedi.öglen başlayabilinsiniz dedi.bizde akşam başladık.yani catlamış oluyor..
bende araştırıyorum işte.çatlatma ignesi olmamıştım.onu deneyebilirim.bide şu ph degeri mantıklı geliyo 7 nin üzeri olacakmışya.onu hiç ölçtürmedim.o olabilir.şu potasyum hapı.eşime çinko hapı.bunlar mantıklı geldi.bide mantar falan olmamlıymış.onları takip ettirebilirm..bilmiyorum.kızım daha 5 aylık.araştırıyorum.neyi denemedim diye..seneye düşünüyorum bende kızım 1,5 yaşına gelsin bakalım.bundakileri takip ediyorum..bakalım hayırlısı son sanşım zaten...
helencim canım yaşımız küçük daha gel az daha bekle. bak 1.5 yıl az araya zaman koymak iyidir ve şöyle düşün evde küçük bebiş olmasın babası bebek kokusu özlesin. ben sen bişey yapsanda yapmasanda kazara hamile kalsan da nasibinde oğlan var diyorum bir daha ki sefere. inşallah rabbim yaşatsın sana oğlan annesi olmayı. güzel kızların gün gelsin görümce hala olsunlar inşallah nedense senin 3. hepp erkek olur diye düşünüyorum. kalbin temiz için temiz ve yürekten istiyorsun sağlıkla hayırla bir oğlan katılır ailenize inşallah
bir arkadasımın kızları var 4 yaşında. ama sürekli erkek çocuğum olsa böyle olur oğlum olsa adını şu koyarım bu koyarım derler karı koca. dedim heralde bir daha çocukları olmuyor ki böyle söyylüyorlar neyse kadın hamile şimdi 14 haftalıkmış içimden merak ediyorum kız mı oğlan mı başka başka şeyler konusuyoruz ama süper meraktayım aklım hep bebişin cinsiyetinde ve inşallah oğlandır diyorum Allah sağlıkla tattrısın kızı da oğlanıda herkese
bir anda ağzımdan kız mı geliyor yine diye bir kelime çıkıverdi. çok şaşırdım nasıl oldu anlayamadım çıkıverdi ağzımdan daha belli değil dedi. Allah hayırlsıını versin dedim ama yemin ediyorum bütün kalbimle ilki kız olan herkese oğlan dilerim sağlıkla hayırla.
şimdi haber alamıyorum ama inşallah oğlandır gelen. Allahım herkese hepimize tattır o duyguyu.
ben doğumhanedeyken çok dua ettim çatalda ıkınırken hep dua ettim Heleni adıyla söyleim Allahım duymuştur nasibimize yazmıştır inşallah oğluşları
ve burda okuduğum kader birliği yaptığım bütün kızlar
Allah hepimize nasip etsin oğluşları bulup fotograflarımızı ekleyelim
karabibere de öyle çok seviniyorum Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla gelsin oğluşu hayırlı ugurlu gelsin inşallah :)
kizlar nasil belirleniyo bu cinsiyet ya anlamadim ben ?
gamze bazen herşey planlandıgı gibi olmuyor maalesef
bi an geliyor insanın eli kolu baglanıyor beyni dumur oluyor.
bu da Allahın takdiri.yani ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa biyerde tökezliyoruzz
benim başıma cok gelmiştirr meselaa
gamze bazen herşey planlandıgı gibi olmuyor maalesef
bi an geliyor insanın eli kolu baglanıyor beyni dumur oluyor.
bu da Allahın takdiri.yani ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa biyerde tökezliyoruzz
benim başıma cok gelmiştirr meselaa
kızlar teravet de yumurtlama gününe göre cinsiyet söylüyoooo
isterseniz bi bakın karabiberbiliyoo hatta
3 kişi yaptı onun söylediği tarihte tutturdular
evt gormsutum adetleri 28 ustu yapmiyo ve galiba birinin kizi da olmustu ve birde klomen filan yani ilac kullanilmamaliymis ama iyi ilgilenen bir bayan allh razi olsun ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?