bebek cinsiyet belirleme..

bende aynı durumdayım.sırf onun yüzünden bende vazgeçtim.

kıyamam yaaa

benim eşimde çok sabırlıdım bende aynı senin gibiyim çok üstüne gidiyorum çünkü sonu benimde çok hoşuma gidiyor ama bu defa öyle olmadı

ya kızlar bende saka yapıyorım zaten yanı tabıkıde aramızda jenerasyon farkı olucak zaten her sey cok farklı olur emınım..

Biz kirk kisiyiz kirkimizda birbirimizi biliriz canim bizde saka yaptigini anladik taniyoruz artik seni deyilmi ama....

Canim ben bu foto isini bilmiyorum hani bir vakti olan bir arkadas ayrintili anlatsada bende koysam fotomu diyom hani yani sanali birakip yüzyüze görüsek diyom sen ne diyon....

Hay agzin bal yesin senin Elaracigim kesin cözümü bulmussun bacim sen darisi bizim basimiza aman ben görüsüyomda neoluyor hic valla hic kiymetleri yok esim icin disimi basimi SIKIYORUM idare ediyorum.neyse topik dertli gelinler topigine dönüsmeden ben konuyu kapativerem demi ama.....

kızlar şimdi doktora gidiyorum ... inş. güzel haberlerle gelirim ...

Hadi canim hayirlisi olsun evella Rabbim her ne verirse versin hayirli ve sagliklisini versin önemli olan bu hem hayirli hem saglikli hemde erkek verirse süper olur dualarim seninle,hepinizle.......

benim eşimde çok sabırlıdım bende aynı senin gibiyim çok üstüne gidiyorum çünkü sonu benimde çok hoşuma gidiyor ama bu defa öyle olmadı

Olmustur olmustur yine ayni olmustur büyütme bakeeeem er kisinin sinirine takilma bu aralar senin canin SIKILMISTIRDA ondan cativermissindir adamcaza (hani ovulasyon testi,kürler v.s. sebeplerden dolayi)aksama unutuverirsiniz abovvvvvvvvvvv Ezelin komsulari kacin kizlar aksama Ezellerde deprem olacamis

kız deprem deyince aklıma geldi bu sabaha karşı bizim burda deprem oldu yani gerçek deprem vallah sallandık hissettik yani

kızlar dün gece denemekten vazgeçmiştim ama sabah sabah nolduğunu anlayamadım.daha uyukluyodum yani.bir nevi fatmagül oldum galiba bende.vatana millete hayırlı olsun ilk denememizi de yapmış olduk böylece.gece balkonun camı açık kalmış rüzgar sesine uyanmıştım kalkmışken test de yaptım 2.çizgi silikleşmişti azıcık, eşime de ben yumurta çatladı galiba dedim.adamın aklına takılmış galiba.sabah sabah olan oldu.
hayırlısı bakalım ama ne kahve duş namaz dua hiçbirini yapamadık o yüzden içim rahat değil hiç.kendimi sokaklara atacam şimdi.havada güzel biraz çıkıp açılayım.çok daraldım çünkü.bu arada ben erken yumurtluyomuşum onuda öğrenmiş oldum.
bu ay tutmazsa daha mutlu olacam gibi geliyo.çok garip hissediyom kendini of.

günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim

canım üzülme geçer hepsi düzelir.ooo bizde çok didişiriz bazen ama napıcan kocan işte o seni sen onu idare edecen artık tabi ortada çok kötü vahim durumlar yoksa.basit şeyler için kırmayın birbirinizi ama senden çocuk istemiyom demesi tabiki doğru değil belliki sanada çok kızmış seni kırmak için bilinçsizce azından çıkmış.yoksa niye evlensin senle.onun bu lafının yanlış olduğunu ve seni çok kırdığını belirt ayrıca ona barıştığınız zaman.

kızlar şimci geldim .. doktor keseyi göremedi
bu zamanlarda görünmeyebilir dedi .. hcg değeri 120 nin altındaysa
görünmez dedi .. kan tahlili istedi saat 4 de sonucu öğrenicem
kafam karıştı ama

cnm ıns bende varımdır duanda bıtanem allah razı olsun ....
kızlar şimdi doktora gidiyorum ... inş. güzel haberlerle gelirim ...
ıns cnm hadı hayırlısı.....

kafam karıştı ama
cnm ewet gec dollenme olursa gozukmuyo korkma benım kucuk kızdada öle olmustum bır hafta sonra cagırmsıtı ozaman bıle zor gormustu yanı oluyo kafana takma cnm.....

kafam karıştı ama

boşver canım karışmasın kafan daha çok yeni mini minnacık o yaaa görememiştir tabi
sende çok acelecisin annesi

sen olmaz mısın hiç .. sadece ben değil senin duacın çok
Allahın izniyle senin burda oğluşunun fotolarını koyduğun günleride görücez inş.

boşver canım karışmasın kafan daha çok yeni mini minnacık o yaaa görememiştir tabi
sende çok acelecisin annesi
annesi ... kelimesini görünce içim bi hoş oldu yaw
hemen kaşla göz arası ölee kabaca araştırdım burda ;

canım bende sata göre 5+3 mü ne gitmiştim görememişti. ama senin dediğin gibi bi gezdirdi yok haftaya gel dedi.haftaya gittim göründü yani 6+1 falandi. canım zaten netten de arastırırsan görürsün karından bakılanda ultrasyonda gebelik kesesi 6. hafta görülürmüş vaginal den ise 1 hafta önce görünürmüş
ALINTIDIR ...
gamzeyide okuyunca şimdi rahatladım

ewet cnm telaslanma oyuzden tecrubeyle sabıt cunku:)))ay cnm valla aglattın benı sızın dualarınızla olacak ınss bıtanem rabbım herkese nasıp etsın o duyguyu ınsssssss asılmavıcım ..allah razı olsun cnmmmmmm

Son düzenleme:
merhaba kızlar
asilmavi ne yaptın ????
tam çıkmak üzereydim ... cvp yazayım sonra çıkarım
keseye baktı ama göremedi daha 4 haftalık zaten
6 dan önce zormuş görmek .. kan tahlili yaptılar sonuç
532,8 çıktı haftaya çarş. çağırdı tekrar bakacak karından göremesse
vajinal bakacak
doktor arama konusunda epey uğraştım ama
sevdim doktorumu ilgili güler yüzlü bi hanım
şimdi çıkmam lasım malum evde mutfak bizi bekler
yarın nasipse görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

ok canım hadi hayırlısı olsun

hayırlısı olsun inşallahh.bence zamanlaman güzel olmuş.sabahh yapmanızda iyi olmuş.erkek ebbek için genelde sabah saatleri öneriliyor zaten
erkegin dinlenmiş olmasıı önemli,bide daha enerjik olunuyor sabahlarıı.
bol bol dua ett.inşallahh güzel haberelrini alırız bu ay.
bioritimde ne demiştimm.tarihlerini ver tekrar bakayım

kafam karıştı ama
asilcim doktora gidecegini bilmiyordum.bilseydim gitmeni tavsiye etmezdim.
8 haftalık gitmek en dogrusu.bu haftada hem bebek hem kalp atışı duyulur.
daha erken haftalarda kese yada bebek görünmeyebilir boştan yere sıkıntı yaşanır
ayrıca alttan usg ile baktırmanı tavsiye etmiyorum.8 haftalık oldugunda karından baktır
ben 6 haftalıkken gittim, bebek görünmüyor boş gebelik olabilir dedi doktor,alttan usg ile bakalım dedi. ben baktırmadım.8 haftalıkken gittigimde hem bebek hem kalp atışını duydukk.inşallah seninde güzel haberelrini alırız

hcg degerin gayet güzel cıkmış maşallaahh.
sen calışıyon dimi.ne iş yapıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
elara canım yolladım tekrar doğum tarihimi.çok sağol iyi dileklerin için.o kadar çok istedim ama çoğu şeyi yapamadım.vardır bir hayır napalım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…