- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.361
bende aynı durumdayım.sırf onun yüzünden bende vazgeçtim.
ezelcimm her evde yaşanan olaylar bunlar.bence cok takılma.her tarışma sonrası cocuk yapmaktan vazgecilseydi kimsenin cocugu olmazdı.
aa enteresnnn.eşim cok uysal biridirrr.ben tartışma cıkarmasam onun gıkıı cıkmazz
ama bendee illaaa bişi bulcam adama catacamm:))tartışmak hoşuma gidiyor benim yaa.cünkü sonu güzel bitiyor geneldee:))
ya kızlar bende saka yapıyorım zaten yanı tabıkıde aramızda jenerasyon farkı olucak zaten her sey cok farklı olur emınım..
haskena ..profilinde fotoğrafın yok
ama yum.takibi çatlatma iğnesi konusunda doktorunun ikna olması güzel
olmuş inş. 2011 de bi pipili haberi alırız senden .. çok düzenli dua etmeye çalıştığım
bir arkadaş var kk da şimdi senin içinde edicem Rabbim kabul etsin inş.
(bu arada toplu olarak da ediyorum)
ezelcimm her evde yaşanan olaylar bunlar.bence cok takılma.her tarışma sonrası cocuk yapmaktan vazgecilseydi kimsenin cocugu olmazdı.
bizimde kaynana yüzünden en güzel günlerimiz zehir olduu.cicim aylarını bile yaşayamadımm.ama şuann ne kaynana derdim var nede görümceee..
eşimin ailesinden hiçkimseyle görüşmüyorumm cok mutluu bi hayatım var:)
3 yıldır ilk kez ramazan bayramında gittim kaynanaya.ondada sadece elini öptüm okadar.konuşmadık bile.ama eşim herzaman gider annesine.gitmekte zorunda zaten.gitmedigi zaman ben diyorum annene git ihtiyacı varmı bi görün de gel diye.
zamanında cok üzdüler beni o nedenle şuan hiç kıymetleri kalmadıı
[
kızlar şimdi doktora gidiyorum ... inş. güzel haberlerle gelirim ...
benim eşimde çok sabırlıdım bende aynı senin gibiyim çok üstüne gidiyorum çünkü sonu benimde çok hoşuma gidiyor ama bu defa öyle olmadı
Olmustur olmustur yine ayni olmustur büyütme bakeeeem er kisinin sinirine takilma bu aralar senin canin SIKILMISTIRDA ondan cativermissindir adamcaza (hani ovulasyon testi,kürler v.s. sebeplerden dolayi)aksama unutuverirsiniz abovvvvvvvvvvv Ezelin komsulari kacin kizlar aksama Ezellerde deprem olacamis
hadi gözün aydınnn.maşallah ogluna.cetvelinide degiştirelim artıkk.maviş bişiler yapalım sanada.
sevinirim Elaracım, elerine sağlık şimdiden.
inşallah gönlünden geçen olur.kızlar şimdi doktora gidiyorum ... inş. güzel haberlerle gelirim ...
kız deprem deyince aklıma geldi bu sabaha karşı bizim burda deprem oldu yani gerçek deprem vallah sallandık hissettik yani
geçmiş olsun. milliyet.com da okudum. deprem çok korkutuyor beni. Allahım hiçkimseye göstermesin.
hehe uyanıkk seniiiii.aferin kızzz iyi yapmışın:))
cnm senin işini şansa bırakmaman lazım ovulasyon testi mutlaka kullanmalısınn.kendini hazır hissetmiyorsan ertele bu ay.hiç bi zorunlulugunn yokk.
kocandaa az sabırlı olmak zorunda.içine sinmeden deneme yapma derim ben.yinede sen bilirisin
cnm bende isterdimm vallaa.inşallahh kısmet olur bigünn
sen resmini eklicektinnn buaradaa.
asilmaviye bende sölemiştim bu resim olmamış sana diye:) bekliyoruzz degişmesinii dimiii
cnm yardımcı olacak doktor bulmuşsun cok sevindimmm.inşallahh cok bekletmeden gelir bebişinn.aralıga ertelemen de iyi olmuş ayrıca.inşallah bioritimede denk gelir
günaydın kızlar nasılsınız bugün biz gece kocamla kavga ettik ben bebek yapmaktan vazgeçtim
cnm ıns bende varımdır duanda bıtanem allah razı olsun ....haskena ..profilinde fotoğrafın yok
ama yum.takibi çatlatma iğnesi konusunda doktorunun ikna olması güzel
olmuş inş. 2011 de bi pipili haberi alırız senden .. çok düzenli dua etmeye çalıştığım
bir arkadaş var kk da şimdi senin içinde edicem Rabbim kabul etsin inş.
(bu arada toplu olarak da ediyorum)
ıns cnm hadı hayırlısı.....kızlar şimdi doktora gidiyorum ... inş. güzel haberlerle gelirim ...
cnm ewet gec dollenme olursa gozukmuyo korkma benım kucuk kızdada öle olmustum bır hafta sonra cagırmsıtı ozaman bıle zor gormustu yanı oluyo kafana takma cnm.....kızlar şimci geldim .. doktor keseyi göremedi
bu zamanlarda görünmeyebilir dedi .. hcg değeri 120 nin altındaysa
görünmez dedi .. kan tahlili istedi saat 4 de sonucu öğrenicem
kafam karıştı ama
kızlar şimci geldim .. doktor keseyi göremedi
kafam karıştı ama
sen olmaz mısın hiç .. sadece ben değil senin duacın çokcnm ıns bende varımdır duanda bıtanem allah razı olsun ....
ıns cnm hadı hayırlısı.....
cnm ewet gec dollenme olursa gozukmuyo korkma benım kucuk kızdada öle olmustum bır hafta sonra cagırmsıtı ozaman bıle zor gormustu yanı oluyo kafana takma cnm.....
boşver canım karışmasın kafan daha çok yeni mini minnacık o yaaa görememiştir tabi
sende çok acelecisin annesi
ewet cnm telaslanma oyuzden tecrubeyle sabıt cunku:)))ay cnm valla aglattın benı sızın dualarınızla olacak ınss bıtanem rabbım herkese nasıp etsın o duyguyu ınsssssss asılmavıcım ..allah razı olsun cnmmmmmmsen olmaz mısın hiç .. sadece ben değil senin duacın çok
Allahın izniyle senin burda oğluşunun fotolarını koyduğun günleride görücez inş.
annesi ... kelimesini görünce içim bi hoş oldu yaw
hemen kaşla göz arası ölee kabaca araştırdım burda ;
canım bende sata göre 5+3 mü ne gitmiştim görememişti. ama senin dediğin gibi bi gezdirdi yok haftaya gel dedi.haftaya gittim göründü yani 6+1 falandi. canım zaten netten de arastırırsan görürsün karından bakılanda ultrasyonda gebelik kesesi 6. hafta görülürmüş vaginal den ise 1 hafta önce görünürmüş
ALINTIDIR ...
gamzeyide okuyunca şimdi rahatladım
tam çıkmak üzereydim ... cvp yazayım sonra çıkarımmerhaba kızlar
asilmavi ne yaptın ????
tam çıkmak üzereydim ... cvp yazayım sonra çıkarım
keseye baktı ama göremedi daha 4 haftalık zaten
6 dan önce zormuş görmek .. kan tahlili yaptılar sonuç
532,8 çıktı haftaya çarş. çağırdı tekrar bakacak karından göremesse
vajinal bakacak
doktor arama konusunda epey uğraştım ama
sevdim doktorumu ilgili güler yüzlü bi hanım
şimdi çıkmam lasım malum evde mutfak bizi bekler
yarın nasipse görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
kızlar dün gece denemekten vazgeçmiştim ama sabah sabah nolduğunu anlayamadım.daha uyukluyodum yani.bir nevi fatmagül oldum galiba bende.vatana millete hayırlı olsun ilk denememizi de yapmış olduk böylece.gece balkonun camı açık kalmış rüzgar sesine uyanmıştım kalkmışken test de yaptım 2.çizgi silikleşmişti azıcık, eşime de ben yumurta çatladı galiba dedim.adamın aklına takılmış galiba.sabah sabah olan oldu.
hayırlısı bakalım ama ne kahve duş namaz dua hiçbirini yapamadık o yüzden içim rahat değil hiç.kendimi sokaklara atacam şimdi.havada güzel biraz çıkıp açılayım.çok daraldım çünkü.bu arada ben erken yumurtluyomuşum onuda öğrenmiş oldum.
bu ay tutmazsa daha mutlu olacam gibi geliyo.çok garip hissediyom kendini of.
asilcim doktora gidecegini bilmiyordum.bilseydim gitmeni tavsiye etmezdim.kızlar şimci geldim .. doktor keseyi göremedi
kafam karıştı ama
hcg degerin gayet güzel cıkmış maşallaahh.tam çıkmak üzereydim ... cvp yazayım sonra çıkarım
keseye baktı ama göremedi daha 4 haftalık zaten
6 dan önce zormuş görmek .. kan tahlili yaptılar sonuç
532,8 çıktı haftaya çarş. çağırdı tekrar bakacak karından göremesse
vajinal bakacak
doktor arama konusunda epey uğraştım ama
sevdim doktorumu ilgili güler yüzlü bi hanım
şimdi çıkmam lasım malum evde mutfak bizi bekler
yarın nasipse görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
kızlar şimci geldim .. doktor keseyi göremedi
kafam karıştı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?