- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.381
yesilyoll bilgilerini ver seni ilk sayfadaki hamileler listesine ekleyim istersen
Slm kızlar yine kimsecikler yok herkes dizi başında sanırım
evet bencede ben erken gittim .. ama erken olduğunu bilmiyordumasilcim doktora gidecegini bilmiyordum.bilseydim gitmeni tavsiye etmezdim.
8 haftalık gitmek en dogrusu.bu haftada hem bebek hem kalp atışı duyulur.
daha erken haftalarda kese yada bebek görünmeyebilir boştan yere sıkıntı yaşanır
ayrıca alttan usg ile baktırmanı tavsiye etmiyorum.8 haftalık oldugunda karından baktır
ben 6 haftalıkken gittim, bebek görünmüyor boş gebelik olabilir dedi doktor,alttan usg ile bakalım dedi. ben baktırmadım.8 haftalıkken gittigimde hem bebek hem kalp atışını duydukk.inşallah seninde güzel haberelrini alırız
hcg degerin gayet güzel cıkmış maşallaahh.
sen calışıyon dimi.ne iş yapıyorsun?
çok sağol .. işte tecrübesiz olunca ... neyse şükür kievet canım kafat karışmasın çok küçük daha.inşallah gönlündeki neyse o olur.
ne olsun sık gıremıyoum bebk ısıde askıya alındı bakalım dıyete basladım tekrardan canım sen ne edın ne yaptın bır gelısme varmııııgünaydın gurbet nerelerdesin sen ya ???*
ne olsun sık gıremıyoum bebk ısıde askıya alındı bakalım dıyete basladım tekrardan canım sen ne edın ne yaptın bır gelısme varmıııı
bhk nickli bi arkadaşla.ilk kez görüşcez.kızlarımız aynı yaşta sayılırr.inşallahh anlaşabilirlerr
günaydın kızlarrr
bugün bu siteden bi arkadaşla buluşacazzz.havadaa cok güzelll.akşamaa gelirim görüşürüzzz
gunaydın kızlar ....elara kımle buluscan kız valla merak ettım:))))
herkese günaydın kızlar.misafirim gelicek yine hazırlık yapıyom bir yandan da burayı açtım nevar ne yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?