bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar bende önceki hamileliğimde doktorda yumurta takibi yaptırım.Bana iğne verdi ve 36 saat sonra ilişki dedi.Ben iğneği yaptırdım.36 saati beklemeye başladım.Ama ben yumurtanın çatladığını hissetim.O ay boş geçti.Yani diyeceğim doktorlarda bazen yanlış yönlendirebiliyolar. Ertesi ay gene iğne verdi.Ama ben kafama göre takıldım.

karedelen benim 3 ayım dediğin gibi boş geçti.klomen ve çatlatma iğnesiyle 3 ay denedim.doktor 13.gün tek ilişki dedi olmadı şimdi ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım ilk ayda.hamileyim.

Bende iğnesiz kendiliğinden çatlaması daha iiyi değilmidir kızlar .Ben doktor çatlıyor dediğinde yapmayı düşünüyorum ama tabi tutturabilecekmiyim bilmiyorum
Birde canım nasıl anladın sen çatladığını ben hiç hissetmiyorum sanırım :)

ben de ilaçsız yumurta takibiyle yaptım. eğer hamile kalamadıysam bu ay klomen ve iğne düşünüyorum.

doktora klomen ve iğneyi senmi öneriyorsun canım yoksa doktorunmu ?
benim doktor hiç böyle şeyleri sevmiyorya benim kendi kedime yumurtayı takip etmeme bile kızacak sanırım sempatiksalakcinni

canım aslında bilmiyorum.sadece çatlamak üzere dedi.öglen olsun dedi...tam bilmiyorum yanii..yya aslında ya 16.gündü yada 17.gün başladık.yeminle tam hatırlamıyorum.ya 16-18 günlerde oldu.yada 17-19 oldu.yani genelde saymamak adına zaten doktro agidiyordum iyice bileyim diye..yumurtayı büyütüp daha rahat çatlatmasına sebep oluyo bence igne.benim arkadaşın yumurtası çatlamayormuştu.bunlar 9 ay denediler olmadı .doktora gdelim dediler.meger kızın yumurtalaarı çatlamazadan geçermiş o ay.doktor çatlatma ignesi verdi .ilk ay degil ikinci ay hamile kaldı.çatlatma ignesiyle kızını aldı kucagına.ne zaman ilişki diye sorarsanızbildigim kadarıyla onlarda iki ilişki yaşadılar.igneyi saat akşam 10 da vurunmuştu.sabaha karşı olsun demiş doktor.onlarda sabaha karşı bi yaptık.sonrada bide ertesi günü yaptık demişlerdi.yani kaç s saat oluyo tam bilemiyecegim.onalırında kızı var yani..ben kesin erkek olur diyodum ama...

inşallah bende sude gibi yakalarım oğluşu..onun çatlamadan 30 saat önce buldu oğluşu.......

sude kim yaaa..biliyormuyum ben..

evet olmuyo loo canım.örnegi benim..planladımda ne oldu..kader.işte.zamanı gelinci herşey bir bir oluyoo...

kızlar teravet de yumurtlama gününe göre cinsiyet söylüyoooo
isterseniz bi bakın karabiberbiliyoo hatta
3 kişi yaptı onun söylediği tarihte tutturdular

traveti biliyoruz canım.ama o 28 üstüna bakmıyor.ben 30 günde oluyorum.adetimi 28 düşürmek izsityorum bende..sagolsun herkese yardımcı olmaya çalışıyo..

merhaba tombilibiu ve karabiber ve helen i diğer topiklerden tanıyorum.çünkü bu konuyu 6-7 aydır araştırıyorum.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

bende seni tanıyorum canımm..hayırlmısıyla al bebegini kucagına..

karedelen benim 3 ayım dediğin gibi boş geçti.klomen ve çatlatma iğnesiyle 3 ay denedim.doktor 13.gün tek ilişki dedi olmadı şimdi ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım ilk ayda.hamileyim.

hadi bakalım tabipteyizz.kaç haftalık oldun..

Evet o zaman doktor bana 36 saat sonra ve ertesi gün ilişki dedi.Ben tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Hayırlısı.

senide takip edilimm..o zaman erkektir elkiii.kaç haftalık hamilesin..

ben de ilaçsız yumurta takibiyle yaptım. eğer hamile kalamadıysam bu ay klomen ve iğne düşünüyorum.

bencede dene canımmm...

bu arada herkese günaydınnn.
o travetin verdigi günle kızı olan ezelce canım.ama onun 29 günde bi oluyormuştu.yani o kazaya kurban gitti:)))
şimdi 28 üstüne bakmıyo yanlış oluyo diyoo..

ya ızlar şu antpteki kadır zorlu.yani muayene etmeden sana erkek bebek için yardımcı oluyormuşmuş anlamadım benn.arasak bizede yardımcı olurmukii.
yşu izmirdeki doktor illaki görmeliyim diyodu.bu kadır zorlu nasıl oluyo pekiii....

acaba tek ilişkimii olmasıı lazımdıı yadaa
2 gün arka arakayamıı
hani 1 gün ara vermişsin ya canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…