- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.141
ayrıca sarmısak ta eşime yedirmiyordum.çünkü spermin hareketliliğini azaltıyormuş haberiniz olsun.
cnm ne kadarlık hamıssın bellı cınsıyetıEvet o zaman doktor bana 36 saat sonra ve ertesi gün ilişki dedi.Ben tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Hayırlısı.
Arkadaşlar bende önceki hamileliğimde doktorda yumurta takibi yaptırım.Bana iğne verdi ve 36 saat sonra ilişki dedi.Ben iğneği yaptırdım.36 saati beklemeye başladım.Ama ben yumurtanın çatladığını hissetim.O ay boş geçti.Yani diyeceğim doktorlarda bazen yanlış yönlendirebiliyolar. Ertesi ay gene iğne verdi.Ama ben kafama göre takıldım.
ben de ilaçsız yumurta takibiyle yaptım. eğer hamile kalamadıysam bu ay klomen ve iğne düşünüyorum.
benim doktorum tanıdık canım . benim erkek bebek istediğimi biliyor , o önerdi klomen ve iğneyi.
off kızlar bu ay hamiş kalırsam kız olacak galiba..çatlamadan 10 saat önce ilki oldu aynı gün çatladığını hissedince tekrar denedim..karmakarışık ettim yani..zaten herşeyi yaparsın olmaz.bi gün allak bullak olunacada tutar.bakın ben bu ay hamiş kalıcam g örürsünüz
kısmet artık.rabbim kız evlat verirse başımın üstüne yapacak bişi yok...
helenxcim sen takip olduğun zaman ilk ilişkin kaçıncı güne denk gelmişti...yani dr çatlamak üzere dediğinde......vede kaç mmken çatlamak üzere demişti...
bi de kızlar iğne olayında iğne çatlamanın zamanını geciktiriyomu yakınlaştırıyormı bilen varmı?
bu forumda özlembay vardı oda sağ yumurta ve babychice diyet ve iğne denemişti.12 13 haftalıkken dr erkeğe benzetti ama kesin deil dedi sevindi sonra kayboldu..bence oda muamma.keşke okusada bi cevapğ yazsa...onu çok merak etmiştik:)
inşallah bende sude gibi yakalarım oğluşu..onun çatlamadan 30 saat önce buldu oğluşu.......
gamze bazen herşey planlandıgı gibi olmuyor maalesef
bi an geliyor insanın eli kolu baglanıyor beyni dumur oluyor.
bu da Allahın takdiri.yani ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa biyerde tökezliyoruzz
benim başıma cok gelmiştirr meselaa
kızlar teravet de yumurtlama gününe göre cinsiyet söylüyoooo
isterseniz bi bakın karabiberbiliyoo hatta
3 kişi yaptı onun söylediği tarihte tutturdular
merhaba tombilibiu ve karabiber ve helen i diğer topiklerden tanıyorum.çünkü bu konuyu 6-7 aydır araştırıyorum.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
karedelen benim 3 ayım dediğin gibi boş geçti.klomen ve çatlatma iğnesiyle 3 ay denedim.doktor 13.gün tek ilişki dedi olmadı şimdi ilaçsız yumurtlama takibiyle hamile kaldım ilk ayda.hamileyim.
Evet o zaman doktor bana 36 saat sonra ve ertesi gün ilişki dedi.Ben tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Hayırlısı.
ben de ilaçsız yumurta takibiyle yaptım. eğer hamile kalamadıysam bu ay klomen ve iğne düşünüyorum.
ya ızlar şu antpteki kadır zorlu.yani muayene etmeden sana erkek bebek için yardımcı oluyormuşmuş anlamadım benn.arasak bizede yardımcı olurmukii.
yşu izmirdeki doktor illaki görmeliyim diyodu.bu kadır zorlu nasıl oluyo pekiii....
ya numarasi varsa ver ariyim antepliyim sonucta akannehir
acaba tek ilişkimii olmasıı lazımdıı yadaaöyle gibi ama işte olmayınca olmuyo...
ya bazen bende bekleyeyim diyorum ama .insan rahata erincede tekrar başa dönmesi zor oluyo..aradan çıksın istiyorum.zaten son bebegim olacak kısmetse.
bilmiyorum işte her yöntemi denedimmi..kalahn varımııı..işte araştırıyorum bakalım...
benimde iki ilişki.gün aşırı oldu zaten doktorun öglen dedigini akşam yaptık.bir gün ara verdik bide işte ertesigün..
selam canımm.nasılsınnn.iyice agırlaşmışsındır sen..
ben daha 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan testiyle.normalde adetim bugün olması gerekiyordu.dayanamadım erken yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?