- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.581
benımde 22 aylık cnm ya ıns basaracaz....ya gamze senın kız kac yasında benım oglum 23 aylık ve bende cok usenıyorum tuvalete alıstırmaya..
cnm g.olsun ya dıkkat et saglıgına ıns önmemlı bır seyın yokdur cnm...kızlar ben çook hastayım.karnım 9 aylık gibi şişti.bu bir günde oldu.yine ateş çıktı.yine halsizlik hat safhada yine kendimde bi tuhaflık hissediyorum ama tanımlayamıyorum.tam bir ay boyunca dışarda yemek yedik.iş nedeni ile erteleyemedim.kendimi korumaya çalıştım ama olmadı.öğlen dışarıda akşam dışarıda o koktu bunu canım çekti diye harekat ettim.hatamı gördüm ama karaciğer değerlerimi kendim yükselttim.doktora gitmem lazım.pazartesi gideceğim.bana dua edermisiniz canlarım.
yok cnm yokkk sen napıyon yıyonmu????
kızlar ben çook hastayım.karnım 9 aylık gibi şişti.bu bir günde oldu.yine ateş çıktı.yine halsizlik hat safhada yine kendimde bi tuhaflık hissediyorum ama tanımlayamıyorum.tam bir ay boyunca dışarda yemek yedik.iş nedeni ile erteleyemedim.kendimi korumaya çalıştım ama olmadı.öğlen dışarıda akşam dışarıda o koktu bunu canım çekti diye harekat ettim.hatamı gördüm ama karaciğer değerlerimi kendim yükselttim.doktora gitmem lazım.pazartesi gideceğim.bana dua edermisiniz canlarım.
kızlar ben çook hastayım.karnım 9 aylık gibi şişti.bu bir günde oldu.yine ateş çıktı.yine halsizlik hat safhada yine kendimde bi tuhaflık hissediyorum ama tanımlayamıyorum.tam bir ay boyunca dışarda yemek yedik.iş nedeni ile erteleyemedim.kendimi korumaya çalıştım ama olmadı.öğlen dışarıda akşam dışarıda o koktu bunu canım çekti diye harekat ettim.hatamı gördüm ama karaciğer değerlerimi kendim yükselttim.doktora gitmem lazım.pazartesi gideceğim.bana dua edermisiniz canlarım.
senın kız alısdı demı tuvaletıne ya bende bı onu basarabılsem ınan gozumde buyuyo kız lazımlık aldım popası bezlıyken oturuyo bezı cıkarıyorum oturmuyo yatıyo onume bagla dıyo napcam bılmıyom...ıns bende alıstırırım yaaaaa.....
benim kızım 24 nisan doğumlu
çok güzeldi havalr ve soğumamaıştı pek
incecik incecik giydiriyosun iyi oluyor
hamileliğimde kışa denk gelmişti çoğu insan anlamıyordu bile karnımı :)) hırka falan olunca
ama yaza gelirse ne yaparım bilmiyorum , nasıl giyinirim :97:
ınsallah bı seyın cıkmıcak hersey ıyı olur bende ılk oglumda hep yedım desem yerıdır ama bunda fırsat bulamuyorumm bıle neredeyse canımın bı sey ıstemesıne..bu arada gamze sana hayranım ya nasıl bı cesaret 22 aylık bı kızın bılerek ve ısteyerek hamıle kalıcan umarım gercekten ınsallah gönlune glre olur cnmm ya ben varya eger yanlıslıkla kalmasaydım aslaaaa cesaret edemezdım asla ..
kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm
büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım
kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm
cnmm zaten senın 2 kızın var dıme buyuk kızın kac yasında kı barı sana yardımcı oluyordur umarımm..
ıns cnm senınkı bır tanemı ıkı tanemı???
büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım
ne ınanmıyorum gercekmı 5.5 aylık bı kızın var ve bı tane dahamı gamze vazgectım sana söledıgımı cnmm can param senınkı cooooooook buyuk bı cesaret ne dıyım ya kalakadım..
geniş düşününce4, 5 yıl ara verdiğin zaman herşeye sil baştan başlıyorsun tam rahat edecem diyorken hooppa başa dön ama araları yakın olduğu zaman zor gerçekten zor olur ama aynı anda aradan çıkar ötekinin zahmetinden diğeri aradan çıkıyo canım tabi herkesin fikrine saygım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?