bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ben çook hastayım.karnım 9 aylık gibi şişti.bu bir günde oldu.yine ateş çıktı.yine halsizlik hat safhada yine kendimde bi tuhaflık hissediyorum ama tanımlayamıyorum.tam bir ay boyunca dışarda yemek yedik.iş nedeni ile erteleyemedim.kendimi korumaya çalıştım ama olmadı.öğlen dışarıda akşam dışarıda o koktu bunu canım çekti diye harekat ettim.hatamı gördüm ama karaciğer değerlerimi kendim yükselttim.doktora gitmem lazım.pazartesi gideceğim.bana dua edermisiniz canlarım.

cnm g.olsun ya dıkkat et saglıgına ıns önmemlı bır seyın yokdur cnm...

geçmiş olsun canım
inşallah şifa bulursun

ınsallah bı seyın cıkmıcak hersey ıyı olur bende ılk oglumda hep yedım desem yerıdır ama bunda fırsat bulamuyorumm bıle neredeyse canımın bı sey ıstemesıne..bu arada gamze sana hayranım ya nasıl bı cesaret 22 aylık bı kızın bılerek ve ısteyerek hamıle kalıcan umarım gercekten ınsallah gönlune glre olur cnmm ya ben varya eger yanlıslıkla kalmasaydım aslaaaa cesaret edemezdım asla ..

evet kızımm bezdenn kurtulduu nihayett.sende yavaştan başla bencee.ben 22-23 aylıkken başladım çiş egitimine. kakasını 14 aylıkken filan wc ye yapıyordu zaten.

yaz ayındaa cok zor oluyor hamilelikkk
benim son aylar temmuz agustosa denk geldiiii cok kötüydüm yaaa.en güzeli yaz sonu hamiş kalıp baharda dogurmak

kızlar hamileliğimi kimseye demedim daha annem ve eşim biliyo annem bana yakın bulantılarım başladı anne gibisi yok valla bugün geldi yemeklerimi pişirdi sağolsun makas bıçak yöntemini bilenler vardır aranızda annem yaptı bana bıçağa oturmuşum hayırlısı bakalım

kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm

cok gecmiş olsun cnm.Rabbim şifa versinn.inşallahh bi sorun yokturr.dikkat et kendine

kızlar benı korkutmayın bak aglarım dermısım:))) ya ne bıleyım ölede yapcam bölede yapcam hıc olmaya bıran önce yapayımda onla bırlıkde buysunler sonrada ben rahatlarım ınsssssssssss...cnm

büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım

cnmm zaten senın 2 kızın var dıme buyuk kızın kac yasında kı barı sana yardımcı oluyordur umarımm..

büyütürsün kızz büyüyünce rahat edersin korkma bak benımkı 5.5 aylık kucağımda ötekide yolda ALLAH yardım eder bacım

ne ınanmıyorum gercekmı 5.5 aylık bı kızın var ve bı tane dahamı gamze vazgectım sana söledıgımı cnmm can param senınkı cooooooook buyuk bı cesaret ne dıyım ya kalakadım..

ne ınanmıyorum gercekmı 5.5 aylık bı kızın var ve bı tane dahamı gamze vazgectım sana söledıgımı cnmm can param senınkı cooooooook buyuk bı cesaret ne dıyım ya kalakadım..

geniş düşününce4, 5 yıl ara verdiğin zaman herşeye sil baştan başlıyorsun tam rahat edecem diyorken hooppa başa dön ama araları yakın olduğu zaman zor gerçekten zor olur ama aynı anda aradan çıkar ötekinin zahmetinden diğeri aradan çıkıyo canım tabi herkesin fikrine saygım var

örnek olarak ben 9 seneden sonra nasıl yapacam sil baştan herşeyi unuttum valla :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…