bebek cinsiyet belirleme..

umutcum bend anlamıyordum yum.çatladığını ama bi kaç ay iyi dinle kendini.benim özellikle sağ yumurtalığımda yumurta varken daha çok hissediyorum.12.gün sancı başlıyo ve çatladığı an resmen iğne batar gibi 10 15 dk ince sancı giriyo ve sancılar tamamen kayboluyo.her ay akıntım yum çatlamadn önce kesilirdi.bu ay akıntım çatladıktan bi gün sonraya kadar devam etti...
ben bu ay çatlamadan 10 saat kadar önce ilk ilişkim oldu diye tahmin ediyorum....erkek spermler 24 saat yaşayabiliyormuş.ama çatlayana kadar kız spermlerde olay mahalline ulaşmıştır.yani şansım %50 diye tahmin ediyorum.eğer çatlama anında olsaydı %85lere kadar çıkardı sanırım...
aslında hala ertesi gün hapı için vaktim var ama bir tü rlü içimden gidip almak gelmiyor...
kociş bana anam saatlemi hamile kaldıda doğurdu diyo:))
bide kız kardeşi var...herşey tabiki olacağına varır diyorum ama insanın içinde uhde kalsın istemiyordimi:)
biri bana git al şu hapı dese gidip alcam:)) ama kimseden ses çıkmıyo.bende bahaneye bakıyorum galiba.ilk ilişkiden 72 saat içinde almak lazımmış bu hapı.yine normal adet zamanında adet oluyormuşsun...helenx arkadaşın ve bir çok örnek var.çatlama anından hemen önce kıız olan çok var neetcez yawwww

acaba tek ilişkimii olmasıı lazımdıı yadaa
2 gün arka arakayamıı
hani 1 gün ara vermişsin ya canımm

kız bacımm.iyi okukaydirigubbakcemile3 zaten ya 16gün ve 18 gün oldu.....yada 17gün ve19 gün oldu.diyom yani başlama günümü tam hatırlamıyorum.yani bir gün arayla oldu...
bilmiyorum belkide tek ilişki olmalıydı...

işte karabibercim bende ara vermek istemedim.belki olay mahallinede erkek spermler çoğalsın diye çatlayınca yumoş on saat sonra tekrar ilkişki oldu benim...ve tabi yoğun şeyde oldumki çabucak ulaşsın sıpalar:asigim:

bence mimozam hap almaaaa..hormonlarını falan degiştirir.yumurtltma gününü degiştirir.hiççç elleme.ben senin hamile kalacagını sanmıyorum.ama olursada bırak akışına bu ay oldu oldu.rabbim en iyisini bilir.eger hamile kalmazsan daha dikkatli olursun.ama sakın içme o hamileligi engelleyen hapı....

benim iki ilişkide 14.gün içinde oldu kızlar...enson 27de bir olmuşum adet..ondan önce 28di..bazen 30a kadar çıktığı oluyo.ama ben birbuçuk ay önce iki üç kutu antibiyotik tedavisi oldum.hatta şu meşur ciprodan bi kutu bitirdim.mantar hapı bitirdim...galiba vucut temizlenince enfeksiyondan falan adet zamanıda kısalıyor...bilemiyorum:?

mimozacım ben doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi.hemen ilişki olsa iyi olur tutarsa erkek şansı yüksek dedi.bizde dediği gibi hemen yapptık ikinci ilişkiyide 36 saat sonra yaptık doktor gün aşırı olsun dedi.yani 48 saat arayla diye tahmin ediyorum.ama biz 36 saat sonra ikinci ilişki oldu.sadece iki korunmasız ilişki.

ne hapiydi bu adini verebilimisn lutfen?

inşallah helenxcim...
ne biliim üç ay denedim.takip oldum ama drum inatla iğneyi yapmadı...iki drum vardı ikiside yapmadı..başka dr bulmakta kolay değil.tavsiye olcak yada denk gelcek....
üç defasındada çatladıktan sonra oldu ilişki..
ama utmadı..ve ben hiç abartmıyorum saydım 90 şişe soda içmişim bu hamişlik planladığım dönemde.ve üç kilo kuru kayısı yemişim.muz patates ve diğerlerinin hesabını bilmiyorum..hatta soda boğazımı tahriş edince üç kutu antibiyotik kullanarak zor iyleştim:)
bu ay sadece yeşillik ve et yedim özel bişi yapmadım yani...offf ya anlattıkça sıkıntı bastı beni..ne çok uğraşmışımkaydirigubbakcemile3
hatta benle aynı d.tarihli birini bi forumdan bulup bu sene için aldığı şu meşur takvimi bile buldum ama hiç birşey olmadı:)

fhnacım ilk ilişkiden hamiş kalmışsındır bence..12 saati geçince yavaş yavaş döllenme yeteneğini kaybedermiş yumurta ..hakkında hayırlısı canım.inşallah sen ben herkesin yüzü güler

benim öyle olduu biliyormusunnnn,
benn tamm iğne verecek doktor bile bulmuştummm ,yanındakii hemşiresii benimm dayımınn biz küçükken sevgilisiydii
seneler sonra bir hastanede kadın doğumcununn fiyatınıı öğrenmek için gittiğimde,onla karşılaştımmm
oda evlenmişş çocukları var,
banaa çok iyii davrandııı
dedimm sizinn doktor takipp yaparmıı benn böyle duydumm dediimm
erkek oluyomuşş
bilmiyorumm amaa sen gell ben senii takip ettiririmm dedii
tamamm dedimm öbür ay başlayalımm dedii gellll
doktorlaa çok samimiyimm takip eder dedii
neysee çok mutluu geldimm eveee
tam 12nci günümmm anlayın işte o deneme olduuu,ama eşime korunn dedimm bu ay bebek istemiyorummm,neyse korunduuu
ama sabah işe giderkenn karşımda canii vardıı sankii neden korundurttum diye kıyamet koptuu
nemzan çocukk yapacaksınn
3 yıl oldu erteliyorsunn yeter artıkk,yaşımm gittiii
bu son şansınn bidaha erteleme diye bağırdıı gitti
eeeee adam olay anında niye kızmıyonn değilmii ozmann mutluu mesut ya kızmadıı:roflol:
neyse 14 ncü günn barışmak için yanıma geldiii ,evde kavga olduğu içinn ben o yüzden izin verdimm ama kalmamamk içinde ayağa kalkıpp gittimm ona nispet taptımm bakk kalmamak için elimden gelenii yapıyorumm gibi
onada doktor buldumm diyemiyorumm kızıyordu çünküüü
neysee benimm sıpaaaaaaaaaaa çoktann varmışşşşşş:CüvCüv:ben böyleyimm

dilemcim idrar yolu enfeksiyonu varsa geçsin diye cipro diye bi antibiyotik var.dra git verir...
ve bu hap mantar yaparmışki yapıyo gerçektende...mantar hapı ve fitilde veriyor drlar...hepsini anlat yazar sana zaten...vajen içi temiz enfeksiyonsuz olsun diye yani...

karabiberim benzer olaylar bizdede oldu valla:))
ama ben akşam etseydim o işi daha garanti olacaktı...inşallah aynısı olur...beim pipillide gelir

valla nasıp ya burdan bırısıde gun aldı travettten ama 3. kızı oldu ısmını tam hatırlayamadım ama işte ne kadar cabalarsak cabalayalım nasıpden öte gıtmıyoooo

ozamanlar teravett yenii bakıyorduu ezelceninde 28 üstüydüüü ve o hiç başka denem yapmadan onu denediii
onda tutmadıı ve teravet ondn sonra 28 üstüne bakmıyoo

mimozacım senin doktorda yanlış yumurta takibi yapmış bence.çünkü ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle 36.saat tek ilişki denedim.olmadı.dokto bana 13.gün ilişki olsun dedi ama tutmadı.sonra doktoru değiştirdim ilaçsız yumurtlama takibiyle ilk ayda hamile kaldım.meğer ben 17.gün yumurtlama günümmüşte ilk doktorum saptayamamış.bu son doktorum 17.gün ve sonrası günaşırı ilişki olsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…