- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.161
ya numarasi varsa ver ariyim antepliyim sonucta akannehir
sagol canımmm.ben numarayı bilmiyorumm...
acaba tek ilişkimii olmasıı lazımdıı yadaa
2 gün arka arakayamıı
hani 1 gün ara vermişsin ya canımm
umutcum bend anlamıyordum yum.çatladığını ama bi kaç ay iyi dinle kendini.benim özellikle sağ yumurtalığımda yumurta varken daha çok hissediyorum.12.gün sancı başlıyo ve çatladığı an resmen iğne batar gibi 10 15 dk ince sancı giriyo ve sancılar tamamen kayboluyo.her ay akıntım yum çatlamadn önce kesilirdi.bu ay akıntım çatladıktan bi gün sonraya kadar devam etti...
ben bu ay çatlamadan 10 saat kadar önce ilk ilişkim oldu diye tahmin ediyorum....erkek spermler 24 saat yaşayabiliyormuş.ama çatlayana kadar kız spermlerde olay mahalline ulaşmıştır.yani şansım %50 diye tahmin ediyorum.eğer çatlama anında olsaydı %85lere kadar çıkardı sanırım...
aslında hala ertesi gün hapı için vaktim var ama bir tü rlü içimden gidip almak gelmiyor...
kociş bana anam saatlemi hamile kaldıda doğurdu diyo:))
bide kız kardeşi var...herşey tabiki olacağına varır diyorum ama insanın içinde uhde kalsın istemiyordimi:)
biri bana git al şu hapı dese gidip alcam:)) ama kimseden ses çıkmıyo.bende bahaneye bakıyorum galiba.ilk ilişkiden 72 saat içinde almak lazımmış bu hapı.yine normal adet zamanında adet oluyormuşsun...helenx arkadaşın ve bir çok örnek var.çatlama anından hemen önce kıız olan çok var neetcez yawwww
antepde bı ıkıcı dr dahamı var kızlar bu ısle ılgılenen????
umutcum bend anlamıyordum yum.çatladığını ama bi kaç ay iyi dinle kendini.benim özellikle sağ yumurtalığımda yumurta varken daha çok hissediyorum.12.gün sancı başlıyo ve çatladığı an resmen iğne batar gibi 10 15 dk ince sancı giriyo ve sancılar tamamen kayboluyo.her ay akıntım yum çatlamadn önce kesilirdi.bu ay akıntım çatladıktan bi gün sonraya kadar devam etti...
ben bu ay çatlamadan 10 saat kadar önce ilk ilişkim oldu diye tahmin ediyorum....erkek spermler 24 saat yaşayabiliyormuş.ama çatlayana kadar kız spermlerde olay mahalline ulaşmıştır.yani şansım %50 diye tahmin ediyorum.eğer çatlama anında olsaydı %85lere kadar çıkardı sanırım...
aslında hala ertesi gün hapı için vaktim var ama bir tü rlü içimden gidip almak gelmiyor...
kociş bana anam saatlemi hamile kaldıda doğurdu diyo:))
bide kız kardeşi var...herşey tabiki olacağına varır diyorum ama insanın içinde uhde kalsın istemiyordimi:)
biri bana git al şu hapı dese gidip alcam:)) ama kimseden ses çıkmıyo.bende bahaneye bakıyorum galiba.ilk ilişkiden 72 saat içinde almak lazımmış bu hapı.yine normal adet zamanında adet oluyormuşsun...helenx arkadaşın ve bir çok örnek var.çatlama anından hemen önce kıız olan çok var neetcez yawwww
gamze bazen herşey planlandıgı gibi olmuyor maalesef
bi an geliyor insanın eli kolu baglanıyor beyni dumur oluyor.
bu da Allahın takdiri.yani ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa biyerde tökezliyoruzz
benim başıma cok gelmiştirr meselaa
evet oda 26 gün olanlara bakıyookızlar teravet de yumurtlama gününe göre cinsiyet söylüyoooo
isterseniz bi bakın karabiberbiliyoo hatta
3 kişi yaptı onun söylediği tarihte tutturdular
evt gormsutum adetleri 28 ustu yapmiyo ve galiba birinin kizi da olmustu ve birde klomen filan yani ilac kullanilmamaliymis ama iyi ilgilenen bir bayan allh razi olsun ondan
valla nasıp ya burdan bırısıde gun aldı travettten ama 3. kızı oldu ısmını tam hatırlayamadım ama işte ne kadar cabalarsak cabalayalım nasıpden öte gıtmıyoooo
merhaba tombilibiu ve karabiber ve helen i diğer topiklerden tanıyorum.çünkü bu konuyu 6-7 aydır araştırıyorum.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?