- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.181
Evet o zaman doktor bana 36 saat sonra ve ertesi gün ilişki dedi.Ben tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Hayırlısı.
ben de ilaçsız yumurta takibiyle yaptım. eğer hamile kalamadıysam bu ay klomen ve iğne düşünüyorum.
bende gittim ezcaneyy hapıı elime aldımmmmumutcum bend anlamıyordum yum.çatladığını ama bi kaç ay iyi dinle kendini.benim özellikle sağ yumurtalığımda yumurta varken daha çok hissediyorum.12.gün sancı başlıyo ve çatladığı an resmen iğne batar gibi 10 15 dk ince sancı giriyo ve sancılar tamamen kayboluyo.her ay akıntım yum çatlamadn önce kesilirdi.bu ay akıntım çatladıktan bi gün sonraya kadar devam etti...
ben bu ay çatlamadan 10 saat kadar önce ilk ilişkim oldu diye tahmin ediyorum....erkek spermler 24 saat yaşayabiliyormuş.ama çatlayana kadar kız spermlerde olay mahalline ulaşmıştır.yani şansım %50 diye tahmin ediyorum.eğer çatlama anında olsaydı %85lere kadar çıkardı sanırım...
aslında hala ertesi gün hapı için vaktim var ama bir tü rlü içimden gidip almak gelmiyor...
kociş bana anam saatlemi hamile kaldıda doğurdu diyo:))
bide kız kardeşi var...herşey tabiki olacağına varır diyorum ama insanın içinde uhde kalsın istemiyordimi:)
biri bana git al şu hapı dese gidip alcam:)) ama kimseden ses çıkmıyo.bende bahaneye bakıyorum galiba.ilk ilişkiden 72 saat içinde almak lazımmış bu hapı.yine normal adet zamanında adet oluyormuşsun...helenx arkadaşın ve bir çok örnek var.çatlama anından hemen önce kıız olan çok var neetcez yawwww
kız bacımm.iyi okukaydirigubbakcemile3 zaten ya 16gün ve 18 gün oldu.....yada 17gün ve19 gün oldu.diyom yani başlama günümü tam hatırlamıyorum.yani bir gün arayla oldu...
bilmiyorum belkide tek ilişki olmalıydı...
işte karabibercim bende ara vermek istemedim.belki olay mahallinede erkek spermler çoğalsın diye çatlayınca yumoş on saat sonra tekrar ilkişki oldu benim...ve tabi yoğun şeyde oldumki çabucak ulaşsın sıpalar:asigim:
yok canım aynı doktor.kadir zorlu.kimdionuarayan yaaa.onda var numara...
kız kemal bayındırr adı
fhnacım ilk ilişkiden hamiş kalmışsındır bence..12 saati geçince yavaş yavaş döllenme yeteneğini kaybedermiş yumurta ..hakkında hayırlısı canım.inşallah sen ben herkesin yüzü güler
karabiberim benzer olaylar bizdede oldu valla:))
ama ben akşam etseydim o işi daha garanti olacaktı...inşallah aynısı olur...beim pipillide gelir
karabiber sana bence doktor erkek demişti yoksa yanlışımmı var
karabiber bence sana doktor erkek demişti yoksa yanlışımmı var canım
hic sorma canim valla gecti gitti deldi gitti ne yaparsin insan hayatta herseyle karsilasiyor canim yaaa kimselere nasip etmesin Allah hic bir zaman isyan etmedim hepdua ettim allahin izniile :teselli:gurbettt doğumm hikayenn tüylerimii diken diken etti
sagol canim benimmmmŞenizsenide tuttum gıııııııııııııı
inşallah helenxcim...
ne biliim üç ay denedim.takip oldum ama drum inatla iğneyi yapmadı...iki drum vardı ikiside yapmadı..başka dr bulmakta kolay değil.tavsiye olcak yada denk gelcek....
üç defasındada çatladıktan sonra oldu ilişki..
ama utmadı..ve ben hiç abartmıyorum saydım 90 şişe soda içmişim bu hamişlik planladığım dönemde.ve üç kilo kuru kayısı yemişim.muz patates ve diğerlerinin hesabını bilmiyorum..hatta soda boğazımı tahriş edince üç kutu antibiyotik kullanarak zor iyleştim:)
bu ay sadece yeşillik ve et yedim özel bişi yapmadım yani...offf ya anlattıkça sıkıntı bastı beni..ne çok uğraşmışımkaydirigubbakcemile3
hatta benle aynı d.tarihli birini bi forumdan bulup bu sene için aldığı şu meşur takvimi bile buldum ama hiç birşey olmadı:)
benim öyle olduu biliyormusunnnn,
benn tamm iğne verecek doktor bile bulmuştummm ,yanındakii hemşiresii benimm dayımınn biz küçükken sevgilisiydii
seneler sonra bir hastanede kadın doğumcununn fiyatınıı öğrenmek için gittiğimde,onla karşılaştımmm
oda evlenmişş çocukları var,
banaa çok iyii davrandııı
dedimm sizinn doktor takipp yaparmıı benn böyle duydumm dediimm
erkek oluyomuşş
bilmiyorumm amaa sen gell ben senii takip ettiririmm dedii
tamamm dedimm öbür ay başlayalımm dedii gellll
doktorlaa çok samimiyimm takip eder dedii
neysee çok mutluu geldimm eveee
tam 12nci günümmm anlayın işte o deneme olduuu,ama eşime korunn dedimm bu ay bebek istemiyorummm,neyse korunduuu
ama sabah işe giderkenn karşımda canii vardıı sankii neden korundurttum diye kıyamet koptuu
nemzan çocukk yapacaksınn
3 yıl oldu erteliyorsunn yeter artıkk,yaşımm gittiii
bu son şansınn bidaha erteleme diye bağırdıı gitti
eeeee adam olay anında niye kızmıyonn değilmii ozmann mutluu mesut ya kızmadıı:roflol:
neyse 14 ncü günn barışmak için yanıma geldiii ,evde kavga olduğu içinn ben o yüzden izin verdimm ama kalmamamk içinde ayağa kalkıpp gittimm ona nispet taptımm bakk kalmamak için elimden gelenii yapıyorumm gibi
onada doktor buldumm diyemiyorumm kızıyordu çünküüü
neysee benimm sıpaaaaaaaaaaa çoktann varmışşşşşş:CüvCüv:ben böyleyimm
karabiberim benzer olaylar bizdede oldu valla:))
ama ben akşam etseydim o işi daha garanti olacaktı...inşallah aynısı olur...beim pipillide gelir
kızlar bı saatır ılk sayfadakılerı okuyorum ne cok sey bılıosununz yaa yada ben hıc bısey bılmıyomusum bilmiyorumkismile bende bı bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıyorum hep ıkız ıstemısımdır ama sımdı bıtane olsunda farketmez dıyorum veren allah her sekılde verıyo ama olmuyo ıste canlarım umarım sııznde gonlunuze gore verır allah kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek
kız kemal bayındırr adı
yanlış yok canımm evet 2 defa dendiii
ama ben sadece burda paylaşıyorumm etrafıma demiyorumm
kesinleşmeden
kızlar varya burayı oucamm diye çok pis karı oldumm bennnnnnnnn
sabah ilk işim buraya girmekkkk
bide benn pazar günüü niğdeye gidiyorumm 3 haftaa yokummmm
annemin yanında kalacağız çocuklarla yayladaaa
gelince okurumm sizii bol bolll
ozamanda randevum var hemenn
doktoraaaaaaaaaaa
ah canım yaa.inşallah oglanı bulursun..ne kadar şey yemişsin.bende yapmıştım ama kız ben saymadım.herhal okadar sodaiçmedim...:))
nasıl yani anlamadım.aynı gün dogdugun kim varr.ne tavimi buuu.nasıl iknizde kullanabiliyorsunuzzz...
hoşgellmişşşşş..aman erkegi bulalımda ister kazara gelsin.ister planlı frakemez...
olsun üzülme ..rabbim emeklerini boşa çıkarmazz..
inşallan seninde hyayırlı bi evladın olur canımm..
aaaa kız kemal zorlu kim o zamankaydirigubbakcemile3 ben nerdel biliyom buismiidur bi duyguya diyem ondanmı duydumkiii.bendede akıl kalmamış..
aman deme.sık dişini...sonra ....
iyi iyi ordada git doktoraa..ee nete girebilcenmi orda.yosa 3
hafta ayrımıyız..git canım dinlen ohhh..yarasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?