bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bı saatır ılk sayfadakılerı okuyorum ne cok sey bılıosununz yaa yada ben hıc bısey bılmıyomusum bilmiyorumkismile bende bı bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıyorum hep ıkız ıstemısımdır ama sımdı bıtane olsunda farketmez dıyorum veren allah her sekılde verıyo ama olmuyo ıste canlarım umarım sııznde gonlunuze gore verır allah kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek

bende gittim ezcaneyy hapıı elime aldımmmm
yokya kalmamışımdırr dedimmmm
geldimm eveeeeeeeeeeeeeeee

oralara taaaaaaaaaaaaaa yenii geldimm canımm okudummmmm
kaldığımm yerden okuyamm ya ondann sonra gördümm

sen canınıı sıkma 28 günde oluyosunn ve 14ncü gün olduu seninn

karabiberim benzer olaylar bizdede oldu valla:))
ama ben akşam etseydim o işi daha garanti olacaktı...inşallah aynısı olur...beim pipillide gelir

inşallah canımm sen canını sıkma kaldıysanda erkektir inşallah annesii

biz püf noktayı buldukk kızlarr
kocayla kavgalı olcannn:roflol:

kızlar varya burayı oucamm diye çok pis karı oldumm bennnnnnnnn
sabah ilk işim buraya girmekkkk

bide benn pazar günüü niğdeye gidiyorumm 3 haftaa yokummmm
annemin yanında kalacağız çocuklarla yayladaaa
gelince okurumm sizii bol bolll
ozamanda randevum var hemenn
doktoraaaaaaaaaaa

ah canım yaa.inşallah oglanı bulursun..ne kadar şey yemişsin.bende yapmıştım ama kız ben saymadım.herhal okadar sodaiçmedim...:))
nasıl yani anlamadım.aynı gün dogdugun kim varr.ne tavimi buuu.nasıl iknizde kullanabiliyorsunuzzz...

hoşgellmişşşşş..aman erkegi bulalımda ister kazara gelsin.ister planlı frakemez...

karabiberim benzer olaylar bizdede oldu valla:))
ama ben akşam etseydim o işi daha garanti olacaktı...inşallah aynısı olur...beim pipillide gelir

olsun üzülme ..rabbim emeklerini boşa çıkarmazz..

inşallan seninde hyayırlı bi evladın olur canımm..

kız kemal bayındırr adı

aaaa kız kemal zorlu kim o zamankaydirigubbakcemile3 ben nerdel biliyom buismii dur bi duyguya diyem ondanmı duydumkiii.bendede akıl kalmamış..

yanlış yok canımm evet 2 defa dendiii
ama ben sadece burda paylaşıyorumm etrafıma demiyorumm
kesinleşmeden

aman deme.sık dişini...sonra ....

iyi iyi ordada git doktoraa..ee nete girebilcenmi orda.yosa 3
hafta ayrımıyız..git canım dinlen ohhh..yarasın ...

aynen ya ınan daha yataklar duruyo yoksa sımdı cokdnsn bıtırmıstım ısımı burası bagımlıklık ve pıslık yapıyoooooooo:sm_cool:

mimozaaaaa Allah birak sonunu suphe edip durmaaaa nasibnde varsa hamissindir yoksa basak zaman yedin bitidin ya kendiiiniiiiii inslalah pipilin olurda yuzun guler canim yaaa o zamna goreceksin bosuna evham yapmisim diycennnnnnn
huzun gibiiii o bide özür borclu pipilisineeeee az aglamadi benim findigim oglan gelince insallah moral buldu sende ole olacan insallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…