- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.981
bende şu anda bile hemoroid var kılcal görünümlü varis var bacağımda.
bir de hamile kalsam ne olucak bilmiyorum.
bendede ikinci hamileliğimden sonra çıktı ama ilk aşamasındaydı hemen ameliyat oldum paket yöntemiyle çok şükür iyyim ama tekraralıyormuş doğumdam sonra eminim yine tekrarlar
varisi diyorsun herhalde dimi.geçmiş olsun
yok canım hemoroiti diyorum sen varisten bahsetmişsin ama önce hemoroit konusu vardı onun devamı sandım
hee o çok fena ya.
bende de doğumdan sonra aşırı oldu.
patlıcan sapı kaynatıp suyunu içtim çok rahatladım
ama gene arasıra nüksediyor
kullanıcı paneline bas.Kızlar sizin profilinizde resim var biz neden koyamıyoruz
ben ılk hamıle kalmayı dusundugum zaman bır dua bulmustum ve dıyordukı bır dılegı olan en az 40 gun okusun ve 70 tane okusun ne 71 nede 69 olmayacak
bende ogun bugundur heergece yattıgımda okuyorum
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahım Ya Kavuyyu Ya Kadir bıkerede okunuyor hepsı
bırde ılaveten 70 kere tektekonce Elhamdulıllah
snra 70 kere Subhanallah sonra Allahuekber sonra Estagfırullah sonra Bismillah Sonra La ilaha illalah okuyorum
arkasından 10 kere lahavle vela kuvvete ıllabıllahel alıyyılazım
sonra 7 kere ESTAĞFURULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYH arkasından 11 slavat arasından hamd olsun rabbım bana yuce katından salıklı elı ayagı duzgun hayırlı bırerkek evlar ver hamd olsun dıyıp 11 salavat daha ve sonra 7 kere eltevvab dıyorum
10 kere ıhlas
3 ayetel kursı
Ve tum musluman alemlerının ruhlarına Fatıha okuyup uyuyorum
belkı ıcınızde yapma ısteyenler olur dıye sızlerlede paylasıyoru
işte sızlerede buldum o yazıyı
Abdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
(70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Hadi itiraf et Elara ben gelemedim diye sende iptal ettin
kullanıcı paneline bas.
sonra soladan avatarını değiştire bas.
alamadım canım bugün alıcam inşaAllah solgar zinc picolinate alıcam ondan bulamazsam artık zinco nun 50 mglık olanından alıcam geçen sefer ondan kullanmıştık
zinco da 50 mg elementel çinko var
solgar zinc picolinate bunun içinde 22 mg çinko picolinate var normal çinko tuzlarından daha fazla emilime sahiptir diyor
arada çok büyük farklar olmasa gerek
Elara sağol takvim için
erkeğe yatkın güne yumurtlama günüm denk geliyo ozaman zaten deneme yapacağım inşallah hayırlısı olur
dünya umut dünyası
canım ben ocak şubat düşünüyorum fakat hemen tutmazsa deyip şimdiden de başlayayım diyorum ovülasyon kiti alcam reglim bitsin
bide çin takvimine göre kasım aralık kız 2011 belki erkek bebek yılıdır diye düşünüyorum
şu kan yenilemeye görede bakıyım diyorum
ilk olarak yumurtlama günü teravete de soracağım sonra çin bioritim rus yımırtlama günü tek ilişki dua namaz hepsini yapacağım inş.Rabbim izin verirse
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
elara benim için bakarmısın takvime
ben 01 11 1979
eşim 07 08 1978
sat:05 11 2010
birdebu ovülasyon kiti nekadar bunlarda kalitelisi yada kötüsü olabiliyormu
ilk efa alacağım
ikitane kızım var inş.3 deoğlanı tuttururuz
Bulamadımm benn :2:
ben kırmızıyı gördüm
elaracığım benim arkadaşım için bakabilirmisin
gerçi onun cinsiyetibellide bakalım tutacakmı
d.t. 16 03 1977
ilişki 30 04 2010
elaracım ben 5 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum banada bakar mısın?ne lazım bilmiyorum ama d.tarihi bide SAT mı?
Elara sen e vitaminide aldın mı_?
slm kızlar
birkaç arkadaş hamişlik önceki hazırlığımı sormuş, ben sadece babyc... takvimi aldım, birde elaradan bioritm günlerini, ama yumurtlama gününü bilmiyordum, yazılarınızı daha önceden takip etmiş olsaydım, yumurtlama gününe denk getirirdim, gerçi getirmişimde, birde 2 gün öncesi denemişiz,bu arada para veripte takvim makvim almayın, elarayla baktık,bioritmin günlerini vermiş takvimde...
Elara bide ben bu preseed sperm dostu jelden almak istiyorum sen ne dersin şansı arttırırmı_?
kullanıcı paneli
yukardaki Atatürk resminin biraz altında:)))
kızlar bide hemoraid reklamını görünce aklıma geldi
bende olmuşum((
napıcam ben
dr a sorsam ayıp olurmu?
off benım ıcımde bu aralar hep bır sıkıntı var
sizlerde durum nedir ıcınızde tukuruk testı kullanan varmıbana yardımcı olabılecek :)
hem bak bıorıtım genelde dogru cıkıyor erkek ve erkege yatkın gunlermıs rabbım buyuk ya ben ne yaboyım benım bıorıtımlerım yum gunlerımle hıc tutmuyor ama yınede rabbım den umudumu kesmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?