bebek cinsiyet belirleme..

bende şu anda bile hemoroid var kılcal görünümlü varis var bacağımda.
bir de hamile kalsam ne olucak bilmiyorum.

bendede ikinci hamileliğimden sonra çıktı ama ilk aşamasındaydı hemen ameliyat oldum paket yöntemiyle çok şükür iyyim ama tekraralıyormuş doğumdam sonra eminim yine tekrarlar

hee o çok fena ya.
bende de doğumdan sonra aşırı oldu.
patlıcan sapı kaynatıp suyunu içtim çok rahatladım
ama gene arasıra nüksediyor

Evet çok fena geçme olasılığıda çok düşükmüş zaten ara sıra tekrarlarmış koruyup dikkat etmek lazım yenilen içilen şeylere ama bazen tutamıyoruz işte kendimizi

cnm cok sagol.Allah kabıl etsin dualarınıdaa.bizler içinde dua et lütfen.

Hadi itiraf et Elara ben gelemedim diye sende iptal ettin

:81: evttttt sensizz olmaz diyee gitmedim:) inşallah bidaki yıl geldiginde denk getirir göürüşuruz cnm
sen neler yapıyon bacım.görüşemiyoruz artık

alamadım canım bugün alıcam inşaAllah solgar zinc picolinate alıcam ondan bulamazsam artık zinco nun 50 mglık olanından alıcam geçen sefer ondan kullanmıştık

zinco da 50 mg elementel çinko var
solgar zinc picolinate bunun içinde 22 mg çinko picolinate var normal çinko tuzlarından daha fazla emilime sahiptir diyor

arada çok büyük farklar olmasa gerek

solgar picolantenin içinde 20 gr da kalsiyum var.bence onu almaa.
ben solgar zinc 50 mg olanını aldım.iherbden linkini vermiştim sana.ama o benim aldıgımdan türkiyede yok galiba.

Elara sağol takvim için
erkeğe yatkın güne yumurtlama günüm denk geliyo ozaman zaten deneme yapacağım inşallah hayırlısı olur
dünya umut dünyası

hadi bakalım inşallahhh ,hakkında hayırlısı olsun

ben sana yöntemleri yolladım mı cnm?

sana gece kafam rahatken bakar özelden yolarım günlerini.

iyi akşamlar kızlar,bütün gün küçük kızımı gezdirdim avm.lerde. ölüyom yorgunluktan uyuttum çocukları doğru buraya.nevar ne yok geçmişi okıyım.birde gebelik testi aldım.1 hafta oldu belli olurmuki.yaptım testi negatif çıktı.üzüldüm desem yalan olur.

ben kırmızıyı gördüm
elaracığım benim arkadaşım için bakabilirmisin
gerçi onun cinsiyetibellide bakalım tutacakmı
d.t. 16 03 1977
ilişki 30 04 2010

kıza yatkın günde hamile kalmış.cinsiyeti ne?

elaracım ben 5 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum banada bakar mısın?ne lazım bilmiyorum ama d.tarihi bide SAT mı?

dogum tarihin ve hamile kaldıgın ilişki günlerin
bebeginde hayırlı olsun bu arada.

Elara sen e vitaminide aldın mı_?

yok cnm almadım ama alcam
aldıgım takviyeleri acmadım daha.mayısta kullanmaya başlıcam.

:82::78:

Elara bide ben bu preseed sperm dostu jelden almak istiyorum sen ne dersin şansı arttırırmı_?

momofun yazdıklarına aynen katılıyorum ezell
ben ilk sayfalarda bu jelden bahsetmiştim.bunu kullananların genelde kızı oluyor.tabi oglu olanda var ama kız sayısı daha fazla geldi bana.
bu jel hamile kalmayı kolaylaştırmak için kullanılıyor genelde.
ben almanı tavsiye etmiyorumm
onun yerine size msj atmıştım öneriler diye.ordakini kullanman daha iyi.
sperm için boll akıntı cok önemli.o akıntıı (mukus)sayesinde sperm daha iyi hareket edip yuma ulaşıyor

kızlar bide hemoraid reklamını görünce aklıma geldi
bende olmuşum((
napıcam ben
dr a sorsam ayıp olurmu?

ececim çok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde ve doğumdan sonra basur meme gibi bişeyler olmuştu hiç muayene olmadan kadın doğum doktoruma sordum.ve bana proctolog kremi önerdi.ucunda kanül var ince bi boru yani.onu popona sokuyosun sıkıyosun içeri günde 2 defa. inanki 1 hafta da geçiyo.bide activia yoğurt yemiştim kayısılı.inşallah iyileşirsin canım.

off benım ıcımde bu aralar hep bır sıkıntı var
sizlerde durum nedir ıcınızde tukuruk testı kullanan varmıbana yardımcı olabılecek :)

Valla benim içimde hamile olduğumu öğrendiğim günden beri var çok umutsuzum hele sizin yazılarınızı okuyunca daha çok umutsuzluğa kapılıyorum sanırım yine kızım olcak yani öle hissediyorum

cnm oyle dusunme lutfen sonucta hıc bırsey yabmadan oglu olanda var yada herseyı yabıbta kızı olanda bunlar keske dememek ıcn o yuzden ınankı bız ne yabarsak yabalım yaradan ne yazdıysa o olucak o yuzden sukredelımde saglıklı bebeklerımız olsun bende cok ıstıyorum bır oglum olsun hatta bılıyorum kızım olursa cok uzulucem ama saglıklı olması emınım tum herseye bedel olur
o yuzden sıkılma hıc aklına oyle seyler getırme bende uzgunum suanda goguslerımın yanı acaıp agrıyor dokunabılıyorumbıle yıne basladı demekkı yıne reglı olucam hayırlısı olsun ne dıymkı

hem bak bıorıtım genelde dogru cıkıyor erkek ve erkege yatkın gunlermıs rabbım buyuk ya ben ne yaboyım benım bıorıtımlerım yum gunlerımle hıc tutmuyor ama yınede rabbım den umudumu kesmıyorum

hem bak bıorıtım genelde dogru cıkıyor erkek ve erkege yatkın gunlermıs rabbım buyuk ya ben ne yaboyım benım bıorıtımlerım yum gunlerımle hıc tutmuyor ama yınede rabbım den umudumu kesmıyorum

Saol canım tabiki öncelikle sağlıklı olması çok önemli ama yinede düşünmeden edemiyorum içim sıkılıyor bide eşim sürekli kız olcak falan diyo daha çok sinirleniyorum sanki ben yapamıyorum gibi konuşuyo neyse hayırlısı bakalım 3 hafta sonra belli olcak inş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…