- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.001
desin bosver sen kendını uzmemeye calıs ıns rabbımın ıznıyle saglıklı bır oglusun olur cnm
benım reglıme 10 gun var sol kasıgımda kesılmeyen ınceden adet agrısı ve ara ara ıgne batmaları var onun dısında akıntım fılan yok bıde goguslerımın yanları acıyor kızımdakı belırtılerımı hıc hatırlamıyorum
Allah bağışlasın bahtını güzel yapsın inşş.
hayırlısı olsun yeni bebişin..
ben artık onu hissediyorum içimde kıpır kıpır
arkadaşlar bu kadar hareketli olması normalmi??
yerinde durmuyor ben zayıfım ondan mı bu kadar çok hissediyorum
sanki ilk hamileliğim gibi çok heyecanlıyım:)
öyle denemedim cnm
bu akşam öyle yapayım olmazssa
wc ye gitmek işkence oldu
kızlar ya sabahtan berı oturdugum yerde sankı reglı oluyormusum gıbı bırsey oluyor wcye gıdıyorum degıl reglı ne bır ıslaklık ne ufak bır akıntım yok ama sımdı san yıne oyle sankı altıma ısıyorumda tutamıyorum gıbı sıstıtmı oldum acaba ama akıntımda yok hıc kupkuruyum 4 5 gundur
KASIM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Orlistat|13 Ekim|25-27 Ekim|28 Gün|9 Kasım|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı|
Senacihan|22 Ekim| |28 Gün|20 Kasım| |ilk Ay|2 Kızı|
Oglak79|29 Ekim| |28-29 Gün|28 Kasım| |2.Ay|1 Kızı|
qwert|13 Ekim |24Ekim-1Kasım|27-28 Gün|8 Kasım| |ilk Ay|1 Kızı|
Boncuk_| |3-6 Kasım| | | |5.ay|1 Kızı|
[/table]
sena,oglak ,boncukk eksik bilgilerinizi yazarmısınızz
başka deneyen varmı bu ay ???
hımm olabilir :)annesiyle sorunu olan lacry nickli arkadaştı yanlış hatırlamıyorsam.
bende şu anda bile hemoroid var kılcal görünümlü varis var bacağımda.
bir de hamile kalsam ne olucak bilmiyorum.
desin bosver sen kendını uzmemeye calıs ıns rabbımın ıznıyle saglıklı bır oglusun olur cnm
benım reglıme 10 gun var sol kasıgımda kesılmeyen ınceden adet agrısı ve ara ara ıgne batmaları var onun dısında akıntım fılan yok bıde goguslerımın yanları acıyor kızımdakı belırtılerımı hıc hatırlamıyorum
Elaranın işi zor valla yaz yaz bitiremedi cvp ları elara bizde bişey sorsak şimdi cevabını yarınmı yazacaksın çok çalışıyosun çokkkk
Bu kadar çok yardımcı oluyosunya herkese Allah ta inan gönlüne göre verecektir her konuda
elara canım deneme tarihi 3 kasım negatif çıktı testimde bugun yaptım.
cnm deneme benımde 3 kasım ama henuz test ıcın cok erkendegılmı ?elara canım deneme tarihi 3 kasım negatif çıktı testimde bugun yaptım.
ıns cnm ya dıger aylarhıc bukadar ısteklı degıldım bu ay ınanılmaz ıstıyorum neden bılmıyorum belkıde yıne ck uzulucem ama olsunhımm olabilir :)
gecmiş olsun.sen calışmalara devam ediyonmu.yolladıgım yöntemleri uyguluyormusun?
cnm kızıma hamileyken bendeki en büyük belirti gögüslerim olmuştuu.inanılmaz acımışlardı.özellikle yan taraflarııı.inş seninkide hamişlik belirtisidir
ben bi gün sonra cvp yazmıyorum.genelde akşamları cvp yazmaya calışıyorum.
amin inş.cnm sagol.hepimiizn gönlündeki versin Rabbim.
hayırlısı olsun cnm.durmak yok,yola devam
Anladım cnm ozaman soyle dıyım rabbım gonlune gor versın ıns
ama testı kesınlıkle erken yabmısın daha 8 gun var reglıne buda epey uzun zaman ıdrara cogu zaman adetın 1 hafta bıle gecıkmesı gerekebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?