bebek cinsiyet belirleme..

desin bosver sen kendını uzmemeye calıs ıns rabbımın ıznıyle saglıklı bır oglusun olur cnm
benım reglıme 10 gun var sol kasıgımda kesılmeyen ınceden adet agrısı ve ara ara ıgne batmaları var onun dısında akıntım fılan yok bıde goguslerımın yanları acıyor kızımdakı belırtılerımı hıc hatırlamıyorum

İnş canım hamilelik sancılarıyla regli sancıları hemen hemen aynı oluyo inş hamilesindir ve Allah gönlündekini verir hepimizin inş

normalll artık cnm.ne güzledir şimdi onu hissetmekk yaaa

öyle denemedim cnm
bu akşam öyle yapayım olmazssa
wc ye gitmek işkence oldu

ay bilmezmiyim.ben neler cektim 1 hafta boyunca.neyseki cok sürmeden gectii
sende ihmal etme sakın.bi arkadaşım bunun yüzünden ameliyat olmuştu

cnm bencede sistit belirtisiii yaşadıgın
çişin var gibi hissediyon wc ye gittiginde damla şeklinde cok azmı geliyor.

amın yaprakk ıns
elaracım yok wcye gıdıyorum hıc gelmıyor akıntı bı damla bıle yok ıdrara cok sık cıkıyorum ama acaba akıntı oluyorda fark etmıyorum mu

elaracım bulasamaz cunku ben hep pecete koyarım dıyorumkı sık sık vcye gıdıyorum ya o yuzden anlamıyorumdur belkı neyse gıtmısken dra onada baktırırım alıstık artık her ay bısı cıkıyor :)

elara canım deneme tarihi 3 kasım negatif çıktı testimde bugun yaptım.

annesiyle sorunu olan lacry nickli arkadaştı yanlış hatırlamıyorsam.
hımm olabilir :)

bende şu anda bile hemoroid var kılcal görünümlü varis var bacağımda.
bir de hamile kalsam ne olucak bilmiyorum.

gecmiş olsun.sen calışmalara devam ediyonmu.yolladıgım yöntemleri uyguluyormusun?

cnm kızıma hamileyken bendeki en büyük belirti gögüslerim olmuştuu.inanılmaz acımışlardı.özellikle yan taraflarııı.inş seninkide hamişlik belirtisidir

Elaranın işi zor valla yaz yaz bitiremedi cvp ları elara bizde bişey sorsak şimdi cevabını yarınmı yazacaksın çok çalışıyosun çokkkk

ben bi gün sonra cvp yazmıyorum.genelde akşamları cvp yazmaya calışıyorum.

elara canım deneme tarihi 3 kasım negatif çıktı testimde bugun yaptım.
cnm deneme benımde 3 kasım ama henuz test ıcın cok erkendegılmı ?
ıdrarda cıkması cın ılıskıden en az 10 12 gun dıyorlar kanda anca belkı cıkabılır henuz erken bence umudun yıtırme olurmu
ıns cnm ya dıger aylarhıc bukadar ısteklı degıldım bu ay ınanılmaz ıstıyorum neden bılmıyorum belkıde yıne ck uzulucem ama olsun
bırde cnm goguslerde sısme fılan yok dokununcada acı yok saece yanları cok acıyor dokunamıyorum ancak ısın kotu yanı adtımden once hep boyle olur gecen ayda olmustu
dedımya ama bu ay cok tuhafım kendımde sureklı belırtı arıyorum kıprıklerımı ıncelıyorum fılan tovbe Allahım ya

amin inş.cnm sagol.hepimiizn gönlündeki versin Rabbim.

hayırlısı olsun cnm.durmak yok,yola devam

bu ay denmeyi düşünmüyom ama belli olmaz yine kaynanamların evinde tadilat var bizde kalacaklar onlar gelince çocukların biri bizle yatıyo.zor olur biraz.ama yinede herşey olabilir.hayırlısı artık.karar verdim yumurtlama günü bioritmle çakışmadan denemicem.
Elaracım bioritm için biraz daha başını ağrıtcam canım sanırım.onada bakmayı kendim öğrenirimde inerim tependen.

boncuk sağol canım eşim ilşkinin ertesi günü başladı dırdır etmeye test niye yapmıyon diye.o yüzden yaptım erken dimi?ama ben bu ay olmasını zaten pek istememiştim.hazırlıklarımı yapamamıştım bioritm kız çıkıyodu.olmazsa üzülmicem yani.

Anladım cnm ozaman soyle dıyım rabbım gonlune gor versın ıns
ama testı kesınlıkle erken yabmısın daha 8 gun var reglıne buda epey uzun zaman ıdrara cogu zaman adetın 1 hafta bıle gecıkmesı gerekebılır

28 gunde olyorsan eger 20 sınde beklemıyorsun 22 ekımde olmussun cunku benmı yanlıs hesaplıyorum ben 20 ekımde oldum 20 kasımda olucam buda 31 gun yabıyor

parca parca yazdım ama bu durumda yumurtlamanda erken olmamıs 13.u gun 3 kasım zaten 28 gunde bır olanlar 13 yada 14 cu gun yumurtluyor bak mesala ben 17 cı gun yum basladım 31 gunde bır oldugum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…