- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.201
karabiber şu an kaçıncı haftadasın. bu hamileliğinde diğer hamileliklerine göre farklı şeyler yaşıyormusun
Ben yeni 5 haftalık hamileyim.2 sene öncesini diyorum ben.o zaman erkekti ve doğuma çok zaman kala bebek karnımda öldü.
karabibercim adetime 2 - 3 gün var ama çok heyecanlıyım . acaba hamilemiyim _ yalnız bugün kasıklarımda çok ağrı ve batma var . sanırım adet olcam.
imzamda gösteriyooo canım 14 hafta 3 günlüğümmm
çok farklıı canımmm
onlarda midem bulandı başım döndü kokulardan rahatsız oldumm
şimdii bunda hiç bişi hissetmedimm sankii hamile değilmişimm gibii
aynen ya ınan daha yataklar duruyo yoksa sımdı cokdnsn bıtırmıstım ısımı burası bagımlıklık ve pıslık yapıyoooooooo:sm_cool:
karabibercim adetime 2 - 3 gün var ama çok heyecanlıyım . acaba hamilemiyim _ yalnız bugün kasıklarımda çok ağrı ve batma var . sanırım adet olcam.
mimozaaaaa Allah birak sonunu suphe edip durmaaaa nasibnde varsa hamissindir yoksa basak zaman yedin bitidin ya kendiiiniiiiii inslalah pipilin olurda yuzun guler canim yaaa o zamna goreceksin bosuna evham yapmisim diycennnnnnn
huzun gibiiii o bide özür borclu pipilisineeeee az aglamadi benim findigim oglan gelince insallah moral buldu sende ole olacan insallhhhh
Ben yeni 5 haftalık hamileyim.2 sene öncesini diyorum ben.o zaman erkekti ve doğuma çok zaman kala bebek karnımda öldü.
al benden de o kadar yawwwwwwww illa girip okiycam gideyim camlari silmeye basliyim yaaaaaabenimde duruyoo
dahaa bulaşıkk bilee duruyoo
okumamm bitsinde öyle yapayımm diyorumm
kendimii değiştirmemm lazımm
önce temizlikk sonra bilgisayarrr
karabiber bence seninki erkek içime doğdu inşallah muradına erersin.
ay çok sağol canımmm yaa ,evet çokk ağlattı bu bebekk birden süprizz yapınca
aslında birde duruu ve adana beklerkenn hamile kalmayıı
benim hamile olmamm şoke etti beniii
al benden de o kadar yawwwwwwww illa girip okiycam gideyim camlari silmeye basliyim yaaaaaaklava:dayakligim ben valla
karabıberım nolur bana cok dua et cnm sımdı ve dogum anında sımdıden allah razı olsun cnm rabbım hepımıze nasıp etısın ıns
karabiber bence seninki erkek içime doğdu inşallah muradına erersin.
etmez olurmuyumm canımm mutlakaa edeceğimm
senii ve gülnisaa var bizimm onunda 3 kızı oldıı ilk başta sizz sonra diğer kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?