bebek cinsiyet belirleme..

karabiber şu an kaçıncı haftadasın. bu hamileliğinde diğer hamileliklerine göre farklı şeyler yaşıyormusun

imzamda gösteriyooo canım 14 hafta 3 günlüğümmm
çok farklıı canımmm
onlarda midem bulandı başım döndü kokulardan rahatsız oldumm
şimdii bunda hiç bişi hissetmedimm sankii hamile değilmişimm gibii

Ben yeni 5 haftalık hamileyim.2 sene öncesini diyorum ben.o zaman erkekti ve doğuma çok zaman kala bebek karnımda öldü.

ççok geçmişş olsunn canımmm,
ama şuann yine bebek var değilmiiiiii
arkadaşlar ne olursunuzz sizde takvimm yapınn
gurbet size yapsınn kim hamile ve kaç haftalıkk görelimmm

Ertesi gün hapını alıp sonra hamile olduğunu öğrendiğinde daha kötü olursun.Çünkü herzaman koruyucu olmuyo.Zaman uzatıkça etkisi azalıyo.Benim arkadaşımında tam senin kaza olmuşdu.Sonra ilaç içmiş hamile kalmayayım diye.Hamile olduğunu öğrendiğinde çok vicdan azabı çekti.Sonra onunda bir oğlu oldu.ınşallah senin sonunda onun gibi olur.Yani bir oğluşun olur.

karabıberım nolur bana cok dua et cnm sımdı ve dogum anında sımdıden allah razı olsun cnm rabbım hepımıze nasıp etısın ıns

aynen ya ınan daha yataklar duruyo yoksa sımdı cokdnsn bıtırmıstım ısımı burası bagımlıklık ve pıslık yapıyoooooooo:sm_cool:

benimde duruyoo
dahaa bulaşıkk bilee duruyoo
okumamm bitsinde öyle yapayımm diyorumm
kendimii değiştirmemm lazımm
önce temizlikk sonra bilgisayarrr

ay çok sağol canımmm yaa ,evet çokk ağlattı bu bebekk birden süprizz yapınca
aslında birde duruu ve adana beklerkenn hamile kalmayıı
benim hamile olmamm şoke etti beniii

Ben yeni 5 haftalık hamileyim.2 sene öncesini diyorum ben.o zaman erkekti ve doğuma çok zaman kala bebek karnımda öldü.

ay çok sağol canımmm yaa ,evet çokk ağlattı bu bebekk birden süprizz yapınca
aslında birde duruu ve adana beklerkenn hamile kalmayıı
benim hamile olmamm şoke etti beniii

ya duruyla hiç karşılaşamıyoruzz.kız burayada gelmiyo.diger mahalledede derk gelmiyorumm.nasıl iyimiiii..hamilelik nasıl geçiyokiii..
kız onun cinsiyet belli oldumu...kız diye ölüyodu..inşallah istedigi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…