bebek cinsiyet belirleme..

yaprakk 1 hafta kala ne gıbı belırtılerın vardı senın

canım aynı senin dediğin gibi adet olucam gibi sancılarım vardı ayrı yeten çok fazla bel ağrım vardı ve kupkuruydum hiçbir akıntı falan yoktu idrar rengim çok çok açık parlak sarıydı ve içimde bi his bizim deneme sayımız 3 tü ve hapı yeni bırakmıştım pek tutma ihtimali yok gibiydi ama ben tuttuğunu hissediyordum öylede oldu böyle yani sendeki belirtiler hamilelik belirtisiyle aynı hayırlısı inş.

Hıı ayrıca en önemli belirti adete 10 15 gün varken insanın burnu acayip hassalaşıyo çok çok ötedeki kokular ilk sana geliyo ben herkesten önce alıyodum kokuları bu bana en büyük belirtiydi

sorun degil cnm.istedigin zmaan bioritime bakarım
elara evet canım 20 kasım.adetim şaşmaz benim pek 28 günde olurum ama niye erken yumurtlama oldu onu anlayamadım.

cnm senin gününe daha cok var.cok erken yapmışsın gebelik testini.1 hafta sonra belli olur

canım 20 kasım oluyo 28 gün sayınca.benmi yanlışım yoksa kafamı kaldı bende bir yandan da yaprak dökümünü izliyom.

cnm ekim ayı 31 cekiyor. o nedenle hesap yalnış cıkıyor.senin adet tarihin 18 kasım oluyor bu durumda.

Eleracım iyi geceler çok teşekkür ederim canım sana bioritim günlerini gönderdiğin için allahım inşaallah seninde gönlündekini nasip etsin çok yardımcı oluyosun bizlere çok teşekkür ediyorum.

amin cnmm hepimizin gönlüne göre veersin inşallahhh
sen deneme yapmadan yine hatırlat tekrar bakalım,teyit edelim.
sana yollamışmıydım yöntemlerii.senin 3 kızın vardı dimi

ayyyy çok güzel bişey yaaaaaaa

yaprak inş.oğluşun olur seninde
hatta doktor erkeeeeek dediğinde söyleme eşine doğana kadar
ha nasıl fikir

Hıı ayrıca en önemli belirti adete 10 15 gün varken insanın burnu acayip hassalaşıyo çok çok ötedeki kokular ilk sana geliyo ben herkesten önce alıyodum kokuları bu bana en büyük belirtiydi
cnm tsk ederım bılgıler ıcın bende bu aralar hersey kokuyor gıbıme gelıyor ama dedıqım gıbı psıkolojıkte olabılır cunku bu ay kendımı cok dınlıyorum oyle ıste

yaprak inş.oğluşun olur seninde
hatta doktor erkeeeeek dediğinde söyleme eşine doğana kadar
ha nasıl fikir

guzel fıkır benımde hayalım bıraz saklamak ancak bellıde olmaz heyecandan herkese yayarım ben :)Ins guzel Allahım ya

Son düzenleme:

bende olsa biraz saklasam diyorum ama çenem düşük dayanamam :)))
neyse olsunda yayalım kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…