- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.021
28 gunde olyorsan eger 20 sınde beklemıyorsun 22 ekımde olmussun cunku benmı yanlıs hesaplıyorum ben 20 ekımde oldum 20 kasımda olucam buda 31 gun yabıyor
yaprakk 1 hafta kala ne gıbı belırtılerın vardı senın
bu ay denmeyi düşünmüyom ama belli olmaz yine kaynanamların evinde tadilat var bizde kalacaklar onlar gelince çocukların biri bizle yatıyo.zor olur biraz.ama yinede herşey olabilir.hayırlısı artık.karar verdim yumurtlama günü bioritmle çakışmadan denemicem.
Elaracım bioritm için biraz daha başını ağrıtcam canım sanırım.onada bakmayı kendim öğrenirimde inerim tependen.
elara evet canım 20 kasım.adetim şaşmaz benim pek 28 günde olurum ama niye erken yumurtlama oldu onu anlayamadım.
canım 20 kasım oluyo 28 gün sayınca.benmi yanlışım yoksa kafamı kaldı bende bir yandan da yaprak dökümünü izliyom.
Yeşim Salkım ikinci çocuğuna 4 aylık hamileymiş.
Kızı vardı kocaman.
bu gelen de kızmış
canım senin tahmini olarak yumurtlama günlerin erkek gününe denk geliyor istersen kasımı bekle kaç gün arayla adet görüyorsun yumurtlamanın olabileceği tarihler hep kız günleri
Allah bağışlasın bahtını güzel yapsın inşş.
hayırlısı olsun yeni bebişin..
ben artık onu hissediyorum içimde kıpır kıpır
arkadaşlar bu kadar hareketli olması normalmi??
yerinde durmuyor ben zayıfım ondan mı bu kadar çok hissediyorum
sanki ilk hamileliğim gibi çok heyecanlıyım:)
gecmiş olsunn eceee.doktora sor tabiki.ama bi ilac verecegini sanmıyorum hamilesin diye.
kuru kayısı incir filan yesen iyi gelir belki.
Saol canım tabiki öncelikle sağlıklı olması çok önemli ama yinede düşünmeden edemiyorum içim sıkılıyor bide eşim sürekli kız olcak falan diyo daha çok sinirleniyorum sanki ben yapamıyorum gibi konuşuyo neyse hayırlısı bakalım 3 hafta sonra belli olcak inş bakalım
cnm tsk ederım bılgıler ıcın bende bu aralar hersey kokuyor gıbıme gelıyor ama dedıqım gıbı psıkolojıkte olabılır cunku bu ay kendımı cok dınlıyorum oyle ısteHıı ayrıca en önemli belirti adete 10 15 gün varken insanın burnu acayip hassalaşıyo çok çok ötedeki kokular ilk sana geliyo ben herkesten önce alıyodum kokuları bu bana en büyük belirtiydi
yaprak inş.oğluşun olur seninde
hatta doktor erkeeeeek dediğinde söyleme eşine doğana kadar
ha nasıl fikir
cnm tsk ederım bılgıler ıcın bende bu aralar hersey kokuyor gıbıme gelıyor ama dedıqım gıbı psıkolojıkte olabılır cunku bu ay kendımı cok dınlıyorum oyle ıste
bende deneme yaptığım aylar öyle dinliyordumki kendimi
bütün hamilelik belirtileri vardı bende :)))
guzel fıkır benımde hayalım bıraz saklamak ancak bellıde olmaz heyecandan herkese yayarım ben :)Ins guzel Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?