- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.041
sorun degil cnm.istedigin zmaan bioritime bakarım
cnm senin gününe daha cok var.cok erken yapmışsın gebelik testini.1 hafta sonra belli olur
cnm ekim ayı 31 cekiyor. o nedenle hesap yalnış cıkıyor.senin adet tarihin 18 kasım oluyor bu durumda.
Preseed in ph i 7 yani siz yiyip icip diyetyapip ya da herhangi bir sekilde ph siniz 9 olmussa 7 ph bir lubricant kullanmak erkek bebek icin negatif etki yapar... O yuzden lubricant olarak yumurta beyazi oneriliyor... tabii biraz tuhaf geliyor kulaga... youtube dan eggwhite lubricant diye ararsaniz videolar cikiyor kullaniiyla ilgili... Ama illa ki preseed kullanacaksaniz toz sodayla karistirilmasi tavsiye ediliyor... dedigim gibi yine de ph i dusurur.. ozellikle yumurtlama aninda daha da yukselen ph i preseed le dusurmek istemezsiniz..
kızlar ya sabahtan berı oturdugum yerde sankı reglı oluyormusum gıbı bırsey oluyor wcye gıdıyorum degıl reglı ne bır ıslaklık ne ufak bır akıntım yok ama sımdı san yıne oyle sankı altıma ısıyorumda tutamıyorum gıbı sıstıtmı oldum acaba ama akıntımda yok hıc kupkuruyum 4 5 gundur
solgar picolantenin içinde 20 gr da kalsiyum var.bence onu almaa.
ben solgar zinc 50 mg olanını aldım.iherbden linkini vermiştim sana.ama o benim aldıgımdan türkiyede yok galiba.
yok cnm almadım ama alcam
aldıgım takviyeleri acmadım daha.mayısta kullanmaya başlıcam.
momofun yazdıklarına aynen katılıyorum ezell
ben ilk sayfalarda bu jelden bahsetmiştim.bunu kullananların genelde kızı oluyor.tabi oglu olanda var ama kız sayısı daha fazla geldi bana.
bu jel hamile kalmayı kolaylaştırmak için kullanılıyor genelde.
ben almanı tavsiye etmiyorumm
onun yerine size msj atmıştım öneriler diye.ordakini kullanman daha iyi.
sperm için boll akıntı cok önemli.o akıntıı (mukus)sayesinde sperm daha iyi hareket edip yuma ulaşıyor
yani bu ay denemiyimmi
aralık ocak şubat mı deneyeyim
kafam karıştı yaw:44::44:
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
evet ezel sanırım psıkolojık
gecmiş olsun.sen calışmalara devam ediyonmu.yolladıgım yöntemleri uyguluyormusun?
.
gunaydın kzılar
sabahı serıflerınız hyr olsunnn
rabbım zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss muradlarımızı kavustursun ıns
kızlar arefe gunu bın ıhlas herbırını besmeleyle cekıp okuyunca dıleklerımız kabul oluyomus ..ıns
5.ci ay cnm cok sayılmaz ama ınsan ıste ıstedımı beklemeye tahammulu olmuyor
gunaydın kzılar
sabahı serıflerınız hyr olsunnn
rabbım zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss muradlarımızı kavustursun ıns
kızlar arefe gunu bın ıhlas herbırını besmeleyle cekıp okuyunca dıleklerımız kabul oluyomus ..ıns
hm sen cın takvımıne goremı denıyorsun bılmıyorum ya onda benım ılk kızım tutuyor ancak tutmayanda cok
evet 5 ay oldu boyle gıderse zaten bende cın takvımıne su 3 ay kız gorunuyor sanırım erkek gunune gelıcem heeheheh
ay ne bılıyım ya rabbım buyuk kurban olduqum Allahım gonlumu bılıyor ne dıyılırkı hayırlısı herseyın
yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
amin cnm ıns hepımızın gonlune gore verır rabbım elbette oyle herseyde hayır vardır zaten ılk basladıgımda ıyıkı kalmamısım gecen ay hıpotroıd oldugum ogredım ılac almak zorundayım yanı o yuzden beklıyoruz bakalım senın yum gunun nezaman denk gelıyor
Bence adetten sonra yada adete yakın vs... fark etmiyor Rabbim ne dilerse o oluyor geçenlerde siteden Elif diye bir arkadaş vardı oda yumurtlama gününde tek ilişkiyle erkek bebek bekliyor eşi ilişkiden önce sanırım 2 şişe maden suyu içmiş o kadar bide pozisyon ama adetten hemen sonra değil yani kısmet Rabbim dileyince oluyor
yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
astrolojıye nerden bakıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?