bebek cinsiyet belirleme..

AAA ben 30 çekiyor gibi düşünmüştüm.Aklım 5 karış havada bu aralar.2 çocukla böyle oldum.3.olsa direk b.köye giderim kesin.Sağol canım.

herkeze günaydınnnnlarrrrrr

canım bilgilendirdiğin için sağol

canım geçen ay bende senin gibi hissediyordum aynısını psikolojik olarak oluyor malesef

bende e vitamini alayım o zaman ayrıca bu jelede o kadar para vermiyeyim

yani bu ay denemiyimmi
aralık ocak şubat mı deneyeyim
kafam karıştı yaw:44::44:

canım kusura bakma yanlış yazmışım eğer yumurtlaman adetinin 12. 13. 14.15...... günlerinde oluyorsa erkek bioritme göre eşine bakmadım istersen onada bakarım yani kasımda deneyebilirsin ama yumurtlamandan emin ol bide yumurtlaman bioritmin kız gününe geçeçeği günlerede yakın yani karışık bir durum var

Son düzenleme:
gunaydın kzılar

sabahı serıflerınız hyr olsunnn

rabbım zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss muradlarımızı kavustursun ıns

kızlar arefe gunu bın ıhlas herbırını besmeleyle cekıp okuyunca dıleklerımız kabul oluyomus ..ıns

inşallah canım ya

5.ci ay cnm cok sayılmaz ama ınsan ıste ıstedımı beklemeye tahammulu olmuyor

yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim

amin canımmm Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin gönlündekini nasip etsin

hm sen cın takvımıne goremı denıyorsun bılmıyorum ya onda benım ılk kızım tutuyor ancak tutmayanda cok
evet 5 ay oldu boyle gıderse zaten bende cın takvımıne su 3 ay kız gorunuyor sanırım erkek gunune gelıcem heeheheh
ay ne bılıyım ya rabbım buyuk kurban olduqum Allahım gonlumu bılıyor ne dıyılırkı hayırlısı herseyın

günaydın arkadaşlar

Elaracım biortimin doğruluk oranı da diğer çin takv, rus takv, astroloji v.s. yöntemlerle aynı benim araştırmalarıma göre. Çevremde baktıklarımdan bir kısmı tutuyor bir kısmı tutmuyor. Yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarıma baktım hep, yarı yarıya tutma oranı. En yakını ilk oğlumda tutmuyor şimdikinde tutuyor.
yumurtlama günü ilişki de bence doğru değil. diğer sitelerden araştırırsanız regl bitiminden hemen sonra hamile kalanların genelde oğlu olmuş. ki benim de böyle oldu.
Bioritimi çürütmek için değil bilgi olsun diye paylaştım.
birkaç yöntemi birlikte ayarlamak şansı daha artırabilir. Ama süprizler oluyor yine de.

su adetten sonrahamıle kalanın oglu olayı ılgınc aslında ıste buda su oluyor Allah ne ısterse o oluyor
benımde tanıdıgım 3 kısı var reglının bıttıgı gun ılıskı ve erkek bebeklerı var hayırlısı olsun ya kısmet ama ben bıle bıle deneyemem herhalde onradan daha cok uzulurum ama bu sekılde olursa daha az uzulurum

canım hem çin takvimine hem bioritme hemde yumurtlama günüme denk gelsin istiyorum ama tabiki taktiri ilahi Rabbim ne dilerse o olur inşaAllah sende oğluşu yakalarsın dediğin gibi belkide 5 ay olmamasındada bir hayır vardır Rabbim sağlıklı oğluşlar nasip etsin bizlere

amin cnm ıns hepımızın gonlune gore verır rabbım elbette oyle herseyde hayır vardır zaten ılk basladıgımda ıyıkı kalmamısım gecen ay hıpotroıd oldugum ogredım ılac almak zorundayım yanı o yuzden beklıyoruz bakalım senın yum gunun nezaman denk gelıyor

Bence adetten sonra yada adete yakın vs... fark etmiyor Rabbim ne dilerse o oluyor geçenlerde siteden Elif diye bir arkadaş vardı oda yumurtlama gününde tek ilişkiyle erkek bebek bekliyor eşi ilişkiden önce sanırım 2 şişe maden suyu içmiş o kadar bide pozisyon ama adetten hemen sonra değil yani kısmet Rabbim dileyince oluyor

çok çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim hep bizi sınıyor böyle işte sabretmek gerekiyor halimize şükürler olsun ne durumlarda insanlar var

ben muhtemelen yarın yada öbür gün yumurtlicam canım ben geç yumurtluyorum adet aralığım uzun adetin 18 - 19. gününü buluyor 25 ekim son satımdı akşama inşaAllah ovülasyon testi yapıcam gerçi ağrı falan hissetmiyorum şu anda kasığımda belimde ama bilmiyorum geçen ay çok ağrı olmuştu yumurtlarken

Evet Allah işine karıştırmıyor. Benim ilk oğlum yumurtlama günü tek ilişki ile oldu. Bu bebişim de yumurtlamama 5 gün kala oldu. Kader şaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…