bebek cinsiyet belirleme..

haklısın sinam en iyisi sabretmek dediğin gibi bide tutarsa ona bağlayıp üzülürüm

[

astrolojıye nerden bakıosun

canım bajk bide ben onada bakıyorum astrolojiye göre erkek ve kız grubu burçlar var hava ve ateş erkek toprak ve su kız grubu ay yaklaşık 2 günde bir burç değiştiriyor erkek grubunda olan burca denk getirmeye çalışıyorsun mesela şu anda ay oğlak burcunda kız grubunda ama sanırım yarın erkek grubuna geçecek senin hangi gün ilişki olmuştu söyle tarihi bir bakayım ben hangi grubtaymış o gün

tsk ederım sınam
cnm benım 3 kasım v 6 kasımda oldu ama 6 kasımdakı gece 3 gıbıydı 7 ye bakmak lazım bılemıyorum

canım 3 kasım gecesimi oldu eğer gecesiyse yani 22:00 civarları ay erkek grubunda

7 kasım sabaha karşı 03:00 saatlerindede kız grubunda hayırlısı olsun inşaallah arkadaşım

sen hangi gün yumurtladığını düşünüyorsun_?

yok yok ozur dılerım yazmısım notumu buldum 3 kasım saat aksam 21 30 da 6 ksımda 12 sıraları
benı 15 ınde cıft cızgı cıktı 3 kasımda yanı denedım bende sonra dra gıttım 5 kasımda 17.cı gunu yanı yum catlamamıs henuz dedı ama dedm benım ovulasyond cıft cızgıyı gorelı ıkıgun oldu oda bana bazı kısılerde yum catladıgında test ıkı cızgı verebılır bazısındayum byumeye baslarke dedı 17.cı gun dr geldıkten sonra test yabtımcıft cızgı vardı yıne sonra 4 saatte bır yabtım sılıklestıkten 3 4 saat sonra denedım yanı yum catladıktan 3 4 saat sonra
eger 6 sındakı tutmussa cok umıtlıyım am 3 kasıdmakı tuttuysa bılemıyorum

Ama şu da var astrolojiye göre kızım olması gerekiyordu benim. oğlumda tutuyor ama bu bebeğimde tutmuyor. Demek ki tek başına bu yöntem denenmemeli
şimdi bakınca oğlumda sanki özellikle ayarlamışım gibi bu yöntemler erkeği gösteriyormuş. Hepsi denk gelmiş. Astroloji, ovülasyon, yorumcu, Çin takvimi (tam ortada şüpheli) erkek bebek.
Ama tutmayanları da yazayım oğlumda rus takvimi, bioritim bunlar da kızı gösteriyordu.

inşallah gönlünden geçen olmuştur. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir oğluşun olur.

arkadaslar bızımkıler sadece denemk oluyo sansımız yoksa rabbım zaten dılegıdıgını nasıp edıyo ...

ıbrahım hakkı hz. kıtabında marıfetnamede okudum yazmıskı mubarek 40.gun bır melek ALLAHU TEALAYA cıkıp arz edıyomus yarrabbı kızmı olsun erkekmı dıye rabbımde söluyomus kız veya erkek o yuzden bızımkıler sadece tedbır olmak takdır zaten rabbımın ..oyuzden dıyolarya 40 gunu dolmadan mutlaka erkek bebek duasını okuyun dıye...

günaydınn kızlarrrr.dışarı cıkcamm bi bakınıyım dedimmm.sular kesik burdaa hiç bi iş yapamıyorumm
gamzeee sen naptın bitiridinmi temizligii

rabbım gonlundekını versın boncugum ıns....

bende bu konuda çok düşünüyorum hani bide adetten 5 gün sonra erkek deniyo ya kafam karışıyor

günaydınn kızlarrrr.dışarı cıkcamm bi bakınıyım dedimmm.sular kesik burdaa hiç bi iş yapamıyorumm
gamzeee sen naptın bitiridinmi temizligii
gunaydın cnm susuzlukta zor ıs bede cıkıcam bırazdan anneme gıdıcem evde sıkıldım
rabbım gonlundekını versın boncugum ıns....

cnm ya sagolasın ıns hepımızın muradı olur rabbım gonlumuzdekıne gore verır ıns

cnm tabikii bioiritimde diger takvimler gibi yüzde yüz garanti degil.tutmayanlarda cıkıyor
ama benim baktıklarımın cogu tuttuu.sen baktıgın tarihleri verirsen bide ben bakayım.
ben farklı bakıyorum cünkü
sen digersayfadaki yoruma göremi bakıyorsun?

ayrıca erkek cocuk illaa yumurtlama günü olacak diye bişi yok.ama yumurtlama günü olursa şans fazla olur.
bide adet sonrası erkek cocugu olanların adet döngüleri kac acaba????
30 günden fazla olan kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyor.boncugun ölee mesela.benimde bi ara öleydii.
26-27 gün olan kadınlarda adetten hemen sonra yumurtluyor.umut gibi mesela.

Bir değil birkaç yöntemi aynı zamanda denk getirmek gerektiğini söylüyorum ben de. Tabi ki Allah neyi nasip ederse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…