- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.061
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
[
astrolojıye nerden bakıosun
yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
tsk ederım sınamcanım bajk bide ben onada bakıyorum astrolojiye göre erkek ve kız grubu burçlar var hava ve ateş erkek toprak ve su kız grubu ay yaklaşık 2 günde bir burç değiştiriyor erkek grubunda olan burca denk getirmeye çalışıyorsun mesela şu anda ay oğlak burcunda kız grubunda ama sanırım yarın erkek grubuna geçecek senin hangi gün ilişki olmuştu söyle tarihi bir bakayım ben hangi grubtaymış o gün
cnm benım 3 kasım v 6 kasımda oldu ama 6 kasımdakı gece 3 gıbıydı 7 ye bakmak lazım bılemıyorum
tsk ederım sınam
cnm benım 3 kasım v 6 kasımda oldu ama 6 kasımdakı gece 3 gıbıydı 7 ye bakmak lazım bılemıyorum
canım 3 kasım gecesimi oldu eğer gecesiyse yani 22:00 civarları ay erkek grubunda
7 kasım sabaha karşı 03:00 saatlerindede kız grubunda hayırlısı olsun inşaallah arkadaşım
sen hangi gün yumurtladığını düşünüyorsun_?
yok yok ozur dılerım yazmısım notumu buldum 3 kasım saat aksam 21 30 da 6 ksımda 12 sıraları
benı 15 ınde cıft cızgı cıktı 3 kasımda yanı denedım bende sonra dra gıttım 5 kasımda 17.cı gunu yanı yum catlamamıs henuz dedı ama dedm benım ovulasyond cıft cızgıyı gorelı ıkıgun oldu oda bana bazı kısılerde yum catladıgında test ıkı cızgı verebılır bazısındayum byumeye baslarke dedı 17.cı gun dr geldıkten sonra test yabtımcıft cızgı vardı yıne sonra 4 saatte bır yabtım sılıklestıkten 3 4 saat sonra denedım yanı yum catladıktan 3 4 saat sonra
eger 6 sındakı tutmussa cok umıtlıyım am 3 kasıdmakı tuttuysa bılemıyorum
yok yok ozur dılerım yazmısım notumu buldum 3 kasım saat aksam 21 30 da 6 ksımda 12 sıraları
benı 15 ınde cıft cızgı cıktı 3 kasımda yanı denedım bende sonra dra gıttım 5 kasımda 17.cı gunu yanı yum catlamamıs henuz dedı ama dedm benım ovulasyond cıft cızgıyı gorelı ıkıgun oldu oda bana bazı kısılerde yum catladıgında test ıkı cızgı verebılır bazısındayum byumeye baslarke dedı 17.cı gun dr geldıkten sonra test yabtımcıft cızgı vardı yıne sonra 4 saatte bır yabtım sılıklestıkten 3 4 saat sonra denedım yanı yum catladıktan 3 4 saat sonra
eger 6 sındakı tutmussa cok umıtlıyım am 3 kasıdmakı tuttuysa bılemıyorum
günaydınn kızlarrrr.dışarı cıkcamm bi bakınıyım dedimmm.sular kesik burdaa hiç bi iş yapamıyorumm
gamzeee sen naptın bitiridinmi temizligii
su adetten sonrahamıle kalanın oglu olayı ılgınc aslında ıste buda su oluyor Allah ne ısterse o oluyor
benımde tanıdıgım 3 kısı var reglının bıttıgı gun ılıskı ve erkek bebeklerı var hayırlısı olsun ya kısmet ama ben bıle bıle deneyemem herhalde onradan daha cok uzulurum ama bu sekılde olursa daha az uzulurum
yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim
erken yumurtlamış olabilirmisin ?
arkadaslar bızımkıler sadece denemk oluyo sansımız yoksa rabbım zaten dılegıdıgını nasıp edıyo ...
ıbrahım hakkı hz. kıtabında marıfetnamede okudum yazmıskı mubarek 40.gun bır melek ALLAHU TEALAYA cıkıp arz edıyomus yarrabbı kızmı olsun erkekmı dıye rabbımde söluyomus kız veya erkek o yuzden bızımkıler sadece tedbır olmak takdır zaten rabbımın ..oyuzden dıyolarya 40 gunu dolmadan mutlaka erkek bebek duasını okuyun dıye...
evet canım ya düşünsene ozaman yumurtayı dölleyen x yada y spermin anlamı 40. gün belli oluyor :97:
offf ya ne kadar karışık
gunaydın cnm susuzlukta zor ıs bede cıkıcam bırazdan anneme gıdıcem evde sıkıldımgünaydınn kızlarrrr.dışarı cıkcamm bi bakınıyım dedimmm.sular kesik burdaa hiç bi iş yapamıyorumm
gamzeee sen naptın bitiridinmi temizligii
rabbım gonlundekını versın boncugum ıns....
günaydın arkadaşlar
Elaracım biortimin doğruluk oranı da diğer çin takv, rus takv, astroloji v.s. yöntemlerle aynı benim araştırmalarıma göre. Çevremde baktıklarımdan bir kısmı tutuyor bir kısmı tutmuyor. Yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarıma baktım hep, yarı yarıya tutma oranı. En yakını ilk oğlumda tutmuyor şimdikinde tutuyor.
yumurtlama günü ilişki de bence doğru değil. diğer sitelerden araştırırsanız regl bitiminden hemen sonra hamile kalanların genelde oğlu olmuş. ki benim de böyle oldu.
Bioritimi çürütmek için değil bilgi olsun diye paylaştım.
birkaç yöntemi birlikte ayarlamak şansı daha artırabilir. Ama süprizler oluyor yine de.
arkadaslar bızımkıler sadece denemk oluyo sansımız yoksa rabbım zaten dılegıdıgını nasıp edıyo ...
ıbrahım hakkı hz. kıtabında marıfetnamede okudum yazmıskı mubarek 40.gun bır melek ALLAHU TEALAYA cıkıp arz edıyomus yarrabbı kızmı olsun erkekmı dıye rabbımde söluyomus kız veya erkek o yuzden bızımkıler sadece tedbır olmak takdır zaten rabbımın ..oyuzden dıyolarya 40 gunu dolmadan mutlaka erkek bebek duasını okuyun dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?