- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.081
kıza yatkın günde hamile kalmış.cinsiyeti ne?
evet canım arkadaşımın kızı olacak
valla çalışmayanlar çıkın gezin biraz
hava çok güzel istanbulda
kızlara bayramlık alın :)))
cnm tabikii bioiritimde diger takvimler gibi yüzde yüz garanti degil.tutmayanlarda cıkıyor
ama benim baktıklarımın cogu tuttuu.sen baktıgın tarihleri verirsen bide ben bakayım.
ben farklı bakıyorum cünkü
sen digersayfadaki yoruma göremi bakıyorsun?
ayrıca erkek cocuk illaa yumurtlama günü olacak diye bişi yok.ama yumurtlama günü olursa şans fazla olur.
bide adet sonrası erkek cocugu olanların adet döngüleri kac acaba????
30 günden fazla olan kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyor.boncugun ölee mesela.benimde bi ara öleydii.
26-27 gün olan kadınlarda adetten hemen sonra yumurtluyor.umut gibi mesela.
boncuk aynen dedigimn gibi bende 33 günde filan oldugumda adetten hemen sonra ve 17.gün yumurtlıuyorum
cnm tabikii bioiritimde diger takvimler gibi yüzde yüz garanti degil.tutmayanlarda cıkıyor
ama benim baktıklarımın cogu tuttuu.sen baktıgın tarihleri verirsen bide ben bakayım.
ayrıca erkek cocuk illaa yumurtlama günü olacak diye bişi yok.ama yumurtlama günü olursa şans fazla olur.
30 günden fazla olan kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyor.boncugun ölee mesela.benimde bi ara öleydii.
elara pekı ıkı kere yum oluyo ya hangısınde deneyecen o zaman allahım ya sapıtıyorum ıyıce:))))) ıkısıde olabılırmı??
umut sen deneme yabtınmı bu ay cızelgende teste 4 gun kalmıs dıyorda
evet canım ben 9. gün gibi yumurtluyorum
ve Elara hiç testle denemedim ama akıntılarımdan dolayı adet önceside sanki yumurtluyorum olabilirmi bilmiyorum ama testleri harcamak istemedim adet sonrasına saklıyorum çünkü :))
bunuda tutturdum yani.sevindimmmm.
vayy ciimrii vayyy.şurda bilimsell şeyler araştırıyoruzzzz sennnin düşündügün şeye bakk:)
bidakine paraya kıy ve adetten sonraa testi yap bakalım ne zmaan yumurtlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?