bebek cinsiyet belirleme..

dogru 34 te bır oldugum zamanlar 2 kere yumurtluyorum bı adetten 2 3 sonra bırde 15 ınden sonra ama 31 gunde bır oldugum zamanlar 1 kere oluyor bu ay ole denedım cunku
vallah yawww ben hep14 ten sonra test yabıyorum bırdahı reglıde bıtınce basıycam bakarsın 2 kere yumurtlama olur yıne ozaman denerımbelkıde 14 ten sorakıler tutmuyor bende :)

kızlar bende ılk oglumda adet olmustum o sıra tasuınıyordum adetım kesıldı sonra 1 hafta sonra tekrar adet oladum ve 3 gun surdu arkasından ogluma hamıle kaldım bunda ıse adetım 30 31 gunde oluyor 16 gun falan kaldım ama yanı o ay 56 defa ılıskı oldu ve ayrıca korunuyorduk yanı doktorum mucızevı bı hamılelık dıyoe benımkıne bence ALLAH'ım ne ısterse o oluyor kızlar ınsallah gönlunuze öre olur benım olmadı ama basta tabıkı saglıklı olması cok onemlı benım ablamda hemn adet bıtımınde kıza hamıle kaldı yanı cok degısken bılmıyorum yanı..

evet canım ben 9. gün gibi yumurtluyorum
ve Elara hiç testle denemedim ama akıntılarımdan dolayı adet önceside sanki yumurtluyorum olabilirmi bilmiyorum ama testleri harcamak istemedim adet sonrasına saklıyorum çünkü :))

ozaman soyle dıyıp kacıyorum ben
rabbım hepımızın gonlune gore versın dualarımız kabul olsun ve erkek ısteyene erkek kız ısteyene kız saglıklı elı ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns

elara pekı ıkı kere yum oluyo ya hangısınde deneyecen o zaman allahım ya sapıtıyorum ıyıce:))))) ıkısıde olabılırmı??

iki kez yumurtlarsam sonraki yumurtladıgımda denerim ben
ilk yumurtladıgımdaaa döllenme olmazsa ikinci yumurtlamaya kadar x ler yaşayıp yumu dölleyebilir belki:))
x ler 1 hafta yaşayabiliyor uygun ortam olursa

vayy ciimrii vayyy.şurda bilimsell şeyler araştırıyoruzzzz sennnin düşündügün şeye bakk:)
bidakine paraya kıy ve adetten sonraa testi yap bakalım ne zmaan yumurtlıcan

Son düzenleyen: Moderatör:
öğleden sonra doktora gidecem
çok zor hamile kalıyorum dedim
oda adetin 2. günü gel dedi
bakalım ne diyecek
inşallah klomen falan verir

vayy ciimrii vayyy.şurda bilimsell şeyler araştırıyoruzzzz sennnin düşündügün şeye bakk:)
bidakine paraya kıy ve adetten sonraa testi yap bakalım ne zmaan yumurtlıcan

kız güldürdün beni valla burdakilerde diyecekki neye gülüyosun :)))
çok borçlandık biliyosun dikkatli olmak lazım :82:

Elaracım nasıl olur da reglimden sonra ilişki ile hamile kalabilirim ve de gerçekten oğlum mu olacak diye araştırırken birçok sitedeki annelerin yorumlarını okuyunca anladım ki çoğunlukla adettten hemen sonraki ilişki ile genelde erkek bebek oluyor. Bu konuda peygamber efendimizin hadisi de var. Temizlendikten sonraki 5 gün içinde erkek bebek olur, sonrasında kız. Tabi illaki böyle olacak diye birşey yok. İlk oğlum yumurtlama günü ilişki sonucu olmuştu. Himalia da ile aynı bizim ama onun kızı oluyor.
sadece şunu söylemek istiyorum. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kesin kızım olacak dedim. Çünkü yumurtlama günüme daha çok var. 28 günde adet oluyorum. Ve her ay aynı günlerde yumurtluyorum. Bunu biliyorum. Erkek olacağını öğrenince çok şaşırdım. Bu yöntem benim için doğruluğunu yitirdi o yüzden. Sadece hamilelik düşünen arkadaşlara bilgi olsun istiyorum.

bu arada yazayım arkadaşlarımın doğum tarihlerini, ama arayıp sormam lazım tekrardan. o günlük aklımda tutup gelip büroda bakmıştım. benimkini ve ablamınkini vereyim
benim ..02.05.1975 doğ tar. ilişki günü 28.02.2003 buna bakmıştık zaten tam kız günündeydi.
ablamın 13.05.1973 doğ. tar. ilişki günü 11.12.1999
himalia nınki de erkeğe yatkın gündeydi ama kız bebiş. Benimle aynı günde olduğunda biliyorum. Belli mi olur belki benimki de kız bebiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…