- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.101
Elaracım nasıl olur da reglimden sonra ilişki ile hamile kalabilirim ve de gerçekten oğlum mu olacak diye araştırırken birçok sitedeki annelerin yorumlarını okuyunca anladım ki çoğunlukla adettten hemen sonraki ilişki ile genelde erkek bebek oluyor. Bu konuda peygamber efendimizin hadisi de var. Temizlendikten sonraki 5 gün içinde erkek bebek olur, sonrasında kız. Tabi illaki böyle olacak diye birşey yok. İlk oğlum yumurtlama günü ilişki sonucu olmuştu. Himalia da ile aynı bizim ama onun kızı oluyor.
sadece şunu söylemek istiyorum. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kesin kızım olacak dedim. Çünkü yumurtlama günüme daha çok var. 28 günde adet oluyorum. Ve her ay aynı günlerde yumurtluyorum. Bunu biliyorum. Erkek olacağını öğrenince çok şaşırdım. Bu yöntem benim için doğruluğunu yitirdi o yüzden. Sadece hamilelik düşünen arkadaşlara bilgi olsun istiyorum.
bu arada yazayım arkadaşlarımın doğum tarihlerini, ama arayıp sormam lazım tekrardan. o günlük aklımda tutup gelip büroda bakmıştım. benimkini ve ablamınkini vereyim
benim ..02.05.1975 doğ tar. ilişki günü 28.02.2003 buna bakmıştık zaten tam kız günündeydi.
ablamın 13.05.1973 doğ. tar. ilişki günü 11.12.1999
himalia nınki de erkeğe yatkın gündeydi ama kız bebiş. Benimle aynı günde olduğunda biliyorum. Belli mi olur belki benimki de kız bebiştir.
cnmm bende bunda kesın kız demıstım ya cunku herkez öle yonledırdı ama sonuc belkı benımkıde kızdır dedıgın gıbı ne dersın sınam ALLAH'IM BU MUCIZE daha yapamı bıze..
arkadaşlar yanlış anlamayın. Ben kafa karıştırmak için yazmadım. sadece kendimle ilgili sürekli araştırıp duruyorum. Çünkü bebeğimin erkek bebek olduğuna nedense içimden inanmak gelmiyor. Özellikle böyle düşünüyor değilim. İstemiyor da değilim. Kız olsun erkek olsun şimdiden evimize neşe getirdi. evde oğlum sürekli kardeşim kardeşim diye karnımı okşayıp duruyor. Bu benim için dünyadaki herşeyden daha değerli. Eşim de erkek bebeğe alıştı, seviyor. Bir değil 5 oğlum da olsa başımla gözümle. Bizim çünkü o. Sağlıklı olması önemli sadece.
Ama nedense hislerim erkek bebekten yana değil. O yüzden araştırıp duruyorum. Nasıl olursa oğluş, nasıl olursa kız. Hamilelikteki belirtiler v.s.
Benim için doğruluğu yüksek bir yöntem olsa ve erkek bebek gösterse konuyu kapatıcam kafamda.
Neyse doğruluğu %100 bir yöntem yakında sonucu verecek. 10 gün sonra amniyosentez sonucumu alıcam. İnşallah sağlıklıdır bebeğim. bu arada cinsiyetini de öğrenmiş olacağım.
bence kafa yorma bu kadar mevlam istedikten sonra neye kadir değilki
olmayacak günde kız olur olmayacak günde erkek
Evet yaa çok takmış durumdayım bu günlerde. Neyse yakında kurtulacağım meraktan.
cnm gecmıs olsun sor tabıkı dr ye ıns bıseyler verırde rahatlasın cok zor bende cok cekmıstım
cnm napıyon nasılsın ne kadarlık oldun sen sımdııı???
ezel kız astronomıme bakarmısın 10 ekim 2010
evet adetimin 12 13 14 15 günlerinde yumurtlama oluyoo hissediyorum ben birde 26 28 29 günlde bir regl olurum
bide eşime bakabilirmisin
gerçi elarada özelden atcaktı bakalım
bide karışık diyosun
iyicene çekindim haaa bu ay
yine de çok olmuş 5 ay deyince gözüm korktu birden benim bu ikinci ayım olacak aslında kasım ayını pas geçmek istiyorum çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor acaba denesemmi sen beş ay deyince endişelendim
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
sinam o ay başka ilişki olmadımı canım
ben biryerde okudum bu yumurtlama günleriyle ilgili adetinin 9. ve 16 günleri yumurtlama dönemine girer diyor sende böyledeyince
vallahi şaşırdım
ama olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli nasip etsin kucağına
arkadaslar bızımkıler sadece denemk oluyo sansımız yoksa rabbım zaten dılegıdıgını nasıp edıyo ...
ıbrahım hakkı hz. kıtabında marıfetnamede okudum yazmıskı mubarek 40.gun bır melek ALLAHU TEALAYA cıkıp arz edıyomus yarrabbı kızmı olsun erkekmı dıye rabbımde söluyomus kız veya erkek o yuzden bızımkıler sadece tedbır olmak takdır zaten rabbımın ..oyuzden dıyolarya 40 gunu dolmadan mutlaka erkek bebek duasını okuyun dıye...
eşininde kasımın ondördüne kadar erkek günleri sonra kıza geçiyor bugün yarın yumurtlarsan yakalarsın ovulasyon testin varmı canım_?
Yeşim Salkım ikinci çocuğuna 4 aylık hamileymiş.
Kızı vardı kocaman.
bu gelen de kızmış
var canım 3,5 yaşında bir çiçeeeem var..
Preseed in ph i 7 yani siz yiyip icip diyetyapip ya da herhangi bir sekilde ph siniz 9 olmussa 7 ph bir lubricant kullanmak erkek bebek icin negatif etki yapar... O yuzden lubricant olarak yumurta beyazi oneriliyor... tabii biraz tuhaf geliyor kulaga... youtube dan eggwhite lubricant diye ararsaniz videolar cikiyor kullaniiyla ilgili... Ama illa ki preseed kullanacaksaniz toz sodayla karistirilmasi tavsiye ediliyor... dedigim gibi yine de ph i dusurur.. ozellikle yumurtlama aninda daha da yukselen ph i preseed le dusurmek istemezsiniz..
hamilelikte doğadan form mu içtin canım ne kadar süre içtin ne zaman başladın içmeye ben normalde zaten hep kabızımdır hamileliklerimde çok zorlandım canım form çay içeyim dedim olmaz dediler sinameki zararlıymış o yüzden soruyorum canım sen bir zararını gördün mü
cnm cok sagol.Allah kabıl etsin dualarınıdaa.bizler içinde dua et lütfen.
:81: evttttt sensizz olmaz diyee gitmedim:) inşallah bidaki yıl geldiginde denk getirir göürüşuruz cnm
sen neler yapıyon bacım.görüşemiyoruz artık
gunaydın kzılar
sabahı serıflerınız hyr olsunnn
rabbım zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss muradlarımızı kavustursun ıns
kızlar arefe gunu bın ıhlas herbırını besmeleyle cekıp okuyunca dıleklerımız kabul oluyomus ..ıns
arkadaslar bızımkıler sadece denemk oluyo sansımız yoksa rabbım zaten dılegıdıgını nasıp edıyo ...
ıbrahım hakkı hz. kıtabında marıfetnamede okudum yazmıskı mubarek 40.gun bır melek ALLAHU TEALAYA cıkıp arz edıyomus yarrabbı kızmı olsun erkekmı dıye rabbımde söluyomus kız veya erkek o yuzden bızımkıler sadece tedbır olmak takdır zaten rabbımın ..oyuzden dıyolarya 40 gunu dolmadan mutlaka erkek bebek duasını okuyun dıye...
amin cnm cok tsk ederım ama benımde hamıle kalamama gıbı bır sorunum var once bunu asmam lazım
bu arada kızlar 56 deıl 5-6 defa ılışkı oldu demek ıstemıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?