bebek cinsiyet belirleme..

cnmm bende bunda kesın kız demıstım ya cunku herkez öle yonledırdı ama sonuc belkı benımkıde kızdır dedıgın gıbı ne dersın sınam ALLAH'IM BU MUCIZE daha yapamı bıze..

arkadaşlar yanlış anlamayın. Ben kafa karıştırmak için yazmadım. sadece kendimle ilgili sürekli araştırıp duruyorum. Çünkü bebeğimin erkek bebek olduğuna nedense içimden inanmak gelmiyor. Özellikle böyle düşünüyor değilim. İstemiyor da değilim. Kız olsun erkek olsun şimdiden evimize neşe getirdi. evde oğlum sürekli kardeşim kardeşim diye karnımı okşayıp duruyor. Bu benim için dünyadaki herşeyden daha değerli. Eşim de erkek bebeğe alıştı, seviyor. Bir değil 5 oğlum da olsa başımla gözümle. Bizim çünkü o. Sağlıklı olması önemli sadece.
Ama nedense hislerim erkek bebekten yana değil. O yüzden araştırıp duruyorum. Nasıl olursa oğluş, nasıl olursa kız. Hamilelikteki belirtiler v.s.
Benim için doğruluğu yüksek bir yöntem olsa ve erkek bebek gösterse konuyu kapatıcam kafamda.
Neyse doğruluğu %100 bir yöntem yakında sonucu verecek. 10 gün sonra amniyosentez sonucumu alıcam. İnşallah sağlıklıdır bebeğim. bu arada cinsiyetini de öğrenmiş olacağım.

cnmm bende bunda kesın kız demıstım ya cunku herkez öle yonledırdı ama sonuc belkı benımkıde kızdır dedıgın gıbı ne dersın sınam ALLAH'IM BU MUCIZE daha yapamı bıze..

Süper olurdu ama dimi Tek kendim için değil herkes için diliyorum inşallah herkesin gönlünden geçen olur. öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabi.
Arçelik'in yeni reklamı var ya. kayınvalide önce 'hayatta olmaz 'diyor. Sonra da gelinim değil kızım sanki diyor ya, bu benim gelecekteki halim diyorum. hehehee

Son düzenleme:

bence kafa yorma bu kadar mevlam istedikten sonra neye kadir değilki
olmayacak günde kız olur olmayacak günde erkek

cnm gecmıs olsun sor tabıkı dr ye ıns bıseyler verırde rahatlasın cok zor bende cok cekmıstım

cnm napıyon nasılsın ne kadarlık oldun sen sımdııı???

iyi canım be ne yapıyım aşermeler başladı bulantılarım felan çocuklar ve koca onlarla uğraşıyom 7 haftalık oldum sen ne zaman başlıyon çalışmalara:92::83:

canım kusura bakma yanlış yazmışım eğer yumurtlaman adetinin 12. 13. 14.15...... günlerinde oluyorsa erkek bioritme göre eşine bakmadım istersen onada bakarım yani kasımda deneyebilirsin ama yumurtlamandan emin ol bide yumurtlaman bioritmin kız gününe geçeçeği günlerede yakın yani karışık bir durum var
evet adetimin 12 13 14 15 günlerinde yumurtlama oluyoo hissediyorum ben birde 26 28 29 günlde bir regl olurum
bide eşime bakabilirmisin
gerçi elarada özelden atcaktı bakalım
bide karışık diyosun
iyicene çekindim haaa bu ay

10 ekim kız ama bu pek tutmuyor sen buna bakma canparçam senin bioritm erkek gösteriyordu dimi bence onu ve yumurtlama gününü dikkate al çin takvimi ne gösteriyor sende

canım senin çizgiler birbirine çok yakın gidiyor o yüzden karışık dedim eşinide bakıyorum birazdan

eşininde kasımın ondördüne kadar erkek günleri sonra kıza geçiyor bugün yarın yumurtlarsan yakalarsın ovulasyon testin varmı canım_?

Son düzenleme:

evet gamzecim o bahsrettim duada öyle 40 gün içinde okunmalıymış oduada peygamber efendimiz(SAV)isimlerinden birini koyman gerek Muhammet Mustafa Ahmet Mahmut
o duaya ulaşınca size göndereceğim inş.çünkü 4 kişi okudu bunu 4 kişidede kabul oldu Allahın izniyle

Yeşim Salkım ikinci çocuğuna 4 aylık hamileymiş.
Kızı vardı kocaman.
bu gelen de kızmış

E hayirli olsun ne diyelim ..................

var canım 3,5 yaşında bir çiçeeeem var..

Allah bagislasin bebeginide saglicakla kucagina alirsin insaAllah........

Momof nerelerdesin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin nasil canin proteinli gidalar cekiyormu?Cok sorumu sordum ne?Preseedi bende arastirmistim ve pek tavsiye etmiyorum.....

Canim bende o tür caylarin hamilelikte zararli oldugunu biliyorum zaten cayin uyari bölümündede yaziyor hamile ve emzirenler kullanmasin diye.......Sidetle tavsiye olunmazzzzzzzzz...........

Canim benim biliyordum zaten insaAllah yüzyüze görüsmek kismet olur profile resim ekleyecektim benim kocis bilgisayardaki bütün resimlerimizi usb sticker e yüklemis ordan aktarip bilg.yüklemem lazim inan en kisa zamanda yapacam bir firsat bulsam bu ara zar zorda olsa temizlige basladim kendimi fazla yormadan yapmaya calisiyorum biliyorsun daha yeni iylestim ve bir sonraki ay denemelere basliyacam fazla giremiyorum bayramda batidan misafirlerim gelecek iki aile birden onun hazirligi ,alisveris, kizla ugras,bazi hazirliklar yapip atiyorum buzluga manti,icli köfte, v.s. anlayacan cok yogunum girdigimdede anca gecmisi okuyorum yazmaya firsat kalmiyor insaAllah bayram sonu rahatliycam ..............

Allah razi olsun canim benim dualarimiz öncelikle seninle Rabbim senin kaderine gül yüzlü güzel huylú bir erkek evlat yazar insaAllah....................

Evet canim haklisin bizler sadece sansimizi artirmak adina denelerde bulunuyoruz gerisi Rabbime kalmis ama ben en cok bu denemelerin sende tutmasini istiyorum.....

amin cnm cok tsk ederım ama benımde hamıle kalamama gıbı bır sorunum var once bunu asmam lazım

Bende sendenim canim doktorumla konustum ikna ettim Aralikta adet bitiminden sonra yumurta takibi ve catlatma ignesi yapacak insaAllah tutururum bu defa....

bu arada kızlar 56 deıl 5-6 defa ılışkı oldu demek ıstemıstım..

Bende 41 defa masallah diyecektim bu ne güc diye,aman canim saka yapiyorum anlamistik zaten yoksa bu sayi cok normal olamzdi yoksa benmi normal degilim....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…