- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.121
E hayirli olsun ne diyelim ..................
Allah bagislasin bebeginide saglicakla kucagina alirsin insaAllah........
Momof nerelerdesin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin nasil canin proteinli gidalar cekiyormu?Cok sorumu sordum ne?Preseedi bende arastirmistim ve pek tavsiye etmiyorum.....
Canim bende o tür caylarin hamilelikte zararli oldugunu biliyorum zaten cayin uyari bölümündede yaziyor hamile ve emzirenler kullanmasin diye.......Sidetle tavsiye olunmazzzzzzzzz...........
Canim benim biliyordum zaten insaAllah yüzyüze görüsmek kismet olur profile resim ekleyecektim benim kocis bilgisayardaki bütün resimlerimizi usb sticker e yüklemis ordan aktarip bilg.yüklemem lazim inan en kisa zamanda yapacam bir firsat bulsam bu ara zar zorda olsa temizlige basladim kendimi fazla yormadan yapmaya calisiyorum biliyorsun daha yeni iylestim ve bir sonraki ay denemelere basliyacam fazla giremiyorum bayramda batidan misafirlerim gelecek iki aile birden onun hazirligi ,alisveris, kizla ugras,bazi hazirliklar yapip atiyorum buzluga manti,icli köfte, v.s. anlayacan cok yogunum girdigimdede anca gecmisi okuyorum yazmaya firsat kalmiyor insaAllah bayram sonu rahatliycam ..............
Allah razi olsun canim benim dualarimiz öncelikle seninle Rabbim senin kaderine gül yüzlü güzel huylú bir erkek evlat yazar insaAllah....................
Evet canim haklisin bizler sadece sansimizi artirmak adina denelerde bulunuyoruz gerisi Rabbime kalmis ama ben en cok bu denemelerin sende tutmasini istiyorum.....
Bende sendenim canim doktorumla konustum ikna ettim Aralikta adet bitiminden sonra yumurta takibi ve catlatma ignesi yapacak insaAllah tutururum bu defa....
Bende 41 defamasallah diyecektim bu ne güc diye,aman canim saka yapiyorum anlamistik zaten yoksa bu sayi cok normal olamzdi yoksa benmi normal degilim....:18:
E hayirli olsun ne diyelim ..................
Allah bagislasin bebeginide saglicakla kucagina alirsin insaAllah........
Momof nerelerdesin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin nasil canin proteinli gidalar cekiyormu?Cok sorumu sordum ne?Preseedi bende arastirmistim ve pek tavsiye etmiyorum.....
Canim bende o tür caylarin hamilelikte zararli oldugunu biliyorum zaten cayin uyari bölümündede yaziyor hamile ve emzirenler kullanmasin diye.......Sidetle tavsiye olunmazzzzzzzzz...........
Canim benim biliyordum zaten insaAllah yüzyüze görüsmek kismet olur profile resim ekleyecektim benim kocis bilgisayardaki bütün resimlerimizi usb sticker e yüklemis ordan aktarip bilg.yüklemem lazim inan en kisa zamanda yapacam bir firsat bulsam bu ara zar zorda olsa temizlige basladim kendimi fazla yormadan yapmaya calisiyorum biliyorsun daha yeni iylestim ve bir sonraki ay denemelere basliyacam fazla giremiyorum bayramda batidan misafirlerim gelecek iki aile birden onun hazirligi ,alisveris, kizla ugras,bazi hazirliklar yapip atiyorum buzluga manti,icli köfte, v.s. anlayacan cok yogunum girdigimdede anca gecmisi okuyorum yazmaya firsat kalmiyor insaAllah bayram sonu rahatliycam ..............
Allah razi olsun canim benim dualarimiz öncelikle seninle Rabbim senin kaderine gül yüzlü güzel huylú bir erkek evlat yazar insaAllah....................
Evet canim haklisin bizler sadece sansimizi artirmak adina denelerde bulunuyoruz gerisi Rabbime kalmis ama ben en cok bu denemelerin sende tutmasini istiyorum.....
Bende sendenim canim doktorumla konustum ikna ettim Aralikta adet bitiminden sonra yumurta takibi ve catlatma ignesi yapacak insaAllah tutururum bu defa....
Bende 41 defamasallah diyecektim bu ne güc diye,aman canim saka yapiyorum anlamistik zaten yoksa bu sayi cok normal olamzdi yoksa benmi normal degilim....:18:
en sonunda benimde bir klomenim oldu
cnm noldu ne dedı dr anlat hele nasıl basladı klomene
en sonunda benimde bir klomenim oldu
hayırlı olsun canım inşaAllah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık
ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık
hadı hayırlısı cn m ıns en kısa zamanda kalırsın oglusuna hamıs.....
hadi hayırlısı olsun
başka ne zaman gideceksin ??
pazar günü başlayacam ilaca 5 gün kullanıcam
ayın 23 ünde gidecem bakalım
kızın kaç yaşındaydı canım
10 yaşında 4 e gidiyor
çok geç kaldım
kime söylüyorsun güzelim
benimkide 3 e gidiyor
sen kaç yaşındasın ben 76 doğumluyum
10 yaşında 4 e gidiyor
çok geç kaldım
kime söylüyorsun güzelim
benimkide 3 e gidiyor
sen kaç yaşındasın ben 76 doğumluyum
gidemedim cevap veriyim öle gidiyim
bende 76 lıyım
gidemedim cevap veriyim öle gidiyim
bende 76 lıyım
biz oturup halimize ağlayalım canım
biz oturup halimize ağlayalım canım
Ben de sizinle birlikte ağlayabilirmiyim?Benim kızımda 10 yaşında ve bende 35 yaşındayım.Umutlarımıda yavaş yavaş kaybediyorum.
yaprak inş.oğluşun olur seninde
hatta doktor erkeeeeek dediğinde söyleme eşine doğana kadar
ha nasıl fikir
gecemi oldu canım saat hatırlıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?