bebek cinsiyet belirleme..

Elaracım bişey sorucam bi arkadaşım var bu ay hamile kalmak istiyor ona bi bakabilirmisin kız günlari ne zaman doğ.tar 07.09.1981 son adeti 28 ekim bi oğlu var ve kız olsun çok istiyo napması lazım arkadaşlar hepiniz yazarsanız fikirlerinizi sevinirim

ıyı aksamlar kızlar
qwert hayırlısı olsun cnm ıns bu ay kalırsın sende
bende yarın baska bı dr tavsıye edıyorlar sırf merakımdan gıdıcem randevu aldım sabah 11 de gıdıcem bakalım o ne dıycek bıraz atıcam bı sefer :) 1sene oldu dıycem yoksa tedavıye baslamıyorlar kabul ederse catlatma ıgnesı ıstıycem boylelıkle yum gunumden emın olucam
zaten ben cok garıbım karnım 6 aylık gıbı ve asırı gazım var afedersınız gazdanpatlıyorum asıtlı ıcecekte ıcmıyorum ama sıstıtten suphelenıyorum ıns oyle bısı degıldır

evet ece gün aşırı ye kabız olmasına müsade etme hem bebeğede faydalı hemde sütün çok olur bak demediler deme

saol denicem ..

ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık

saolun kızlar dediklerinizi denicem
yarın dr gidiyorum 5 de randavüm onada anlatıcam çekmektense bişeyler verir artık
ilginiz için çok teşekkür ederim
QWERT hadi hayırlısı olsun bakalım ama klomen çok dikkat dağıtan
ve ağır bi ilaç alırken dikkat et cnm...

slm kızlar

ececım cnm hadı ıns tosuncugumuz gor gel saglııcakla cnm

hazekcım nasılsın cnm ne zaman baslıyon calısmalara???? benı yalnız bırakma hadı gel aralıkda beraber cıkalım cnmmmm valla gun yaklastıksıra tırsmaya basladım...(((((((

Son düzenleme:
ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık

Hadi hayirlisi canim benim insaAllah bu defa hersey yolunda gider dualarim seninle......

Son düzenleme:

kızlar ben yine hamile kalamadım.az önce kırmızı kartı yedik...
problemmi var yoksa hep geçmi kalıyorum bilmiyorum.sonunda tüp filmi çektircem galiba...eşim 1 aydır k.boynuzu kullanıyor ama olmuyo olmuyo olmuyo...offff..bu ay hiiiiiiiiiiç bişi kullanmıycam.teravet hesaplasın bakalım tam yum günümü biliyo o..bu seferde onla deneiycem.kit mit kullanmıycam.geçen ay o kadar para verdim.yeter valla..çıldırcam ya(((

klomen kullandım iki kere hamile kalamadığım gibi inanırmısınız 4 kilo almışım..iki ayda 4 kilo almışım.hormonlarımı bozdu o klomen .hayatta alamam daha ondan

ovulasyon kitlerinde gördün mü çift çizgiyi canım gördükten kaç saat sonra ilişkiye girdin belki kaçırmışındır geç kalmışındır

kızlar en son akşam 8de yaptığım ovulasyon testinde çok koyu çizgi gördüm 2.çizgi diğerinden bile koyu biz şimdi kaç saat sonra ilişkiye girelim
elaraaaaa ne olur gel ilk kez bu kadar koyu çizgi görüyorum kaçırmayayım bu yumurtayı

ben 12.gün akşam saat 19da yaptım silikti..13.gün akşam saat 19da yaptım çift çıktı.hatta sancımda oldu anladım yumurtlama olduğunu.ama işi garantiye alalım dedim.ve ertesi sabah denedim.denemeden önce yaptım yine silikleşmişti...
ben bir kere daha kullanmıştım o zamanda silik çıkınca dra gitmiştim 17 18 mm civarı demişti dr.akşam bi sancı bi sancı.tekrar yaptım çift.. ama ben yine iş garanti olsun dedim ertesi sabahı bekl edim baktım silik. ozaman yine dra gitmiştim.dr çatlamış demişt.yani benim yumurtam 18 19 mm olduktan sonra hemen çatlıyo.yani ilaç kullanmazsam.ama ilaç kullandığım zaman yumurtalarım dahada büyüyor....bunlar 1 senedir dra gide gele edindiğim deneyimler...

ama şuda var herkesin farklı olabilir bilemiyorum.bunlar benim ke ndi vucudumun dengesinden çıkardığım sonuçlar.
18 19 mm olan yumurtam en fazla 12 saat içinde çatlıyor...tecrubemle sabittir...iğne yum çatlama zamanını uzatıyor...ama bu benim dengem.inanın bir senedir artık gına geldi..

haklısın canım sabır dile allahtan napıcaksın kolay değil benim geçen ay ilk denememdi olmadı testler idrarda tükürükte derken beynim döndü ilk aydan bıktıydım yani çok haklısın bir senedir allah hayırlısını versin canım

bakıyorumda aklıma şaşıyorum...her ay dra git dünyanın parasını dök hormon hapları ç.iğneleri....yetmezmiş gibi kit al...yetmezmiş gibi başka dr bul...yetmezmiş gibi gebelik testi al..diyet yap günleri denk getir kocayı yum gününe kadar beklet onu yap bunu yap....valla nereye kadar devam edicem bilmiyorum...bütün bunlar yetmezmiş gibi hamilede kalamıyorum
psikolojim bozuldu....
allahım beni, affet....emrine karşı geliyorum.o sebepten beni cezalandırıyorsun

evet canım diyet listesine dikkat etmeye çalışıyorum.
bir-iki takviye de kullanıyorum.
folik ve b vit.

kocan için bişiler yapmıyormusunn

eşinde kac gün cinsel perhiz vardı? cinsel perhiz olup tek ilişkiyle hamile kalındıgında y spermler cok oluyor.
bide son yıllardaki araştırmaya göre x ve y lerin hızları ve ömürleri aynıymış
uygun ortam olursa 1 hafta yaşayabiliyorlar.belki sendede öle olmuştur.
tabi bunlar bahanesi.herşey nasip kısmet

ezel hangi siteden bakıyon.bende ögreneyim.ondan geri kalmayımm

yokkkkk nerde sımcık daha ortalıgı topladım valla mutfak duruyooooo (((((

benim salonla mutfak kaldı hiç cnm istemiyor
bugün annemin evini temizledim biraz.

coraspirine başladım
bide içinde b6 b12 folik asit zencefil olan bi ilaç verdi
bakalım ne olacak

zencefilli ilactamı varmış.ismi ne?

bahsettigin hadisi biliyorum ama sahih olup olmadıgı belli degil.
o nedenle onu baz almam ben.
senin mukus sıvın cok alkali galiba.direkt x leri öldürüm y leri uzun süre yaşatabiliyor:))
bazı kadınlarında mukusu aşırı asidik oluyor ve erkek cocuk sahibi olamıyorlar.
tarihlere daha sonra bakcammm

en sonunda benimde bir klomenim oldu

hayırlı olsun.inşallah sonuc alabilirisnnnn cnm.çat igneside olcan dimi

daha sonra bakayım cnm.kızım tepemde şuan

her 4 yada 5 saatte bir testi yap.çizgi silikleşmeye başladıgı an atla kocana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…