- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.141
evet ece gün aşırı ye kabız olmasına müsade etme hem bebeğede faydalı hemde sütün çok olur bak demediler deme
normalll artık cnm.ne güzledir şimdi onu hissetmekk yaaa
ay bilmezmiyim.ben neler cektim 1 hafta boyunca.neyseki cok sürmeden gectii
sende ihmal etme sakın.bi arkadaşım bunun yüzünden ameliyat olmuştu
cnm bencede sistit belirtisiii yaşadıgın
çişin var gibi hissediyon wc ye gittiginde damla şeklinde cok azmı geliyor.
ececim çok geçmiş olsun benimde ilk hamileliğimde ve doğumdan sonra basur meme gibi bişeyler olmuştu hiç muayene olmadan kadın doğum doktoruma sordum.ve bana proctolog kremi önerdi.ucunda kanül var ince bi boru yani.onu popona sokuyosun sıkıyosun içeri günde 2 defa. inanki 1 hafta da geçiyo.bide activia yoğurt yemiştim kayısılı.inşallah iyileşirsin canım.
ececım benımde ılk hamılelıgımde olmustu ama cok koturdu doktorum krem verdı banada cok ıyı geldı cnmm bencede bı sor yanı bıde dogadan form ıc demıstı ve bende gunde 2 veya 3 bardak ıcmıstım oda cok ıyı gelmıstı..
ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık
ben doktorumu değiştirdim canım
işte onada anlattım çok zor hamile kalıyorum diye
oda adetinin ikinci günü gel demişti
bende buğün gittim klomene başlayalım dedi bakalım artık
biz oturup halimize ağlayalım canım
Kiz bende sizdenim 35 yasindayim bir kizim var 4 yasinda ay ben hepten tembelim benim hüngür hüngür aglamam lazim....
Doğru sölüyosun güzel fikir hatta kızmış diyim doğumda öğrensin ama benimki bu sefer beni hastanede bırakıp almaya falan gelmesse bide olsun giderim kendim sonrada getiririm burnundan
Yok kiz sen en iyisi son günde olsa söyle cocuk hastanede karismis diye ortaligi karistirmasin eniste bey amanin düsünmesi bile komik
Canim Gamzecim ben her zaman dualarimda senin adinida söylüyorum Rabbim o güzel kizlarina birde ASLAN gibi bir erkek kardes verir insaAllah.......
biz oturup halimize ağlayalım canım
haydin hep beraber ağıta başlayalım o zamanBen de sizinle birlikte ağlayabilirmiyim?Benim kızımda 10 yaşında ve bende 35 yaşındayım.Umutlarımıda yavaş yavaş kaybediyorum.
sağol canım sanada geçmiş olsunıyı aksamlar kızlar
qwert hayırlısı olsun cnm ıns bu ay kalırsın sende
bende yarın baska bı dr tavsıye edıyorlar sırf merakımdan gıdıcem randevu aldım sabah 11 de gıdıcem bakalım o ne dıycek bıraz atıcam bı sefer :) 1sene oldu dıycem yoksa tedavıye baslamıyorlar kabul ederse catlatma ıgnesı ıstıycem boylelıkle yum gunumden emın olucam
zaten ben cok garıbım karnım 6 aylık gıbı ve asırı gazım var afedersınız gazdanpatlıyorum asıtlı ıcecekte ıcmıyorum ama sıstıtten suphelenıyorum ıns oyle bısı degıldır
kızlar ben yine hamile kalamadım.az önce kırmızı kartı yedik...
problemmi var yoksa hep geçmi kalıyorum bilmiyorum.sonunda tüp filmi çektircem galiba...eşim 1 aydır k.boynuzu kullanıyor ama olmuyo olmuyo olmuyo...offff..bu ay hiiiiiiiiiiç bişi kullanmıycam.teravet hesaplasın bakalım tam yum günümü biliyo o..bu seferde onla deneiycem.kit mit kullanmıycam.geçen ay o kadar para verdim.yeter valla..çıldırcam ya(((
ama şuda var herkesin farklı olabilir bilemiyorum.bunlar benim ke ndi vucudumun dengesinden çıkardığım sonuçlar.
18 19 mm olan yumurtam en fazla 12 saat içinde çatlıyor...tecrubemle sabittir...iğne yum çatlama zamanını uzatıyor...ama bu benim dengem.inanın bir senedir artık gına geldi..
klomen kullandım iki kere hamile kalamadığım gibi inanırmısınız 4 kilo almışım..iki ayda 4 kilo almışım.hormonlarımı bozdu o klomen .hayatta alamam daha ondan
evet canım diyet listesine dikkat etmeye çalışıyorum.
bir-iki takviye de kullanıyorum.
folik ve b vit.
bence deneme Ezelcim. Benim yaptığım hatayı yapmaHaziran ve ağustos ayım kızdı. Temmuz erkekti. Haziranda denedim hamile olamadım. Temmuzda da reglimin 9. günü denedim sadece ki 14. gün yumurtlama günüm. Adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz. Asla hamile kalmam diyordum. spermler 5 gün yaşayamaz ya. Ama oldu işte süpriz yumurtam geldi. Ağustosa bıraksaydım, hem çin takvimi, hem yorumcu, hem astroloji kızı gösteriyordu. Ama bekleyemedi miniğim. oğluşum olacak biliyorsun. çin takvimi bazılarında tutmuyor ama tutan da çok var. Diğer yöntemlerin yanında çin takvimine göre de ayarlasan bence daha iyi olur şansı artırmak açısından. hamile kaldıktan sonra keşke denemeseydim demenin bir anlamı olmuyor. Tecrübe ile sabittir
canım bajk bide ben onada bakıyorum astrolojiye göre erkek ve kız grubu burçlar var hava ve ateş erkek toprak ve su kız grubu ay yaklaşık 2 günde bir burç değiştiriyor erkek grubunda olan burca denk getirmeye çalışıyorsun mesela şu anda ay oğlak burcunda kız grubunda ama sanırım yarın erkek grubuna geçecek senin hangi gün ilişki olmuştu söyle tarihi bir bakayım ben hangi grubtaymış o gün
yokkkkk nerde sımcık daha ortalıgı topladım valla mutfak duruyooooo(((((
coraspirine başladım
bide içinde b6 b12 folik asit zencefil olan bi ilaç verdi
bakalım ne olacak
Elaracım nasıl olur da reglimden sonra ilişki ile hamile kalabilirim ve de gerçekten oğlum mu olacak diye araştırırken birçok sitedeki annelerin yorumlarını okuyunca anladım ki çoğunlukla adettten hemen sonraki ilişki ile genelde erkek bebek oluyor. Bu konuda peygamber efendimizin hadisi de var. Temizlendikten sonraki 5 gün içinde erkek bebek olur, sonrasında kız. Tabi illaki böyle olacak diye birşey yok. İlk oğlum yumurtlama günü ilişki sonucu olmuştu. Himalia da ile aynı bizim ama onun kızı oluyor.
sadece şunu söylemek istiyorum. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kesin kızım olacak dedim. Çünkü yumurtlama günüme daha çok var. 28 günde adet oluyorum. Ve her ay aynı günlerde yumurtluyorum. Bunu biliyorum. Erkek olacağını öğrenince çok şaşırdım. Bu yöntem benim için doğruluğunu yitirdi o yüzden. Sadece hamilelik düşünen arkadaşlara bilgi olsun istiyorum.
bu arada yazayım arkadaşlarımın doğum tarihlerini, ama arayıp sormam lazım tekrardan. o günlük aklımda tutup gelip büroda bakmıştım. benimkini ve ablamınkini vereyim
benim ..02.05.1975 doğ tar. ilişki günü 28.02.2003 buna bakmıştık zaten tam kız günündeydi.
ablamın 13.05.1973 doğ. tar. ilişki günü 11.12.1999
himalia nınki de erkeğe yatkın gündeydi ama kız bebiş. Benimle aynı günde olduğunda biliyorum. Belli mi olur belki benimki de kız bebiştir.
en sonunda benimde bir klomenim oldu
Elaracım bişey sorucam bi arkadaşım var bu ay hamile kalmak istiyor ona bi bakabilirmisin kız günlari ne zaman doğ.tar 07.09.1981 son adeti 28 ekim bi oğlu var ve kız olsun çok istiyo napması lazım arkadaşlar hepiniz yazarsanız fikirlerinizi sevinirim
kızlar en son akşam 8de yaptığım ovulasyon testinde çok koyu çizgi gördüm 2.çizgi diğerinden bile koyu biz şimdi kaç saat sonra ilişkiye girelim
elaraaaaa ne olur gel ilk kez bu kadar koyu çizgi görüyorum kaçırmayayım bu yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?