- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.221
etmez olurmuyumm canımm mutlakaa edeceğimm
senii ve gülnisaa var bizimm onunda 3 kızı oldıı ilk başta sizz sonra diğer kızlarr
allahım sen bızı bu dertlerden en yakın zamanda kurtar ve bıze pıpılımızııııııııııııı ınssssssssssss amınnnnnnnnnnnn
al benden de o kadar yawwwwwwww illa girip okiycam gideyim camlari silmeye basliyim yaaaaaaklava:dayakligim ben valla
valla gecen geldi cok bulantisi vardi onunda belli olmak uzere insallah bakalim o bisi denemedi sik iliskiyle hamis kaldiya duruyla hiç karşılaşamıyoruzz.kız burayada gelmiyo.diger mahalledede derk gelmiyorumm.nasıl iyimiiii..hamilelik nasıl geçiyokiii..
kız onun cinsiyet belli oldumu...kız diye ölüyodu..inşallah istedigi olur...
benmde utum varrrralsanaalsanasmile hangisnden basliycam anam bn gidiyom tutmayin beniiiiiisanırım heres aynı benimdeişler duruyoo.yemek yapcam daha.ütüm var.offff..
canim benim ya sen buna dert mi diyorsun sukur sagligin yerinde huzurun yerinde bu dert degilki daha ne dert ceken insanlar var öyle deme sen Allah dua et mutlaka kabul olcak biliyorum cok istiyorsunuz zamana birakin biraz canim sabir isi bu Rabbim dileklerinizi kabul etsin insallahhhh:Saruboceq:allahım sen bızı bu dertlerden en yakın zamanda kurtar ve bıze pıpılımızııııııııııııı ınssssssssssss amınnnnnnnnnnnn
ınsssssssssssssss bencede erkek karabıbrımmmmmmmmmmmmm
ben daha hamilelik pantolonu almaya gidecemm gidemiyommmmmmmmm
ya duruyla hiç karşılaşamıyoruzz.kız burayada gelmiyo.diger mahalledede derk gelmiyorumm.nasıl iyimiiii..hamilelik nasıl geçiyokiii..
kız onun cinsiyet belli oldumu...kız diye ölüyodu..inşallah istedigi olur...
ben bugün rüya gördümm
hani 2 li teste göre cinsiyet tahminii yapmaya çalışıyorlar,
benim 43 çıktı ,ellinin altında olursa erkekk diyorlarrr ,
rüyamda aaaaaaa yanlış yere bakmışımm diyorumm bhcg yazan yeree
orda 97 yazıyoo benimkii 50nin üstündeymişş diyorumm benimm kızımm olacakk doktor benii yanılttı diyorumm demekki kızmışş diyorummm
uykudan nasıl uyandımm kaç yazıyorduu diye hatırlamaya çalışıyorummm
ay bcm al sole gerıle gerıle gıy bacıma yakısırrrrrrrrrrrrrrrr pıpılımızde sıp sıvrı eder karnını ohhhhhhhhhhhh ay sana okadar özenıyomkı cnm ıns alırsın sag salım oglusumuz kucagına ıns cnm
valla gecen geldi cok bulantisi vardi onunda belli olmak uzere insallah bakalim o bisi denemedi sik iliskiyle hamis kaldi
benmde utum varrrralsanaalsanasmile hangisnden basliycam anam bn gidiyom tutmayin beniiiiii
canim benim ya sen buna dert mi diyorsun sukur sagligin yerinde huzurun yerinde bu dert degilki daha ne dert ceken insanlar var öyle deme sen Allah dua et mutlaka kabul olcak biliyorum cok istiyorsunuz zamana birakin biraz canim sabir isi bu Rabbim dileklerinizi kabul etsin insallahhhh:Saruboceq:
ben bugün rüya gördümm
hani 2 li teste göre cinsiyet tahminii yapmaya çalışıyorlar,
benim 43 çıktı ,ellinin altında olursa erkekk diyorlarrr ,
rüyamda aaaaaaa yanlış yere bakmışımm diyorumm bhcg yazan yeree
orda 97 yazıyoo benimkii 50nin üstündeymişş diyorumm benimm kızımm olacakk doktor benii yanılttı diyorumm demekki kızmışş diyorummm
uykudan nasıl uyandımm kaç yazıyorduu diye hatırlamaya çalışıyorummm
onun mide bulantıları çok fazla orayada fazla gelmiyoo
çok sağol canımm amaa inann dahaaa emin değilimm benn kendimii kaptırmakk istemiyorumm
3 hafta sonra kızada alıştırmaya çalışıyorumm kendimii hepppp
inşallah sizlerinde olurrr
çünküü görümcemin bebeğinii görünce ne kadar çokk erkekk bebek istediğimii farkettimm
Geçen gün arkadaş bana erkek çocuk için başka yöntem söyledi.Ben deneyemedim.Öğrendiğimde zaten hamileydim.Tabi daha kimsenin haberi yok.İlişki öncesinde bele yakı yapıştıkmak.Kendisi çıkana kadar çıkarmayacan.Kendisinin 2 oğlu var.Başka birine söylemiş.Onunda oğlu olmuş.Hayırlısı.
karabiber adetime 2-3 gün var , idrar testi yapsam çıkar mı ?
çünkü kan testi yaptıramam . okulda dönemin sonu olduğu için yoğunuz
Yakı varya o.Hani şu bel ağrısı için bele yapıştırılan.Nasıl bir etkisi oluyo bende bilmiyorum.
sıkıcam dişimi biraz daha napalım ? ama banki adet olucam kasıklarımda çok ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?