bebek cinsiyet belirleme..

etmez olurmuyumm canımm mutlakaa edeceğimm
senii ve gülnisaa var bizimm onunda 3 kızı oldıı ilk başta sizz sonra diğer kızlarr

hep sizden soruyorum ama.gülnisada epeydir girmiyo dimii...merak ettim şimdi..

allahım sen bızı bu dertlerden en yakın zamanda kurtar ve bıze pıpılımızııııııııııııı ınssssssssssss amınnnnnnnnnnnn

inşalalh canım aminnn...:Saruboceq:

valla gecen geldi cok bulantisi vardi onunda belli olmak uzere insallah bakalim o bisi denemedi sik iliskiyle hamis kaldi
sanırım heres aynı benimdeişler duruyoo.yemek yapcam daha.ütüm var.offff..
benmde utum varrrralsanaalsanasmile hangisnden basliycam anam bn gidiyom tutmayin beniiiiii
allahım sen bızı bu dertlerden en yakın zamanda kurtar ve bıze pıpılımızııııııııııııı ınssssssssssss amınnnnnnnnnnnn
canim benim ya sen buna dert mi diyorsun sukur sagligin yerinde huzurun yerinde bu dert degilki daha ne dert ceken insanlar var öyle deme sen Allah dua et mutlaka kabul olcak biliyorum cok istiyorsunuz zamana birakin biraz canim sabir isi bu Rabbim dileklerinizi kabul etsin insallahhhh:Saruboceq:

ınsssssssssssssss bencede erkek karabıbrımmmmmmmmmmmmm

ben bugün rüya gördümm
hani 2 li teste göre cinsiyet tahminii yapmaya çalışıyorlar,
benim 43 çıktı ,ellinin altında olursa erkekk diyorlarrr ,
rüyamda aaaaaaa yanlış yere bakmışımm diyorumm bhcg yazan yeree
orda 97 yazıyoo benimkii 50nin üstündeymişş diyorumm benimm kızımm olacakk doktor benii yanılttı diyorumm demekki kızmışş diyorummm
uykudan nasıl uyandımm kaç yazıyorduu diye hatırlamaya çalışıyorummm

onun mide bulantıları çok fazla orayada fazla gelmiyoo

ruyalar tersıne cıkarmıs cnm bak gordunmu

çok sağol canımm amaa inann dahaaa emin değilimm benn kendimii kaptırmakk istemiyorumm
3 hafta sonra kızada alıştırmaya çalışıyorumm kendimii hepppp
inşallah sizlerinde olurrr
çünküü görümcemin bebeğinii görünce ne kadar çokk erkekk bebek istediğimii farkettimm

ıns ablacım ınsssssssss

aa rüyalar ters çıkar bacımmm.bende hep erkek bebek görürdüm rüyamdaa...43 mü çıktı.hadi bakalım buda uyuyo sana..

onun mide bulantıları çok fazla orayada fazla gelmiyoo

ah canım yaaaa..düzelir yakındaaa.kendini yemege verir

ınan aynen gecen teyzemın kızı dogum yaptı gıttım gormeye nasıl tatlı nasıl bole eve geldım nasıl huzunlendım dedım rabbım nolur banada saglıklı sıhatlı bole nasıp et dıye dua ettım her erkek bebek gorusumde ıcım yanıyo rabbımm ıns tattırırda özlemımız dıner ıns

Geçen gün arkadaş bana erkek çocuk için başka yöntem söyledi.Ben deneyemedim.Öğrendiğimde zaten hamileydim.Tabi daha kimsenin haberi yok.ılişki öncesinde bele yakı yapıştıkmak.Kendisi çıkana kadar çıkarmayacan.Kendisinin 2 oğlu var.Başka birine söylemiş.Onunda oğlu olmuş.Hayırlısı.

oneykiii ben analamıdın bacım kusuruma bakmayınn...

karabiber adetime 2-3 gün var , idrar testi yapsam çıkar mı ?
çünkü kan testi yaptıramam . okulda dönemin sonu olduğu için yoğunuz

çıkmayabilir.çıkarsada silik çıkabilir oda süphe yapar seni..kanda kesin çıkar ama..kanla bakmayacaksan bence bekle biraz...

Yakı varya o.Hani şu bel ağrısı için bele yapıştırılan.Nasıl bir etkisi oluyo bende bilmiyorum.

hımmm. anladım..hakketen ne işe yarıyokii.bi desen o kadına ne işe yarıyormuşş..

Sıcak tuttuğu için spermelrin hareketliliğini artırıyor galiba.Başka biride (nasihat veren çok para veren B]yok ) ilişkiden sonra üstünü iyice ört kendini sıcak tut demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…