- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.341
kızım uyandı hemen ona koştum...
caterpillar sağolasın.umarım iyi bir karar verir.ama o dayanmaz annesine.kesin bize gelsin der kardeşlerine.şimdi olmaz desem kavga çıkacak.büyüklere saygısızlık gibi...gelsee.benimle geçinmeyecek biliyorum.iyice deli eder beni..eşimlede aram pek iyi olmaz.ne bileyim yaa..
cnm sıkma kendini..
şimdi eşinin de acısı var sakın onu krma
tabiki şimdi annesine sahip çıkmak isticek normal olarak
kendini onun yerine koy empati kur eminim daha iyi niyetli olucaksın
şuan eskileri unut kendini sıkma stres yapma
ilerleyen zamanlarda düzene girer cnm ..
(nacizane fikrim)
haklsınız valla kayınvalıdeyle yasamak cesaret ıster kayınvalıdenızın kız yokmu valla zor kardeşim benımde kayınpederım 4 sene once veffat ettı cok zor gunler yasadık kayınvalıdeyle bızımkılerde 2 erkek kardes aynen senın gıbı benımde 2 kzım var ve kayınvalıdemın ıgnelemelırınden nefert geldı allah kolylık versıın basınız sagolsun gercı bereber degılız ama aynı muhıtteyız
sağolasın ecem.yok şimdilik ses etmiyorum biliyorum ben böyle desem parlar.eser gürler.şuan yoğun duyguları var.zaten dedimya allah rızası için bakacagım.ama yinede içim rahat degil tabiki.bekliyorum ne olacak.eskileride ben kolay kolay unutamıyorum.öyle kinlendimki.neler yazdım hatırlarsınız belki.ne aradılar ne sondular beni iikinciside kız diye.burun kıvırdılar yavruma.insan nısal unutur bunları..ama açmam tabiki bu konuları .işte burda anlatıyorum.ama elbet zamanı gelecek bunlarında.hep içimde kalmayacak tabi..sırası gelince..
sen nasılsın paşa nasıll..ee cinsiyeti belli olan yokmu.ilk sayfaya baktım hamile çok maşallah ama cinsiyetler henüz belli degil sanırım..
saol cnm ben ve paşam daha iyiyiz..
Allah büyüktür cnm öle bigün gelir sözlerini tokat gibi vurursun sadece sabırcnm
şimdi zamanı değil sakın sinirlerine hakim ol...
bencededaha erken bacım şimdi daha baba acıları dınmememiştir o yuzden analarına laf kondurmazlar beska elrılerınle nalsabılıyomu kayınvalıden mesela benım eltım kaynatam evlendıgınde henuz 10 gunluk evlı ıdı
balayından dondu dıye 1 hafta sonra tekrardan aldı kaynımı annesını koyune gıttı ama yıne en kıymetlı gelını odur ben 12 senelık evliyim ama benı pek sevmez
ya kusura bakmayın 10 aylık kızım kucagımda yazamıyom dogru durust
kızım uyandı hemen ona koştum...
caterpillar sağolasın.umarım iyi bir karar verir.ama o dayanmaz annesine.kesin bize gelsin der kardeşlerine.şimdi olmaz desem kavga çıkacak.büyüklere saygısızlık gibi...gelsee.benimle geçinmeyecek biliyorum.iyice deli eder beni..eşimlede aram pek iyi olmaz.ne bileyim yaa..
Canım eşine bunu bir şekilde aktarman lazım ama hemen değil. Çünkü acısı çok taze seni kırabilir kötü bir çıkış yaparak. Belki kadın kalmak istemez kimseyle. Eşin senin annesiyle iyi anlaşamadığnı biliyorsa seni böyle zor durumda bırakmaz diye umut ediyorum. Neyse canım Allah yardımcın olsun.
ya aslında kaynanalrın derdı ogulları mesela benım 8 sene kaynatam hayattaydı evlendıkten sonra zaten kaynanam hiç sevmezdi kocasını zavvalı adam 4 senesını bende kalmıstır eve almzdı adamı ama olunce pek kıymetlı oldu yane yalandan bence gercı basa gelmeden bılınmez tabe ama babanız oldu ben yalnız ne yapcam nıye 2 sene delırrtı bızı ustelık kaynatam oldugunde 46 yasındaydı cokta genc yane yane kusura bakmayında oglum yok ama bence eskı kafa kaynanalar kendılerne yer yapmaya calısyır ogullarını kullanıp dıyomya bacım allah kolaylık versı ben korkum dan 10 sene cocuk yapmadım ılk kzım 11 yasında bu durumları anca yasayan bılır
yok benım kzım 10 subat dogumlu ayın 10 unda 10. ayına gırdı sanırım o yuden 10 aylık dıyorum
yok benım kzım 10 subat dogumlu ayın 10 unda 10. ayına gırdı sanırım o yuden 10 aylık dıyorum
Arkadaşım benim böcükten bir hafta sonra doğmuş senin böcük. 10 aylık değil, lütfen büyütmeyelim... Bizim hanım yürümeye başladı geçen hafta ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?