bebek cinsiyet belirleme..

Daha ayak bağları gelişmedi ya, lütfen erken yürümesinler diyorum. Ama malesef engel olamıyoruz((... Patron onlar bizler yanlarında çalışan hizmetkarları. Hepinizin bebeciklerini öpüyorum. Allaha emanet olsunlar anne ve babalarıyla ve de kardeşleriyle tabiki.
Helencim sende arayı fazla acma canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
ama 10 aydır uykusuzm valla gece uykusuna hala alısamadı benı esram sızınkıler uyuyomu nasıllar e uykusuz oluncada sınırlı oluyom evı bırıbırıne katıyom tabe adamda tovbe eetı artık ama yınede kısmett allahtan bakası bılemez kaderımızı

Helencim o zaman Allah cidden yardımcın olsun....

işte benim korkum buya...((

ah ah benim kocaya üçüncü erkek olacak deseler bbugün yapacak.hiç durmaz.ama yine kız olacak diyede korkuyo .pek cesaret edemiyo.sarımı artık soguyo gibi geldi bana üçüncü çocuk olayına.yada bana öyle geliyo..

aaa benim kzın ismide esraa:))
benimkinin iyi bi düzeni var şükür.uyur..ama bu aralar biraz sık uyanıyo dişmi ne bilemidm..

bende çıkayam.sanırım çok durdum nette.bakıp duruyo.ben ne derdindeyim sen ne ediyon der gibi.valiz hazır zaten.neyse çıkayım.kısmetse bayramdan sonra inşallah görüşürüz.yada görüşemeyez.yalnız gelirsem görüşürüz(
herkese iyi bayramlarr.hepinizi öpüyorum..

cnm Allah kabul etsinn.bizleride unutmaa dualarında

Slm kızlar keseye gore yanlıs

ama bıorıtme gore dogru cıktı oglum oluyorrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun cnm.Saglıcakla al kucagına inş

başınız sagolsun helenn

cnm lıza arkadasın demesıyle olsa ben hemen yapardım valla herkes bılıyo ne kadar cok ıstedıgımı sızlerde öle tabıkı ama cnm sakın dert etme rabbım buyuk ınsssssssss sana bır oglus nasıp eder cnmmm ölesıne takıldı zaten kendıde yazdı cnm ....

basın sagolsun helenx allah yardımcın olsun bu arada kayınvaldenle cnm ah ah bısey demeseler kalp kırmasalardı nlurdu bak sımdı gelır rahat rahat huzurlu kalırdı ıste ınsan oglu sonunu dusunse hıc o lafları etmezdı helekı kızlarına edınce ınsan cıldırası geelır cnm rabbım yardımcın olsun cnm........

bocukcum canım bızede dua et cnmmmmm rabbım ıns kabul edcek senın bu duaları su mubarek zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss bende arefe gunu oruc tutacam ınssssss bın tanede ıhlas okumayı dusunuyom yola cıkıcam ama ıns yetıstırebılırım bıde yolcunun duasıda kabul olurmusya kızlar ınsssss cekerımde hapınıze dua ederımmmmmm

neyse kızlar ben kactım heınıze ıyı geceler..mısafırım vardı sımdı gıttıler gıdeyım mutfagı toplayım aman yap yap aynı valla temızlık degıl ne yaparsan yap iş bıtmıyoo..(((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…