bebek cinsiyet belirleme..

tabi ki veririm:)şu an 7+0 keseyle ilgili birşey diyemiyorum ama rus takvimi kız çin takvimi erkek diyor:))Keseyi de ay sonu haber veririm.

Allah gönlünüze göre versin cnm

Şimdiden Allah kabul etsin cnm.Kazasız belasız gidip gelin inşallahhh

elara sen nasılsın cnmmmmmm???????

iyiyim cnmm .yatcam birazdan bi bakınıyım diye girdimm.cok yorgunummmmm.yarındaa salonu temizlicez kocaylaaa
öff bi bitmedi işlerimmm.gınaa geldi artıkk:84:

Afganistan'da Erkek Çocuk Yoksa Taklidi Var

KABİL, Afghanistan - Erkek çocukların daha değerli olduğu bir ülkede, sadece kız çocuğu olan ailelere acıma hissiyle bakılıyor. Miras sadece erkek çocuklara gidiyor. Bu yüzden erkek çocuğu olmayan bazı Afgan aileler, erkek çocuk yaratıyor. Kaç tane Afgan kızın etrafta erkek kılığında dolaştığı konusunda istatistikî bir bilgi yok. Ancak bu geleneğin nesillerdir Afgan toplumunda olduğu konusunda hikâyeler mevcut. Bu çocuklara genellikle Dari dilinde "erkek çocuğu gibi giyinmiş" anlamına gelen "bacha posh" deniyor. Afgan ailelerinin bu geleneği devam ettirmek zorunda kalmalarının birçok nedeni var. Bunların içinde erkek kılığında dolaşan kızın gerçek bir erkek çocuğun doğumuna sebebiyet vermesi gibi bir inanış da bulunuyor. Bir bacha posh çok daha kolay eğitim alabiliyor, evin dışında çalışabiliyor ve hatta kız kardeşlerine halka açık yerlerde eşlik edebiliyor. Dört kızından bir tanesi bacha posh olan parlamento üyesi Azita Rafet, "Afganistan'da oğlunuz yoksa bu hayatınızda büyük bir eksikliktir. Herkes sizin için üzülür" diyor. Çok iyi bir öğrenci olan, altı dil konuşan ve bir gün doktor hayaliyle Kabil'de büyüyen Rafet, babası onu kuzeninin ikinci karısı olmaya zorlayınca okuma yazma bilmeyen bir çiftçinin eşi olmayı kabul etmek zorunda kalmış. Dul kalmış kayınvalidesinin sözünün geçtiği bir köy evinde yaşamaya başladı. Hayatı hiç iyi değildi. Hamile kalınca aile üyeleri ona biraz daha iyi davranmaya başlamış. Derken ikiz kız çocuk dünyaya getirince herkeste hayal kırıklığa yaratmış. İki kere daha hamile kalmış ve iki kız çocuk daha doğurmuş. "Ölmeyi düşündüm" diyor. Bugün Afganistan'daki 249 kişilik meclisinin 68 kadın vekilinden bir tanesi. Baghis Eyaletini temsil ediyor. Kocası işsiz ve zamanın büyük bir çoğunluğunu evde geçiriyor. "O benim ev erkeğim" diye şaka yapıyor. Kocasını, kayınvalidesinden ayrı yaşamaya ikna ederek ve ailenin gelirine katkıda bulunmayı istediğini söyleyerek, siyasi hayatının alt yapısını oluşturmuş. Ancak oğlan çocuğu baskısı devam etti. Seçmenler onu evinde ziyaret edince, konuşulan tek konunun bu olduğunu söylüyor. Kocasına, en küçük kızları Manuş'u erkek kılığına sokmayı teklif etmiş. Birlikte kızlarıyla konuşmuşlar. "Bir erkek olmak, onun gibi giyinmek ve bisiklete binmek, futbol ya da kriket oynamak gibi erkeklerin yaptığı daha eğlenceli şeyler yapmak, ister misin?" Manuş, evet demekte tereddüt etmedi. Babası onu berbere götürüp saçlarını kısacık kestirmiş. Oradan pazara gidip yeni kıyafetler almışlar. Yeni bir ismi bile olmuş. Erkeksi bir isim, Mehran koymuşlar adını. Babası kendini Mehran'a diğer çocuklarına olduğundan daha yakın hissetmiş ve onu oğlu gibi benimsemiş. "Şimdi insanlar bana sorduklarında, evet diyorum ve bir erkek çocuğum olduğunu görüyorlar. Susuyorlar, ben de susuyorum" diyor. Mehran örneği nadir rastlanan bir durum değil. On yaşındaki Mina, okul kıyafetleri ve başörtüsüyle her sabah iki saatliğine okula gidiyor. Ancak sabah 9'da Kabil'in en yoksul semtlerinden birindeki evine erkek kıyafetleri giymek için geri dönüyor. Buradan Abdul Mateen ismiyle işe gidiyor. Yakınlardaki bir bakkalda çıraklık yapıyor. Sekiz kız kardeşinin bakımına ve 40 yaşındaki annesi Nasima'ya yardımcı olmak için her gün eve yaklaşık 1,30 dolar para getiriyor. Mina'nın babası işsiz bir duvarcı ve zamanının büyük bir kısmını evden uzakta geçiriyor. Nasima, onun geçici işler bulduğunda parasının çoğunu uyuşturucuya harcadığını söylüyor. Annesi, Mina'nın erkek kılığına girmesinin ailenin ayakta kalması için bir gereklilik olduğunu söylüyor. Mina çok utangaç bir çocuk ama tekrar kız gibi görünmek istediğini de açıkça söylüyor. "Hergün şikâyet ediyor" diyor annesi. Bu kızlar belli bir süre sonra erkek olarak dolaşamıyor. Bedenleri değişmeye başladığında ve evlilik yaşları yaklaşınca, aileler onları erkeklerin içinde bulunmalarını fazla riskli bulmaya başlıyorlar. 15 yaşındaki Zehra uzun süre erkek gibi giyinip erkek gibi davrandığını anlatıyor. Ona kalsa kız olmaya hiç geri dönmezdi. "İçimde hiçbir şey bana kız olduğumu hissettirmiyor" diyor omuzlarını silkerek. Annesi Leyla ona birkaç kez biraz daha kadınsı görünmesini önermiş ama Zehra kabul etmemiş. "Ben her zaman bir erkek olmak istemiştim" diyor üzerine basarak. Şükriye Sıdıka için de kılık değiştirme işi fazla uzun sürmüş. Bugün 36 yaşında, evli ve üç çocuğu var. Kabil'de bir hastanede anestezi hemşiresi olarak çalışıyor. Bir gün teyzesinin kendisine yerlere kadar uzanan bir etek aldığını ve ona değişiklik zamanının geldiğini söylediğini hatırlıyor. Bunun nedeni yakın zamanda anlaşıldı. Evleniyordu. Ailesi ona, daha önce hiç tanışmadığı birisini bulmuştu. O zamanlarda Şükür (kendisine bu ismi koymuştu) kendisi için ve etrafındaki çoğu insan için 20 yaşında bir erkekti. Cebinde bir bıçakla dolaşırdı. Kot pantolonlar ve deri bir ceket giyerdi. Zorunlu evlilik herkes için zordur ama Şükriye buna özellikle hiç hazırlıklı değildi. Hayatında hiç yemek pişirmemişti. Giymek zorunda olduğu burkaya takılıp düşüyordu. "Tekrar değiştiğinizde yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz ve her şeyi yeni baştan öğreniyorsunuz" diyor. Şükriye şanslı olduğunu, kocasının iyi birisi olduğunu söylüyor. Kısa süren sorunlu bir dönemde kocası bir kez ona vurmaya teşebbüs etmiş ama Şükriye onu ittirince bu bir daha hiç tekrar etmemiş. Şimdi o bir kadın gibi görünmek, çocuklarının annesi olmak istiyor. Ancak arada "en iyi günlerim" dediği zamanı hatırlamadan da edemiyor. Rafet ailesi Mehran'ın ne zaman tekrar kız olacağına dair kararı henüz vermemişler. Annesi, "Ona yavaş yavaş ne olduğunu, büyüdükçe nelere dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başlamam gerekiyor" diyor. Kızının bundan nasıl etkileneceği konusunda endişelenirken birdenbire kendi geçmişinden bir şey hatırlıyor: "Seninle bir şey paylaşabilir miyim? Bir dönem ben de erkektim." Ailesinin ilk kız çocuğu olan Rafet, babasının küçük bakkalında çalışmaya başlıyor. 10 yaşında başladığı bu işte dört yıl çalışıyor. Bu deneyimin onun meclise girmesine katkıda bulunduğuna emin. "Bu beni daha enerjik yaptı. Daha güçlü yaptı" diyor. Rafet kızının da psikolojisi ve kişiliği için bunun bir kısıtlamadan çok bir avantaj olduğuna inanıyor. Bu konunun açıkça konuşulmasının tepki çekeceğini bildiğini söyleyen Rafet, Afgan kadınlarının çoğunun olmasını istemediği bu geleneğin ortaya çıkmasının önemli olduğunu söylüyor. "Bu Afganistan'ın bir gerçeği" diyor.

Slmm kızlar iyi pazarlar bugün pek kimse yok eşler evde sanırım benimki yok kurbanlık bakmaya gittiler ilk defa bu saatte giriyorum genelde kalabalık olurdu ama şimdi kimse yok

e

cnm basınız sagolsun olaylar daha cok yenı zamana ıhtıyacınız var aılece en kısa zamanda duzelıcektır hersey
Yok olmaz, şimdi of çekip karşı ki dağları yıkma arkadaşım:))
nabıyım ıcımden hepoflayasım gelıyo :)

elara gamze tabıkı cnm herzaman dua edıyorum hepımz ıcın ıns rabbım kabul eder
gamzecım cnm ıhlas kısa yoldada okuyabılırsın ben bazen sabah bır baslıyorum ıs yabarken bıle devalı okuyorum ama saymıyorum tabı okuyabıdıgım kadar

bu arada 1 haftadır dokunamaıqım goguslerım yanı yanları bu sabah bır kalktım ne acı kalmıs ne bırsey reglıme 5 gun kalmıs ama var olan kasık agrılarım da gıttı akıntımda yok bu ayda olmadı

slm normalde regl yaklaştığı zaman akıntı oluyodu dimi hamilesin bence benim içime öle doğuyor Allah gönlüne göre versin inş.

merhaba kızlar,giremedim 1 kaç gündür.malum istenmeyen misafirler geldi bayramdan sonra gelceklerdi güya ama erken geldiler şimdi büyükler bizde diye bayramda bütün millet bende toplanacak.kaynanamlardan bahsediyom.daha gelir gelmez başladılar napcam bilmiyom delirmek üzereyim.bırak bi çocuk daha doğurmayı,kapıyı çekip kaçmamak için kendimi zor tutuyom.sinirden mideme kramplar giriyo,delirmek üzereyim.şuraya gelip okumaya fırsatım olmadı.dışarı çıktılar eşimle şimdi.mecburen kalıyolar diye ses çıkaramıyom huzursuzluk çıksın istemiyom ama gözüm eşimi bile görmüyo.neyse bir gitsinler kendime gelirim inşallah.biraz geçmişi okıyım bari.

senacıhancım cnm rabbım kolaylık versın takmamaya caliş bosver ınan kendın yıpranıyosun kımseye bıseycık olmuyo bıde böle dusun ....Allah guc kuvvet versın bu bayram sana cnmm....

bende alısverıse cıkıcam esım gıttı buyuk kızımı dersaneden almaya bende anca topladım supurge ac toz al guya bayram temızlıgı yaptık ama genede dagılıyo valla nankör bu işler((((

kızlar yarın oruc tutup bın ıhlas okuyacaktım sabah regl olmusum ya uzuldum baya.... nasıp olmadımı olmuyo yanı bende hemen anacıgımı aradım nolur yarın bana bın ıhlas cek annem dua et bana dedım garıbım tmm dedım cnm anam hem kızıyo bana yapma sakın yeter rabbım bunlara ömur versın dıyo hemde genede tmm dedı ya ........ana gıbı yar bagdat gıbı dıyar olmaz.... dıye bosuna dememıs buyuklerımız.......

sağol canım ses çıkarmıyorum ama içimden saydırıyom valla.sabahtan beri 5 makina çamaşır yıkadım halada yıkıyom evlerinden kirlilerini de getirmişler.tadilat yapıyolar diye ses çıkaramıyorum normalde elimi bile sürmezdim artık.neyse artık çıkayım gelirler birazdan yemek yapıyom bi yandanda.görüşürüz kızlar.

ayy sen yazarken daraldımmm benn.Allah yardımcın olsun cnm.
ben bayram günü misafir gibi gider bayramlaşır gelirim kaynanatörle.
ama cok güzel oluyor yaa.hiç gelin gibi hissetmiyorum kendimi.
onlar bana hizmet ediyorlarrr :)))) arada bayaa sogukluk var
bende 3 yıldır gitmiyorum hiç. gecen bayram ilk kez gitmiştim bi hürmettt ,ilgi alaka filann.
kadın benim karşımda heyecanlandı yaa:))) ama hiç konuşmadık.
bana nasılsın kızım demedi.bende suratına bile bakmadım.sadece elelrini öpüp bayramınız mübarek olsun dedim o kadarr
giderkende yine elini öptüm ,oda beni cekti öptü:))
binalarımız yan yana ama bayramdan buyanada görüşmedik.
bunlara benim gibileri yaranıyor ciddennnn:82:

bende 3 gün önce regli oldum cnm.oruc filan tutcaktım kısmet olmadııı
bu aradaa o lafın dogrusu şöleee
ana gibi yar,baba gibi hıyarr olmazz hahaha
töbee töbee

arkadaslar bende söyle biliyorum bilginize. yumurtlama gününüzden önce ilişkiye girerseniz kız, yumurtlama günü geçtikten hemen sonra ilişkiye girilirse erkek olunuyomus. cin takviminide öneriyorum yüzde 90 başarısı varmış. fakat bilimsel olarak değil. asırlardır öyle uygulanmış hep.

Canım cin takviminede çok güvenmemek lazım hiç takvime bakarak gebe kalmadım ama 2 .kızım erkek görünüyordu onda 3.hamileligim de kazayla olmuştu ve erkek görünüyor ama bu tuttu tamamen şansına ve Rabbimin kudretine kalmış erkek bebek istyorsanız dua edin dua edin başka birsey diyemem ama hem duamı ederim hemde bunlara uyarım dersen size kalmış ben tek ilişkiden hamile kaldım sık ilişki kıza tek ilişki erkek derler bunada aklım yatıyor ama Rabbim bilir bioterimde tutmuş bende elaracım haberin ola:78:

sormasi ayip evlermi yokta sana geldilerrrrrrr yaaaa

Helenx başınız sağolsun bırak kalsın sizde eşinin annesi kim dayanırki annesine eşinde anneside zaten üzgündür bizaman da öyle gider o yüzden biraz sabırlı ol arayı sıcak tutmaya çalış ki eşininle aranızda sıkıntı olmasın inş.

ayyyy öldüm gülmekten
benim eşimde öyle onun ben zorluyorum şimdi onu hadi bitanede daha yapalım diye
3 çocuğa nasıl bakarız eğitimleri felan diyooo sayıyo vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…