- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.381
tabi ki veririm:)şu an 7+0 keseyle ilgili birşey diyemiyorum ama rus takvimi kız çin takvimi erkek diyor:))Keseyi de ay sonu haber veririm.
bocukcum canım bızede dua et cnmmmmm rabbım ıns kabul edcek senın bu duaları su mubarek zılhıcce ayının yuzusuyu hurmetıne ınssssssss bende arefe gunu oruc tutacam ınssssss bın tanede ıhlas okumayı dusunuyom yola cıkıcam ama ıns yetıstırebılırım bıde yolcunun duasıda kabul olurmusya kızlar ınsssss cekerımde hapınıze dua ederımmmmmm
elara sen nasılsın cnmmmmmm???????
eherkese iyi akşamlar.
ne kadar olmuş ben girmeyeli.öyle özledimki sohbet etmeyi.off biraz yorgun hemde buruk duruyorum.neden girmedim.hayatımızda sanırım degişiklikler olacak ama daa henüz net degil.eşimin babasını kaybettik.trafik kazasından ama bi müddet hastanede yattı komada kaldı.sonrasıda malumşimdi bile çocuklar yattı çok sıkıldım bi girmek istedim.hemde hiç girmiyo gitti olmayayım diye yazdım.şimdide yine ailesinin yanındaydık.eşim erdeyse bütün izin haklarını kullandı.annesi bırakmadı.şimdi tekrar gidecegiz malum bide bayram yarın yola çıkacagız.bayramda oturup konuşacaklar sanırım öyle anladım.annesini yalnız bırıkmak istemiyorlar 4 erkek kardeşler eşim birimizde kalır diyo.ama bakacak kim ona karar verilmedi.ne yalan söyleleyim ben anlaşamıyorum annesiyle zaten oğlum olmadı diye yapmadığı ignelemeler kalmamıştı ikinci kızda özellekle..hiç içimden gelmiyo .ama allah rızası için bakarım tabiki.ama işte pekte gönlüm yok.sanki eşimde az biliyo gibi ama ne çıkacak onuda bilmiyorum.biraz stres var yani...neyse böyle işte...
ne kadar çok hamile var öyle maşallah maşalahh..rabbim istediginizi verir inşallah...
nabıyım ıcımden hepoflayasım gelıyo :)Yok olmaz, şimdi of çekip karşı ki dağları yıkma arkadaşım:))
e
cnm basınız sagolsun olaylar daha cok yenı zamana ıhtıyacınız var aılece en kısa zamanda duzelıcektır hersey
nabıyım ıcımden hepoflayasım gelıyo :)
elara gamze tabıkı cnm herzaman dua edıyorum hepımz ıcın ıns rabbım kabul eder
gamzecım cnm ıhlas kısa yoldada okuyabılırsın ben bazen sabah bır baslıyorum ıs yabarken bıle devalı okuyorum ama saymıyorum tabı okuyabıdıgım kadar
bu arada 1 haftadır dokunamaıqım goguslerım yanı yanları bu sabah bır kalktım ne acı kalmıs ne bırsey reglıme 5 gun kalmıs ama var olan kasık agrılarım da gıttı akıntımda yok bu ayda olmadı
senacıhancım cnm rabbım kolaylık versın takmamaya caliş bosver ınan kendın yıpranıyosun kımseye bıseycık olmuyo bıde böle dusun ....Allah guc kuvvet versın bu bayram sana cnmm....
bende alısverıse cıkıcam esım gıttı buyuk kızımı dersaneden almaya bende anca topladım supurge ac toz al guya bayram temızlıgı yaptık ama genede dagılıyo valla nankör bu işler((((
kızlar yarın oruc tutup bın ıhlas okuyacaktım sabah regl olmusum ya uzuldum baya.... nasıp olmadımı olmuyo yanı bende hemen anacıgımı aradım nolur yarın bana bın ıhlas cek annem dua et bana dedım garıbım tmm dedım cnm anam hem kızıyo bana yapma sakın yeter rabbım bunlara ömur versın dıyo hemde genede tmm dedı ya ........ana gıbı yar bagdat gıbı dıyar olmaz.... dıye bosuna dememıs buyuklerımız.......
merhaba kızlar,giremedim 1 kaç gündür.malum istenmeyen misafirler geldi bayramdan sonra gelceklerdi güya ama erken geldiler şimdi büyükler bizde diye bayramda bütün millet bende toplanacak.kaynanamlardan bahsediyom.daha gelir gelmez başladılar napcam bilmiyom delirmek üzereyim.bırak bi çocuk daha doğurmayı,kapıyı çekip kaçmamak için kendimi zor tutuyom.sinirden mideme kramplar giriyo,delirmek üzereyim.şuraya gelip okumaya fırsatım olmadı.dışarı çıktılar eşimle şimdi.mecburen kalıyolar diye ses çıkaramıyom huzursuzluk çıksın istemiyom ama gözüm eşimi bile görmüyo.neyse bir gitsinler kendime gelirim inşallah.biraz geçmişi okıyım bari.
senacıhancım cnm rabbım kolaylık versın takmamaya caliş bosver ınan kendın yıpranıyosun kımseye bıseycık olmuyo bıde böle dusun ....Allah guc kuvvet versın bu bayram sana cnmm....
bende alısverıse cıkıcam esım gıttı buyuk kızımı dersaneden almaya bende anca topladım supurge ac toz al guya bayram temızlıgı yaptık ama genede dagılıyo valla nankör bu işler((((
kızlar yarın oruc tutup bın ıhlas okuyacaktım sabah regl olmusum ya uzuldum baya.... nasıp olmadımı olmuyo yanı bende hemen anacıgımı aradım nolur yarın bana bın ıhlas cek annem dua et bana dedım garıbım tmm dedım cnm anam hem kızıyo bana yapma sakın yeter rabbım bunlara ömur versın dıyo hemde genede tmm dedı ya ........ana gıbı yar bagdat gıbı dıyar olmaz.... dıye bosuna dememıs buyuklerımız.......
arkadaslar bende söyle biliyorum bilginize. yumurtlama gününüzden önce ilişkiye girerseniz kız, yumurtlama günü geçtikten hemen sonra ilişkiye girilirse erkek olunuyomus. cin takviminide öneriyorum yüzde 90 başarısı varmış. fakat bilimsel olarak değil. asırlardır öyle uygulanmış hep.
sormasi ayip evlermi yokta sana geldilerrrrrrr yaaaamerhaba kızlar,giremedim 1 kaç gündür.malum istenmeyen misafirler geldi bayramdan sonra gelceklerdi güya ama erken geldiler şimdi büyükler bizde diye bayramda bütün millet bende toplanacak.kaynanamlardan bahsediyom.daha gelir gelmez başladılar napcam bilmiyom delirmek üzereyim.bırak bi çocuk daha doğurmayı,kapıyı çekip kaçmamak için kendimi zor tutuyom.sinirden mideme kramplar giriyo,delirmek üzereyim.şuraya gelip okumaya fırsatım olmadı.dışarı çıktılar eşimle şimdi.mecburen kalıyolar diye ses çıkaramıyom huzursuzluk çıksın istemiyom ama gözüm eşimi bile görmüyo.neyse bir gitsinler kendime gelirim inşallah.biraz geçmişi okıyım bari.
MAŞALLAH nazar değmesin oğluşumuza bide benimki netleşse
Slm kızlar keseye gore yanlıs
ama bıorıtme gore dogru cıktı oglum oluyorrrrrrrrrrrrr
kızım uyandı hemen ona koştum...
caterpillar sağolasın.umarım iyi bir karar verir.ama o dayanmaz annesine.kesin bize gelsin der kardeşlerine.şimdi olmaz desem kavga çıkacak.büyüklere saygısızlık gibi...gelsee.benimle geçinmeyecek biliyorum.iyice deli eder beni..eşimlede aram pek iyi olmaz.ne bileyim yaa..
valla 3 cocuk bıraz zor bakamam yasımda 30zaten gercı esım benden cok cocuk ıstemıyo gecen gun deddımkı hade 1 tande oglumuz olsun dedıkı nıye oglan olunca ucuna boncukmu takıcan dıe oldum gulmekten benım bıldıgım erkekler cocuk ıster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?