bebek cinsiyet belirleme..

onun bebeğine akşam gece uykusuna geçerken bi alışkanlığı olsun
yani artık gece uykusuna geçildiğini bilsin bebek
mesela ben taaa 1 aylıkken 2.kızıma gece yatarken pijama alışkanlığı yapmıştım hergece ona gece uykusana geçmede pijamasını gece pijamasını giydirir öyle yatırırdım onu alışkanlık haline getirdik artık herakşam pijamalrını giydiğinde uykuya geçer hadi kızım aferin kızıma derim Allah rahatlık versin hayırlı geceler derim derim uyur sen onu onurlandıracak şeyler söyle bu benim uyguladığım bi alışkanlık dilersen uygularsın buna 21 veya 40 gün devam et biiznillah düzelir inş.
nacizhane fikrim

kızlar bişe sorcam bu çin takvimini neye göre çıkarmışlar bilen vamı ben 2.kızıma doğum yaptığımda hastanede yatak arkadaş işte kromozomlar falan dedi ama bişi anlamadım

dımusever bana nıye dua etmedın bakem

aşk olsuuuuun
ben hepinize dua ettim
hemde dua ederken Allahım neolur isteyen herkese Kadınlar kulübündeki arkadaşlara gönüllerindeki neyse onu ver özellikle son şansı olanlara ver erkek bebek diye duaediyorum vallllaaaahiii
halende ediyom çünkü siz benim
ben de sizim

Arkadaşlarrr sahurdaydım mesaj atmak istedim :)) Allah Im kabul etsin bugun arefe ve çok sevapmış... bende 26.haftamdayım ..dualrınızı bekliyorum ve inanın buradaki herkese dua ediyorum...Şimdiden kurban bayramınz mübarek olsun....Dualarınız kabul yüzünüzden ve evinizden huzur eksik olmasınnnn..

gamzecim Allah sana bi tanede oğlan versin innnnnnnşşşşşşşşşş
Amiiiiiiiiiiin

Aminnnnnnnnn cnm insss rabbım hepımıze nasıp etsın ıns....bu kadar dualarla ıns olacak kızlar ben cok ınanıyorum bugun regl olmayanlar bın tane ıhlas okusun her bırını besmeleyle ardından dua etsın kızlar kabul oluyomus unutmayın bende okuyamacagım ıcın cok uzgunum ama kocaya okutcam ınssss......

gamzee yola ne zamn cıkıyonuzzz.

cnm bı dunya ısım var ama gene gıremeden edemedım 2 gıbı cıkıcaz ınssssssss......

bu arada basta elaracım senın olmak üzere arkadaslaar hepınızın KURBAN BAYRAMI mubarek olsun rabbım en kısa zamanda ogluslarımızı nasıp etsın ınsss .....

Son düzenleme:

Aminnnnnnn gamzecim hayırlı yolculuklar sana cümleten iyi bayramlar kızlarr :)

sen naıyon elaracım bıttımı işlerrrrrrrrr??

yok cnm halaa temizlik yaapıyomm yaaa:84:
ellerimin haliiii içler acısıı.camaşır suyundan cok kötü olduuuu.catladı acıyor cok fenaa
dün annem ,abimgil geldiler istanbuldan.onlara yemek hazırladım.onlar gidincede yine halıları kaldırdım cırptık kocayla
şimdi yerleri silip sercem halılarıııı

ewet cnm aynen benımde benımkıler derı degıstıryo resmen ellerım deterjan hemen dokunur bana zaten .... ıyı hadı gozun aydın kavusdun anacıgına ....neyse sonuna yaklasmıssın artık rabbım gule gule oturmanı nasıp etsın ınssss oglusunlaaaaaa:)))))))))kızn esınle cnmm..neyse kızlar ben cıkıyorum anaca toplarım . a.e.o gorusuruz bayram sonu ınssssssss gelınce.....:79::79:

Hacca gidemeyen müslüman AREFE günü ögle ile ikindi arasi ,kendini Arafat'ta kabul ederek Allah rizasi icin 2 rek'at namaz kilar.Her rek'atte;1 Fatiha-i serife,3 Kul ya eyyühel-kafirun,10 Ihlas-i serif okur.
Namaza su niyetle baslanir:Ya Rabbi,bugün su saatlerde Arafat'ta milyonlarca müslümanin "Lebbeyk"diye iltica ettigi zamanda ,aciz kulun orada bulunamadi.Bu kulunun ruhunu onlarla beraber kilip,benim ilticamida onlarin ilticasina ilhak buyur.Orada afv-i umumiye mazhar kildigin kullarina benide ilhak eyle.! Allahü Ekber.
Namazdan sonra
70 Istigfar-i serif
11 veya 70 adet "La ilahe illallahu vahdehu la serike leh.Lehu'l mülkü ve lehü'l-hamdü yuhyi ve yümit.Ve hüve hayyün la yemutü biyedihi'l-hayr.Ve hüve ala külli sey'in kadir "tevhidini okur.
3 veya 11 yahut 70 kere "Allahu ekber,Allahu ekber,La ilahe illallahu vallahu ekber.Allahu ekber ve lillahi'l-ham diyerek tekbir getirilir.

Sonra dua edilir ve Rabbinden dünyevi veya ahreti dilegi istenir .....

Canim arkadaslarim bugün Rabbim kabul ederse orucluyum ve hepiniz icin dualarimi ediyorum Rabbim hepinizin gönlündekini kucagina almayi nasip etsin insaAllah öncelikle hepinize evlatlarinizla uzun ömürler versin sizleri onlarla sinamasin herkesin gönlündekini hakkinda hayirli kilsin ve diliyorum ki Rabbimden hepimize öncelikle hayirli ve saglikli eli ayagi düzgün evlatlar versin ve sükürler olsun bugünümüze..Hepinizin
Kurban Bayramini kutluyorum ve bu güzel ayin (Zilhicce)yüzü suyu hürmetine dualariniz kabul olsun insaAllah ......

Son düzenleme:
ya kızlar herkes kaynansından eltisinden falan şikayetçi.Allahtan ben onlara uzağım
ama benimde derdim kendi gelinimiz.3.5 sene oldu kardeşim evleneli.geline aramız buz gibi hep soğuk ve mesafeliyiz.
çünkü ne zaman yakınlaşsam bakıyorum arkamdan konuşmuş beni kıskanıyor,hasedlik var çok fazla.,
anlamıyorum insan görümcesini kıskanır mı ya.eltisi olunca neyapacak.bir gelin daha alınca neolucak halimiz valla bilmiyom
birde çocuğuna baktırıyor diye annemin yanında oturuyor şu anda.
huzur yok anneme bile gitmek istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…