- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.241
Geçen gün arkadaş bana erkek çocuk için başka yöntem söyledi.Ben deneyemedim.Öğrendiğimde zaten hamileydim.Tabi daha kimsenin haberi yok.İlişki öncesinde bele yakı yapıştıkmak.Kendisi çıkana kadar çıkarmayacan.Kendisinin 2 oğlu var.Başka birine söylemiş.Onunda oğlu olmuş.Hayırlısı.
karabiber adetime 2-3 gün var , idrar testi yapsam çıkar mı ?
çünkü kan testi yaptıramam . okulda dönemin sonu olduğu için yoğunuz
sıkıcam dişimi biraz daha napalım ? ama banki adet olucam kasıklarımda çok ağrı var.
karabiber hamile olduğunu öğrendikten sonra et türü gıdalar istedi mi canın ? ya da ekşi talı acı hangisini canın çekti , kızlarına hamileyken hangisini canın çekmişti ?
farklıydı derken nasıl yani ? bulantıların da farklı mıydı ?
benimde kızımda tatlı istiyordu canım . bende en çok tulubba tatlısı yemiştim. bulantın olmuşmuydu gamzecim
camlari cercevleri sildim halilari islattim simdi hali yikamay gidiyom esim yardim etmiyor izine gidecem temiz birakip gideyim diyom yaa gelince ramazan yaa uff bu adam beni öldurecekkkk
Geçen gün arkadaş bana erkek çocuk için başka yöntem söyledi.Ben deneyemedim.Öğrendiğimde zaten hamileydim.Tabi daha kimsenin haberi yok.İlişki öncesinde bele yakı yapıştıkmak.Kendisi çıkana kadar çıkarmayacan.Kendisinin 2 oğlu var.Başka birine söylemiş.Onunda oğlu olmuş.Hayırlısı.
ya bende bunu biyerde duydum ama nerde hatırlamıyorum.ama aslı varmı yokmu bilmiyorum.
bence tesadüf olmuştur ya , mantıklı gelmiyor bana
zten okadar yol varki bizde şaşrdık ne yapacağımızı
:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?