bebek cinsiyet belirleme..

cnm bı ogrensende bızı haberdar etsın ne gıbı bı etkısı varmıs napıyomus

karabiber hamile olduğunu öğrendikten sonra et türü gıdalar istedi mi canın ? ya da ekşi talı acı hangisini canın çekti , kızlarına hamileyken hangisini canın çekmişti ?

camlari cercevleri sildim halilari islattim simdi hali yikamay gidiyom esim yardim etmiyor izine gidecem temiz birakip gideyim diyom yaa gelince ramazan yaa uff bu adam beni öldurecekkkk

ya bende bunu biyerde duydum ama nerde hatırlamıyorum.ama aslı varmı yokmu bilmiyorum.

Çocuk bekleyen çiftler, doğal olarak doğacak bebeklerinin öncellikle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini umar. Lakin yine de bebeğin cinsiyeti konusunda bir tercihleri vardır ve bu umut bebek anne karnında biçimlenip, ultrasonda cinsiyeti belli olana kadar sürer.

Günümüzde çok çeşitli yöntemler cinsiyetin hamilelik öncesinden de belirlene bilineceğini göstermektedir.
Bunlardan en bilineni ve güvenilir olanı Tıp Doktoru Landrew B.Shettles'in senelerce yaptığı araştırmalar sonucunda ortaya çıkan Shettles metodudur.

Shettles metoduna göre cinsiyeti belirleyen en önemli etken kadının hamile kalabileceği zamanla "yumurtlama dönemi" ilgilidir. Bu zamanın doğru tespiti bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinide sağlamaktadır.

Bu araştırmalara göre erkek kromozomu taşıyan spermler hızlı ve kısa ömürlü dişi kromozomu taşıyan spermler ise yavaş fakat uzun ömürlüdürler. Buradan yola çıkarak üreme anının tam tespiti ile; Öncesinde korunarak ilişkiye girmek şartıyla, kadının hamile kalabileceği esnada yani üreme anı başladığından itibaren girilen ilişkide çocuğun cinsiyeti erkek olacaktır bundan önce girilen korunmasız ilişkilerde ise erkek kromozomu taşıyan spermler kısa ömürlü olduğu için ölmüş olacak ve dişi kromozomu taşıyan yavaş ama uzun ömürlü spermler döllenmeyi sağlayacaktır bu durumda iseçocuğun cinsiyeti kız olacaktır.

Tüm bu araştırmalar size karışık gelebilir ama üreme anının tespiti Bonie Family Plannig ile son derece basittir.

Bonie Family Planning tükürük numunesiyle çalışan bir test cihazıdır her gün bir parça tükürükle kolayca yapacağınız bu testle hayalleriniz gerçek olacak. Cihaza süreceğiniz bir parça tükürük örneği ile yapacağınız test neticesinde cihazın merceğinde aşağıdaki iki şekilden birini göreceksiniz.

A) Erkek çocuk istiyorsanız
Her gün yapacağınız test'in merceğinde şekil 1'i görüyorsanız ilişkiye girseniz dahi korunmanız gerekmektedir. Şekil 2'yi gördüğünüz gün ve ertesi günü korunmasız bir şekilde ilişkiye girdiğinizde çocuğunuzun cinsiyeti erkek olacaktır

kızlar bakın ne buldum ya bızım yum zamanı cok dogru bı tespıt bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…