bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar benim sat 2 kasım..beklenen regi 28 kasım ..kasım listesine ekler misiniz..26 günde regi oluyorum..reginin 13. günü deneme yaptım..yani dün gece..bakalım kısmet iise olur...bir kızım var 2.5 yaşında..kısmet ise olur..

Liza daha önceden olumsuz şeyler yaşandımı aranızdaaa.üstünden cok zmanda gecse bazı şeyler unutulmuyor cünkü.
mesela ben bana yapılan hiç bişi unutmadımmm.ondan cok öfkeliyimm eşimin ailesine karşı

bizimde 1 gelinimiz varr 3 yıldır evli abimle.şimdiye kadarr en ufak bi tartışmamızz olmamıştır
kız kardeşim olsa belki bu kadar ii anlaşamazdımm.benden 10 yaş kücük ama cok saygılıı,tatlı dilliii.
Allah herkese öle gelin nasip etsin gercektennn

bende görümcelerimi hiç sevmem:)) kendilerini bi mok zannediyorlarr.
ilk evlendigimde anneleriyle sorun oldu diye onlarda cephe aldılar bana hiç yok yeree.
buna ragmen her hafta tel eder hal hatırlarını sorardımm
onlar beni 1 kez bile aramadılaarr
eşim onlar seni arıyormu dedi
bende hayır dedim.o zaman seninde aramana gerek yok aramıcaksın dedii:)) benimde işime geldi
3 yıldır onlarlada görüşmüyomm.
kendileri bu hale getirdiler durumu..zannediyorlardıkii onlaraa kul köle olcamm.gelmişim 30 yaşıma.kimseninin nazını kaprisini cekemem vallaa

eger sorun bende olsaydııı yada benim ailemde olsaydı gelinimiz ve onun ailesiylede sorunumuz olurduu.ama aksine cok iyiyiz Allah bozmasın.
ama kaynana eltim ve ailesiylede kötüüü.zoraki görüşüyorlarr

ayy kaynana görümce mevzusu oldummu sinirlerim tepeme cıkıyor.yazamadam duramıyom:95:

hoşgeldin nisan.hakkında hayırlsıı olsun
müsait zamaanda eklerim seni listeyee

Arkadaşım sana sadece bir cümle yazıyorum "mıç içine"....

merhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....

bayramda annesinin babasının elini öpmek içinn erken geldii göktugumuzz:)
Hayırlı olsun cnm.Allahh analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnn
karabibere cok slmmmmm.nasıl iyilermi???

merhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çoooooooookkkkkkkk sevindim ALLAH hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bayram hediyesini almış inanın gözlerim doldu bu ne büyük mutluluk RABBİM bu mutluluğu hayal edenlerede tattırsın şu arefenın yüzü suyu hürmetine inşALLAH bizede böle bir bayram yaşatır RABBİM inşallah

Can Allah kabul etsin orucunu arkadaşım
seninde kurban bayramın mübarek olsun nice bayramlara inş.

ayyyyyy çooook sevindim Allah analı babalı büyütsün inş.
bizden selam söyle olurmu
bide bize bol bol dua etsin lohusanın duası kabul olur

karabiber adına çok sevindim arkadaşlar hatta gözlerim doldu
Rabbim hepimize tattırsın inş.
inş birdahaki bayrama oğluşlarımızı kucağımıza alırız Allahım sen dualarımızı kabul eyle mübarek AREFE günü
hepinizimn bayramı mübarek olsun sağlıklı sıhhatli huzurlu nice bayramlara inş.

ay karabibere çok sevindim ya.
uzun bir maraton bitti.az çekmedi Adananın sıcağında kızcağız..
neyseki son günleri saydırmadan gelmiş göktuğ.bekletmeden..

senin gelinle iyi anlaşmana çok sevindim. ne güzel kızkardeşin gibiymiş.
malesef bizim öyle olmuyor dediğim gibi bi değişik huyları var sevdirmiyor kendini.
neyse bayram arefesi fazla günah almıyayım.
sinirlerimizde bozulmasın demi

Elara epeydir yazamıyorum.geçen hafta doktora gittim rahim ağzın tam iyileşmemiş dedi.enfeksiyon devam ediyormuş zaten büyük olasılıkla enfeksiyon yüzünden kesem delinmiş.ilaç verdi ama başka bişey yspabilirmiyim çabuk iyileşmem için.bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.sağlıklı mutlu daha nice bayramlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…