- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.421
arkadaşlar benim sat 2 kasım..beklenen regi 28 kasım ..kasım listesine ekler misiniz..26 günde regi oluyorum..reginin 13. günü deneme yaptım..yani dün gece..bakalım kısmet iise olur...bir kızım var 2.5 yaşında..kısmet ise olur..
Liza daha önceden olumsuz şeyler yaşandımı aranızdaaa.üstünden cok zmanda gecse bazı şeyler unutulmuyor cünkü.
mesela ben bana yapılan hiç bişi unutmadımmm.ondan cok öfkeliyimm eşimin ailesine karşı
bizimde 1 gelinimiz varr 3 yıldır evli abimle.şimdiye kadarr en ufak bi tartışmamızz olmamıştır
kız kardeşim olsa belki bu kadar ii anlaşamazdımm.benden 10 yaş kücük ama cok saygılıı,tatlı dilliii.
Allah herkese öle gelin nasip etsin gercektennn
bende görümcelerimi hiç sevmem:)) kendilerini bi mok zannediyorlarr.
ilk evlendigimde anneleriyle sorun oldu diye onlarda cephe aldılar bana hiç yok yeree.
buna ragmen her hafta tel eder hal hatırlarını sorardımm
onlar beni 1 kez bile aramadılaarr
eşim onlar seni arıyormu dedi
bende hayır dedim.o zaman seninde aramana gerek yok aramıcaksın dedii:)) benimde işime geldi
3 yıldır onlarlada görüşmüyomm.
kendileri bu hale getirdiler durumu..zannediyorlardıkii onlaraa kul köle olcamm.gelmişim 30 yaşıma.kimseninin nazını kaprisini cekemem vallaa
eger sorun bende olsaydııı yada benim ailemde olsaydı gelinimiz ve onun ailesiylede sorunumuz olurduu.ama aksine cok iyiyiz Allah bozmasın.
ama kaynana eltim ve ailesiylede kötüüü.zoraki görüşüyorlarr
ayy kaynana görümce mevzusu oldummu sinirlerim tepeme cıkıyor.yazamadam duramıyom:95:
merhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....
cnm cok sevındım allah analı babalı buyutsun ınssssss...darısı eceye ınsssssssssmerhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....
merhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....
Arkadaşlarrr sahurdaydım mesaj atmak istedim :)) Allah Im kabul etsin bugun arefe ve çok sevapmış... bende 26.haftamdayım ..dualrınızı bekliyorum ve inanın buradaki herkese dua ediyorum...Şimdiden kurban bayramınz mübarek olsun....Dualarınız kabul yüzünüzden ve evinizden huzur eksik olmasınnnn..
Liza daha önceden olumsuz şeyler yaşandımı aranızdaaa.üstünden cok zmanda gecse bazı şeyler unutulmuyor cünkü.
mesela ben bana yapılan hiç bişi unutmadımmm.ondan cok öfkeliyimm eşimin ailesine karşı
bizimde 1 gelinimiz varr 3 yıldır evli abimle.şimdiye kadarr en ufak bi tartışmamızz olmamıştır
kız kardeşim olsa belki bu kadar ii anlaşamazdımm.benden 10 yaş kücük ama cok saygılıı,tatlı dilliii.
Allah herkese öle gelin nasip etsin gercektennn
bende görümcelerimi hiç sevmem:)) kendilerini bi mok zannediyorlarr.
ilk evlendigimde anneleriyle sorun oldu diye onlarda cephe aldılar bana hiç yok yeree.
buna ragmen her hafta tel eder hal hatırlarını sorardımm
onlar beni 1 kez bile aramadılaarr
eşim onlar seni arıyormu dedi
bende hayır dedim.o zaman seninde aramana gerek yok aramıcaksın dedii:)) benimde işime geldi
3 yıldır onlarlada görüşmüyomm.
kendileri bu hale getirdiler durumu..zannediyorlardıkii onlaraa kul köle olcamm.gelmişim 30 yaşıma.kimseninin nazını kaprisini cekemem vallaa
eger sorun bende olsaydııı yada benim ailemde olsaydı gelinimiz ve onun ailesiylede sorunumuz olurduu.ama aksine cok iyiyiz Allah bozmasın.
ama kaynana eltim ve ailesiylede kötüüü.zoraki görüşüyorlarr
ayy kaynana görümce mevzusu oldummu sinirlerim tepeme cıkıyor.yazamadam duramıyom:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?