- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.441
normaldede olmuyordu cok cnm ılgınc bunu soyleyen ıkıncı hamıs kısısın ecede oyle hıssedıyormus ıns rabbım buyuk hayırlısıslm normalde regl yaklaştığı zaman akıntı oluyodu dimi hamilesin bence benim içime öle doğuyor Allah gönlüne göre versin inş.
cm tebrık ederım rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsCanım cin takviminede çok güvenmemek lazım hiç takvime bakarak gebe kalmadım ama 2 .kızım erkek görünüyordu onda 3.hamileligim de kazayla olmuştu ve erkek görünüyor ama bu tuttutamamen şansına ve Rabbimin kudretine kalmış erkek bebek istyorsanız dua edin dua edin başka birsey diyemem ama hem duamı ederim hemde bunlara uyarım dersen size kalmış ben tek ilişkiden hamile kaldım sık ilişki kıza tek ilişki erkek derler bunada aklım yatıyor ama Rabbim bilir bioterimde tutmuş bende elaracım haberin ola:78:
cnm ıyı yolculuklar rabbım kazasız belasız gıdıp gelmek nasıp etsın ıns.ben bugun ıhlası oglen bı basladım okumaya devamlı cımden ıs yabarken yoda yururken aralıksız okudum bın tane oldumu bılmem ama baya okudum orucluydum hatta okumaktan dılım damagım kuruducnm bı dunya ısım var ama gene gıremeden edemedım 2 gıbı cıkıcaz ınssssssss......
bu arada basta elaracım senın olmak üzere arkadaslaar hepınızın KURBAN BAYRAMI mubarek olsun rabbım en kısa zamanda ogluslarımızı nasıp etsın ınsss .....
ıyı bayramlar cnm
Hacca gidemeyen müslüman AREFE günü ögle ile ikindi arasi ,kendini Arafat'ta kabul ederek Allah rizasi icin 2 rek'at namaz kilar.Her rek'atte;1 Fatiha-i serife,3 Kul ya eyyühel-kafirun,10 Ihlas-i serif okur.
Namaza su niyetle baslanir:Ya Rabbi,bugün su saatlerde Arafat'ta milyonlarca müslümanin "Lebbeyk"diye iltica ettigi zamanda ,aciz kulun orada bulunamadi.Bu kulunun ruhunu onlarla beraber kilip,benim ilticamida onlarin ilticasina ilhak buyur.Orada afv-i umumiye mazhar kildigin kullarina benide ilhak eyle.! Allahü Ekber.
Namazdan sonra
70 Istigfar-i serif
11 veya 70 adet "La ilahe illallahu vahdehu la serike leh.Lehu'l mülkü ve lehü'l-hamdü yuhyi ve yümit.Ve hüve hayyün la yemutü biyedihi'l-hayr.Ve hüve ala külli sey'in kadir "tevhidini okur.
3 veya 11 yahut 70 kere "Allahu ekber,Allahu ekber,La ilahe illallahu vallahu ekber.Allahu ekber ve lillahi'l-ham diyerek tekbir getirilir.
Sonra dua edilir ve Rabbinden dünyevi veya ahreti dilegi istenir .....
Canim arkadaslarim bugün Rabbim kabul ederse orucluyum ve hepiniz icin dualarimi ediyorum Rabbim hepinizin gönlündekini kucagina almayi nasip etsin insaAllah öncelikle hepinize evlatlarinizla uzun ömürler versin sizleri onlarla sinamasin herkesin gönlündekini hakkinda hayirli kilsin ve diliyorum ki Rabbimden hepimize öncelikle hayirli ve saglikli eli ayagi düzgün evlatlar versin ve sükürler olsun bugünümüze..Hepinizin
Kurban Bayramini kutluyorum ve bu güzel ayin (Zilhicce)yüzü suyu hürmetine dualariniz kabul olsun insaAllah ......
cnm cok tsk ederım bugun bı grdım yazını gordum vaktım azdı hemen cıktım bdest alıp yazdıklarını yabmaya basladım .rabbım kabul etsın ıns hepımız ıcın okudum .
Ayyy nasıl heyecanlandım ve mutlu oldum anlatamam rabbım buyuk byram hedıyesı olmus cok sevındım.darısı basımıza ınsmerhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....
ıns en kısa zamanda sorunsuz ıyılesırsınElara epeydir yazamıyorum.geçen hafta doktora gittim rahim ağzın tam iyileşmemiş dedi.enfeksiyon devam ediyormuş zaten büyük olasılıkla enfeksiyon yüzünden kesem delinmiş.ilaç verdi ama başka bişey yspabilirmiyim çabuk iyileşmem için.bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.sağlıklı mutlu daha nice bayramlara...