bebek cinsiyet belirleme..

Sevgili Karabiber, Maşallah yavruna, sağlıkla atlatmışsın ne güzel. Rabbim diğer arkadaşlarımada nasip etsin istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olmayı ve sağlıkla kucaklarına almayı. Allah sağlıklı ömür versin yavrularına...

Son düzenleyen: Moderatör:
karabiber 001 oğluşun hayırlı uğurlu olsun tam bır bayram hedıyesi olmuş sana saglıkla dunya geldığine çok sevindim allah herkesın gönlunden geçenleri versin herkesin geçmiş bayramını kutlarım

inan okurken gözyaşlarımı tutamadım
Allah analı babalı büyütsün canım
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Karabiberim bu ne muthis bir duygu o kadar güzel anlatmissinki yasadiklarini yaninda olup sana sarilmak istedim Rabbim bebegini sana bagislasin topigimizin ilk bebegi gözümüzün ilk nuru sana ugurlu geldigi gibi bütün teyzelerinede ugur getirecegine inaniyorum ve insaAllah Rabbim bütün evlat isteyene(kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek)bu güzel duyguyu tatirir seni ve Göktugumuzu kocaman öpüyorum ay ay ne güzel süt kokar o simdi

Karabiber geçmiş olsun sağlıkla kucağına almışsın hayırlı bir evlat olsun inş darısı hepimize tüm isteyenlere olsun okurken gözlerim doldu içim bi hoş oldu sanki sürükleyici roman okudum gibi geldi çok güzel duygu Allah herkese tatdırsın ben epudural yapıyorum öyle güzel yazmışsınki biran normal sancılı yapasım geldi Allah herkese kolaylık versin tüm hamilelleri bi solukta kurtarsın inş.

merhaba arkadaslar;dah öncede yazmıştım buraya;ilk bebeğimi kaybetmiştim 40 günlükken..sizi takip ediyorum fırsat buldukça..bende yeni bir bebek istiyorum.aslında tam olarak hazır değilim(psikolojik olarak)ama eşim bana hissettirmese de çok istiyor farkediyorum.bana da bi güzellik getirebilir diyorum..bu fikre ısınma arefesinde sizin gibi arkadaslarımla birlikte vakit geçirmek istiyorum.kaybettiğimiz bebeğimiz kızdı..önce hayırlısıyla bir kız bebek öyle çok istiyoruz ki!!
bu ay korunmayı bırakıcaz eşimle..herkes için hayırlısı diliyorum..
umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Allah hepinizin gönlüne göre versin...

karabiber okurken ağladım resmen ne duygulu anlatmışşın senin adına çok sevindim inşallah Allahım hepimize tattırır bu tarifsiz duyguları.tekrar tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum yeni bebeğinle ailene.

Karabiber tebrik ederim seni allah analı babalı büyütsün inşaallah.Ne kadar güzel anlatmışsın çok duygulandım.Allahım isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu duyguyu ben de üç tane normal dogum yaptım ve tüm arkadaşlara da tavsiye ederim o bebeği ilk gördüğün an her şeyi unutuyo insan o duygu bambaşka bişeyyy

gecmiş olsun bengü.
gecenlerde tvde dinlemiştim ibrahim saraçoglunun bi kürü vardıı.istersen onu bi dene.etkili oldugunuuu okudum forumlarda.bide bol su içmek lazım
kopy yapıyorum:
İbrahim Saraçoğlu idrar yolu iltihabı tedavisi için karnıbahar kürü öneriyor. 3 bardak suda 250-300 gram karnbaharı 5 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra için. 20-21 gün içilmesi gerekiyor. Her gün taze olarak hazırlanması gereklidir. Ülser şikayeti olanlar da bu kürden faydalanabilirler

arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var..regnin 13. ve 17. günü deneme yaptım..sat 2 kasım bekelenen regi 28 kasım..beni de listeye ekler misiniz.

hoşgeldin nisan.ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini yazarsan ekleyim seni listeye.

hoşgeldin.Alllah gönlüne göre versin inş.
dogumtarihini ve hamile kaldıgın tarihleri yazarsan bioritime bakabilirim cinsiyeti için.
karbonatlı duş bildigimiz karbonattan yapılıyor.suyun içine karbonatı atıp eritiyorsun sonra vajinaya sıkıyorsun şırınga yada lavman seti ile.

hoşgeldin gulsah.hakkında hayırlısı olsunn.
deneme yapacagın zamann haberimiz olsun belki bi kac öneride bulunabilirizzz.malum bu sayfada genelde kız anneleri var:)

selamm kızlar.bi kac gün önce mesaj yazmıştım ama silinmişşş.neyse herkesin bayramını kutlarımmm
karabibercimm dogum hikayeni okudummm cok sevindimm senin için.Allah herkese yaşatsın bu duyguyuu inşallahh

günaydın kızlarrrrrr
sayfalar değişmişmi nedir bu
ne var ne yok uzun bir tatilin ardından geldik yine iş başı :)
valla aklımdaydınız kızlar neler yaptı neler etti diye

Kızlar hepinize günaydın bayram tatili boyunca giremedim sizleri çok özledim
Şimdi bir girdim herşey değişmiş alışık olduğumuzdan çok farklı takip etmek zor oluyor ben eski sayfaları okuyup gelicem gerçei ne kadarını okuyabilirim bilmiyorum

sayfalara bakmak zor olacak ama
en güzelini yakaladım göktuğ doğmuş inanamadım ve okurken çok duygulandım

Allah analı babalı büyütsün karabiber inşallah hepimiz senin duygularını tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…