bebek cinsiyet belirleme..

Slm kızlar keseye gore yanlıs

ama bıorıtme gore dogru cıktı oglum oluyorrrrrrrrrrrrr

mız mız hayırlı olsun çin takvimine göre neydi_?

merhaba ben karabiber01 kız kardeşiyim ablam cumartesi gece01.30 da normal dogum yaptı. göktugumuz oldu ..çok tatlı .ablam şuan annemlerde ..bayramınız mubarek olsun....

karabiber tebrik ederim bebişini sağlıklı sıhatli kucağına aldığına çok sevindim ayrıca doğum hikayeni okudum çok duygulandım ağlıyordum resmen çok güzel bir mutluluk Rabbim bizlerede yaşatır inşaAllah
günler ne çabuk geçti senin hamile olduğunu okuduğumuz zamanlar sonra oğlunun olacağını öğrendiğimiz zamanlar dün gibi ben yazmıyordum ama takip ediyordum sizler böyle yavrularıınıza kavuşunca çok çok çok seviniyorum

Kızlar bizimde bayram boyunca saldım çayıra mevlam kayıra oldu hep gerçi yumurtlama günlerimin geçtiğini düşünüyordum ama korunmasız ilişkiden sonra şiddetli kasık ağrıları yaşadım üzerine yine iki üç deprem artık bilmiyorum hayırlısı diyorum beklenen adet tarihi 25 Kasım gibi bakalım adetten sonra doktor kontrolüne gidicem baksın bakalım kan değerlerime vs...

herkese günaydınnn
karabiber Allah analı babalı büyütsün .. çok sevindim ..
Rabbim bizlerede kolay doğumlar nasip etsin inş.

benim bulantılar başladı ... çok şiddetli değil ama ara ara yokluyor artık...
hele sabah işe zor geldim metroda çok zorladı

herkese günaydınnn
karabiber Allah analı babalı büyütsün .. çok sevindim ..
Rabbim bizlerede kolay doğumlar nasip etsin inş.

benim bulantılar başladı ... çok şiddetli değil ama ara ara yokluyor artık...
hele sabah işe zor geldim metroda çok zorladı

günaydınnnnnn..
ezel naberrr,nasıl gecti bayramın

Elaracııımmm günaydın bayram tatili uzun olduğu için kötü günlerde iyi günlerde oldu
Ama genel olarak güzeldi yazdığım gibi korumasız ilişki çok oldu ama yumurtlanma dönemin geçmişti diye tahmin ediyorum ama bellide olmaz

erken başlamış senin bulantılarr.limonlu havuç,ekşi elma,beyaz leblebi bana ii geliyorduuu
bu arada kaynanayla naptınız bayramda?

hayırlısısn olsun cnm.bilgilerini ver kasım listesine ekleyimm seni
bioritime baktınmı?

bilmem eklesek mi kasıma bence eklemeyelim çok sık ilişki oldu sayısını hatırlamıyorum :))) bioritm kız gösteriyor o tarihlerde ama yumurtlamam geçmişti diye düşünüyorum bide ben sol yumurtalığımda kist olabileceğinden şüpheleniyorum çok ağrı oluyor

erken başlamış senin bulantılarr.limonlu havuç,ekşi elma,beyaz leblebi bana ii geliyorduuu
bu arada kaynanayla naptınız bayramda?
şimdi nette bulantıya baktım ekmek ve kraker önerilmiş..
limonlu havucuda deneyim
kaynana şuana kadar hiç vukuatı olmadı bu 1-2 hafta daha gider
sonra yine kurtlanır
ama görümceki komaya sokacağım anı iple çekiyorum
siz naptınız bayramda ..

gunaydın kızlar nasılsınız

karabıberım dogum hıkayneı okurken ınan gozelerım doldu raBBIM ıns herkesese tum ısteyenlere nasıp etsın o anı rabbım salıh evladlarnadan nasıp etsın ınsss.....

bayramda balıkesırdeydım bende cmartesı geldım guzel gectı havalarda mubarek yazdan kalma gıbıydı cocuklar bol bol oynadılar dısarlarda ıyı gectı cok sukur ....

aynı canım bende ne olsun
bi kaç kez ilişki oldu ama dün akşam özellikle deneme yapmam lazımdı test yapmıştım çünkü
benimkine dedim haberi vardı ve odaya bi geldim horluyor (
kız bu resimler nerde offf ya

günaydın arkadaşlar
bu sabah amniyosentez sonucumu telefonla öğrendim. iyiki yaptırmışım. çok şükür ki herşey çok iyi. rahatladım. ve bir de süpriz yaptı bebeğim bana. cinsiyetimiz kızmışşşş :)))) şükürler olsun. Teşekkür ederim Allahım.
bugün de öyle çok işim var ki. size bir haber verip çıkayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…