bebek cinsiyet belirleme..

aaaaaa yanılmışmı yani doktorun
şok oldum inanki hadi hayırlı olsun :)))

sabre biraz geçecek bulantıların bi kaç ay sürer ama
bizde ne bileyim devam işte
evde olsam bi şekilde geçiririm de .. metroda falan milletin içinde tutunca kötü oluyo
herkes sana bakıyo falan .. Allah kolaylık versin bir an önce geçer inş.

sen bi daha gidecektin galiba doktora .. vazmıgeçtin

canım çok sevindim Rabbim gönlündekini nasip etti hayırlı olsun

herkese günaydın...
Karabiber gözün aydın canım , Allah analı babalı büyütsün darısı da başımıza :))
Elaracım tavsiyen için teşekkürler.Aralık ayı için beklenen regli günüm 17-18 aralık..kız ve erkek günlerine yatkınlığını müsait olduğunda verirmisin canım.Çin takvimi kız diyo bu arada.ocak ayı ise erkekmiş ama eşim de bende çok sabırsızız aralıkta deneme yapmak istiyoruz.hayırlısı artık

teşekkür ederim arkadaşlar
ben de çok sevindim ama gidip sonucu elime alıp kendi gözlerimle görmeden tam inanamıyorum.
Doktorumu tam olarak suçlamak istemiyorum aslında. en son amniyosentez için gittiğimizde sordum ben yine cinsiyetini. o da amniyosentez yaptıracaklara söylemiyorum aslında ama siz bakın dedi. bize gösterdi. ben de minik bir çıkıntı gördüm ve hemen atladım erkek diye. o da güldü. Bizde onayladı olarak anladık o gülümsemeyi. ne anlamdaydı hala bilmiyorum gerçi ya :))
Ama 13 haftalık civarında 2 doktora daha gitmiştim ve kesin erkek demişti ikisi de. bir daha da gitmemiştim o doktorlara.
İşte böyle. hayırlısı diyorum. ama gidip hemen doktorla konuşmak istiyorum emin olmak istiyorum. malesef bugün imkansız gidemem. yetiştirmem gereken işler çoookkk.

hayy maşallahhhh, kocanla bol bol bayramlaştınız demek:))
bu günlerinin kıymetini bil.hamilelik ve dogumdan sonraaa cinsellikk dibe vuruyorr belli süre.

bende gittim kaynanaya.görümce ve eltide vardı.gayet ii karşıladılarr beni.onlar konuşmadan konuşmadım ben.cekildim bi köşeyee
kaynana karşıma gecti etleri hallettinizmi kızım dedi:)) ilk kez kızım dedi yaniii
bide bana ve eltime diyorki 2.bebeyi 10 yıl sonra yapınn.40 yaşındamı dogurcam ben dedim.
40 yaş normal diyor.ben 4 tane bebe düşünüyomm 60 yaşımda nasıl doguruyum dedimm:))
tam rahata ermişkenn tekrar bebe dogurup ugraşamam dedim lönkk kaldıı,bişi diyemedi.
4 bebe yapcam diyince gözleri pörtledii hahaha
kendi 4 tane bebeyi peşpeşe yapmışşş bize 10 yıll bekleyin diyor.onun maksadı belli.bizi gözden cıkarmışşş .tınnnn:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu yeni sayfalara alışamadım eskisi daha güzeldi
bencedeee.hiç yazasım gelmiyor

hoşgeldin cnmm.

ıyıdır cnm ne olsun sen nasılsın ne zaman baslayacan yhu calısmalara:)))))

kucuklugu doyurdum sımdı uyuttum bı bakayım dedım

elaraaaaa sen nasılsın cnm nasıl gectı bayramın ???

iyiyim cnm.güzeldii bayram tatilii..sen nasılsınn

maşallahh bayramda herkes calışmışş
uyandırsaydınn kocanı yaw.

aaaaaaa cokk sevindim yaaaa.hayırlı olsun cnmmm.cok şanslısınnnnn
zaten cetvelini degiştirmeye elim gitmediydi :)))
doktorla konuş gell şöle kokoş bi cetvel yapalım sana:)

sinam şok oldum.seninki kesin erkekti nasıl değişti .ama senin adına sevindim hayırlısı olsun.
cnm seninkidee kesin degilll dahaa.Allah büyükkk hiç belli olmazz.doguma kadar kız deyip oglu olan,yada tam tersi olanları cokkk duydukkk

dogum tarihlerinizi yaz bioritime bakayımm cnm.sen erkek bebek mi istiyordun?

elara kayınvaldende amma ara vernmıs kız 10 yıl sonra

anam benımkı bugun yapsam valla yap der kadında bende cok ıstıyo

eee karadenızler sever cocugu bıde usak yoksa tmmm

Son düzenleme:
eşimin kardeşşleriyle arasında 2 şer yaş var.ama bizee 10 yıl bekleyin diyor:) onun maksadı belliii.benimm 2. bebek yapmamı istemiyor:)
inşallahh agustostaa hamiş haberimi alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…