- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.501
günaydın arkadaşlar
bu sabah amniyosentez sonucumu telefonla öğrendim. iyiki yaptırmışım. çok şükür ki herşey çok iyi. rahatladım. ve bir de süpriz yaptı bebeğim bana. cinsiyetimiz kızmışşşş :)))) şükürler olsun. Teşekkür ederim Allahım.
bugün de öyle çok işim var ki. size bir haber verip çıkayım dedim.
evde olsam bi şekilde geçiririm de .. metroda falan milletin içinde tutunca kötü oluyosabre biraz geçecek bulantıların bi kaç ay sürer ama
bizde ne bileyim devam işte
günaydın arkadaşlar
bu sabah amniyosentez sonucumu telefonla öğrendim. iyiki yaptırmışım. çok şükür ki herşey çok iyi. rahatladım. ve bir de süpriz yaptı bebeğim bana. cinsiyetimiz kızmışşşş :)))) şükürler olsun. Teşekkür ederim Allahım.
bilmem eklesek mi kasıma bence eklemeyelim çok sık ilişki oldu sayısını hatırlamıyorum :))) bioritm kız gösteriyor o tarihlerde ama yumurtlamam geçmişti diye düşünüyorum bide ben sol yumurtalığımda kist olabileceğinden şüpheleniyorum çok ağrı oluyor
şimdi nette bulantıya baktım ekmek ve kraker önerilmiş..
limonlu havucuda deneyim
kaynana şuana kadar hiç vukuatı olmadı bu 1-2 hafta daha gider
sonra yine kurtlanır
ama görümceki komaya sokacağım anı iple çekiyorum
siz naptınız bayramda ..
bencedeee.hiç yazasım gelmiyorben bu yeni sayfalara alışamadım eskisi daha güzeldi
gunaydın kızlar nasılsınız
karabıberım dogum hıkayneı okurken ınan gozelerım doldu raBBIM ıns herkesese tum ısteyenlere nasıp etsın o anı rabbım salıh evladlarnadan nasıp etsın ınsss.....
bayramda balıkesırdeydım bende cmartesı geldım guzel gectı havalarda mubarek yazdan kalma gıbıydı cocuklar bol bol oynadılar dısarlarda ıyı gectı cok sukur ....
ıyıdır cnm ne olsun sen nasılsın ne zaman baslayacan yhu calısmalara:)))))
kucuklugu doyurdum sımdı uyuttum bı bakayım dedım
elaraaaaa sen nasılsın cnm nasıl gectı bayramın ???
aynı canım bende ne olsun
bi kaç kez ilişki oldu ama dün akşam özellikle deneme yapmam lazımdı test yapmıştım çünkü
benimkine dedim haberi vardı ve odaya bi geldim horluyor(
kız bu resimler nerde offf ya
günaydın arkadaşlar
bencedeee.hiç yazasım gelmiyor
hoşgeldin cnmm.
iyiyim cnm.güzeldii bayram tatilii..sen nasılsınn
cnm seninkidee kesin degilll dahaa.Allah büyükkk hiç belli olmazz.doguma kadar kız deyip oglu olan,yada tam tersi olanları cokkk duydukkksinam şok oldum.seninki kesin erkekti nasıl değişti .ama senin adına sevindim hayırlısı olsun.
dogum tarihlerinizi yaz bioritime bakayımm cnm.sen erkek bebek mi istiyordun?herkese günaydın...
Karabiber gözün aydın canım , Allah analı babalı büyütsün darısı da başımıza :))
Elaracım tavsiyen için teşekkürler.Aralık ayı için beklenen regli günüm 17-18 aralık..kız ve erkek günlerine yatkınlığını müsait olduğunda verirmisin canım.Çin takvimi kız diyo bu arada.ocak ayı ise erkekmiş ama eşim de bende çok sabırsızız aralıkta deneme yapmak istiyoruz.hayırlısı artık
gecmiş olsun gamzeecim.kist filan degildir inşallahhh
maşallahh bayramda herkes calışmışş
uyandırsaydınn kocanı yaw.
sinir oldum ama Elara
ben ona ne diyorum o ne yapıyor yok ona bişey ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?