bebek cinsiyet belirleme..

inş cnm.kaynana hiç istemiyor oglumun olmasını.kızıma hamileyken inşallah oglan degildiirr demiş:))
herkesin kaynanası erkek torun ister.benimkiii istemiyorr,cok şanslıyım dimii :)))

inş cnm.kaynana hiç istemiyor oglumun olmasını.kızıma hamileyken inşallah oglan degildiirr demiş:))
herkesin kaynanası erkek torun ister.benimkiii istemiyorr,cok şanslıyım dimii :)))

valla sanslısın demek kadın ya oglan cocuklarını sevmıyo yada senın oglun olmasınımı ıstemıyokı neyse kımsenın ıstemasıyle olmuyo rabbım ne dıelerse o oluyo

aksam dr gıdınce sorcam bu yum gununde erkekk olma sansını felan bakalım ne dıyecek merak edıyom

elara .. bu kaynanaların kafası başka türlü çalışıyor ...
gerçi çok istisna da olsa benim babaannem gibi insana kaynana değil anne olanda var
ben annem kadar şanslı olamadım .. gözümde hem iyi örnek var
hemde kötü örnek ..

himalia canım bu arada rüyamın tersi çıktı :)))

çok ilginç oldu gerçekten de belki senin oğlan da bana gelmiştir.biliyorsun senin kız benim erkek olsun diye çok dua ettik.demek ki dualar tuttu .bi de benimki değişir se şok olur kalırız ama imkansız sanırım.neyse birimizin isediği oldu enazından.:13:ama çok şaşırdım.çünkü ben seninkine kesin gözüyle bakıyordum.tekrar hayırlı olsun canım.

Evet seni hatirliyorum canim tekrar aramiza hosgeldin umarim sana faydamiz olur o zaman ne mutlu bize....

Selam canim bende yazmistim a birde baktim yok ben bu isten birsey anlamadim ya ..........

ewet ya bencede bu ne hıc begenmedım ADMINE duyurulurrrrrrrr....

Aynen bende begenmedim ay bayrak mi kaldirsak ne hic sayfaya giresim gelmiyor sanki baska yerdeyim gibi yabancilik hissediyorum ve hemen cikiyorum bu ne ya arkadasim..............

Hadi hayirlisi diyelim Rabbim insallah bizlerinde gönlündekini kucagina verir....

umutcum gamzem ne eddiniz deneyecekmisiniz insallah gonlunuzdeki olur canlarim

elara nasilsin canim

sinam senin adina sevindim

serenatta canim benim ne yaptin dr. gidecektin sende

himaliya haskene kizlar sizler nasilsnizzz iyisiniz insallah

berra sen nasilsin guzelim nasil gidiyor hayatt

asilmavi hersey yolundadir umarim kiz benim kaynana cok mu cekmis kaynanasina cokmu cektirmis onlarin arasinda ben gelunlerime cektirmiycem dedi beni alirken ama nafile cahillerle ugrasamak zor anam Allah kolaylik versin canim esine unutma insan suresinin ilk 3 ayetini oku suya ufle aklina geldikce icir sana muhabbet duysun canimm
yönetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm site cok karisik giresim yokk takip edemiyorum renki falan soluk yaww bir el atinnnnn sunaaaaa

sınam senın adına ınanılmaz sevındım bı bakarsınız benımkıde deısırmıs ne dersınız ama benımkı gercekten ımkansız ötesı o kadar nettıkı doktorum en son gıttıgımde dalga bıle gectı senın kızdı dıme dedı ve ben sok olmustumm sonra esımle guılmeye basladılar ay bıde benım deıssı kızlar ya tabı ılk önce saglıklı bı bebek sonra kız olsaydı ne guzelcık olurdu..

bu arada nasılsınız kızlar..

innşallah canım çok isterim seninki de süpriz bebek olsun. Ama içimde bir korku var. Allahım inşallah bana kızmamıştır. çok istedim diye. Sağlıklı olsun inşallah herşeyden daha önemli.

hiç belli olmaz canım. Ama dediğin gibi öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması.

ınsallah gonlumuze göre olur benım olmadıda tabıkı sorun deıl saglıklı olsun yeter ama kız ısterdım ne alan söleyım ama ALLAH'ımın taktırı buymus sonucta saglıklı ve hayırlı evlat olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…