- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.521
inş cnm.kaynana hiç istemiyor oglumun olmasını.kızıma hamileyken inşallah oglan degildiirr demiş:))
herkesin kaynanası erkek torun ister.benimkiii istemiyorr,cok şanslıyım dimii :)))
sen öleee sann.kocalar hep istedigi zamannn alıyorlar o bişilerii:)))sinir oldum ama Elara
ben ona ne diyorum o ne yapıyor yok ona bişey ne olursa olsun
deseydinki başka yapmıycam
duyduğunda şok olurdu gözleri pörtlerdi :)))
sen öleee sann.kocalar hep istedigi zamannn alıyorlar o bişilerii:)))
himalia canım bu arada rüyamın tersi çıktı :)))
merhaba arkadaslar;dah öncede yazmıştım buraya;ilk bebeğimi kaybetmiştim 40 günlükken..sizi takip ediyorum fırsat buldukça..bende yeni bir bebek istiyorum.aslında tam olarak hazır değilim(psikolojik olarak)ama eşim bana hissettirmese de çok istiyor farkediyorum.bana da bi güzellik getirebilir diyorum..bu fikre ısınma arefesinde sizin gibi arkadaslarımla birlikte vakit geçirmek istiyorum.kaybettiğimiz bebeğimiz kızdı..önce hayırlısıyla bir kız bebek öyle çok istiyoruz ki!!
bu ay korunmayı bırakıcaz eşimle..herkes için hayırlısı diliyorum..
umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Allah hepinizin gönlüne göre versin...
selamm kızlar.bi kac gün önce mesaj yazmıştım ama silinmişşş.neyse herkesin bayramını kutlarımmm
karabibercimm dogum hikayeni okudummm cok sevindimm senin için.Allah herkese yaşatsın bu duyguyuu inşallahh
ewet ya bencede bu ne hıc begenmedım ADMINE duyurulurrrrrrrr....
günaydın arkadaşlar
bu sabah amniyosentez sonucumu telefonla öğrendim. iyiki yaptırmışım. çok şükür ki herşey çok iyi. rahatladım. ve bir de süpriz yaptı bebeğim bana. cinsiyetimiz kızmışşşş :)))) şükürler olsun. Teşekkür ederim Allahım.
bugün de öyle çok işim var ki. size bir haber verip çıkayım dedim.
çok ilginç oldu gerçekten de belki senin oğlan da bana gelmiştir.biliyorsun senin kız benim erkek olsun diye çok dua ettik.demek ki dualar tuttu .bi de benimki değişir se şok olur kalırız ama imkansız sanırım.neyse birimizin isediği oldu enazından.:13:ama çok şaşırdım.çünkü ben seninkine kesin gözüyle bakıyordum.tekrar hayırlı olsun canım.
sınam senın adına ınanılmaz sevındım bı bakarsınız benımkıde deısırmıs ne dersınız ama benımkı gercekten ımkansız ötesı o kadar nettıkı doktorum en son gıttıgımde dalga bıle gectı senın kızdı dıme dedı ve ben sok olmustumm sonra esımle guılmeye basladılar ay bıde benım deıssı kızlar ya tabı ılk önce saglıklı bı bebek sonra kız olsaydı ne guzelcık olurdu..
bu arada nasılsınız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?