bebek cinsiyet belirleme..

Gurbetim iyiyim canim benim öncelikle senin yolunda ilerlemeye calisiyom yani 5 kilo fazlam var onu vermeye calisiyom doktorumu ikna ettim Aralikta adet bitiminden sonra yumurta takibine baslayacaz ve catlatma ignesi yapacak tabi sadece garantisi %50 dedi bende zaten Rabbim bilir sadece bu tedbir dedim bakalim hayirlisi ile günümü bekliyorum bu arada beslenmeme dikkat ediyorum Elaracigimin gönderdigi takviyeleri kullanmaya basladim günde 3 tane muz yiyorum Alman sitesinde yaziyordu muzun icindeki bir madde yumurtanin y yi cekmesini sagliyormus bakalim artik birde o gün Rabbime duamizi edecez Rabbim ne verirse sükredecez

merhaba arkadaslar;teşekkürler mesajlarınız için..bizde dün akşam ilk denemeyi yaptık:))
ovalusyonu hesapladım..23 ü diyor.kız bebek için bu günden 2 gün önce birlikte olun falan gibi yazılar okudum.eşimde dalga geçti benle..sonra gece birlikte okuduk yazıları..
bir an içime korku düştü sonra;kız kız diye tutturmayalım dedik..hayırlısı arkadaslar.
hamile arkadaslara çk sevindim..güzel bir hamilelik geçirirsiniz umarım..

kızlar hepinize iyi akşamlar Rabbimin hepinizin gönlündeki nasip etmesini diliyorum... Yazmadan çıkmak istemedim öpüldünüüüüzzz :)

son sat 2 kasım deneme tarihlerim reginin 13. ve 17 . günleri 26 günde bir regi oluyorum.. 1 kızım var 2.5 yaşında ..deneme sayısı 12. deneme.beklenen regi günüm 28 kasım...elara eklersen sevinirim..

bayramda yazmıstım ama sılınmısyenıden yazıyım herkesın gecmıs bayramını kutluyorum
karabıber cnm cok sevındım rabbım saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın ıns
sınam gercekten guzel bır suprız olmus rabbım ıste dılerse hersey olur karamsar olmamak lazım dua edıp ıstemek gunah degıl kurandada var sız ısteyecegınızı ısteyın dıyor senın adına cok sevındım
elara cnm lısteye yazarsın ben regl oldum hemde 30.cu qunde 34 ten 30 a dustu sanırım ılac ıse yaramaya basladı en azından buna sevındım bırdahakı ay 28 dusucek gıbıme gelıyor bana bakabılırmısın sana zahmet mesala benım yumurtlamam aralık 4 bıorıtımde ne gozukuyor

Son düzenleme:
Elaracım doğum tarihim 06.01.1981 eşimin 05.11.1979 17 kasımda hastalandım.reglim 30-32 gün sonra oluyor.

30 kasım-1-2-3-4 aralık kız günlerin.yumurtlamann bu günlere geliyor diye hesapladım
5-6-7-8 aralık kıza yatkın

elara nasilsin canim

iyiyim gurbetcim sen nasılsınnn.ugramıyorsun eskisi kadarr.maşallah baya kilo vermişinnn.ama yetmezmi bu kadar yaww.cocuk dogurmuş kadın az etine dolgun olmalı:)

cnm hangi takviyeleri kullanıyorsun özelden yazsana
muz içindeki maddenin y yi cektigini şöle acıklayım
muz potasyumdan zengin bi meyve.potasyumda + iyona sahiptir.
y spermi - iyonla yüklüdür.
biz yumurtayı + iyonla yüklicez ki zıt kutup olan(-) y yi kendine cekebilsin.
mantık bu yani.o nednele potasyum ve sodyum agırlıklı beslenme öneriliyor zaten
sodyum,potasyum,dolunay,laptop,cep telefonu,altın,klima,mikrodalga fırın v.s bunlar +iyonludur.

hakkınızda hayırlsıı olsun cnm.ilk bebekte cinsiyet cok önemli degil.saglıklısı hayırlısı olur inşallahh
ama yinede insann istiyorr kız yada oglu olmasınıı.
bu ay hamile kalamazsan bol bol süt ve tavuk ürünleri tükett.
magnezyum ve kalsiyum agırlıklı beslennn.
yumurtlama günlerini hesapla 2-3 gün öncesi birliktelik olsun
önce eşin boşalsın.sen boşalmasan daha iyi olur:)

kızlar hepinize iyi akşamlar Rabbimin hepinizin gönlündeki nasip etmesini diliyorum... Yazmadan çıkmak istemedim öpüldünüüüüzzz :)

akşam giderken ve sabah geldigindee cok sıcak mesajlar yazıyon ezell.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmm kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geliyorum herşey yolunda cinsiyet için 15 gün sonra çağırdı kesin belli olur dedi bu sefer ultrasyonu hep sol tarafımda gezdirdi sanırım buda kız hayırlısı olsun bakalımm

anladım canım;az önce tavuk yemiştim:)))
bakalımm neler olacak.ben ilk bebeğimiz istemeden olmuştu ve aynen dedigin gibi ben boşalmamıştım panik olmuştum.eşimde yüzeysel boşalmıştı:26:
çin takvimi tutuyordu.ve ben et yemiyorum..
yani olasılıklar dogru..

elara senin bebeğin var mı?

son sat 2 kasım deneme tarihlerim reginin 13. ve 17 . günleri 26 günde bir regi oluyorum.. 1 kızım var 2.5 yaşında ..deneme sayısı 12. deneme.beklenen regi günüm 28 kasım...elara eklersen sevinirim..

tmm ekledimm.1 yıl uzun bi süre.doktora gittinmi?

adet döngünün azalmasına sevindim
bioritim için dogum tarihini tekrar yazsan cnm ya.

10 08 1984 cnm
bırde cok oluyorum ama benım cetvelımı 30 olarak degıselım 3 ayın ortalamısı 30 gune tekabbul edıyor daha kolay takıp ederım
yaprakcım cnm hıcbellı olmaz umıdını yıtırme dua et rabbım buyuk hepımızın hakkında hayırlısı dıyorum

Son düzenleme:
gurbet sendeki azmi kimsede görmedim
maşallahın var .. çok kilo vermişsin.. çıtır olmuşsun :78:
sagol bacim insallahh huzurlu bir hamislik gecirisin canim benimmmmm
ohhh masalalhhh hadi gozun aydin dr un ikna olmus Allah kolylik versin canim
sorma yaaa valla mesguliyet fazal zayiflamayla ugrasiyom yakinda buyuteyle aracaklar sormayin esim cok memnun halimden bu sefer o kilo aldi iyisin bole diyom hehehheh zevkini cikaralim azcikkkkkk zayifligin
hadi akalim gonlundki olsun canim
nabersiniz kızlar
ben denemelerimi yazayım dedim
son sat 29 ekim
denemeler 7 kasım,11-12 kasım ve 15-16 kasım
Allah te vakitte hamis kalmani nasip etsin canimm

sen nasilsin gulum iyisinidr umarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…