- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.561
Gurbetim iyiyim canim benim öncelikle senin yolunda ilerlemeye calisiyom yani 5 kilo fazlam var onu vermeye calisiyom doktorumu ikna ettim Aralikta adet bitiminden sonra yumurta takibine baslayacaz ve catlatma ignesi yapacak tabi sadece garantisi %50 dedi bende zaten Rabbim bilir sadece bu tedbir dedim bakalim hayirlisi ile günümü bekliyorum bu arada beslenmeme dikkat ediyorum Elaracigimin gönderdigi takviyeleri kullanmaya basladim günde 3 tane muz yiyorum Alman sitesinde yaziyordu muzun icindeki bir madde yumurtanin y yi cekmesini sagliyormus bakalim artik birde o gün Rabbime duamizi edecez Rabbim ne verirse sükredecez
tmm ekledimm.1 yıl uzun bi süre.doktora gittinmi?
yok gitmedim elara..şubatta gitmeyi karar verdim....kızıma sık ilişki ile hamile kaldım...kendim yumurtlamamı takip ediyorum.sanırım tutturamıyorum sanırım..mesela bu ay reginin 11. ve 12. günü baya akıntım oldum bende 13. gün denedim..bakalım zaten az kaldı regime inşallah tutmuştur..birde eşimde bende çok sık çekirdek yiyoruz..ben tuzlu cipsler yiyorum.eşim keçi boynuzu pekmezi yiyo..1 ayda 1 şişe pekmez bitirdi....yaptıklarımız bunlar tutarsa...
bu arada sitede okuduğum süt ve süt ürünleri kız çocuk için iyiymiş..kızıma hamile kalmadan ben su içer gibi süt içmitim 2 ay ..hamile kalıcam sağlıklı besleniyim diye...sitede yazanlardan 2 şey kızımda tutuyo..sık ilişki ve süt ürünleri...
Slmm kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geliyorum herşey yolunda cinsiyet için 15 gün sonra çağırdı kesin belli olur dedi bu sefer ultrasyonu hep sol tarafımda gezdirdi sanırım buda kız hayırlısı olsun bakalımm
nabersiniz kızlar
ben denemelerimi yazayım dedim
son sat 29 ekim
denemeler 7 kasım,11-12 kasım ve 15-16 kasım
cnm niye böle düşünüyorsun.solda olup oglu olanda cok.Allah gönlüne göre versin inşallah
cnm sen cok sık ilişkide bulunuyorsun.erkek cocukta tek ilişki öneriliyor.bence yum günü tek ilişkiyle hamile kalmaya calış.
gec olsun istedigimizden olsun inşallahh dimi.
hakkında hayırlısı olsun .
anladım canım;az önce tavuk yemiştim:)))
bakalımm neler olacak.ben ilk bebeğimiz istemeden olmuştu ve aynen dedigin gibi ben boşalmamıştım panik olmuştum.eşimde yüzeysel boşalmıştı:26:
çin takvimi tutuyordu.ve ben et yemiyorum..
yani olasılıklar dogru..
elara senin bebeğin var mı?
10 08 1984 cnm
bırde cok oluyorum ama benım cetvelımı 30 olarak degıselım 3 ayın ortalamısı 30 gune tekabbul edıyor daha kolay takıp ederım
yaprakcım cnm hıcbellı olmaz umıdını yıtırme dua et rabbım buyuk hepımızın hakkında hayırlısı dıyorum
ya bencede topiğin eski hali çok daha güzeldi acaba rica etsek eskıye çevirmezlemi inanın karısıtırdım dıye 3 kere girip cıktım topiğe neyse herkese hayırlı aksamlar
tmm ekledimm.1 yıl uzun bi süre.doktora gittinmi?
yok gitmedim elara..şubatta gitmeyi karar verdim....kızıma sık ilişki ile hamile kaldım...kendim yumurtlamamı takip ediyorum.sanırım tutturamıyorum sanırım..mesela bu ay reginin 11. ve 12. günü baya akıntım oldum bende 13. gün denedim..bakalım zaten az kaldı regime inşallah tutmuştur..birde eşimde bende çok sık çekirdek yiyoruz..ben tuzlu cipsler yiyorum.eşim keçi boynuzu pekmezi yiyo..1 ayda 1 şişe pekmez bitirdi....yaptıklarımız bunlar tutarsa...
bu arada sitede okuduğum süt ve süt ürünleri kız çocuk için iyiymiş..kızıma hamile kalmadan ben su içer gibi süt içmitim 2 ay ..hamile kalıcam sağlıklı besleniyim diye...sitede yazanlardan 2 şey kızımda tutuyo..sık ilişki ve süt ürünleri...
eşimin yüzünden oldu canım aynen senin dediklerini anlattım bak ovulasyın testiyle tam zamanı yakaladık yaptık tamam dedim inat etti kendi bilir erkek için özellikle uğraşan o bakalım hakkımızda hayırlısı
gulsah035 sana kız cocuk için notlar yolladımm.aslında cok detay var ama kısaca yazdımm.takıldıgın olursa sorarsın
kız bebek için isteyen başka varsa yollayabiliirm
Günaydın gurbet. Iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın ? Takviye ilaçları kullanıyoruz. Bakalım hayırlısı. Gerçi bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı tesbit edemedim o yüzden acaba yumurtlamıyormuyum diye çok stres yaptım ama bakalım önümüzdeki ay ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?