bebek cinsiyet belirleme..

yaaaa çok ilginç deneyelim arkadaşlar

ya bencede topiğin eski hali çok daha güzeldi acaba rica etsek eskıye çevirmezlemi inanın karısıtırdım dıye 3 kere girip cıktım topiğe neyse herkese hayırlı aksamlar

arkadaşlar ilk sayfaya baktımda baya bi erkek bebek bekleyen arkadaş var..tebrik ederim sizleri insanın istediği cinsiyette çocuk elde atmesi heralde daha büyük bir sevinçtir..hepinize hayırlı doğumlar...

cnm niye böle düşünüyorsun.solda olup oglu olanda cok.Allah gönlüne göre versin inşallah

nabersiniz kızlar
ben denemelerimi yazayım dedim
son sat 29 ekim
denemeler 7 kasım,11-12 kasım ve 15-16 kasım

cnm sen cok sık ilişkide bulunuyorsun.erkek cocukta tek ilişki öneriliyor.bence yum günü tek ilişkiyle hamile kalmaya calış.
gec olsun istedigimizden olsun inşallahh dimi.
hakkında hayırlısı olsun .

slm kızlar sımdı dr den geldım hıc bırseyım yokmus kıst felan dedıkı stres cok etkı eder oyuzden olmus olabılır dedımkı dr ye 3 kızım var yumurta takıbı hatta cat ıgnesı dusunuyom dedıkı hıcbırseyın garantısı yok ama sansı yuzde 60 cıkarırsn ancak yum takıbıle dıyetı pek baz almıyorum dedı ama ıstersen uygulayabılırsın yum takıbı yapacagın ay adetın 10 .gunu gek dedı folıbol verdı bebek dusunuyosun okı dedı valla öle ıste cok sukur sevındım bısey olmadıgınına bıde adet dduzenleyıcı bı ılac verdı bakalım artık bı kullanayım sunu bakalım ne olacak yanı onumuzdekı ay yattı benım bebek işi bır kac aydaha bekleyım ıyıce duzene gırsın reglım

eşimin yüzünden oldu canım aynen senin dediklerini anlattım bak ovulasyın testiyle tam zamanı yakaladık yaptık tamam dedim inat etti kendi bilir erkek için özellikle uğraşan o bakalım hakkımızda hayırlısı

evet cnm 2 yaşında bi kızım var
bu ay hamile kalamazsan sana bi kac yöntem yollarım hatırlat bana

aralık 1-2-3-4-5 kız
sat 18 kasımmı?
18 kasım ise cetvelin bölee http://lt2f.lilypie.com/X7ZTp2.png

ya bencede topiğin eski hali çok daha güzeldi acaba rica etsek eskıye çevirmezlemi inanın karısıtırdım dıye 3 kere girip cıktım topiğe neyse herkese hayırlı aksamlar

cok kişi begenmiyor ama yöntecilerinde gecerli sebepleri var.cok yogun bi site,üyesi cok fazla.
hem güvenlik acısından hemde siteden daha fazla yararlanmak için bu format şart galiba.
yoksa niye durduk yere bu kadar emek verip formatı degişsinler.kısa sürede bu halinede alışcaz mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör:

uzun süre korunmalarda yumurta tembelligi oluyor ve hamile kalmak zorlaşıyor.yada hormanal bi sorun olabilir.
bence gec bile kalmışsın.şubatı neden bekliyorsun.biran önce gitsen iyi olur.
belki farklı bir sorun vardır tedavii süreci filan derken daha cok ertelenir.

bende bi yazıda okumuşrum süt hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye.o nednele bol bol süt içerdim.yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuştu.sonuc kız
sayfaya biraz daha aktif katılırsan sana yöntemleri yollarım

gamzecim sorun olmamasına sevindim
hangi doktora gittiin sen? iyi bi doktora benziyor.inşallah yardımcı olurr daha fazla
adet düzenleyici olarak hangi ilacı verdi?
yum takibine ne zmana başlıcan?

korunmasız ilişki yum günü olur.diger günler ilişki yasak diye bişi yok ama en azından korunsaydı keşke.
senin koca diktatör biri galiba.söz gecirmekk zor.Allah yardımcın olsun
ilişki iki taraflı yaşanır.birinin onaylamadıgı şeyi yapmakk cokk can sıkıcıı

gulsah035 sana kız cocuk için notlar yolladımm.aslında cok detay var ama kısaca yazdımm.takıldıgın olursa sorarsın
kız bebek için isteyen başka varsa yollayabiliirm

merhaba kızlar nasılsınız
bakım vardı belki sayfa düzelmiştir dedim ama malesef (
Elara biz gecikmeli olarak deneme yaptık dün akşam
ben bi takvim tutuyorum kendime 12.13.ve 14 gün denemeler yapmışım olmadı
dün akşamkide 11. gün oluyor bakalım artık kısmet
ama bu ay olmazsa eğer 9. gün deneme yapacam
beni istersen yaz sat 12 Kasım regl 25-26

gamzem sevindim kiz sana acele yok unutma hersey rayina oturmaya baslasin oglus ta gelir insallah tamam olurrr

umut berra nasilsiniz kizlar
umut kiz hayirli olsun denem gerceklesmis

Günaydın gurbet. Iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın ? Takviye ilaçları kullanıyoruz. Bakalım hayırlısı. Gerçi bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı tesbit edemedim o yüzden acaba yumurtlamıyormuyum diye çok stres yaptım ama bakalım önümüzdeki ay ne olacak ?

hayirlisi olsun canim ya insallah olur sabredin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…