bebek cinsiyet belirleme..

merhaba kızlar nasılsınız
ben doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım.malesef korkuyorum..
olursa olur.olmazsa olmaz diyorum.
pek isteğim de kalmadı.
bayramda herkes "niye olmuyo acaba,doktora git"falan deyince daha çok soğudum.mecburmuş gibi hissettim.
amaan ne biliyim ya.birde çocuk yapmıyorum desem neolacaktı bilmiyorum.

günaydın kızlar..Elara tekrar teşekkürler.Aslında cinsiyet ayrımı yapmıyoruz ama düşürdüğüm bebek erkek olduğu için eşim keşke yine erkek olsa diyor.ama kızda olsa çok seviniriz.Rabbim hangisi hayırlısıysa hangisini nasip ederse artık...

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşAllah gamzecim geşmiş olsun canım.sinam bu süprizine cok sevindim Rabbim herkesin gönlünde yatan bebeği nasip etsin

günaydınnn
umutt ovulasyon testi kullancam diyordun kullanmadınmı bu ay?

evet kullandım ama ctesi öğleden sonra 2.çizgi silikti ve ozaman 9. gündü
ondan sonra testi kullanmadım işte burda hata yaptım
ilişkide 11. gün olldu hayırlısı artık ne diyeyim
öbür ayda 10 diğer ayda 9. gün deneriz :))))

hadi hayırlısı canım
sana demiştim herşey ayarladığın gibi olmuyor bende bana göre Temmuzda kalacaktım hatırlarsan :)))

gamzem sevindim kiz sana acele yok unutma hersey rayina oturmaya baslasin oglus ta gelir insallah tamam olurrr

umut berra nasilsiniz kizlar
umut kiz hayirli olsun denem gerceklesmis

valla gurbetim bende şaşırdım deniyoruz işte bol bol :)))
bi kaç ay dah bekleyip olmazsa doktora gideceğim belkide problem vardır bilmiyorumki (

Allah gönlünüze göre versinnn

niye kullanmadın ki testi
bence sen adetten sonra gün aşırı ilişki dene.erkek cocuk için degil bebek olsun diye ugraşıyorsun cünkü

gamzecim sorun olmamasına sevindim
hangi doktora gittiin sen? iyi bi doktora benziyor.inşallah yardımcı olurr daha fazla
adet düzenleyici olarak hangi ilacı verdi?
yum takibine ne zmana başlıcan?
ewet cnm ıyı ya gece bıle calısıyo okdar deeger verıyo hastasına yanı saatım doldu gıdeım demıyo nıl hanım dıye bırı var ona gıttım cnm duzenleyıcı olarakda yazayımmmı ısmını sakıncası yokdur ıns..cyclo_progynova verdı cnm bakalım kılo aldırabılır ama tussuz yersen bısey olmaz dedı
gamzem sevindim kiz sana acele yok unutma hersey rayina oturmaya baslasin oglus ta gelir insallah tamam olurrr

umut berra nasilsiniz kizlar
umut kiz hayirli olsun denem gerceklesmis
ewet gurbetım acele yok rabbım buyuk ınsssssss oglusum gelır tum ısteyenlerın benıımle bırlıkde ınssss

evet cnm haklısın ya bıde gun yaklasınca ben tırsmaya baslıyom valla rabbım ıns ıcıme bı rahatlık verırrde yapabılırım

Allah gönlünüze göre versinnn

niye kullanmadın ki testi
bence sen adetten sonra gün aşırı ilişki dene.erkek cocuk için degil bebek olsun diye ugraşıyorsun cünkü

testi ilişki olmayacağını anladığım için kullanmadım ama pazar günü aslında evde olsaydım yapardım testi
hayırlısı bakalım erkek olsa iyi olur ama
ben acaba olmuyormu sorusuna geçmeye başladım :44:

tırsma kız olacak senin ben inanıyorum bak dr da bulmuşsun hazır
durmak yok yola devam :)

cnm bende ınceledım aksamdan berı ama bır surude kullanan var cok fazla zararı olsa zaten kalırırlar dıye dusundum ne bıleyım bende karasız kaldım ama alttarafı bır kutu ıcıcım dedım bılmıyomkı

bende buğün doktora gidecem
ama sanki benim yumurta çatladı patladı
boşa gitti gibi hissediyorum
adamıda yanaştırmadım yanıma
bakalım doktor ne diyecek

sen şurda hata yapıyorsun umut.başladıgın işi sonuca ulaştıramıyorsun yada önemsemiyorsun.
senin adetlerin cok düzenli ve yumurtlamanda düzenlidirr büyük olasılıkla
sen 1 kere tam anlamıyla yumurtlamanı testle takip etsen hangi gün yumurtladıgını ve belirtilerini anlarsın
daha sonraki aylar daha rahat anlarsın yumurtladıgını belki teste bile gerek kalmazz
ama sen yarım yamalak yapyorsun ,valla bizi de burda deli ediyrosunn:)))

cnm doktor iç dediyse içeceksin tabiki.ben sadece fikir edin diye sölemiştim.
yanii hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ya ,sıkı korunun kaçak olmasın demek istemiştim:)))

cnm doktor iç dediyse içeceksin tabiki.ben sadece fikir edin diye sölemiştim.
yanii hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ya ,sıkı korunun kaçak olmasın demek istemiştim:)))

aman cnm allah korusun :))))yok bende aksam arastırdım hatta teredutde kaldım ama hormanları duzenlemesı acısındanda ıcmek zorundayım dıye dusundum cnm ne bıleyım kadının bırı 42 yasında 6 senedır kullanıyomus bana ne kılo ne baska yan etkısı yaptı yazmıs herkeste farklımı ne bılmıyomkı

kızlar bana küsmüsünüz selam virdim alan olmadı ((

cnm kusermıyız gormedım ben ınankı a.s h.g nasıl gıdıyo kac aylık oldun sımcık ıns senın haberınlede sevınırız oglususumuz gelırde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…