- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.581
günaydınnn
umutt ovulasyon testi kullancam diyordun kullanmadınmı bu ay?
slm kızlar sımdı dr den geldım hıc bırseyım yokmus kıst felan dedıkı stres cok etkı eder oyuzden olmus olabılır dedımkı dr ye 3 kızım var yumurta takıbı hatta cat ıgnesı dusunuyom dedıkı hıcbırseyın garantısı yok ama sansı yuzde 60 cıkarırsn ancak yum takıbıle dıyetı pek baz almıyorum dedı ama ıstersen uygulayabılırsın yum takıbı yapacagın ay adetın 10 .gunu gek dedı folıbol verdı bebek dusunuyosun okı dedı valla öle ıste cok sukur sevındım bısey olmadıgınına bıde adet dduzenleyıcı bı ılac verdı bakalım artık bı kullanayım sunu bakalım ne olacak yanı onumuzdekı ay yattı benım bebek işi bır kac aydaha bekleyım ıyıce duzene gırsın reglım
gamzem sevindim kiz sana acele yok unutma hersey rayina oturmaya baslasin oglus ta gelir insallah tamam olurrr
umut berra nasilsiniz kizlar
umut kiz hayirli olsun denem gerceklesmis
Allah gönlünüze göre versinnngünaydın kızlar..Elara tekrar teşekkürler.Aslında cinsiyet ayrımı yapmıyoruz ama düşürdüğüm bebek erkek olduğu için eşim keşke yine erkek olsa diyor.ama kızda olsa çok seviniriz.Rabbim hangisi hayırlısıysa hangisini nasip ederse artık...
evet kullandım ama ctesi öğleden sonra 2.çizgi silikti ve ozaman 9. gündü
ondan sonra testi kullanmadım işte burda hata yaptım
ilişkide 11. gün olldu hayırlısı artık ne diyeyim
öbür ayda 10 diğer ayda 9. gün deneriz :))))
ewet cnm ıyı ya gece bıle calısıyo okdar deeger verıyo hastasına yanı saatım doldu gıdeım demıyo nıl hanım dıye bırı var ona gıttım cnm duzenleyıcı olarakda yazayımmmı ısmını sakıncası yokdur ıns..cyclo_progynova verdı cnm bakalım kılo aldırabılır ama tussuz yersen bısey olmaz dedıgamzecim sorun olmamasına sevindim
hangi doktora gittiin sen? iyi bi doktora benziyor.inşallah yardımcı olurr daha fazla
adet düzenleyici olarak hangi ilacı verdi?
yum takibine ne zmana başlıcan?
ewet gurbetım acele yok rabbım buyuk ınsssssss oglusum gelır tum ısteyenlerın benıımle bırlıkde ınssssgamzem sevindim kiz sana acele yok unutma hersey rayina oturmaya baslasin oglus ta gelir insallah tamam olurrr
umut berra nasilsiniz kizlar
umut kiz hayirli olsun denem gerceklesmis
evet cnm haklısın ya bıde gun yaklasınca ben tırsmaya baslıyom valla rabbım ıns ıcıme bı rahatlık verırrde yapabılırımhadi hayırlısı canım
sana demiştim herşey ayarladığın gibi olmuyor bende bana göre Temmuzda kalacaktım hatırlarsan :)))
valla gurbetim bende şaşırdım deniyoruz işte bol bol :)))
bi kaç ay dah bekleyip olmazsa doktora gideceğim belkide problem vardır bilmiyorumki(
Allah gönlünüze göre versinnn
niye kullanmadın ki testi
bence sen adetten sonra gün aşırı ilişki dene.erkek cocuk için degil bebek olsun diye ugraşıyorsun cünkü
ewet cnm ıyı ya gece bıle calısıyo okdar deeger verıyo hastasına yanı saatım doldu gıdeım demıyo nıl hanım dıye bırı var ona gıttım cnm duzenleyıcı olarakda yazayımmmı ısmını sakıncası yokdur ıns..cyclo_progynova verdı cnm bakalım kılo aldırabılır ama tussuz yersen bısey olmaz dedı
ewet gurbetım acele yok rabbım buyuk ınsssssss oglusum gelır tum ısteyenlerın benıımle bırlıkde ınssss
evet cnm haklısın ya bıde gun yaklasınca ben tırsmaya baslıyom valla rabbım ıns ıcıme bı rahatlık verırrde yapabılırım
cnm bende ınceledım aksamdan berı ama bır surude kullanan var cok fazla zararı olsa zaten kalırırlar dıye dusundum ne bıleyım bende karasız kaldım ama alttarafı bır kutu ıcıcım dedım bılmıyomkıgamzecim yazdıgın ilaca baktım yumurtaları geliştirip hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş,ama yan etkileri cokmuşş.
burda bi topikte okudum.linki vereyim sende incele istersen
ben kullandıgım ilacıı detaylı incelerim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140929-cyclo-progynova-kullananlar-yardim-lutfennn-2.html
sen klomen ve yum takibine başlamışştın dimi.nasıl gidiyor?
cnm doktor iç dediyse içeceksin tabiki.ben sadece fikir edin diye sölemiştim.
yanii hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ya ,sıkı korunun kaçak olmasın demek istemiştim:)))
kızlar bana küsmüsünüz selam virdim alan olmadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?